ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE

Contactgegevens ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DELFTEN 23; 2390; MALLE, België

Telefoon (phone): 33115320 (+32-33115320) 33115320 (+32-33115320)

Fax (fax): +32 (82) 621-70-74 +32 (82) 621-70-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE
Products information ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE

BTW identificatienummer (tax): BE03314819335
Ondernemingsnummer: 6035858154
Hoofdstad (capital): 656,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 699,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Produits: Moteurs ?lectriques.

Product categorie (product category): Moteurs, transformateurs and groupes 茅lectrog猫nes Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE
(Get full report from official database of BE for ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE
Addition kinds of activities for ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE

7311. Adverterende agentschappen | Advertising agencies
328101. Meubels, gesneden steen | Furniture, cut stone
332499. Staal investeringen gieterijen, nec | Steel investment foundries, nec
526103. Kleuterscholen | Retail nurseries
20329903. Puddingen, behalve vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Puddings, except meat: packaged in cans, jars, etc.
23399903. Jeans: vrouwen, misses 'en junioren' | Jeans: women's, misses', and juniors'
50820308. Tractoren, constructie | Tractors, construction
65419901. Titel en vertrouwen bedrijven | Title and trust companies
79990501. Fietsverhuur | Bicycle rental

Werken bij ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE. Looking for open vacancies in other companies

  • PROJECT MANAGER WAREHOUSING (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    De bestaande magazijnprocessen analyseren en evalueren Nieuwe procedures opstellen met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie De lay-out van het magazijn evalueren om de nauwkeurigheid, snelheid en efficiëntie te vergroten De verdeling en het bereik van de magazijnactiviteiten en -taken evalueren Coachen en trainen van een team van orderverzamelaars   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas ben ik op zoek naar een tijdelijke project manager om het warehouse te optimaliseren. Deze opdracht zal minstens 6 maand tot 1 jaar duren.  

  • Dossierbeheerder payroll - Personeelsdienst (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Dienst De personeelsdienst staat in voor het beheer van het administratief dossier van alle medewerkers. De dienst zorgt eveneens voor de correcte verwerking van de tijdsregistratie en voor de tijdige betaling van lonen en andere vergoedingen. Bovendien zijn de dossierbeheerders expert in sociaal-juridische thema’s zoals tijdskrediet, ouderschapsverlof, SWT, … Functie Je staat in voor de payroll en personeelsadministratie van de personeelsleden van een aantal toegewezen afdelingen Je bent als dossierbeheerder het aanspreekpunt voor de personeelsleden van de toegewezen afdelingen: je geeft zo nodig toelichting bij hun loonberekening, je geeft informatie over sociaaljuridische thema’s zoals tijdskrediet, ouderschapsverlof, enz…, je verwerkt de personeelsgegevens in het loonpakket en je volgt de verwerking in het tijdsregistratiesysteem mee op Je werkt in een team van dossierbeheerders en je rapporteert aan de hoofdverantwoordelijke payroll en tijdsregistratie Profiel Je beschikt over een bachelor / A1 – diploma, richting personeelsbeheer of bedrijfseconomie Ervaring met PC 330.01 is een pluspunt Je hebt een zeer goede kennis van e-blox Je gaat bij de uitvoering van je taken gestructureerd en planmatig te werk Je werkt zeer accuraat en ordelijk Je hebt een analytische geest en zoekt ook graag minder voor de hand liggende probleemsituaties uit Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Voltijds contract bepaalde duur voor 6 maanden. Indiensttreding 7 januari 2019 Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Brenda Bosschem, hoofdverantwoordelijke op nummer 015/89.12.97

  • Franstalige callagents /telefonisten (met optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - actief in de commerciele sector - zijn we op zoek naar franstalige call - agents. Jouw taken: - Je wordt  ingezet op één van de uitdagende projecten van hun opdrachtgevers. In de projecten waarvoor je belt is het doel altijd om commercieel resultaat te behalen. Dit kan zijn door het telefonisch verkopen van abonnementen, contracten of het maken van afspraken voor één van hun klanten. -  Jij weet in je rol als Callcenter Agent als geen ander een visitekaartje te zijn voor de klant.   - Ieder gesprek is weer anders en geeft je de mogelijkheid om je te onderscheiden van je collega's

  • technieker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    all round technieker onderhouden van machinepark storingen verhelpen problemen oplossen

  • Huishoudhulp Staden (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • student dierenwinkel (M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze zaak te Ekeren zijn wij DRINGEND op zoek naar 18+ studenten voor het ganse jaar. - Je geeft de dieren te eten en poetst de koten (vissen, knaagdieren, ...) - Je vangt de dieren voor de klanten (je bent hier niet bang voor!) - Je helpt de klanten verder aan de kassa - Je vult de producten aan in de winkel - Je zorgt ervoor dat de winkel ten allen tijden proper is

  • Jobstudent verzorgende regio Brasschaat-Kapellen-Ekeren-Merksem (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Developer / Junior Software Engineer .NET (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Test-Aankoop / Test-Achats

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een dynamisch team van .NET software engineers volgens een agile methodologie. Je analyseert, implementeert en onderhoudt de service oriented back-end en web applicaties. Het team ontwikkelt generieke systemen om de consument te ondersteunen in de keuze van producten en diensten in diverse categorieën, rekening houdend met gepersonaliseerde informatie. Deze systemen worden beschikbaar gesteld in meerdere landen via meerdere kanalen (responsive websites, mobile apps, notifications via email, sms,...). Takenpakket : Ontwikkeling van nieuwe services en frameworks voor diverse portaalsites en interne toepassingen. Onderhoud en verbetering van de reeds ontwikkelde toepassingen. Technische analyse en ontwikkeling in C# met behulp van .NET framework en Microsoft technologieën. Ontwerpen en reviseren van technische documentatie.

