L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA

Contactgegevens L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Smetstraat 16; 3501; Hasselt (Wimmertingen), België

Telefoon (phone): 011 37 62 63 (+32-011 37 62 63) 011 37 62 63 (+32-011 37 62 63)

Fax (fax): +32 (53) 364-89-84 +32 (53) 364-89-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA
Products information L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06876586914
Ondernemingsnummer: 9711883544
Hoofdstad (capital): 333,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 231,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mortgages and loans

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA
(Get full report from official database of BE for L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA
Addition kinds of activities for L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA

354899. Lasapparatuur, niet inbegrepen | Welding apparatus, nec
20230304. Gedroogde nonfat melk | Dried nonfat milk
34431100. Chambers en caissons | Chambers and caissons
44910201. Docks, incl. | Docks, incl. buildings and facilities: operation and maint.
50910000. Sport- en recreatiegoederen | Sporting and recreation goods
50999908. Monumenten en grafmarkeringen | Monuments and grave markers

Werken bij L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur isoltie (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk, actief in industriële isolatiewerken, zijn we dringend op zoek naar monteurs van isolatie. Tot je dagdagelijkse taken behoren: - Isoleren industriële installaties. Dit gaat van luchtkanalen tot ventilatoren en stookketels. - Isoleren van technische installaties in openbare gebouwen. - Plaatsen van plaatmateriaal.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Wezembeek-Oppem en omgeving

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Synergie Geel zoekt studenten autotechnieken / vakantiewerk / regio Geel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal bedrijven in regio Geel zijn wij op zoek naar jobstudenten (18+) die hun secundair diploma autotechnieken behaald hebben of gaan behalen in juni en eventueel een vervolgopleiding aan het volgen zijn.

  • Student vertaler/tolk (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Gezien onze herstructurering hebben wij heel wat nieuw versies van documenten, deze bestaan voorlopig enkel in het Nederlands. Wij zoeken een student om deze te vertalen naar het Frans. Het betreft ons arbeidsregelment, teksten vanop onze website en enkele losse documenten. Werkdagen kunnen vrij gekozen worden.

  • Student - Bakkerij Heusden (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Heusden. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • STUDENT VERKOPER VERO MODA Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA NIEUWPOORT IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herselt , actief in de voeding zijn we op zoek naar een magazijnier. Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het lossen en laden van de vrachtwagens. Het correct ontvangen van de grondstoffen en het correct uitsturen van de afgewerkte producten. Uw taken houden in : -Ontvangst en kwaliteitscontrole van de geleverde grondstoffen -Registratie, identificatie en correcte opslag van de grondstoffen -Stockage en uitlevering van de afgewerkte producten -Registratie en kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten -Uitvoeren van stocktellingen -Klaarzetten van de grondstoffen voor de medewerkers van de tussenkeuken -De collega’s van de labelhal tijdig voorzien van de nodige producten, etiketten en hulpgoederen ten einde de labelwerkzaamheden vlot en efficiënt te laten verlopen -Bedienen van een reachtruck, een stapelaar, een heftruck en een electrisch transpallet -Naast het werk in het magazijn, neemt het computerwerk voor o.a. registrataties ook een belangrijk deel van je tijd in beslag

  • Magazijnier LiquidFloors (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LIQUID FLOORS

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor de ontvangst van de goederen. Je beheert de voorraad en controleert de leveringen. Je zorgt ervoor dat alle kwaliteitseisen worden nageleefd. Je bent medeverantwoordelijk voor een ordelijk en gestructureerd magazijn. Verwacht: Je bent verantwoordelijk voor de logistieke opvolging van het magazijn en de nodige materialen. Hiervoor zal je instaan voor volgende taken: Magazijnbeheer van A tot Z Coördineren en controleren van logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering van goederen Opvolgen van terugkerende pakketten Stockbeheer Organisatie en verdeling van werkmaterialen Bestellingen plaatsen van alle nodige werfmaterialen Factuurcontrole t.o.v. bestelbon Opvolgen van herstellingen en garantie werkmaterialen Besturen van heftruck

  • Werfleider (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: CNOCKAERT

    Type: Vaste Job

    Aansturen van ploegen op de werf Verzorgen van alle administratie en organisatie van verschillende werven

  • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Management Assistant zal je een belangrijke rol spelen in de dagelijkse organisatie en ondersteuning van je Partners. Je kan terechtkomen op de Consulting, Risk Advisory of Tax afdeling volgens je competenties en voorkeur. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de klanten, collega’s en leveranciers. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je staat in voor het agendabeheer van de partner; - Je plant vergaderingen in; - Je organiseert team events en meetings (locatie, catering, parking,...); - Je staat in voor het boeken van vluchten, hotels, wagens en regelt de essentiële reisdocumenten; - Je bent verantwoordelijk voor een feilloze administratieve opvolging; - Je behandelt inkomende en uitgaande e-mails en correspondentie; - Je maakt documenten en presentaties op; - Je staat in voor het klasseren van documenten; - Je kijkt de lay-out en de spelling na van dossiers, bereidt het administratieve deel van proposals voor en zorgt dat deze op tijd worden ingediend.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA in sociale netwerken
Look for responds of L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA. Laat een reactie achter voor L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA. L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA. Leave a respond for L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA. L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA op de google maps. Adres en contacten L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA
Location of L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA on the google maps. Address and contacts of L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA: Baguetje ('t) | WINKA | W. De Visscher NV | RYMOPLAST | C?CILE STERCHELE

Other related companies as L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA: Baguetje ('t) | WINKA | W. De Visscher NV | RYMOPLAST | C?CILE STERCHELE

L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06876586914. Het bedrijf L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA bevindt zich op het adres: Smetstraat 16; 3501; Hasselt (Wimmertingen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 333,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 231,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mortgages and loans. Producten gemaakt in L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA, openstaande posities, locatie van L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA op de kaart.

L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA, company assigned to the tax number BE06876586914. The company L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA is located at the address: Smetstraat 16; 3501; Hasselt (Wimmertingen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 333,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 231,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mortgages and loans. Products created in L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA were not found.
The main activity of L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA is not available. You also can look at reviews of L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA, open positions, location of L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L.A.H.K. Vanoppen Stephan BVBA, employees, financial statistics.