MAC CULLOCH-LEURQUIN C

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • MAC CULLOCH-LEURQUIN C
Private companiesHealth Services • MAC CULLOCH-LEURQUIN C

Contactgegevens MAC CULLOCH-LEURQUIN C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAC CULLOCH-LEURQUIN C: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAC CULLOCH-LEURQUIN C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Faubourg Saint-Lazare 49; 6110; Montigny-le-Tilleul, België

Telefoon (phone): 071 51 19 87 (+32-071 51 19 87) 071 51 19 87 (+32-071 51 19 87)

Fax (fax): 071 51 19 87 (+32-071 51 19 87) 071 51 19 87 (+32-071 51 19 87)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAC CULLOCH-LEURQUIN C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAC CULLOCH-LEURQUIN C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAC CULLOCH-LEURQUIN C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAC CULLOCH-LEURQUIN C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAC CULLOCH-LEURQUIN C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAC CULLOCH-LEURQUIN C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAC CULLOCH-LEURQUIN C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAC CULLOCH-LEURQUIN C
Products information MAC CULLOCH-LEURQUIN C

BTW identificatienummer (tax): BE01099975585
Ondernemingsnummer: 7336639404
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 552,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in MAC CULLOCH-LEURQUIN C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Motor saws

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAC CULLOCH-LEURQUIN C
(Get full report from official database of BE for MAC CULLOCH-LEURQUIN C)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAC CULLOCH-LEURQUIN C
Addition kinds of activities for MAC CULLOCH-LEURQUIN C

2038. Bevroren specialiteiten, nec | Frozen specialties, nec
2091. Ingeblikte en geharde vis en zeevruchten | Canned and cured fish and seafoods
376199. Geleide raketten en ruimtetuigen, nec | Guided missiles and space vehicles, nec
13110300. Zand- en schalie-oliewinning | Sand and shale oil mining
54519900. Zuivelproducten winkels, nec | Dairy products stores, nec
76991802. China en glas reparatie | China and glass repair

Werken bij MAC CULLOCH-LEURQUIN C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAC CULLOCH-LEURQUIN C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAC CULLOCH-LEURQUIN C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAC CULLOCH-LEURQUIN C. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister gezocht (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Zutendaal is Konvert Construct op zoek naar een ervaren bekister. Solliciteren kan via 011 60 33 67 of per mail via [email protected].

  • TIG - LASSER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de chemiesector regio Roeselare, zijn we op zoek naar een ervaren TIG lasser: Je staat in voor het onderhoud, herstellen en opbouw van de filters

  • Poetshulp Herzele 20u (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Herzele zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • HUISHOUDHULP (M/V) ICHTEGEM (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Sint-Gillis-Waas/De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: FIX & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Fix & Clean staat u in voor de algemene schoonmaak van particuliere woningen in uw eigen regio. U heeft een gevarieerd takenpakket, soms vraagt de klant bijvoorbeeld ook om te strijken. Uw werkplaats is steeds bij klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Bij Fix & Clean dragen wij onze medewerkers een warm hart toe! Wij maken een uurrooster op maat, waarbij we in de mate van het mogelijke, rekening houden met uw gezinssituatie. U heeft u de vrije keuze voor een deeltijdse of een voltijdse betrekking. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij zoeken betrouwbare mensen die deze job met plezier en trots uitvoeren, met zin voor verantwoordelijkheid en respect naar de klanten toe. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected].

  • Student Verkoopsmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    U gaat aan de slag als verkoopsmedewerker in één van de grootste modewinkels. U kan zich flexibel opstellen  U bent bepaalde dagen in de week vrij en kan ook tijdens weekends en schoolvakanties aan de slag. U kan de klanten bijstaan met modeadvies. U houdt de winkel op orde.

  • JOBSTUDENT WINKELMEDEWERKER (Lier) M/V (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SNOEYS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent(e) voor onze vestiging in Lier.

