Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA
Private companiesNondepository Credit Institutions • Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA

Contactgegevens Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Square de Mee?s 26-27; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 548 91 11; 02 548 91 02 (+32-02 548 91 11; 02 548 91 02) 02 548 91 11; 02 548 91 02 (+32-02 548 91 11; 02 548 91 02)

Fax (fax): 02 514 18 16 (+32-02 514 18 16) 02 514 18 16 (+32-02 514 18 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA
Products information Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02674591064
Ondernemingsnummer: 8239990234
Hoofdstad (capital): 182,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 701,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mortgages and loans

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA
(Get full report from official database of BE for Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA
Addition kinds of activities for Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA

229905. Jute en vlas textielproducten | Jute and flax textile products
14290100. Igneus rock, verpletterd en gebroken-steengroeven | Igneus rock, crushed and broken-quarrying
20320102. Bonen, gebakken met vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beans, baked with meat: packaged in cans, jars, etc.
32610104. Zeepschotels, glanzend china | Soap dishes, vitreous china
34460602. Messingwerk, sierwerk: structureel | Brasswork, ornamental: structural
35770203. Tape print units, computer | Tape print units, computer
38410214. Tonometers, medisch | Tonometers, medical
38610600. Fotografische verwerkende chemicaliën | Photographic processing chemicals
50840501. Blanks, tips en inserts | Blanks, tips, and inserts
75320401. Body shop, automotive | Body shop, automotive

Werken bij Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround medewerker zaadhuis (Zwangerschapsvervanging) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief bediende. Je komt in een team van 4 werknemers terecht. In het zaadhuis worden zaadbestellingen verwerkt en wordt het zaaien van de jongplantenorders voorbereid. Je komt terecht in een familiale bedrijfscultuur waar respect, klanttevredenheid en collegialiteit hoog in het vaandel worden gedragen. Jouw taken Je boekt zaadbestellingen in Je weegt deze zaadbestellingen Je hebt contact met de klanten betreffende hun bestellingen Je boekt bestellingen van klanten in en bevestigt deze Je helpt mee met de stockbeheer: opname, controle en aanvullen van de stock

  • Productie arbeider (M/V) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je wordt opgeleid om te pasteuriseren. - Je werkt dagelijks en hoofdzakelijk met eieren. - Elke avond reinigen met hogedrukreiniger - Fysisch zwaar werk

  • Huishoudhulp dienstencheques Beringen/Heusden-Zolder/Houthalen-Helchteren (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Huishoudhulp Torhout- vanaf 10 tot 38u per week (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is steeds op zoek naar huishoudhulpen die zeer gemotiveerd zijn en aan de slag willen in eigen regio, met gezinsvriendelijke werkuren en mooie loonvoorwaarden. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Vaste job, maaltijdcheques, spaarpunten, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • JOBSTUDENT VERTALER FRANS - NEDERLANDS (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor de vertaling van een onthaalbrochure en de website van een bedrijf regio Menen. Je zult een 60-tal uur spenderen aan de vertaling. Je bent beschikbaar tussen september en december om enkele uren per week op het kantoor in Menen te gaan vertalen. Je vertaalt van het Nederlands naar het Frans.

  • STUDENT TELEFONIST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je volgt telefonisch offertes op je staat klanten te woord bij vragen je behandelt de bijhorende administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant in Sint-Truiden zoeken we een student die graag belt en 8u per week kan werken.

  • Jobstudent - Orderpicking (18u-22u) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Studentenjob

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. U komt terecht in het logistieke team van Schrauwen. · In het kort Onze orderpickers zijn een belangrijk onderdeel in ons logistiek centrum. Met behulp van een kar, reachtruck of elektrische transpallet maak je in ons volledig geautomatiseerd magazijn de bestelling van de klant klaar voor verzending. Je zorgt er voor dat de bestelling van de klant volledig en correct is en dat deze volgens de kenmerken en wijze van transport verpakt wordt. · Wat je doet Je helpt bij het orderpicken met oa een reachtruck of elektrische transpallet in ons volledig geautomatiseerd magazijn. · Uw werkdag Nadat je je voertuig een safety-check gegeven hebt, start je aan je dagtaak. Je krijgt je werkbon van de ordervoorbereiding en volgt deze strikt op. Je verzameld de volledige bestelling van de klant en gaat na of deze volledig, correct en breukvrij is. Je verpakt de bestelling netjes en zorgvuldig met behulp van de aanwezige verpakkingsmaterialen en zet deze op de juiste locatie voor transport. Je hebt een afwisselend takenpakket, soms draai je mee bij de ontvangstzone. Daar controleer je of de geleverde goederen overeenstemmen met de leverbon van de transporteur. Je zet de aangekomen goederen in de juiste opslagzones. Aan het einde van je shift, zorg je er voor dat je je werkplek opgeruimd en indien nodig gereinigd achter laat. · Wie jij bent Je bent communicatief en werkt vlot in teamverband. Je werkt je taken snel maar zorgvuldig af met oog voor veiligheid. Om voor afwisseling te zorgen, kunnen we jou ook zonder probleem inzetten in andere zones in ons logistiek centrum. · Jouw werkomgeving + team Ons logistiek centrum is uitgerust met de nieuwste technologie. Hoewel je meer achter de schermen werkt, heeft de orderpicker één van de belangrijkste functies binnen Schrauwen. Je hebt een groot aandeel in de klanttevredenheid en het imago van onze firma. Hoe een bestelling wordt afgeleverd bij de klant is ons visitekaartje. Daarom behandel je iedere werkopdracht met de grootste zorg. · Wij vragen Je werkt in de late shift (tussen18u tot 22u), uren zijn te bespreken. Je werkt stipt, ordelijk, net en met oog voor de veiligheidsvoorschriften Je houdt je aan regels en afspraken Je bent minimaal 18 jaar

