Vlaamse Huisvestingsmaatschappij

Contactgegevens Vlaamse Huisvestingsmaatschappij: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vlaamse Huisvestingsmaatschappij: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vlaamse Huisvestingsmaatschappij

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortrijksesteenweg 404; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 220 20 22 (+32-09 220 20 22) 09 220 20 22 (+32-09 220 20 22)

Fax (fax): 09 220 64 78 (+32-09 220 64 78) 09 220 64 78 (+32-09 220 64 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vlaamse Huisvestingsmaatschappij: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vlaamse Huisvestingsmaatschappij"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vlaamse Huisvestingsmaatschappij"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vlaamse Huisvestingsmaatschappij, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vlaamse Huisvestingsmaatschappij. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vlaamse Huisvestingsmaatschappij, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vlaamse Huisvestingsmaatschappij. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vlaamse Huisvestingsmaatschappij
Products information Vlaamse Huisvestingsmaatschappij

BTW identificatienummer (tax): BE02907226562
Ondernemingsnummer: 5087738037
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 558,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Vlaamse Huisvestingsmaatschappij zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mortgages and loans

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vlaamse Huisvestingsmaatschappij
(Get full report from official database of BE for Vlaamse Huisvestingsmaatschappij)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vlaamse Huisvestingsmaatschappij
Addition kinds of activities for Vlaamse Huisvestingsmaatschappij

799903. Binnenhofclubs | Indoor court clubs
10610202. Psilomelane mijnbouw | Psilomelane mining
12210202. Eenheden trein laad faciliteit, bitumineuze of bruinkool | Unit train loading facility, bituminous or lignite
14229901. Calcareous tufa, gebroken en gebroken-steengroeven | Calcareous tufa, crushed and broken-quarrying
36799903. Cores, magnetisch | Cores, magnetic
44490103. Intracoastal (vracht) vervoer | Intracoastal (freight) transportation
50720400. Diverse bevestigingsmiddelen | Miscellaneous fasteners

Werken bij Vlaamse Huisvestingsmaatschappij: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vlaamse Huisvestingsmaatschappij: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vlaamse Huisvestingsmaatschappij. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vlaamse Huisvestingsmaatschappij. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker DAGDIENST (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Mars Belgium te Olen zijn wij op zoek naar productiemederwerkers. Mars Belgium is een dochteronderneming van Mars, Inc. Het is een familiebedrijf dat wereldleider is op het gebied van voedingsmiddelen, zoetwaren en dierenvoeding. Mars Belgium is de kracht achter merken zoals: Uncle Ben's, Twix, Mars, Whiskas en Pedigree, die wereldberoemd zijn. Wij zijn mee op zoek naar productiemedewerkers die graag de handen uit de mouwen steekt. Je zorgt er mee voor dat de producten tijdig afgeleverd kunnen worden bij de klanten. Hierdoor ben jij een belangrijke schakel in heel het proces. Wil jij graag deel uitmaken van een bedrijf dat wereldberoemd is ? Dan ben jij de persoon die wij zoeken !

  • Koeltechnieker regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor hun afdeling regio Leuven zijn wij op zoek naar een koeltechnieker ter versterking van hun team in de kempen. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van koelinstallaties in de gebouwen van onze klanten in jouw regio. Tot je takenpakket behoort daarbij vooral: Opzoeken en oplossen van voornamelijk koeltechnische storingen Uitvoeren van koeltechnische herstellingen en installaties Administratieve afhandeling van de opdrachten Communicatie met de klant

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • STUDENT VERDELER BIEREN (STEENHUFFEL)

    Regio: STEENHUFFEL

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Ben je vrij tijdens de maand september en heb je een rijbewijs? Wil je graag werken regio Brugge/ Roeselare en ben je op zoek naar promowerk? dan hebben wij een leuke job voor je. Namelijk het uitzetten van Bier voor een lopende actie. Je zal horeca zaken gaan bezoeken en een aantrekkelijke stand maken om het bier te promoten.

  • Afdelingsmanager (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsmanager beschik je over de gave om jouw team zo te leiden dat alles op rolletjes loopt. Je hebt een passie voor voeding en brengt deze passie over op jouw medewerkers. Op drukke tijdstippen werk je mee op het terrein. Hoofdzakelijk ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van jouw afdelingen. Daarnaast streef je elke dag naar tevreden klanten. Je bent op de hoogte van de wensen en noden van de klanten en stemt je afdeling hier op af. Commercieel denken en handelen zit in jouw natuur. Je speelt vlot in op opportuniteiten die zich voordoen. Je neemt beslissingen op basis van de resultaten van je afdelingen en durft meedenken met de keten op lange termijn. Om jouw afdelingen efficiënt te beheren, voer je de bijhorende administratieve taken met plezier uit. Zo stel je de planningen en uurroosters van jouw team op en zorgt voor een optimale voorraadbeheer.

