ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS

Contactgegevens ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PEERDERBAAN 95; 3960; BREE, België

Telefoon (phone): 89462404 (+32-89462404) 89462404 (+32-89462404)

Fax (fax): +32 (67) 450-96-81 +32 (67) 450-96-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS
Products information ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS

BTW identificatienummer (tax): BE01210662841
Ondernemingsnummer: 8461364746
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 601,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Produits: Moteurs ?lectriques.. Produits: Pompes Industrielles.

Product categorie (product category): Moteurs, transformateurs and groupes 茅lectrog猫nes Fab. Pompes and compresseurs Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS
(Get full report from official database of BE for ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS
Addition kinds of activities for ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS

703203. Sportkampen | Sporting camps
35429922. Upsetters (smeden machines) | Upsetters (forging machines)
38260307. Turbidometers | Turbidometers
38420106. Helmen, ruimte | Helmets, space
39520103. Frisketpapier (materiaal van kunstenaars) | Frisket paper (artists' material)

Werken bij ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste medewerker technische dienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met de verantwoordelijk van de technische dienst. Je doet het preventief onderhoud van de machines. Je slijpt messen en je helpt met kleine aanpassing- en herstellingswerken en technische klussen.

  • Ploegbaas (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke (m/v) voor het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van een 20tal arbeiders. Je weet ze te motiveren. Je staat in voor de werkvoorbereiding van de projecten Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van plannen en het uittekenen ervan Je overlegt vaak met collega's en werfleiders om ervoor te zorgen dat projecten goed verlopen

  • Poetshulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Geel en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent nog op zoek naar een vakantiejob en je kan je een maand vrijmaken om te werken in het onderhoud. Je voorkeur gaat uit naar technisch administratief werk

  • Jobstudent (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Student with knowledge of the Finnish language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Finnish language. The job requires to do data quality checks in Finnish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Maintenance Engineer - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Gent zijn wij op zoek naar een Maintenance Engineer. Doel van je functie: Enerzijds sta je in voor de opvolging van de chefs van de technische dienst en de techniekers, anderzijds sta je ook in voor het projectmatig verbeteren van de site. Kernwoorden: - Coachen, motiveren en opvolgen; - Organiseren, structureren en verbeteren; Je takenpakket: - Je bekijkt de structuur binnen de onderhoudsdienst en tracht deze zo maximaal mogelijk te optimaliseren. - Je staat dicht bij de elektriciens en de mechaniciens, volgt hen goed op en coacht hen waar nodig. - Je staat in voor de volledige opvolging van het budget van de technische dienst. - Je bent verantwoordelijk voor de technische aankoop en alle investeringen in het machinepark of in materialen. - Je volgt onderaannemers op. - Je werkt sommige projecten volledig uit en stuurt deze. - Je werkt technische en organisatorische verbetervoorstellen uit.

  • PROFESSIONEEL AANKOPER (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PEOPLE PARTNER

    Type: Vaste Job

    Via een gerichte en intensieve opleiding zal je de producten, de klantenbehoeften en de markttendensen leren kennen. Als aankoper word je verantwoordelijk voor een optimaal assortiment aan gebruiksgoederen. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Internationaal opsporen (o.a. via beurzen) van de meest interessante artikelen per productgroep Prijsafspraken onderhandelen met leveranciers Opvolging en beheer van de bestellingen/voorraden, factuurcontrole, opvolging verkoop, opvolging eventuele retour. C orrect communiceren over nieuwe producten, promoties en andere relevante informatie naar de verschillende winkels en/of marketingafdeling Controle op bestellingen Input bij uitwerking van folders en promoties

  • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

  • businesspartner jobhunter (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: HIPO.HR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt de kandidaten van intake tot vaste tewerkstelling (interview, assessment, opmaak kandidaat-rapport, deelname aan intake bij het bedrijf, …) Je contacteert actief bedrijven en bouwt een netwerk uit. Als HR-businesspartner detecteer (analyseer) je alle HR-vragen van de bedrijven in jouw regio. Deze breng je in kaart en deel je met collega’s. Je neemt deel aan netwerkevents met coaches, HR-verantwoordelijken, bedrijfsleiders (ondernemers) en freelancers.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Verzorgende in de thuiszorg regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als polyvalent verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis. Huishoudelijke taken zoals koken, wassen, strijken, poetsen en boodschappen doen behoren tot je dagelijkse taken. Occasioneel kan je ook opdrachten uitvoeren als oppas zieke kinderen en kraamzorg. Een vlinder verzorgende heeft een variabel uurrooster. Je werkt doorgaans 28u/week. Flexibel zijn is als vlinder verzorgende wel een must, maar biedt anderzijds ook veel variatie en afwisseling. Er is ondersteuning door een sectorverantwoordelijke met wie je maandelijks samenkomt.

Zoek naar antwoorden van ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS in sociale netwerken
Look for responds of ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS. Laat een reactie achter voor ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS. ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS. Leave a respond for ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS. ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS op de google maps. Adres en contacten ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS
Location of ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS on the google maps. Address and contacts of ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS

Andere gerelateerde bedrijven als come ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS: Le Foyer Bruxellois | Boeykens F | Vinam California Quality Wine BVBA | MARCEL DELBEKE | Delens C

Other related companies as ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS: Le Foyer Bruxellois | Boeykens F | Vinam California Quality Wine BVBA | MARCEL DELBEKE | Delens C

ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01210662841. Het bedrijf ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS bevindt zich op het adres: PEERDERBAAN 95; 3960; BREE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 601,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Moteurs, transformateurs and groupes 茅lectrog猫nes Fab. Pompes and compresseurs Fab. Lijst met producten zijn Produits: Moteurs ?lectriques.. Produits: Pompes Industrielles..
De hoofdactiviteit van ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS, openstaande posities, locatie van ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS op de kaart.

ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS, company assigned to the tax number BE01210662841. The company ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS is located at the address: PEERDERBAAN 95; 3960; BREE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 601,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Moteurs, transformateurs and groupes 茅lectrog猫nes Fab. Pompes and compresseurs Fab. List of products are Produits: Moteurs ?lectriques.. Produits: Pompes Industrielles..
The main activity of ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS is not available. You also can look at reviews of ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS, open positions, location of ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELECTRO BOBINAGE J SAVELKOUL-PEETERS, employees, financial statistics.