MICHIELS E

Contactgegevens MICHIELS E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHIELS E: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHIELS E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue d'Auderghem 169; 1040; Bruxelles (Etterbeek), België

Telefoon (phone): 02 644 92 82 (+32-02 644 92 82) 02 644 92 82 (+32-02 644 92 82)

Fax (fax): 02 644 22 67 (+32-02 644 22 67) 02 644 22 67 (+32-02 644 22 67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHIELS E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHIELS E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHIELS E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHIELS E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHIELS E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHIELS E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHIELS E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHIELS E
Products information MICHIELS E

BTW identificatienummer (tax): BE02801483154
Ondernemingsnummer: 4884216308
Hoofdstad (capital): 844,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 404,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in MICHIELS E zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mortgages and loans

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHIELS E
(Get full report from official database of BE for MICHIELS E)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHIELS E
Addition kinds of activities for MICHIELS E

209903. Dessert mengsels en vullingen | Dessert mixes and fillings
344800. Geprefabriceerde metalen gebouwen en componenten | Prefabricated metal buildings and components
751901. Verhuur van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle rental
23390203. Shorts (outerwear): vrouwen, misses 'en juniors' | Shorts (outerwear): women's, misses', and juniors'
26790901. Karton: geplakt, gelamineerd, gevoerd of oppervlak gecoat | Cardboard: pasted, laminated, lined, or surface coated
27520401. Kalenders, gelithografeerd | Calendars, lithographed
27960203. Stalen lijngravering, voor de drukkerij | Steel line engraving, for the printing trade
28659901. Chemische indicatoren | Chemical indicators
39650301. Oogjes, metaal: kleding, stoffen, laarzen of schoenen | Eyelets, metal: clothing, fabrics, boots, or shoes

Werken bij MICHIELS E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHIELS E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHIELS E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHIELS E. Looking for open vacancies in other companies

  • Glasplaatser bouwsector (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op verplaatsing als glasplaatser.

  • CNC Frezer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gespecialiseerd in constructiewerken, te Westerlo zijn we op zoek naar een CNC-Frezer. Als CNC Frezer beschik jij over een goede kennis van de materialen, heb jij alle technieken onder de knie Planlezen is voor jouw geen enkel probleem. 

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bornem/Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze vacature beschikt u bij voorkeur over een auto of bromfiets.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Opvelp, 8 uur per week (OPVELP)

    Regio: OPVELP

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Opvelp. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Deeltijdse job als verpleegkundige klinische studies (bijverdienste) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken verpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Je technische handelingen moeten vlot gaan(bloedafname, EKG, ....) en je bent administratief nauwkeurig. De patiënten die je opvolgt, komen binnen voor een dag of langer (maximum 3 weken met inslapen). Voor deze patiënten zorg je dan voor de juiste inname medicatie en de controles afgesproken binnen het protocol van de studie. Dit is een bijverdienste, per maand plannen we je in afhankelijk van je eigen beschikbaarheden. Een opleiding krijg je on the job en we zoeken verpleegkundigen die een lange termijn engagement hebben. Er zijn verschillende shiften: vroege, dag, late, nacht, weekend, feestdagen, alles is mogelijk. Om de continuïteit te bewaken werk je een 4 à 5 dagen per maand. Je dient de medicatie toe, en voert de taken uit zoals voorgeschreven in de studie. Dit is bijvoorbeeld een bloedafname, bloeddruk nemen of EKG. De resultaten noteer je nauwgezet en volgt de patiënten op. Je zorgt ook voor het algemeen welzijn van de patiënten die verblijven op de afdeling. Bij langere studies zijn er mogelijkheden tot kleine activiteiten onder jouw begeleiding (naar de bib, petanque, een film, een wandeling, ...).

  • Junior Accountant - regio Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een (m/v) Junior Accountant voor een bedrijf gelegen in Willebroek. Onze klant is actief in de distributie van auto-onderdelen. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Het voeren van de boekhouding voor een van de vennootschappen van de groep Het voeren van de leveranciers- en klantenboekhouding, bankafschriften en vaste activa tot de maandafsluit Het opmaken van de BTW Administratie en jaarafsluit Het voorbereiden van de rapportage Je bent eveneens het aanspreekpunt voor interne en externe partijen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • Hovenier tuinonderhoud (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: TUINEN DHAENENS

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor volgende taken, zowel bij bedrijven als particulieren: Algemeen tuinonderhoud zoals het maaien van gras, snoeien (struiken, hagen, bomen); Onkruidbehandeling, ziektbestrijdingen,... Scheren van hagen (belangrijk deel van het werk, dat effecient en net uitgevoerd wordt) Plantwerken uitvoeren,assisteren in de aanleg in de winterperiode. Een uitgebreide functiebeschrijving van de job en de verloning vinden jullie op onze website www.tuinen-dhaenens.be link naar vacature : www.tuinen-dhaenens.be/vacature-hovenier

  • Assistent - Storemanager Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kontich-Mortsel-Ranst (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • zelfstandig thuisverpleegkundige regio Westerlo en regio Aarschot / Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: LAPORTE VP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig thuisverpleegkundige kom je in een groep terrecht van een achttal verpleegkundigen. Je staat in voor de dagelijkse zorg aan de patienten die je bezoekt met je eigen wagen. We hebben een grote groep van zorgbehoevenende mensen die rekenen op ons. We bezoeken palliatieve patienten, bedlegerige patienten, rolstoelaptienten, doen wondzorg, stomazorg en verpleegtechnische handelingen. Het lijkt op het eerste zicht misschien allemaal overweldigend veel en ingewikkeld. Gelukkig werk je in een team waar je kan rekenen op je collega's. Graag helpen we je goed opweg. Niet alleen met de verpleegkundige zorgen op de werkvloer. Ook helpen we met je zelfstandige statuut als je nog nooit gewerkt hebt als zelfstandig verpleegkundige.

Zoek naar antwoorden van MICHIELS E in sociale netwerken
Look for responds of MICHIELS E in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHIELS E. Laat een reactie achter voor MICHIELS E. MICHIELS E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHIELS E. Leave a respond for MICHIELS E. MICHIELS E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHIELS E op de google maps. Adres en contacten MICHIELS E
Location of MICHIELS E on the google maps. Address and contacts of MICHIELS E

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHIELS E MICHIELS E: Tennis Teach Georgy-Tennis à la Carte | MIRABEL-VIDEO | KAIN TENNIS | BUREAU DE BONT | HUGUES PIRAUX

Other related companies as MICHIELS E: Tennis Teach Georgy-Tennis à la Carte | MIRABEL-VIDEO | KAIN TENNIS | BUREAU DE BONT | HUGUES PIRAUX

MICHIELS E is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHIELS E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02801483154. Het bedrijf MICHIELS E bevindt zich op het adres: Avenue d'Auderghem 169; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 844,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 404,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mortgages and loans. Producten gemaakt in MICHIELS E zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MICHIELS E is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHIELS E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHIELS E, openstaande posities, locatie van MICHIELS E op de kaart.

MICHIELS E is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHIELS E, company assigned to the tax number BE02801483154. The company MICHIELS E is located at the address: Avenue d'Auderghem 169; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 844,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 404,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mortgages and loans. Products created in MICHIELS E were not found.
The main activity of MICHIELS E is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHIELS E is not available. You also can look at reviews of MICHIELS E, open positions, location of MICHIELS E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHIELS E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHIELS E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHIELS E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHIELS E, employees, financial statistics.