FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV

Contactgegevens FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wittemolenstr. 8 8560 Wevelgem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-42-00-58 32-56-42-00-58

Fax (fax): 32-56-42-22-61 32-56-42-22-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV
Products information FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV

BTW identificatienummer (tax): BE07598388671
Ondernemingsnummer: 9207611083
Hoofdstad (capital): 461,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 897,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV
(Get full report from official database of BE for FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV
Addition kinds of activities for FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV

24390000. Structurele houtdelen, nec | Structural wood members, nec
26110104. Sulfietpulp | Sulfite pulp
27520300. Zakelijke vorm en kaartdruk, lithografisch | Business form and card printing, lithographic
35370103. Wieg, boot | Cradles, boat
39140200. Nickel zilverwerk | Nickle silverware
59990903. Gehoorapparaten | Hearing aids
72120201. Bobtailer, was- en droogreiniging | Bobtailer, laundry and drycleaning
83619904. Rehabilitatiecentrum, residentieel: incidentele gezondheidszorg | Rehabilitation center, residential: health care incidental
89999904. Zoek- en reddingsdienst | Search and rescue service

Werken bij FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker Bakkerij Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Destelbergen. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Werken als huishoudhulp - koken Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Voor deze vacature zijn de meest voorkomende werkzaamheden: koken, strijken, boodschappen doen en de keuken poetsen. ONMIDDELLIJKE INDIENSTTREDING!!!

  • Poetshulp Zottegem 20u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Zottegem zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • JOBSTUDENT catering (horeca) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Beste student, Ben jij 16 jaar en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige studentenjob? Dan ben je bij Sunparks Oostduinkerke aan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends en/of vakanties voor zowel onze taverne, ons hamburgerrestaurant als voor de afwas.

  • Technisch Manager HVAC regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P zoekt een Technisch Manager HVAC regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING Als Technisch Manager HVAC stuur je de projectmanagers en -ingenieurs aan en indien nodig, ondersteun je hen in het uitwerken van projecten en offertes. Type projecten: kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, ziekenhuizen, … Je analyseert het lastenboek en de voorstellen van technische oplossingen/optimalisaties die aan de eisen van de klant voldoen. Je vraagt materiaalprijzen op en vergelijkt deze, schat de installatietijden in en bepaalt de prijszetting mee. Je stelt offertes op, documenteert deze en gaat deze mee toelichten aan de klant. Je interpreteert en implementeert de noden van klanten. Je volgt de engineeringsplanning van een project op. Je stuurt en volgt de projectingenieurs en tekenaars, en begeleidt nieuwe projectingenieurs en tekenaars. Je ziet erop toe dat er gewerkt wordt volgens de laatste normering en eigen standaards.

  • Poetshulp in de zorg regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Junior Safety Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    In deze functie biedt je technisch ondersteuning bij veiligheidsstudies en de opmaak van veiligheidsrapporten. Je zal potentiële veiligheidsrisico's analyseren aan de hand van modelleringen om zo advies en sturing te bieden aan klanten. Het uitvoeren van deze modelleringen en berekeningen gebeurt vanuit de uitvalsbasis in Antwerpen en/of Melsele. Je gaat hierbij ook op klantenbezoek. Na het doorlopen van een intern opleidingsprogramma, voer je deze studies en projecten zelfstandig uit. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een toonaangevend advies- en studiebureau op het vlak van industrieel milieubeleid. Zij adviseren en lossen milieuvragen op van hun klanten.

  • chauffeur rijbewijs CE ( trekker - oplegger ) (GHISLENGHIEN)

    Regio: GHISLENGHIEN

    Bedrijf: VAN RIJCKEGHEM

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE ikv distributie voor Colruyt. Vertrek vanuit Halle of Ghislenghien. Dit kan starten om 04h 's morgens of 19h savonds. U werkt 1 zaterdag op de 2.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Turnhout 2018 (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Turnhout zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

  • flexijob keuken (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Flexijob

    afwas en keuken hulp

Zoek naar antwoorden van FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV in sociale netwerken
Look for responds of FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV. Laat een reactie achter voor FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV. FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV. Leave a respond for FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV. FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV op de google maps. Adres en contacten FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV
Location of FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV on the google maps. Address and contacts of FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV: MICHEL BERGMANS | K.V.C. DUINENSPRINTERS BREDENE | ISARD | S.T.I. SA | Kuma BVBA

Other related companies as FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV: MICHEL BERGMANS | K.V.C. DUINENSPRINTERS BREDENE | ISARD | S.T.I. SA | Kuma BVBA

FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07598388671. Het bedrijf FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV bevindt zich op het adres: Wittemolenstr. 8 8560 Wevelgem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 461,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 897,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV, openstaande posities, locatie van FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV op de kaart.

FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV, company assigned to the tax number BE07598388671. The company FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV is located at the address: Wittemolenstr. 8 8560 Wevelgem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 461,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 897,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV were not found.
The main activity of FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV is not available. You also can look at reviews of FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV, open positions, location of FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBONNETERIE DE GEEST BREIGOEDERENFABRIEK NV, employees, financial statistics.