  • Asfaltarbeider rijb. B Regio Sint-Niklaas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aannemingen Van Wellen, Aswebo en de infra-afdeling van Kumpen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de algemene grond- en asfaltwerken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben wij in eigen beheer. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep. Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Is jouw ideale job er eentje waar je dag in dag uit in openlucht mag zijn? Frisse lucht, zon en zelfs regen, vogels horen fluiten: er zijn maar weinig werkvloeren die daar tegenop kunnen. In deze job moet je flexibel zijn. Maar je zorgt ervoor dat onze wegen berijdbaar blijven en onze straten er fraaier uitzien. Aanvulling van een bestaande asfaltploeg uit regio Sint -Niklaas. Deze ervaren ploeg voert onderhoud en/of aanleg van asfaltwegen en aanverwanten op diverse werven. Aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen Lossen, spreiden en profileren van de asfaltlaag, etc. U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen).

  • Teamleader Creative & Graphics (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Binnen het Sales- & Marketingteam neem jij de leiding over de creatieve cel. Je volgt mee de planning op en zorgt voor de uitvoering van talrijke ontwerpen voor externe en interne publicaties, content, enz … Je werkt zelf actief mee (ontwerpen, monteren) aan de dagelijkse uitvoering. Je zoekt samen met drukkers naar de ideale dragers, nieuwe mogelijkheden en verrassende creaties. Je neemt op een vlotte manier de lead in de marketing-, content- en creatieve meetings met de rest van het marketing- & salesteam. Je rapporteert aan de Markting & Sales Director.

  • dakdekkers hellende daken (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ALGEMENE DAKWERKEN DIRK DEPRAETERE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dakdekkers voor renovatieprojecten. Je werkt vooral aan hellende daken maar bij drukte of in noodspring je bij bij de platte daken en zinkwerken.

  • Developer .NET (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ECS EUROPEAN CONTAINERS

    Type: Vaste Job

    Je ontwikkelt software in .NET voor interne toepassingen ECS2XL zorgt ervoor dat je ICT-opleidingen kunt volgen. Je zorgt voor het onderhoud van en aanpassingen aan bestaande toepassingen. Je werkt samen met collega’s binnen en buiten ECS2XL waarmee je samen instaat voor de programmatie, testing, documentatie, implementatie en nazorg van de geleverde software. Je zult kunnen werken aan afwisselende projecten van diverse aard. www.ecs.be/nl/jobs

  • Kinesist/Kinesiste - Fysiotherapeut/Fysiotherapeute (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor de kinefysiotherapeutische behandeling van chronische klachten en voor kinefysiotherapeutische behandelingen in het kader van revalidatie. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

  • Diëtist(e) zelfstandig (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: DELHEYE-DEQUEECKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    voeding- en diëetadvies binnen paramedische groepspraktijk (kine-logo-psychologie) en erkend obesitascentrum

Zoek naar antwoorden van Vlaamse Huisvestingsmaatschappij in sociale netwerken
Look for responds of Vlaamse Huisvestingsmaatschappij in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vlaamse Huisvestingsmaatschappij. Laat een reactie achter voor Vlaamse Huisvestingsmaatschappij. Vlaamse Huisvestingsmaatschappij bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vlaamse Huisvestingsmaatschappij. Leave a respond for Vlaamse Huisvestingsmaatschappij. Vlaamse Huisvestingsmaatschappij on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vlaamse Huisvestingsmaatschappij op de google maps. Adres en contacten Vlaamse Huisvestingsmaatschappij
Location of Vlaamse Huisvestingsmaatschappij on the google maps. Address and contacts of Vlaamse Huisvestingsmaatschappij

Andere gerelateerde bedrijven als come Vlaamse Huisvestingsmaatschappij Vlaamse Huisvestingsmaatschappij: ANDRE JACQUES | JAN GEYSEN | HERMAN DE GROENTEMAN | Isra?l | BAKKERIJ JOHAN

Other related companies as Vlaamse Huisvestingsmaatschappij: ANDRE JACQUES | JAN GEYSEN | HERMAN DE GROENTEMAN | Isra?l | BAKKERIJ JOHAN

Vlaamse Huisvestingsmaatschappij is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vlaamse Huisvestingsmaatschappij, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02907226562. Het bedrijf Vlaamse Huisvestingsmaatschappij bevindt zich op het adres: Kortrijksesteenweg 404; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 558,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mortgages and loans. Producten gemaakt in Vlaamse Huisvestingsmaatschappij zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vlaamse Huisvestingsmaatschappij is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vlaamse Huisvestingsmaatschappij is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vlaamse Huisvestingsmaatschappij, openstaande posities, locatie van Vlaamse Huisvestingsmaatschappij op de kaart.

Vlaamse Huisvestingsmaatschappij is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vlaamse Huisvestingsmaatschappij, company assigned to the tax number BE02907226562. The company Vlaamse Huisvestingsmaatschappij is located at the address: Kortrijksesteenweg 404; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 558,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mortgages and loans. Products created in Vlaamse Huisvestingsmaatschappij were not found.
The main activity of Vlaamse Huisvestingsmaatschappij is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vlaamse Huisvestingsmaatschappij is not available. You also can look at reviews of Vlaamse Huisvestingsmaatschappij, open positions, location of Vlaamse Huisvestingsmaatschappij on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vlaamse Huisvestingsmaatschappij, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vlaamse Huisvestingsmaatschappij, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vlaamse Huisvestingsmaatschappij, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vlaamse Huisvestingsmaatschappij, employees, financial statistics.