Dasseleer-Balthazar SPRL

Contactgegevens Dasseleer-Balthazar SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dasseleer-Balthazar SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dasseleer-Balthazar SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Louis de Brouck猫re 11; 7100; La Louvi猫re, België

Telefoon (phone): 064 22 20 59 (+32-064 22 20 59) 064 22 20 59 (+32-064 22 20 59)

Fax (fax): 064 28 11 97 (+32-064 28 11 97) 064 28 11 97 (+32-064 28 11 97)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dasseleer-Balthazar SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dasseleer-Balthazar SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dasseleer-Balthazar SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dasseleer-Balthazar SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dasseleer-Balthazar SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dasseleer-Balthazar SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dasseleer-Balthazar SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dasseleer-Balthazar SPRL
Products information Dasseleer-Balthazar SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09734405517
Ondernemingsnummer: 9718750000
Hoofdstad (capital): 497,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 318,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Insurance brokers

Product categorie (product category): Mortgages and loans

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dasseleer-Balthazar SPRL
(Get full report from official database of BE for Dasseleer-Balthazar SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dasseleer-Balthazar SPRL
Addition kinds of activities for Dasseleer-Balthazar SPRL

14790401. Arseen minerale mijnbouw | Arsenic mineral mining
31720203. Gevallen, sieraden | Cases, jewelry
32510106. Slumped brick | Slumped brick
44939901. Bootwerven, opslag en incidentele reparatie | Boat yards, storage and incidental repair
75199901. Aanhangwagen verhuur | Trailer rental

Werken bij Dasseleer-Balthazar SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dasseleer-Balthazar SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dasseleer-Balthazar SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dasseleer-Balthazar SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Lakker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zoeken we een lakker.

  • Silo Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal gerennomeerd bedrijf gelegen in de Haven zijn wij op zoek naar een silo operator. Binnen dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het bedienen van silo's om de bulkwagens te vullen. Je zorgt voor aansluitingen van vrachtwagen naar silo, waakt over de juiste hoeveelheden, correcte producten,...

  • Storingstechniekers regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ?hands-on? profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers. Gezien de projecten die wij uitvoeren dient u wel aan een aantal voorwaarden te voldoen: minimum 5 jaar ervaring als technieker voldoende hoog niveau van technische opleiding hebben genoten autonoom kunnen werken bereid zijn te werken in minimaal twee ploegen positieve ingesteldheid en flexibiliteit in soorten projecten Als storingstechnieker sta je in voor het dagelijks technisch onderhoud bij de Yontec-klanten. Dit zijn projecten die zowel van korte als lange duur kunnen zijn. Je wordt tewerkgesteld binnen een straal van 60 km van je woonplaats en je krijgt een bedrijfswagen ter beschikking voor verplaatsingen in het kader van je functie. Daarnaast mag je ook rekenen op professioneel gereedschap en kledij.

  • Huishoudhulp (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: AMBY MAASMECHELEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij gezinnen in regio Maasmechelen. Mogelijke taken kunnen zijn: poetsen; stijken; koken; uitzonderlijk ook boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Oedelem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Studenten horeca voor het plezantste land in Lichtaart! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker zorg je ervoor dat de bezoekers in een proper restaurant een lekkere maaltijd kunnen eten. Je helpt mee met het bereiden van deze maaltijden, volgens de geldende HACCP-normen. Daarnaast spring je in waar nodig zoals afruimen en afwassen. Je zorgt mee voor de netheid van het restaurant. Je bedient de bezoekers met de grootste zorg.

  • Jobstudent Verkoop | Charcuterie | Vorselaar | Zaterdag (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn momenteel op zoek naar een jobstudent die reeds ervaring heeft met de bediening aan de charcuterietoog van een beenhouwerij. Als student aan de vleestoog neem je volgende taken op: Klanten bedienen: bestelling opnemen, vlees snijden, verpakken, ... Toog aanvullen salades aanvullen Toog op orde houden en schoonmaken op het einde van de dag ...

