New Motoreco B.V.B.A.

Contactgegevens New Motoreco B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data New Motoreco B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

New Motoreco B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Europark-Noord 46 9100 Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) New Motoreco B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "New Motoreco B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "New Motoreco B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van New Motoreco B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen New Motoreco B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of New Motoreco B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees New Motoreco B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti New Motoreco B.V.B.A.
Products information New Motoreco B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE05098175048
Ondernemingsnummer: 3834472656
Hoofdstad (capital): 116,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 413,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Motor repair services

Product categorie (product category): Motor Parts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor New Motoreco B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for New Motoreco B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor New Motoreco B.V.B.A.
Addition kinds of activities for New Motoreco B.V.B.A.

226100. Afwerking planten, katoen | Finishing plants, cotton
229700. Niet-geweven stoffen | Nonwoven fabrics
253100. Openbaar gebouw en aanverwant meubilair | Public building and related furniture
278200. Blankboeken en Looseleafbinders | Blankbooks and looseleaf binders
20410113. Tarwe bloem | Wheat flour
33120401. Spoorverbindingen of bevestigingen | Rail joints or fastenings
35690102. Filters en strainers, pijpleiding | Filters and strainers, pipeline
39990703. Bloemen, kunstmatig en bewaard gebleven | Flowers, artificial and preserved
73890207. Industriële en commerciële apparatuur inspectiedienst | Industrial and commercial equipment inspection service
73891201. Etiketten flessen, blikjes, kartons, enz. | Labeling bottles, cans, cartons, etc.

Werken bij New Motoreco B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in New Motoreco B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor New Motoreco B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for New Motoreco B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Tig Lasser (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is  op zoek naar bekwame fotolassers voor in het atelier

  • Monteur glasvezel (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als monteur glasvezel regio Hasselt zoeken we kandidaten met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit: je voert diverse montagewerken glasvezel uit (onder andere gevelbekabeling); een opleiding voor deze functie zal intern voorzien worden binnen het bedrijf.

  • Operator trekbanden (OOSTMALLE)

    Regio: OOSTMALLE

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator trekbanden sta jij in voor : Het instellen van de trekbanden Het instellen van de richt/knip machines Het instellen  van de richter Het verweken van productieopdrachten Het binnenrijden van de grondstoffen en het bevoorraden van de trekbanden

  • kassier / kassierster Supermarkt regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier / kassierster voor een supermarkt regio Zeebrugge ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de kassa. Verder zal je ook rekken aanvullen, maar dat is in de minderheid.

  • Onderhoudstechnieker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit het hoofdkantoor te Wijnegem (Antwerpen) opereert onze klant wereldwijd als specialist in innovatieve industriële gebouwen.Voor het hoofdkantoor te Wijnegem zoeken wij momenteel naar een ONDERHOUDSTECHNICUS. • Als Onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud van het uitgebreide machinepark en het rollend materieel. • Je gaat op zoek naar de oorzaak van storingen (elektrisch en mechanisch), onder leiding van de hoofdtechnieker. • Je voert preventieve nazichten uit en je optimaliseert de onderhoudsschema's.

  • Huishoudhulp in Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tongerlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGERLO)

    Regio: TONGERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten inpakker chocoladebedrijf (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Malle zijn wij op zoek naar studenten die doorheen de week een centje willen bijverdienen. - Je functie zal bestaan uit het inpakken van chocolade pralines. - We zoeken studenten die doorheen het jaar kunnen werken. - Werkuren: 7u-15:30u

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Paid online manager (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je taak als paid online manager? Kopers aantrekken voor de drie non-food webshops van Colruyt Group. Je online advertenties verleiden geïnteresseerde surfers tot een bezoekje aan de webshop van ColliShop, van speelgoedwinkel DreamLand en van babywinkel Dreambaby. Elk van deze shops trekt vandaag al meer dan enkele miljoenen bezoekers per jaar aan. Als paid online manager trek je het arsenaal van online advertentie opportuniteiten helemaal open: SEA, social advertising, real-time bidding en retargeting. De inzet van je advertenties? Één doel: converteren! Elke campagne maak je nog effectiever dan de vorige. Je vroegere ervaring met een SEA-tool neem je gewoon mee naar deze job. Omdat traffic generation een discipline in volle opbouw is binnen Colruyt Group geef je mee vorm aan het gebruik van online adverteren. Je deelt je kennis met je collega’s en met andere afdelingen. Want als Traffic Builder gelooft je in de kracht van samenwerking. Zo werk je nauw samen met de mensen die de webshops onderhouden, uitbaten en de SEO ervan verzorgen. Door je initiatieven bouw je Traffic Building bovendien uit tot een volwaardige activiteit binnen Colruyt Group.

  • Bachelor in de audiologie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Flexijob horecamedewerker (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: SAUNATE

    Type: Flexijob

    Als flexi sta je deels op de pklanning en kan je deels onverwacht inspringen. Klanten ontvangen, bedienen en verzorgen doe je met passie. Horeca ervaring is een pluspunt maar geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van New Motoreco B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of New Motoreco B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor New Motoreco B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor New Motoreco B.V.B.A.. New Motoreco B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for New Motoreco B.V.B.A.. Leave a respond for New Motoreco B.V.B.A.. New Motoreco B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie New Motoreco B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten New Motoreco B.V.B.A.
Location of New Motoreco B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of New Motoreco B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come New Motoreco B.V.B.A. New Motoreco B.V.B.A.: FRITUUR ?T ZANDVENTJE | BUREAU LENAERTS | JOSE VAN DEN EECKHAUT | Van Varenbergh M | VRIJE LAGERE SCHOOL

Other related companies as New Motoreco B.V.B.A.: FRITUUR ?T ZANDVENTJE | BUREAU LENAERTS | JOSE VAN DEN EECKHAUT | Van Varenbergh M | VRIJE LAGERE SCHOOL

New Motoreco B.V.B.A. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is New Motoreco B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05098175048. Het bedrijf New Motoreco B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Europark-Noord 46 9100 Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 116,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 413,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Motor Parts. Lijst met producten zijn Motor repair services.
De hoofdactiviteit van New Motoreco B.V.B.A. is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van New Motoreco B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van New Motoreco B.V.B.A., openstaande posities, locatie van New Motoreco B.V.B.A. op de kaart.

New Motoreco B.V.B.A. is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is New Motoreco B.V.B.A., company assigned to the tax number BE05098175048. The company New Motoreco B.V.B.A. is located at the address: Europark-Noord 46 9100 Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 116,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 413,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Motor Parts. List of products are Motor repair services.
The main activity of New Motoreco B.V.B.A. is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of New Motoreco B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of New Motoreco B.V.B.A., open positions, location of New Motoreco B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over New Motoreco B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf New Motoreco B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about New Motoreco B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company New Motoreco B.V.B.A., employees, financial statistics.