Bever Mobile Cleaning

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Bever Mobile Cleaning
Private companiesCoal Mining • Bever Mobile Cleaning

Contactgegevens Bever Mobile Cleaning: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bever Mobile Cleaning: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bever Mobile Cleaning

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kwakkelhoekstraat 80 Box 1; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 778 17 50 (+32-03 778 17 50) 03 778 17 50 (+32-03 778 17 50)

Fax (fax): +32 (19) 422-77-64 +32 (19) 422-77-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bever Mobile Cleaning: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bever Mobile Cleaning"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bever Mobile Cleaning"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bever Mobile Cleaning, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bever Mobile Cleaning. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bever Mobile Cleaning, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bever Mobile Cleaning. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bever Mobile Cleaning
Products information Bever Mobile Cleaning

BTW identificatienummer (tax): BE01704772949
Ondernemingsnummer: 3030548095
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 504,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Bever Mobile Cleaning zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Moss removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bever Mobile Cleaning
(Get full report from official database of BE for Bever Mobile Cleaning)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bever Mobile Cleaning
Addition kinds of activities for Bever Mobile Cleaning

17439901. Marmeren installatie, interieur | Marble installation, interior
25420000. Partities en armaturen, behalve hout | Partitions and fixtures, except wood
28420208. Schoenpoets of reiniger | Shoe polish or cleaner
37149903. Dump truck lift mechanisme | Dump truck lifting mechanism
38249903. Parkeermeters | Parking meters
49119900. Elektrische diensten, niet inbegrepen | Electric services, nec

Werken bij Bever Mobile Cleaning: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bever Mobile Cleaning: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bever Mobile Cleaning. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bever Mobile Cleaning. Looking for open vacancies in other companies

  • Manipulator 3 ploegen regio Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op & afhaken van stukken die gespoten worden. PC gebruiken om labels te maken en die labels opkleven. Gaten opvullen met dekseltjes zodat de verf niet door de gaten gaat.

  • Inside Sales Medewerker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, wereldleider op vlak van ontwikkeling van diesel en gasmotoren, is Adecco Experts op zoek naar een Inside Sales Medewerker. Als Inside Sales Medewerker ben je de ruggengraat voor de BENELUX account managers. Jouw dagelijkse taken zijn: Je stelt prijsoffertes op en geeft ze door aan de klant. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van Claims en je behandelt leveringsproblemen. Je maakt Credit Notes op en volgt deze administratief op. Je communiceert met alle interne departementen (finance, Customer Care,...) en je onderhoudt deze contacten.

  • Dakwerker platte daken regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Limburg zijn wij op zoek naar ervaren dakwerkers gespecialiseerd in platte daken. Jouw functie: Je hebt al ervaring als dakwerker en platte daken Je wilt buiten werken Je kan werken in koude en warme weersomstandigheden Je voert algemene dakwerken uit Je voert timmerwerken uit Je controleert waterdichtheid Je maakt dakranden, hangt goten en voorziet ventilatiegaten Je hebt kennis van roofing en isolatie Je hebt een geldig VCA attest Je bent een echte teamplayer Je kan zelfstandig werken Je rijdt met de ploegbaas mee naar de werven en terug naar het afzetpunt

  • Poetshulp Sint-Amands (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp regio Zandhoven (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Gemotiveerde poetshulp m/v (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: PWA OOSTERZELE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je staat er niet alleen voor! Jouw meter of peter zorgt voor een persoonlijke begeleiding. Voordelen: Je kiest zelf hoeveel uur je wil werken en op welke dagen. Wij maken voor jouw een planning op maat! Wij garanderen een stipte en correcte verloning.

