Eigen Heerd CV

Particuliere bedrijvencommunicatie • Eigen Heerd CV
Private companiesCommunications • Eigen Heerd CV

Contactgegevens Eigen Heerd CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eigen Heerd CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eigen Heerd CV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Veurnestraat 15; 8900; Ieper, België

Telefoon (phone): 057 20 83 69 (+32-057 20 83 69) 057 20 83 69 (+32-057 20 83 69)

Fax (fax): +32 (67) 158-92-82 +32 (67) 158-92-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eigen Heerd CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eigen Heerd CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eigen Heerd CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eigen Heerd CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eigen Heerd CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eigen Heerd CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eigen Heerd CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eigen Heerd CV
Products information Eigen Heerd CV

BTW identificatienummer (tax): BE01608367919
Ondernemingsnummer: 7567077636
Hoofdstad (capital): 316,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 151,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Eigen Heerd CV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mortgages and loans

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eigen Heerd CV
(Get full report from official database of BE for Eigen Heerd CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eigen Heerd CV
Addition kinds of activities for Eigen Heerd CV

354999. Metaalbewerking machines, nec, nec | Metalworking machinery, nec, nec
32310500. Laboratoriumglaswerk | Laboratory glassware
32720403. Mantels, beton | Mantels, concrete
34290303. Ski rekken, auto | Ski racks, automotive
38420100. Persoonlijke veiligheidsuitrusting | Personal safety equipment
51490104. Verkorting, groente | Shortening, vegetable

Werken bij Eigen Heerd CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eigen Heerd CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eigen Heerd CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eigen Heerd CV. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankverkoper (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf zijn wij opzoek naar een Toonbankverkoper regio Mol: - Je bent medeverantwoordelijk voor de verkoop in de winkel en handelt de orders administratief correct af - Je staat de klanten bij met raad en daad - Je bent sterk op technisch vlak en kan de klanten extra service bieden door hen deskundig advies te geven - Je staat in voor de orde en netheid in de vestiging - Kennis van meubel- en bouwbeslag is een troef

  • (Junior) Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in- uitvoer. Op den kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen + controleer je de meetstaten. Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen. Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers. Je zorgt voor een tijdige opmaak van offertes en je volgt deze ook op.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in KONTICH - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten - verpleegkunde (vakanties en weekends) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: AZ Herentals

    Type: Studentenjob

    Functie Je ondersteunt de verpleegkundige equipe bij de zorg voor de patiënten. Profiel Je beschikt over een visum als zorgkundige; Je bent een gemotiveerde en leergierige student; Nauwkeurig en stipt behoren tot je positieve eigenschappen; Je draagt patiëntvriendelijkheid en respect hoog in het vaandel. Aanbod Je ontvangt verloning volgens PC 330, aangevuld met vergoeding woon-werkverkeer en een vergoeding bij onregelmatige prestaties; Je doet kennis en ervaring op in een verpleegafdeling. Voor meer informatie over de functie kan je terecht bij Lindsay De Winter - coördinator: 014/24.62.24.

  • Bijlesgever C# (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Mechanisch Monteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een internationale groep die machines levert aan een brede waaier aan klanten. Zij zoeken 3 tijdelijke extra monteurs wegens een groot aantal nieuwe projecten. Datum van opstart is te bespreken en het project duurt zeker en vast tot februari, met grote kans op verlenging van enkele maanden. Zowel zelfstandigen komen in aanmerking als werknemers die bij Tormans een vast contract krijgen en na afloop op een ander project ingezet worden. VOORNAAMSTE TAKEN: Als mechanisch monteur sta je in voor het monteren van installaties voor de farma indusrie. Je monteert componenten en zorgt voor de gehele assemblage van installaties, dit steeds in teamverband. Belangrijk is dat je inzicht hebt in het technisch plan en nauwkeurig werk kunt leveren. Projecten kunnen variëren van kleine tot complexe en grote installaties. Hierdoor is afwisseling verzekerd!

  • R&M technician (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud, implementeren van technische verbeteringen en het opvolgen van high-tech toestellen in de R&M (reliability & maintenance) afdeling van Fab2. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit Je implementeert technische aanpassingen Je volgt het equipment op binnen een hoogtechnologische omgeving Je wordt ingeschakeld bij diverse technische projecten Je bent het eerst aanspreekpunt voor operatoren, teamleaders en ingenieurs ivm onderhoud Je wordt lid van het Fab interventieteam

  • Technisch Adviseur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Je werkzaamheden bestaan uit: het actief op zoek gaan naar prospecten; het opstellen van een accountplan; het opnemen van aanvragen; het opvolgen van offertes; het onderhouden van bestaande relaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een producent en leverancier van een alles wat te maken heeft met tooling voor de hout-, metaal- en kunststofindustrie. Het is een familiebedrijf dat zich onderscheidt door het ontwikkelen van innovatieve gereedschappen.