  • WERFLEIDER INDUSTRIËLE ELEKTRICITEITSWERKEN - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider Industriële elektriciteitswerken ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en opvolging van belangrijke werven zowel in de openbare als in de privésector Jouw voornaamste taken zijn, onder andere: het analyseren van het lastenboek en stelt de planning op. het leidinggeven aan een team van een 20-tal medewerkers en onderaannemers het beheer en de bewaking van de veiligheid op de werf ...

  • Commercieel medewerker voor vastgoedkantoor (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: CENTURY 21 Anders Wonen

    Type: Vaste Job

    prospectie en inkoop van woningen en appartementen; schatting van woningen en appartementen; begeleide bezoeken met kandidaat-kopers aan te koop gestelde eigendommen; verkoop van bestaand vastgoed en nieuwbouw.

  • Cronos International - Application Architects (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For the European Commission in Brussels, we are looking for several Application Architects. Task description requirements gathering through use case business logic implementation using PL/SQL SQL queries optimisation UX in ColdFusion and JQuery design and development of the complex parts of the systems code quality review unit and system testing Required expertise ColdFusion Oracle database PL/SQL JQuery UML and Agile methodologies Fuxe-Box and FW1 Web Services (REST, SOAP) Ability to participate in multi-lingual meetings (English and French), ease of communication (both verbal and written) Capability of rapid self-starting, learning and of integration in an international/multi-cultural environment Optional skills/knowledge Jira Confluence SVN/GIT EUI Angular JavaScript HTML5 Python PHP Node.js Profile Experience: minimum 3 years Resistant to the stress, reliable and great worker Constructive participation in meeting Team spirit and Team Player High degree of initiative, commitment, independence and cooperation Service oriented and quality mind-set Capability of working in an international/multicultural environment Good communication skills (both verbal and written, both English and French)

Zoek naar antwoorden van Dasseleer-Balthazar SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Dasseleer-Balthazar SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dasseleer-Balthazar SPRL. Laat een reactie achter voor Dasseleer-Balthazar SPRL. Dasseleer-Balthazar SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dasseleer-Balthazar SPRL. Leave a respond for Dasseleer-Balthazar SPRL. Dasseleer-Balthazar SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dasseleer-Balthazar SPRL op de google maps. Adres en contacten Dasseleer-Balthazar SPRL
Location of Dasseleer-Balthazar SPRL on the google maps. Address and contacts of Dasseleer-Balthazar SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Dasseleer-Balthazar SPRL Dasseleer-Balthazar SPRL: BBL | BRUNO COLLIN | M&S MODE | BRUNO COLLINS | Unit NV

Other related companies as Dasseleer-Balthazar SPRL: BBL | BRUNO COLLIN | M&S MODE | BRUNO COLLINS | Unit NV

Dasseleer-Balthazar SPRL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dasseleer-Balthazar SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09734405517. Het bedrijf Dasseleer-Balthazar SPRL bevindt zich op het adres: Rue Louis de Brouck猫re 11; 7100; La Louvi猫re. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 497,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 318,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mortgages and loans. Lijst met producten zijn Insurance brokers.
De hoofdactiviteit van Dasseleer-Balthazar SPRL is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dasseleer-Balthazar SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dasseleer-Balthazar SPRL, openstaande posities, locatie van Dasseleer-Balthazar SPRL op de kaart.

Dasseleer-Balthazar SPRL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dasseleer-Balthazar SPRL, company assigned to the tax number BE09734405517. The company Dasseleer-Balthazar SPRL is located at the address: Rue Louis de Brouck猫re 11; 7100; La Louvi猫re. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 497,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 318,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mortgages and loans. List of products are Insurance brokers.
The main activity of Dasseleer-Balthazar SPRL is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dasseleer-Balthazar SPRL is not available. You also can look at reviews of Dasseleer-Balthazar SPRL, open positions, location of Dasseleer-Balthazar SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dasseleer-Balthazar SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dasseleer-Balthazar SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dasseleer-Balthazar SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dasseleer-Balthazar SPRL, employees, financial statistics.