  • Consultant Kredieten (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Respect dragen wij hoog in het vaandel Toewijding is onze drijfveer Klantgerichtheid is een absolute must Je staat er niet alleen voor: jouw team bestaat uit 4 enthousiaste collega's die je bijstaan met raad en daad. We hebben een mooi project op poten gezet waar ook jij aan kan deelnemen. Bij ons staat de klantenrelatie centraal. Daarom vinden wij het belangrijk dat je proactief kan meehelpen bij het adviseren en ondersteunen van onze klanten. Jouw takenpakket omvat: Je krijgt de verantwoordelijkheid om de vragen van klanten om te zetten in advies op maat, steunend op een gedegen kennis van de fiscaliteit en de kredietmarkt. Als vertrouwenspersoon blijf je daarnaast alert voor andere opportuniteiten en verwijs je door waar mogelijk naar je gespecialiseerde collega. Verder werk je samen met de kantoorhouder actief mee aan acties om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Naast de commerciële verantwoordelijkheden sta je in voor de administratieve verwerking en opvolging van jouw dossiers.

  • Account manager Sales (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Brandfarmers

    Type: Vaste Job

    Hoe je dit aanpakt Je benadert (potentiële) klanten via telefoon of mail voor de verkoop van websites en onze marketingpakketten. Hierbij voorzie je de klant van een zo goed mogelijk advies. Het advies vertaal je in een offerte op maat, rekening houdend met alle verkregen informatie. Je gebruikt daarvoor je uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden om tot een maximaal resultaat te komen.

  • Klusjesman regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Landbouw Bestuurder (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: G.L.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder leiding van de zaakvoerders zal je instaan voor het transport van onze eindproducten. Hiervoor zal er een tractor ter beschikking staan met de nodige tankwagens en bakwagens. Als transporteur voer je alle taken uit die nodig zijn om het transport vlot te laten verlopen alsook het onderhoud van het rollend materiaal. Zie bestand voor onze specificaties.

  • Fiscaal Jurist (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674699-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een van onze klanten, een gespecialiseerd financieel advieskantoor met vestigingen in regio Antwerpen, Gent en Brussel, zoeken we een ervaren juridisch profiel voor de advisering naar hun klanten toe. Je klantenportefeuille bestaat uit een gezond evenwicht van internationale mastodonten, Belgische KMO’s van verschillende afmetingen en zelfstandigen   Kortom, we zoeken een jurist met passie voor fiscaliteit in de regio van Antwerpen. Fiscale en juridische begeleiding van overnames: overnamecontracten, due diligence, optie-overeenkomsten. Begeleiding van reorganisaties: fusies en (partiële) splitsingen: rapportering (fusievoorstellen, fusieverslagen, nazicht notariële aktes) en boekhoudkundige en fiscale verwerking van deze transacties; Opstellen van contracten: aandeelhoudersovereenkomsten, optie-overeenkomsten, overname-overeenkomsten, partnerships, managementovereenkomsten, overdracht van schuldvorderingen, etc. Adviesverlening rond onroerend goed transacties: vruchtgebruik, opstal, erfpacht: nazicht van notariële aktes, fiscale en boekhoudkundige verwerking; Algemene fiscale adviesverlening en ondersteuning van dossierbeheerders oa inzake managementfees, bestuurdersvergoedingen, etc. Nazicht van aangiftes vennootschapsbelasting en voorbereiding tax audit; Aanvragen van rulings inzake inbreng en partiële splitsingen; Adviesverlening inzake intragroepstransacties (thin cap regels) Analyse van het voorgaande vanuit een boekhoudkundige optiek.

Zoek naar antwoorden van Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA. Laat een reactie achter voor Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA. Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA. Leave a respond for Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA. Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA op de google maps. Adres en contacten Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA
Location of Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA on the google maps. Address and contacts of Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA: EUROPE AUDIO RENT | CUISINE FASCINATION SPRL | V.I.A. | Van Roey P | Pelican Inn

Other related companies as Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA: EUROPE AUDIO RENT | CUISINE FASCINATION SPRL | V.I.A. | Van Roey P | Pelican Inn

Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02674591064. Het bedrijf Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA bevindt zich op het adres: Square de Mee?s 26-27; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 182,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 701,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mortgages and loans. Producten gemaakt in Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA, openstaande posities, locatie van Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA op de kaart.

Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA, company assigned to the tax number BE02674591064. The company Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA is located at the address: Square de Mee?s 26-27; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 182,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 701,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mortgages and loans. Products created in Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA were not found.
The main activity of Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA is Nondepository Credit Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA is not available. You also can look at reviews of Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA, open positions, location of Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen CVBA, employees, financial statistics.