  • Studenten slachthuis (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Als student kan je volgende taken uitvoeren: - stempels plaatsen op varkens - etiketten plakken - ruggenmerg uitkuisen - meehelpen in de frigo Je kan werken in de vakanties en op zaterdagvoormiddag (starten 6u 's morgens)

  • Assistent projectleider | werfvoorbereider residentiële bouwprojecten (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Bijstaan projectleider van werfvoorbereiding tot oplevering Opvolgen van veiligheid van de werf en planning Je werkt mee aan de technische, praktische en administratieve voorbereiding van diverse projecten Je blijft tijdens de uitvoering van een project de technische, praktische en administratieve ondersteuning van het project op je nemen als assistent van de projectleider Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf Je werkt nauw samen met iedereen binnen het bouwteam

  • Assistent Bouwmarktleider (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als assistent van de winkel ben je een heel belangrijk spilfiguur en ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de winkel en het realiseren van de omzetdoelstellingen van de winkel. Je promoot het imago van de winkel, je zorgt ervoor dat jouw winkel hét aankoopadres is voor de klant door het geven van goed advies en het verkopen van de juiste producten. Je stuurt het winkelteam aan; samen met je team zorg je voor een mooie, verzorgde en klantgerichte winkelpresentatie en een optimale voorraadhoogte. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Bedrijfsprofiel: Deze firma is een gekende internationale bouwmarktketen met filialen over heel België. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan doe-het-zelf materialen, tuinmeubilair tot zelfs badkamers, ramen en deuren.

  • Logopedist(e) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM BalanSS is op zoek naar een extra collega LOGOPEDIST. Dankzij onze kwalitatieve zorg en goede naam zijn wij in volle expansie. Op onze website www.BalanSS.be en onze Facebookpagina kan je ons beter leren kennen. Wij staan tevens open voor symbiose met andere collega's en praktijken om zo de krachten te bundelen en ons team nog meer kleur, dynamiek en kwaliteit te geven. Voel je het kriebelen? Kom eens kennismaken! Spring mee op onze multidisciplinaire groepstrein en think out of the box!

  • flexi hulpkelner (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: taverne restaurant koningsbos

    Type: Flexijob

    wegdragen van eten en dranken je hoeft niets op te schrijvnen of af te rekenen ev helpen achter de toog indien nodig wij zorgen voor uw opleiding hier ter plaatse

Zoek naar antwoorden van Bever Mobile Cleaning in sociale netwerken
Look for responds of Bever Mobile Cleaning in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bever Mobile Cleaning. Laat een reactie achter voor Bever Mobile Cleaning. Bever Mobile Cleaning bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bever Mobile Cleaning. Leave a respond for Bever Mobile Cleaning. Bever Mobile Cleaning on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bever Mobile Cleaning op de google maps. Adres en contacten Bever Mobile Cleaning
Location of Bever Mobile Cleaning on the google maps. Address and contacts of Bever Mobile Cleaning

Andere gerelateerde bedrijven als come Bever Mobile Cleaning Bever Mobile Cleaning: BAKKERIJ ST.AUBERTUS | VILLA DOORNBOS | ERIC VAN DE PUTTE | DARASSE M | CAROLUS VAN OOSTERBOS

Other related companies as Bever Mobile Cleaning: BAKKERIJ ST.AUBERTUS | VILLA DOORNBOS | ERIC VAN DE PUTTE | DARASSE M | CAROLUS VAN OOSTERBOS

Bever Mobile Cleaning is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bever Mobile Cleaning, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01704772949. Het bedrijf Bever Mobile Cleaning bevindt zich op het adres: Kwakkelhoekstraat 80 Box 1; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 504,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Moss removal. Producten gemaakt in Bever Mobile Cleaning zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bever Mobile Cleaning is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bever Mobile Cleaning is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bever Mobile Cleaning, openstaande posities, locatie van Bever Mobile Cleaning op de kaart.

Bever Mobile Cleaning is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bever Mobile Cleaning, company assigned to the tax number BE01704772949. The company Bever Mobile Cleaning is located at the address: Kwakkelhoekstraat 80 Box 1; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 504,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Moss removal. Products created in Bever Mobile Cleaning were not found.
The main activity of Bever Mobile Cleaning is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bever Mobile Cleaning is not available. You also can look at reviews of Bever Mobile Cleaning, open positions, location of Bever Mobile Cleaning on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bever Mobile Cleaning, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bever Mobile Cleaning, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bever Mobile Cleaning, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bever Mobile Cleaning, employees, financial statistics.