  • TOPVERKOPER ramen & deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VEROLU

    Type: Zelfstandige activiteit

    VLR is producent van aluminnium RAMEN en DEUREN en voor de verdere uitbouw van ons bedrijf zijn we opzoek naar gemotiveerde (m/v) TOPVERKOPERS om onze positie in de markt te versterken. Ben je flexibel ingesteld betreffende daguren, avonduren, weekenduren en je kan overweg met de PC, je bezit de drive en bent vooruitziend, werkt resultaatgericht. Als vertegenwoordiger van VLR bezoekt u prospecten en klanten, voert verkoopsgesprekken en sluit contracten af en geeft de klant de correcte productinformatie. U bent de "VERTROUWENSPERSOON" voor VLR die onze klanten verwachten. Je hebt een verzorgd uiterlijk, enthousiast en communiceert op een vlotte natuurlijke manier en tact. Noodzakelijke introductie en verkooptraining zijn voorzien. Op een familiale ontspannen manier ga je om met je collega's en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • ClearSource - Business Process Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Business Process Analyst for a long term contract in Brussels' center. Role Analyze and identify process improvements for the AS IS Define optimization solutions and priorities, plan the implementation of those solutions Support operational services to formalize and write existing process Support conception, development, set up and follow-up of process monitoring systems Manage some improvements projects Formalize some business requirements for changes linked to application solutions Provide changes information to functional analysts Participate in a project modelling process TO BE and evaluate the impacts Profile At least 2 years of experience in process analysis Good communicator, able to discuss with a wide range of stakeholders Experience with BPMN Fluent in French OR Dutch and good knowledge of the other national language Result oriented, autonomous Duration until end of June 2019 but scope until 2020. Interesting? Don't hesitate to send us your most recent CV.

  • leefgroepbegeleider (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: DE KLEINE VOS

    Type: Werfreserve

    Dagelijkse begeleiding van kinderen (0-8 jaar) in een leefgroep + contacten met de context. · observatie en ontwikkelingsstimulering van de kinderen · voorbereiding van individuele pedagogische handelingsplannen · constructieve contacten onderhouden met de contextbegeleiding · opnemen van huishoudelijke taken · actief samenwerken binnen de organisatie · interne communicatiekanalen raadplegen en respecteren · administratieve taken opnemen

  • Winkel en horeca medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SMAAKMARKT

    Type: Flexijob

    Meehelpen winkel, broodjes en bereidingen maken, Kassa, afwassen,...

Zoek naar antwoorden van Eigen Heerd CV in sociale netwerken
Look for responds of Eigen Heerd CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eigen Heerd CV. Laat een reactie achter voor Eigen Heerd CV. Eigen Heerd CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eigen Heerd CV. Leave a respond for Eigen Heerd CV. Eigen Heerd CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eigen Heerd CV op de google maps. Adres en contacten Eigen Heerd CV
Location of Eigen Heerd CV on the google maps. Address and contacts of Eigen Heerd CV

Andere gerelateerde bedrijven als come Eigen Heerd CV Eigen Heerd CV: Christiaensen M | VANDEBEEK DANIELLA | De Nil J | WATERINCKX | GUSTAAF BENAETS

Other related companies as Eigen Heerd CV: Christiaensen M | VANDEBEEK DANIELLA | De Nil J | WATERINCKX | GUSTAAF BENAETS

Eigen Heerd CV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Eigen Heerd CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01608367919. Het bedrijf Eigen Heerd CV bevindt zich op het adres: Oude Veurnestraat 15; 8900; Ieper. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 316,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 151,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mortgages and loans. Producten gemaakt in Eigen Heerd CV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Eigen Heerd CV is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eigen Heerd CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eigen Heerd CV, openstaande posities, locatie van Eigen Heerd CV op de kaart.

Eigen Heerd CV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Eigen Heerd CV, company assigned to the tax number BE01608367919. The company Eigen Heerd CV is located at the address: Oude Veurnestraat 15; 8900; Ieper. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 316,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 151,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mortgages and loans. Products created in Eigen Heerd CV were not found.
The main activity of Eigen Heerd CV is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Eigen Heerd CV is not available. You also can look at reviews of Eigen Heerd CV, open positions, location of Eigen Heerd CV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eigen Heerd CV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eigen Heerd CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eigen Heerd CV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eigen Heerd CV, employees, financial statistics.