Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL

Particuliere bedrijvenZware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers • Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL
Private companiesHeavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors • Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL

Contactgegevens Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Rechain 29-31; 4820; Dison, België

Telefoon (phone): 087 31 40 80; 087 32 11 67 (+32-087 31 40 80; 087 32 11 67) 087 31 40 80; 087 32 11 67 (+32-087 31 40 80; 087 32 11 67)

Fax (fax): 087 34 12 39; 087 34 13 29 (+32-087 34 12 39; 087 34 13 29) 087 34 12 39; 087 34 13 29 (+32-087 34 12 39; 087 34 13 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL
Products information Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09015075683
Ondernemingsnummer: 6183624267
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 400,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Insurance brokers; Real estate

Product categorie (product category): Mortgages and loans

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL
(Get full report from official database of BE for Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL
Addition kinds of activities for Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL

284203. Droogreinigingspreparaten | Drycleaning preparations
14990402. Corundum mijnbouw | Corundum mining
26310300. Container, verpakking en karton | Container, packaging, and boxboard
34710105. Elektroplating van metalen of gevormde producten | Electroplating of metals or formed products
62829901. Futures adviesdienst | Futures advisory service

Werken bij Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operationeel preventieadviseur (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we op zoek naar preventieadviseurs. - Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur - Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. - Je voert risicoanalyses uit op verschillende niveaus - Je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze bij de klant - Je voert kwaliteitsvoortgangen uit - Je voert werkplekinspecties uit - Je implementeert VCA of een ander managementsysteem - Je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces - Je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is.

  • BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V)  2 PLOEGEN -  Roeselare Voor een groot voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een medewerker om de producten in te scannen. U bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van klantenorders met behulp van de automatische pickingmachine, u vult het automatisch lagensysteem aan en lost eventuele kleine storingen op, afgewerkte paletten verplaats je met een heftruck en indien nodig helpt u ook in de handmatige picking.

  • Operator glassnijder (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een glasproducent in de regio Hasselt zijn we op zoek naar een operator van (automatische) snijtafels  Je staat in voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas Je neemt de afgewerkte glasplaten van de snijtafel, manueel of met behulp van een kraan of rolbrug Je plaatst de platen op de correcte glaskarren Veiligheid en kwaliteit staan centraal in deze job Je werkt veilig door de procedures nauwgezet te volgen en je zorgt tevens voor een propere en ordelijke werkomgeving Je werkt nauwkeurig en voert regelmatige basis kwaliteitscontroles uit

  • Student Verkoopsmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    U gaat aan de slag als verkoopsmedewerker in één van de grootste modewinkels. U kan zich flexibel opstellen  U bent bepaalde dagen in de week vrij en kan ook tijdens weekends en schoolvakanties aan de slag. U kan de klanten bijstaan met modeadvies. U houdt de winkel op orde.

  • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Sint-Niklaas 2018-2019 (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Sint-Niklaas.? ?Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,...? Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • TIG lasser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: LAMMERTYN ROGER

    Type: Vaste Job

    In ons atelier sta je hoofdzakelijk in voor het TIG-lassen van zowel aluminium- als metaalconstructies. Deze taak kan eventueel gecombineerd worden met andere taken in het atelier (te bespreken in overleg met de werkgever).

  • Ontwikkelaar Sharepoint (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Als Ontwikkelaar Sharepoint ben je verantwoordelijk voor :  Het oplossen van problemen en toegangsaanvragen te verwerken met Tier 3 programma Het werken binnen een Sharepoint (office365) omgeving  Het bijstaan van de IT afdeling met het voeren van audits  Het bijstaan van de IT managment afdeling met het begeleiden en verbeteren van Sharepoint Het opvolgen van de technologische evaluaties  Het voorzien van technische trainingen voor gebruikers op Sharepoint  Het opmaken en onderhouden van documenten Het aanwezig zijn bij noodgevallen die kunnen voorkomen 

  • Teamleader Project Staffing Care Talents - Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: House of Talents

