CINEY CHAPLINE

Contactgegevens CINEY CHAPLINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CINEY CHAPLINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CINEY CHAPLINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE E. DINOT 20; 5590; CINEY, België

Telefoon (phone): 83216783 (+32-83216783) 83216783 (+32-83216783)

Fax (fax): +32 (9) 989-27-36 +32 (9) 989-27-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CINEY CHAPLINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CINEY CHAPLINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CINEY CHAPLINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CINEY CHAPLINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CINEY CHAPLINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CINEY CHAPLINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CINEY CHAPLINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CINEY CHAPLINE
Products information CINEY CHAPLINE

BTW identificatienummer (tax): BE01759704589
Ondernemingsnummer: 1266143798
Hoofdstad (capital): 283,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 136,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in CINEY CHAPLINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bioscopen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CINEY CHAPLINE
(Get full report from official database of BE for CINEY CHAPLINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CINEY CHAPLINE
Addition kinds of activities for CINEY CHAPLINE

072103. Gewasbeschermende diensten | Crop protecting services
355503. Handelsonderdelen en bijlagen afdrukken | Printing trade parts and attachments
515905. Noten en noten bijproducten | Nuts and nut by-products
07520000. Dierspecialiteiten | Animal specialty services
20910200. Schelpdieren, ingeblikt en genezen | Shellfish, canned and cured
28790000. Landbouwchemicaliën, nec | Agricultural chemicals, nec

Werken bij CINEY CHAPLINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CINEY CHAPLINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CINEY CHAPLINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CINEY CHAPLINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Team coach Call agents (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Aansturen en begeleiden van outbound call agents

  • Onderhoudstechnieker (m/v) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Herstellen van eventuele pannes of defecten. - Algemeen en preventief onderhoud van sterk geautomatiseerd machinepark. - Planning, installatie en opvolging van nieuwe machines.

  • Hoofdmagazijnier (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de verwerking van alle binnenkomende goederen (merchandising goederen en f&b producten) in het park. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor een efficiënte werking en organisatie van het magazijn. Je helpt met het voorbereiden en klaarzetten van de interne leveringen voor de verschillende verkooppunten in het park. De verdeling en verzending van de goederen naar de andere parken behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Je controleert regelmatig op basis van steekproeven de kwaliteit van de stock (o.a. houdbaarheidsdatums).

  • Huishoudhulp - REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Student productie vrijdagavond of nacht voor BD myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten voor september Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

  • JOBSTUDENT DEGUSTATIE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Studentenjob

    We zijn voor onze klant Centercourt op zoek naar studenten om te werken op zaterdag regio Roeselare en regio Kust. Dit om af en toe een degustatie te geven. Het is de bedoeling dat u een stand opzet in een supermarkt of drankenhandel, proevertjes uitschenkt, mensen bedient en eventueel wat meer uitleg geeft over het drankje.

  • Laborant (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Vaste Job

    Je voert de noodzakelijke analyses uit in het labo ter ondersteuning van de procesopvolging (anaerobe vergisting). Aanvullend voer je analyses uit op biomassa- en afvalstromen. Je laat externe labo’s stalen nemen en hebt de nodige contacten met hen. Je neemt stalen op verplaatsing en ondersteunt de collega’s op de verschillende sites hierin. Je registreert, beheert en rapporteert analyseresultaten van in- en uitgaande stromen en bewaakt met een kritisch oog de kwaliteit hiervan. Je bent verantwoordelijk voor een vlotte communicatie en doorgave van informatie naar de collega’s van exploitatie en de commerciële afdeling. · Je kalibreert de toestellen en verzorgt mee de noodzakelijke labo-gerelateerde aankopen bij leveranciers. Je bent bereid je frequent te verplaatsen naar onze site in Grobbendonk en andere sites in Vlaanderen.

  • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

    Regio: STENE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Vaste Job

    U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in dienstverband of onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke vergoeding.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Zaalmedewerker (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

  • Gemotiveerde Keukenhulp - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp met zin voor verantwoordelijkheid. U help mee met de voorbereiding, u vult de buffetten aan en helpt bij het opruimen na de dienst.

Zoek naar antwoorden van CINEY CHAPLINE in sociale netwerken
Look for responds of CINEY CHAPLINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CINEY CHAPLINE. Laat een reactie achter voor CINEY CHAPLINE. CINEY CHAPLINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CINEY CHAPLINE. Leave a respond for CINEY CHAPLINE. CINEY CHAPLINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CINEY CHAPLINE op de google maps. Adres en contacten CINEY CHAPLINE
Location of CINEY CHAPLINE on the google maps. Address and contacts of CINEY CHAPLINE

Andere gerelateerde bedrijven als come CINEY CHAPLINE CINEY CHAPLINE: Dumon K | BART HEYMAN | J.A. WIJMEZEL | MEEUS E. | SERGE VOERMANTROUW

Other related companies as CINEY CHAPLINE: Dumon K | BART HEYMAN | J.A. WIJMEZEL | MEEUS E. | SERGE VOERMANTROUW

CINEY CHAPLINE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CINEY CHAPLINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01759704589. Het bedrijf CINEY CHAPLINE bevindt zich op het adres: RUE E. DINOT 20; 5590; CINEY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 283,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 136,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bioscopen. Producten gemaakt in CINEY CHAPLINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CINEY CHAPLINE is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CINEY CHAPLINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CINEY CHAPLINE, openstaande posities, locatie van CINEY CHAPLINE op de kaart.

CINEY CHAPLINE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is CINEY CHAPLINE, company assigned to the tax number BE01759704589. The company CINEY CHAPLINE is located at the address: RUE E. DINOT 20; 5590; CINEY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 283,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 136,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bioscopen. Products created in CINEY CHAPLINE were not found.
The main activity of CINEY CHAPLINE is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CINEY CHAPLINE is not available. You also can look at reviews of CINEY CHAPLINE, open positions, location of CINEY CHAPLINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CINEY CHAPLINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CINEY CHAPLINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CINEY CHAPLINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CINEY CHAPLINE, employees, financial statistics.