DWS bvba

Contactgegevens DWS bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DWS bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

DWS bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wijnegemsteenweg 110 2160 Wommelgem, België

Telefoon (phone): 03.353 04 08 (+32-03.353 04 08) 03.353 04 08 (+32-03.353 04 08)

Fax (fax): 03.353 92 51 (+32-03.353 92 51) 03.353 92 51 (+32-03.353 92 51)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DWS bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DWS bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DWS bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DWS bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DWS bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DWS bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DWS bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DWS bvba
Products information DWS bvba

BTW identificatienummer (tax): BE05684844970
Ondernemingsnummer: 5150634765
Hoofdstad (capital): 545,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 749,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Combination gas/oil burners for industrial heaters; Combined heat and power (CHP) generation plants for bio-gas, landfill gas (LFG), sewage gas; Combustion chambers, hot-gas generators; Controls for gas burners; Controls for natural gas pipelines; Digester gas treatment systems; Gas burners for industrial heaters; Gas burners, industrial; Gas compressors; Gas coolers; Gas dehydration plants, gas cooling plants; Gas flare burners; Gas pressure booster stations; Gas volume meters; Incineration plants for liquid and gaseous pollutants; Landfill gas (LFG) equipment; Landfill gas (LFG) utilization systems; Refuse dump gas removal; Technical gas equipment

Product categorie (product category): Biogas Plants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DWS bvba
(Get full report from official database of BE for DWS bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor DWS bvba
Addition kinds of activities for DWS bvba

382399. Process controle instrumenten, nec | Process control instruments, nec
573400. Computer en software winkels | Computer and software stores
08510100. Bosbeheer diensten | Forest management services
28190608. Radium, lichtgevende verbindingen | Radium, luminous compounds
35549901. Coating en afwerking machines, papier | Coating and finishing machinery, paper
36940202. Harness kabelsets, verbrandingsmotoren | Harness wiring sets, internal combustion engines
39999932. Zelfverdediging sprays | Self-defense sprays
80219902. Groeps- en bedrijfspraktijk, tandarts | Group and corporate practice, dentist

Werken bij DWS bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DWS bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DWS bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DWS bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial Analyst - Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een Financial Analyst die zich tot mei 2019 beschikbaar kan stellen voor een bedrijf in Berchem. Onze klant is een middelgroot bedrijf in Berchem en bovendien vlot bereikbaar met openbaar vervoer. Als Financial Analyst ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je staat in voor het verzamelen, verwerken, controleren, analyseren en rapporteren van de financiële gegevens Je bereidt de presentaties van de cijfers voor Je maakt diverse rapporten op vraag van het management op Je verwerkt diverse gegevens in Excel Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • PISTOOLSPUITER (m/v) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    GISOPAN NV is opzoek naar een industriële NATLAK. Gisopan is de partner voor draai-, frees-, las- en lakwerk.

  • Calculator (m/v) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator sta je in voor de kostprijsberekening van nieuwe projecten. Je analyseert aanbestedingsdossiers naar financiële en technische haalbaarheid. Je voert klantbezoeken uit ter voorbereiding van de kostprijscalculaties. In lijn met het bestek bepaal je welk soort en hoeveel materiaal en mankracht er nodig is voor een specifiek project. Je verschaft voldoende informatie zodat de projectleider, coördinator verkoop en werkvoorbereider een correcte projectplanning en budgettering kunnen maken en je streeft samen met hen naar een optimaal rendement. Bovendien signaleer je probleempunten, afwijkingen en onjuistheden in dossiers en zoek je mee naar oplossingen. Op regelmatige tijdstippen vraag je offertes aan bij leveranciers en onderaannemers. Je zoekt naar sterke technische oplossingen, maakt prijsvergelijkingen en geeft eenduidig advies over de beste oplossingen. Ook het uitvoeren van nacalculaties behoort tot jouw takenpakket. Op deze manier stuur je de werking en aanpak continu bij. Je blijft continue op de hoogte van de evoluties en regelgeving binnen het domein van calculatie.

  • Werkleider - recyclage elektrische toestellen - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Kortrijk zoeken wij een werkleider met technische kennis.  Je neemt de leiding over een groep werknemers. Jouw takenpakket : Je maakt de werkplanning op. Je zorgt voor een goed verloop van het productieproces en zorgt voor een kwalitatief eindproduct. Je werknemers coachen. Je staat in voor de administratie van de productie. Daarnaast ben je niet bang om geregeld zelf de handen uit de mouwen te steken en actief mee te werken op de werkvloer.

  • HVAC-technieker regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een ervaren HVAC-technieker. Waaruit bestaat je takenpakket? Helpen bij de implementatie van preventieve onderhoudsprogramma's volgens een tijdschema die door de lijnmanager opgesteld werd om defecten en storingen te voorkomen. Bestellen van vervangmateriaal voor dringende interventies. Diverse reparaties uitvoeren om de goede werking van de installatie te verzekeren. Gedetailleerde rapporten opmaken de klanten informeren van de vooruitgangen de hiërarchische lijn op de hoogte brengen van eventuele aanpassingen aan de installatie of aan de planning om de communicatie te verbeteren. Dagelijks rapporteren aan de leidinggevende en aan de service desk. Oog hebben voor commerciële opportuniteiten bij de klanten en deze doorgeven aan de leidinggevende zodat de objectieven van de organisatie kunnen bereikt worden. De veiligheidsregels respecteren en de hiërarchische lijn verwittigen in geval van gevaarlijke situaties.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in KONTICH - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques - Regio Bocholt / Grote-Brogel (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Jobstudent / Werkstudent PAB - assistent(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE LA RUELLE PATRICK

    Type: Studentenjob

    Ik ben op zoek naar een assistent(e) die me begeleidt bij mijn wekelijkse zwemactiviteit. Voor we vertrekken naar het zwembad is er nog een momentje voorzien om iets te drinken en wat te babbelen. Vervolgens vertrekken we naar het zwembad met aangepast taxivervoer. Je helpt bij het aan- en uitkleden en zwemt zelf mee. Na het zwemmen gaan we iets drinken. Het taxivervoer, jouw toegangsticket en jouw consumptie worden door mij betaald. Ik ben een rolstoelgebonden persoon.