  • Spelhost dinerspellen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • PC, TABLET & SMARTPHONE TECHNICUS Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Je herstelt smartphones en tablets van de bekendste merken zoals Apple, Samsung,...en verschillende generaties op afspraak en zonder afspraak. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je tablet en smartphone herstelling. Je herstelt informaticamateriaal zoals desktops, laptops, kleine en middelgrote systemen. Hierbij zoek je naar de oorzaken van de defecten en herstel je deze zo snel mogelijk op de werkplaats of bij de klant zelf. Je installeert ook software, antiviruspakketten, besturingssystemen enz. naar gelang de wens van de klant. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je installatie. Je bent op de hoogte van kleine tot middelgrote netwerken en kan deze ook installeren en onderhouden. Je geeft technisch en commercieel advies aan de klant bij aankoop van informaticamateriaal of multimedia en de bijhorende pakketten (accessoires, software, verzekeringen/garanties, enz. Je zorgt voor de telefonische support naar de klant toe. Indien nodig maak je offertes op maat. Je werkt hoofzakelijk in regio Gent (werkplek te Sint-Denijs-Westrem).

  • Lijn operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Herentals die tewerkgesteld zijn in de voeding zijn wij op zoek naar een lijn operator afvul- en etiketteerinstallaties. Jij zal instaan voor het afvullen van de sauzen en etiketteren volgens productieplanning, ondersteunen van de proces operator en uitvoeren wekelijkse reiniging . Ben jij een flexibel, stressbestendig en communicatieve teamplayer? Contacteer ons dan zo snel mogelijk! [email protected] 014/860804

  • Schoonmaakmedewerker late ploeg farmaceutische omgeving te Beerse (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de cleaningwerkzaamheden bij Janssen Pharmaceutica in Beerse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde cleaningmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen van vergaderlokalen en burelen, kleedkamers, sanitair, vloeren, muren, plafonds en de afkuis van meubilair, … in een farmaceutische productieomgeving. Je volgt de geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij (afhankelijk van de taak van veiligheidsschoenen, veiligheidsbril, overall, haarnetje tot volgelaatsmasker,..). Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. Je wordt ingeschakeld in een vaste late ploeg. Je werkt van maandag tot donderdag van 14u tot 22u en op vrijdag van 13u tot 20u30.

  • Seksuoloog (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de therapiesessies en begeleiding van koppels. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

Zoek naar antwoorden van MAC CULLOCH-LEURQUIN C in sociale netwerken
Look for responds of MAC CULLOCH-LEURQUIN C in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAC CULLOCH-LEURQUIN C. Laat een reactie achter voor MAC CULLOCH-LEURQUIN C. MAC CULLOCH-LEURQUIN C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAC CULLOCH-LEURQUIN C. Leave a respond for MAC CULLOCH-LEURQUIN C. MAC CULLOCH-LEURQUIN C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAC CULLOCH-LEURQUIN C op de google maps. Adres en contacten MAC CULLOCH-LEURQUIN C
Location of MAC CULLOCH-LEURQUIN C on the google maps. Address and contacts of MAC CULLOCH-LEURQUIN C

Andere gerelateerde bedrijven als come MAC CULLOCH-LEURQUIN C MAC CULLOCH-LEURQUIN C: RENMANS | Pico Bello | VAN VLIERDEN F. | Krautli NV | GEPA FINANCE

Other related companies as MAC CULLOCH-LEURQUIN C: RENMANS | Pico Bello | VAN VLIERDEN F. | Krautli NV | GEPA FINANCE

MAC CULLOCH-LEURQUIN C is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAC CULLOCH-LEURQUIN C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01099975585. Het bedrijf MAC CULLOCH-LEURQUIN C bevindt zich op het adres: Rue du Faubourg Saint-Lazare 49; 6110; Montigny-le-Tilleul. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 552,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Motor saws. Producten gemaakt in MAC CULLOCH-LEURQUIN C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAC CULLOCH-LEURQUIN C is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAC CULLOCH-LEURQUIN C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAC CULLOCH-LEURQUIN C, openstaande posities, locatie van MAC CULLOCH-LEURQUIN C op de kaart.

MAC CULLOCH-LEURQUIN C is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAC CULLOCH-LEURQUIN C, company assigned to the tax number BE01099975585. The company MAC CULLOCH-LEURQUIN C is located at the address: Rue du Faubourg Saint-Lazare 49; 6110; Montigny-le-Tilleul. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 552,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Motor saws. Products created in MAC CULLOCH-LEURQUIN C were not found.
The main activity of MAC CULLOCH-LEURQUIN C is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MAC CULLOCH-LEURQUIN C is not available. You also can look at reviews of MAC CULLOCH-LEURQUIN C, open positions, location of MAC CULLOCH-LEURQUIN C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAC CULLOCH-LEURQUIN C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAC CULLOCH-LEURQUIN C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAC CULLOCH-LEURQUIN C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAC CULLOCH-LEURQUIN C, employees, financial statistics.