  • Capaciteit Planner Ingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Onze klant is 's wereld grootste biofarmaceutisch bedrijf met een productaanbod voor alle fasen in een mensenleven, een sterke productenpijplijn en toonaangevend research- en productiecapaciteiten. Hun missie: samen werken aan een gezondere wereld. Binnen de afdeling Operation Excellence - Plant Performance zijn ze op zoek naar een Long Range Capacity Planner; een spilfiguur in het analyseren van de capaciteit. FUNCTIE - Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de beschikbare capaciteit van equipment op middellange en lange termijn - Je neemt zowel bestaande volumes als voorstellen voor nieuwe producten mee op in de analyses - Je voert deze analyses proactief uit zodat capaciteitstekorten tijdig kunnen vermeden worden - Je maakt voorstellen om deze capaciteitstekorten op te vangen: business cases opstellen voor nieuw equipment, organisatorische aanpassingen of projecten voorstellen om efficiëntie te verhogen - Op een eenvoudige en pragmatische manier visualiseren en presenteren - Je presentatie is de basis voor de strategische beslissingen die de site moet nemen PROFIEL - Hogere technische opleiding of gelijk door ervaring - Aantal jaren projectervaring in een productie omgeving - Ervaring met het implementeren van optimalisaties (DMAIC, six sigma, lean) - Yellow & Green belt certifiëring is een plus - Goed zelfstandig en in team kunnen werken - Goede communicatieve en sociale vaardigheden - Taalvaardigheden: Nederlands en Engels OFFERTE Onze klant biedt u een aantrekkelijk salaris binnen een dynamisch bedrijf. Wilt u er meer over weten? Of is dit nog niet helemaal wat u zoekt? Contacteer Charlotte Vincentelli;

  • Projectleider Speciale Technieken (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Technieken Bogaerts

    Type: Vaste Job

    Als jong en dynamisch studiebureau technieken zijn wij opzoek naar een projectleider speciale technieken voor het opvolgen van diverse werven over Vlaanderen. Als projectleider speciale technieken ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de uitvoering van allerlei speciale technieken in gebouwen zoals HVAC, liften, elektriciteit, sanitair, ... bij diverse type van gebouwen. Onze kantoren in Laarne – Kalken zijn jou uitvalsbasis, de werven zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je begeleidt de speciale technieken op verschillende werven mee in goede banen; Je kan goed in een bouwteam en met aannemers samenwerken; Je staat in voor de contracten, de uitvoering en oplevering van allerlei speciale technische installaties; Je bewaakt het budget, de kwaliteit en volgt deze op;

  • meewerkend diensthoofd sociale dienst OCMW B4-B5 (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR HOVE

    Type: Vaste Job

    Je stuurt het team medewerkers van de sociale dienst aan en begeleidt cliënten volledige functiebeschrijven en bijkomende informatie: www.hove.be

  • TECHNICUS CORDIST (HERINNES-LEZ-PECQ)

    Regio: HERINNES-LEZ-PECQ

    Bedrijf: Belgique Travaux en Hauteur

    Type: Vaste Job

    BTH is gespecialiseerd in moeilijke toegangswerkzaamheden, werkzaamheden op hoogte en/of in krappe ruimtes. Je grijpt overal in op touwen, motorgondels of steigers om te kunnen antwoorden op de verzoeken van de bedrijven, ongeacht hun sector van activiteit. Jouw taak is: Exterieuronderhoud van gebouwen op industrieterrein. Onderhoud aan de productietool van een site. Capaciteit/containment onderhoud: alle capaciteiten, silo's, tanks, putten, boilers, ovens, ...). Onderhoudsinspectie (visuele inspectie, video, hulp aan controlekantoren, ...). Jouw taken zijn daarom zeer gevarieerd en bevat verschillende interventiegebieden: waterdicht maken, dakbedekking, metselwerk, schilderen, elektriciteit, schoonmaken, anti-vluchtige stoffen,...

Zoek naar antwoorden van ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE in sociale netwerken
Look for responds of ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE. Laat een reactie achter voor ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE. ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE. Leave a respond for ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE. ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE op de google maps. Adres en contacten ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE
Location of ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE on the google maps. Address and contacts of ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE

Andere gerelateerde bedrijven als come ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE: CONTAINERPARK BRECHT | Gentry Masculin | GEENS ZETELOPMAKERIJ | J. TASSEROUL | Louagie P

Other related companies as ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE: CONTAINERPARK BRECHT | Gentry Masculin | GEENS ZETELOPMAKERIJ | J. TASSEROUL | Louagie P

ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03314819335. Het bedrijf ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE bevindt zich op het adres: DELFTEN 23; 2390; MALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 656,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 699,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Moteurs, transformateurs and groupes 茅lectrog猫nes Fab. Lijst met producten zijn Produits: Moteurs ?lectriques..
De hoofdactiviteit van ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE, openstaande posities, locatie van ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE op de kaart.

ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE, company assigned to the tax number BE03314819335. The company ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE is located at the address: DELFTEN 23; 2390; MALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 656,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 699,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Moteurs, transformateurs and groupes 茅lectrog猫nes Fab. List of products are Produits: Moteurs ?lectriques..
The main activity of ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE is not available. You also can look at reviews of ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE, open positions, location of ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACEC-INDUSTRIAL MAINTENANCE, employees, financial statistics.