SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN
Private companiesHolding and Other Investment Offices • SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN

Contactgegevens SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bremveldstraat 1; 3020; Herent, België

Telefoon (phone): 016 30 98 01 (+32-016 30 98 01) 016 30 98 01 (+32-016 30 98 01)

Fax (fax): 016 30 98 02 (+32-016 30 98 02) 016 30 98 02 (+32-016 30 98 02)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN
Products information SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN

BTW identificatienummer (tax): BE02176910400
Ondernemingsnummer: 5505493164
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 874,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Social service organizations

Product categorie (product category): Mortgages and loans

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN
(Get full report from official database of BE for SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN
Addition kinds of activities for SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN

20419907. Graanmolens (behalve rijst) | Grain mills (except rice)
20610102. Gegranuleerde rietsuiker | Granulated cane sugar
23390201. Culottes: vrouwen, misses 'en junioren' | Culottes: women's, misses', and juniors'
28359907. In vitro diagnostiek | In vitro diagnostics
35450208. Machine messen, metaalbewerking | Machine knives, metalworking
50469907. Weegschalen, behalve laboratorium | Scales, except laboratory
72510102. Schoeisel, op maat gemaakt | Footwear, custom made
73599906. Huurwinkel, algemeen | Rental store, general

Werken bij SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp regio Nevele/Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Meerhout (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • KTN werft aan: student magazijnbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor het bedrijf General Services Antwerp / Katoen Natie, dat gelegen is in de Waaslandhaven, zijn wij dringend op zoek naar studenten. Je zal tewerkgesteld worden in een magazijn waar je diverse functies zal uitoefenen. Voornamelijk gaat dit over het klaarmaken van bestellingen, het laden en lossen vrachtwagens, orderpicking, ...

  • Jobstudent verkoop bakkerij m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als student help jij klanten verder, je rekent af en vult de winkel verder aan. Je wil graag werken in het weekend of woensdagnamiddag.

  • Teamleader Expeditie DV00545 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten. Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden. Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen. Kijkt toe op het correct functioneren van het volautomatische hoogstapelmagazijn. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

  • Teamleader Service Technieker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Westmalle zijn we op zoek naar een teamleader Service Technieker Link tussen de klant en de service techniekers Je beantwoordt binnenkomende interventie aanvragen en wijst deze toe aan de techniekers Je staat in voor de correcte opvolging van de interventie alsook voor de administratieve verwerking van wisselstukken, materialen en aankopen Je ziet toe op een correcte rapportering van de techniekers (dagrapporten, facturatie,...) Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit Customer Service Je zoekt nieuwe klanten en markten Tot slot ben je het aanspreekpunt voor problemen op technisch vlak Bijgevolg ben je een coach met een sterke technische affiniteit

  • WERFLEIDER BOUW (Betonwerken) (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BETON EN GRONDWERKEN VAN GAEVEREN

    Type: Vaste Job

    Voor onze groeiende familiale KMO met onberispte reputatie, zoeken we dringend versterking ! Je staat in voor dagelijkse allround ondersteuning van onze betonprojecten (grond-, riolerings-, bewapenings- en bekistingswerken) : Contact met architecten, klanten, leveranciers, collega's, ... Werk- en werfvoorbereiding (coördineren leveringen, bestellingen, praktische organisatie, ...) Meetstaten en vorderingsstaten bijhouden Controles uitvoeren : plannen, borderels, metingen op de werf zowel voor, tijdens als na uitvoering Eventueel ondersteuning bieden bij uitzetten assen en passen We staan open voor zowel een junior als ervaren werfleider.

  • QC Laborant regio Evergem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de voedingssector regio Gent Noord zijn we op zoek naar een QC Laborant. Je staat in voor: – consequente en correcte uitvoering van de analyseplannen van de inkomende grondstoffen, intermediaire fracties en finale eindproducten – inspectie van bulk tankwagens en containers voor belading van eindproducten – inspectie van lichters, bulktankwagens en containers met inkomende grondstoffen – algemene, ondersteunende taken

  • LEERKRACHTEN - LERAREN VOOR BIJLES (regio KORTRIJK/WEST-VLAANDEREN) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: KO2018.

  • Busbegeleid(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GO! MPI POTTELBERG KORTRIJK

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

  • Zaalhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bestellingen opnemen; drank en eten serveren; menu's uitdelen, borden afruimen.

Zoek naar antwoorden van SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN in sociale netwerken
Look for responds of SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN. Laat een reactie achter voor SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN. SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN. Leave a respond for SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN. SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN op de google maps. Adres en contacten SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN
Location of SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN on the google maps. Address and contacts of SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN: WADO | K. KAMPENHOUT S.K. | INSTITUUT HEBE | WILLEM CLEUREN | NOELLA VERHELST

Other related companies as SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN: WADO | K. KAMPENHOUT S.K. | INSTITUUT HEBE | WILLEM CLEUREN | NOELLA VERHELST

SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02176910400. Het bedrijf SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN bevindt zich op het adres: Bremveldstraat 1; 3020; Herent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 874,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mortgages and loans. Lijst met producten zijn Social service organizations.
De hoofdactiviteit van SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN, openstaande posities, locatie van SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN, company assigned to the tax number BE02176910400. The company SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN is located at the address: Bremveldstraat 1; 3020; Herent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 874,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mortgages and loans. List of products are Social service organizations.
The main activity of SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN is not available. You also can look at reviews of SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN, open positions, location of SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOCIALE BOUW- & KREDIETMAATSCHAPPIJ LEUVEN, employees, financial statistics.