    Type: Vaste Job

    Je hebt een sleutelrol binnen Care Talents en bent expert in het sourcen van verpleegkundigen. Je bent verantwoordelijk voor de grondige screening van kandidaten en hebt een neus om de juiste verpleegkundige te plaatsen bij het juiste project. Je staat in voor de telefonische screening, een diepgaand interview waarbij je niet alleen het cv overloopt maar ook effectief gaat polsen naar technische parate kennis en vooral naar de motivatie om een totaal nieuwe uitdaging aan te gaan. Deze kandidaten worden allen project medewerkers van Care Talents. Je zal ze begeleiden in hun beslissing om als verpleegkundige op projectbasis aan de slag te gaan. De relatie die je met hen aangaat is een lange termijn relatie waarbij transparante communicatie en stipte opvolging primordiaal zijn. Je bent permanent in contact met de ziekenhuizen en rvt’s waarmee we reeds samenwerken en weet waar bij hen de grootste knelpunten zitten. Je zal hiertoe proactief aan de slag gaan en hen constant op de hoogte houden van de nieuwkomers uit onze pool. Je zal er de verpleegkundigen op een efficiënte manier introduceren. Je zal ook heel specifiek zoeken naar kandidaten in functie van lopende projecten. Je hebt een coördinerende functie. Je bent de contactpersoon voor de medewerkers van Care Talents en je volgt hun functioneren bij de klant. Je staat in voor functionerings- en evaluatiegesprekken met klanten en projectmedewerkers. Je fungeert als hun HR aanspreekpunt. Bedrijfsprofiel: Heb je zin om in een uitdagende job te starten bij een jonge en ambitieuze kmo die bekroond werd met de Great Place to Work Award? Bij House of Talents, de groep boven Care Ta!ents, kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat. Ook mooi meegenomen: een gezonde dosis Fun at Work! House of Talents groepeert 10 bedrijven: Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, Executive Talents, HR Talents, BTS, Next-ICT, Digitalents, Arcq en Chaintec. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden - per vakspecialisatie - HR diensten aan: rekrutering & selectie, projectsourcing, training, interim management, uitzendarbeid, assessment & development centers en HR Consultancy. Care Talents is gespecialiseerd in project staffing, rekrutering & selectie en uitzendarbeid van verpleegkundigen. In het kader van de uitbreiding van het kantoor te Jette, zijn we op zoek naar een sterke Teamleader Project Staffing. Jouw focus zal deels op rekrutering en deels op coaching liggen.

  • Projectingenieur bouw (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de commerciële medewerkers en klanten met uw technische kennis en know-how. Je staat in voor het uitwerken van dossiers, studies en brekeningsnota's met focus op stabiliteitsstudies. Je werkt daaromtrent offertes uit en staat de commerciële medewerkers te woord wanneer zij technische vraagstukken hebben. Indien nog begeleidt je hen naar de werf. Je werkt nauw samen in team met je collega's.

  • Werfleider infrastructuurwerken (Bouw klasse 8) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een werfleider infrastructuurwerken.


    Als werfleider infrastructuurwerken ben jij verantwoordelijk voor:
    - Coördinatie van de werven
    - Nauwe samenwerking met de bouwheer, het studiebureau, de architect, de projectleider en de onderaannemers
    - Opvolgen van werfbudgetten, meet- en vorderingsstaten
    - Efficiënt, veilig en stipt uitvoeren van de projecten

  • Coaching (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf is actief in de schoonheids- en gezondheidssector met een zeer ruim gamma aan producten. Wij zijn binnen het bedrijf op zoek naar nieuwe collega's die partners willen trainen en coachen tijdens hun groeiproces.

  • Gentis - Business / Functioneel Analist (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a leading consultancy company operating throughout the globe. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je voornaamste opdracht is het analyseren en modelleren van datastromen en integraties tussen het nieuwe te implementeren beheer-systeem en diverse externe systemen. In deze analyses breng je de complexe materie terug naar een niveau dat toelaat dat deze snel begrepen kunnen worden door verschillende doelgroepen, zowel ICT als business De huidige systemen worden vervangen en dit moet geïntegreerd worden met de systemen van de klant. Je zult samenwerken met de architecten- de business requirements vertalen in functionele specificaties (use cases) en integratie requirements. De analist moet zich comfortabel voelen bij het leiden van meetings en de deelnemers tot een consensus kunnen brengen. Documenteren van de business requirements Definieren van functionele specificaties Jouw profiel.. Je bent sterk communicatief en in staat om met technische en business mensen samen te werken Je hebt kennis van UML methodologie Je hebt kennis van systemen zoals CRM, order management, facturatie, etc. Je bent stressbestendig, gestructureerd, analytisch en flexibel Je bent Nederlandstalig met een zéér goede kennis van het Engels Je bent een teamspeler die ook zelfstandig kan werken Je hebt uitstekende probleem oplossende skills Location: omgeving Brussel Duurtijd: 6+ maanden

Zoek naar antwoorden van Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL. Laat een reactie achter voor Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL. Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL. Leave a respond for Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL. Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL op de google maps. Adres en contacten Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL
Location of Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL on the google maps. Address and contacts of Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL: SNEL-PRESS | MARINA MATTHIJS | GARAGE LUC RYVERS | De Muynck M | Cirque D'O

Other related companies as Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL: SNEL-PRESS | MARINA MATTHIJS | GARAGE LUC RYVERS | De Muynck M | Cirque D'O

Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09015075683. Het bedrijf Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Rechain 29-31; 4820; Dison. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 400,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mortgages and loans. Lijst met producten zijn Insurance brokers; Real estate.
De hoofdactiviteit van Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL, openstaande posities, locatie van Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL op de kaart.

Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL, company assigned to the tax number BE09015075683. The company Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL is located at the address: Rue de Rechain 29-31; 4820; Dison. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 400,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mortgages and loans. List of products are Insurance brokers; Real estate.
The main activity of Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL is not available. You also can look at reviews of Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL, open positions, location of Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Immobili猫re Li茅geois & Demoulin SPRL, employees, financial statistics.