  • Medewerker kwaliteit betonlabo (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Als medewerker kwaliteit van het betonlabo sta je dagelijks in voor de diverse analyses op stalen afkomstig van verschillende producten en grondstoffen, met het oog op kwaliteitscontrole en certificatie. Naast het uitvoeren van verschillende analyses en proeven (zeefanalyses, identificatieproeven, expertiseopdrachten, kalkstudies, drukproeven,….), is het voornamelijk jouw taak om regelmatig en eigenhandig stalen te nemen van de gebroken granulaten, gestabiliseerde mengsels , stortklaar beton en bodem. Dit gebeurt zowel op de eigen site(s) als op locatie.

  • Zelfstandige electromechanieker gezocht !! (HELDERGEM)

    Regio: HELDERGEM

    Bedrijf: B & A

    Type: Zelfstandige activiteit

    B&A is een outsourcingbedrijf die technische ondersteuning biedt aan bedrijven . Momenteel kijken we uit naar een Electromechanieker op zelfstandige basis . Heb je er altijd van gedroomd om zelfstandig op te starten maar toch werkzekerheid te hebben? Kom gerust eens luitsteren bij ons .

  • Diëtist/ diëtiste (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega. Dit om ons aanbod van dieetkunde verder vorm te geven en uit te bouwen. Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie. Je bent bereid op cliëntoverleg aanwezig te zijn. Je stelt een degelijk verslag op indien nodig.

  • Flexijob: Hulpkok (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    De missie van Bistro Opera en catering Food for You is het creëren van een goed en voldaan gevoel bij onze klanten. Aan de positieve bloei en groei die “Opera” heeft mogen verwezenlijken, merken we dat deze inzet van ons geapprecieerd wordt door vele van onze klanten. Ons team kookt nog met passie voor ingrediënten en creativiteit. Zo behaalden we onlangs de Hospitality Award 2016 voor klantvriendelijkste Belgische brasserie. Met catering Food for You verzorgen wij diverse feesten zoals: personeelsfeest, BBQ, verjaardag, receptie, communiefeestje, .. Is koken jouw passie? Ben jij gemotiveerd? Herken jij je in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te vervoegen! TAKEN: Je bent de rechterhand van de chefkok in onze Belgische keuken; Mise en place van koude en warme gerechten; Meer info? Neem een kijkje op www.bistro-opera.be.

Zoek naar antwoorden van DWS bvba in sociale netwerken
Look for responds of DWS bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor DWS bvba. Laat een reactie achter voor DWS bvba. DWS bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DWS bvba. Leave a respond for DWS bvba. DWS bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DWS bvba op de google maps. Adres en contacten DWS bvba
Location of DWS bvba on the google maps. Address and contacts of DWS bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come DWS bvba DWS bvba: KBC | VALKIES | SMULHUISJE | Apruzzese S.A. | Gaverlux

Other related companies as DWS bvba: KBC | VALKIES | SMULHUISJE | Apruzzese S.A. | Gaverlux

DWS bvba is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DWS bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05684844970. Het bedrijf DWS bvba bevindt zich op het adres: Wijnegemsteenweg 110 2160 Wommelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 545,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 749,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Biogas Plants. Lijst met producten zijn Combination gas/oil burners for industrial heaters; Combined heat and power (CHP) generation plants for bio-gas, landfill gas (LFG), sewage gas; Combustion chambers, hot-gas generators; Controls for gas burners; Controls for natural gas pipelines; Digester gas treatment systems; Gas burners for industrial heaters; Gas burners, industrial; Gas compressors; Gas coolers; Gas dehydration plants, gas cooling plants; Gas flare burners; Gas pressure booster stations; Gas volume meters; Incineration plants for liquid and gaseous pollutants; Landfill gas (LFG) equipment; Landfill gas (LFG) utilization systems; Refuse dump gas removal; Technical gas equipment.
De hoofdactiviteit van DWS bvba is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DWS bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DWS bvba, openstaande posities, locatie van DWS bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DWS bvba is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is DWS bvba, company assigned to the tax number BE05684844970. The company DWS bvba is located at the address: Wijnegemsteenweg 110 2160 Wommelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 545,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 749,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Biogas Plants. List of products are Combination gas/oil burners for industrial heaters; Combined heat and power (CHP) generation plants for bio-gas, landfill gas (LFG), sewage gas; Combustion chambers, hot-gas generators; Controls for gas burners; Controls for natural gas pipelines; Digester gas treatment systems; Gas burners for industrial heaters; Gas burners, industrial; Gas compressors; Gas coolers; Gas dehydration plants, gas cooling plants; Gas flare burners; Gas pressure booster stations; Gas volume meters; Incineration plants for liquid and gaseous pollutants; Landfill gas (LFG) equipment; Landfill gas (LFG) utilization systems; Refuse dump gas removal; Technical gas equipment.
The main activity of DWS bvba is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DWS bvba is not available. You also can look at reviews of DWS bvba, open positions, location of DWS bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DWS bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DWS bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DWS bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DWS bvba, employees, financial statistics.