AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA
Private companiesFurniture and Fixtures • AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA

Contactgegevens AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koning - Albertstraat 41; 2440; Geel, België

Telefoon (phone): 014 56 44 44 (+32-014 56 44 44) 014 56 44 44 (+32-014 56 44 44)

Fax (fax): 014 56 44 40 (+32-014 56 44 40) 014 56 44 40 (+32-014 56 44 40)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA
Products information AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02156860351
Ondernemingsnummer: 3269500732
Hoofdstad (capital): 343,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 499,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Insurance brokers; Bookkeepers; Real estate

Product categorie (product category): Mortgages and loans

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA
(Get full report from official database of BE for AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA
Addition kinds of activities for AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA

27960101. Gravure drukplaten of cilinders, bereiding van | Gravure printing plates or cylinders, preparation of
34239922. Regels of heersers, metaal | Rules or rulers, metal
35850500. Soda fontein en drank dispenser apparatuur en onderdelen | Soda fountain and beverage dispensing equipment and parts
73890203. Bouw inspectiedienst | Building inspection service
95120201. Landbeheerbureau, overheid | Land management agency, government

Werken bij AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC - plooien, laser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren De productie opstarten en bewaken (preproductie, serieproductie, ...) Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...) De verschillende bewerkingsfases en de afstelwaarden (tolerantie, positie, oppervlaktestaat, ...) van het stuk en het gereedschap bepalen De geproduceerde stukken controleren

  • Chauffeur C (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bornem zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Je zorgt voor de nationale distributie van snoep, dranken, snacks, koffie, versproducten en verschillende non-foodproducten. Je staat zelf in voor het laden, lossen en leveren van de producten. Je bent dan ook zeer klantgericht en flexibel ingesteld.

  • Commercieel bediende NL/FR m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Zedelgem en werkzaam in de metaalsector zijn we dringend op zoek naar een Commercieel Bediende NL/FR. Je registreert bestellingen, je controleert de voorwaarden (leveringstermijnen, verpakkingswijze,...) en je licht de klant of de verkoper hierover in. Solliciteer via www.startpeople.be, [email protected] of 051 21 19 15

  • Broodbakker te Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gloednieuw filiaal van een bakkerij te Lanaken-Veldwezelt zijn we dringend op zoek naar een Bakker. Je werkt van 4u00 tot 12u00 dat voor een 5 of 6 dagen in de week. Afhangelijk van de drukte.

  • Automecanicien Amerikaanse wagens (M/V) (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Borsbeek zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde "automecanicien" voor nieuwe en tweedehands Amerikaanse wagens. Je hebt minstens enkele jaren ervaring in een garage. Het is belangrijk dat je zelfstandig kan werken en over de nodige technische kennis en ervaring beschikt. Je hebt al enkele jaren ervaring met klein en groot onderhoud, de voorbereiding van een technische keuring en het oplossen van kleine storingen. Je schrikt er daarnaast niet voor terug om een distributieriem te vervangen, lichten af te stellen, remschijven en -blokken te vervangen, banden te wisselen en dat allemaal zowel op nieuwe als tweedehandswagens.

  • Werfleider Asfalt (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van werfleider asfalt zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Opvolgen van werven en ondersteunen van de projectleider en het afdelingshoofd; Opdrachten uitdelen in verband met de uitvoering; verantwoordelijk zijn voor de inrichting van de werf rekening houdend met de veiligheid van alle betrokken partijen; Waken over de budgetten en letten op de vooruitgang van een project; Je bent verantwoordelijk voor de bestellingen van het materieel; Je werkt samen met de projectleider en het afdelingshoofd waarbij je rapporteert aan de projectleider.

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONTHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • Etudiant bilingue (h/f) (SPIERE)

    Regio: SPIERE

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients de la région de Mouscron, nous sommes à la recherche d'étudiants bilingues (Fr-Nl). Vous travaillez en magasin. Vous gérez la caisse et l'accueil des clients. Vous renseignez les clients sur les produits. Vous êtes dynamique, courageux et motivé.

  • PLC Engineer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IBA ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    Je ontwerp een PLC besturingsprogramma voor een industriële installatie. Het programma moet worden opgebouwd volgens de richtlijnen van de klant. Na het design, wordt het programma in bedrijf genomen. Dit begint met een I/O test, dan manuele bewegingen en vervolgens een automatische afloop.

  • Hoofdverpleegkundige voor onze residentie Rubens (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: ORPEA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    ORPEA is één van de grootste aanbieders in de sector van de woonzorgcentra en assistentiewoningen in België met een internationaal karakter. Met een netwerk van meer dan 61 vestigingen en 7387 bedden zijn wij een gevestigde waarde en dit alles met een hart voor ouderenzorg. Naast onze Belgische vestigingen tellen wij ook meerder vestigingen gespreid over heel Europa. Frankrijk, Spanje, Italie, … zijn slechts enkele van de landen waar u onze enthousiaste medewerkers kan treffen. Onze steeds groeiende onderneming is steevast op zoek naar medewerkers om samen te sleutelen aan het Orpea-verhaal en onze visie verder uit te bouwen. Durf jij het aan om deel uit te maken van een dynamisch team? Heb jij zin om te vertoeven in een gezellige en huiselijke werkomgeving ? Maar nog belangrijker : Ben jij klaar om het lichtpunt te zijn en de beste vriend te worden van onze helden op pensioen? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Ter versterking van onze WZC Rubens te Mortsel zijn wij momenteel naarstig op zoek naar een Hoofdverpleegkundige De Hoofdverpleegkundige waarborgt en is verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg met respect van de ethische en deontologische regels. Je waakt over de zorgprocedures. Je informeert de bewoners en hun familie omtrent de zorg. Je beheert de apotheek en de producten. Ook de voorbereiding van de geneesmiddelen behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Je staat mee in voor het onthaal van nieuwe verpleegkundigen en volgt nauwkeurig hun evolutie op. Alsook ben jij het aanspreekpunt omtrent vorming. De planning volg jij mee op de voet en je bent de steun en toeverlaat voor jouw multidisciplinair team.

  • Taaldocent Nederlands (NT2) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BXL ACADEMY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bxl Academy is een groeiende talenschool in het hart van Brussel. We bieden lespakketten op maat van bedrijven en particulieren. Onze taalcursussen zijn aangepast aan de persoonlijke en professionele noden van onze cursisten. Wij zijn op zoek naar een vlotte, communicatieve leraar Nederlands die lesgeeft en zijn of haar studenten uitdaagt, prikkelt en op sleeptouw neemt. Als taaldocent bij Bxl Academy zal je over een gevarieerd takenpakket beschikken. 's Ochtends geef je intensieve cursussen aan professionals, in de namiddag geef je taalmodules aan een groep gemotiveerde werkzoekenden en één of twee avonden per week verzorg je de avondcursussen Nederlands. Behalve een uitstekend taaldocent ben je ook een sterke communicator, aangenaam in de omgang en weet je een groep op sleeptouw te nemen door jouw enthousiasme. Je begint met enkele losse opdrachten, maar zal al snel een volle agenda weten op te bouwen.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA. Laat een reactie achter voor AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA. AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA. Leave a respond for AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA. AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA op de google maps. Adres en contacten AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA
Location of AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA on the google maps. Address and contacts of AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA: Evrard Décoration SPRL | COIFFURE LUCIA | ALLAKARTE BVBA | LIYANG BELGIUM | W.S.V. BAASRODE

Other related companies as AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA: Evrard Décoration SPRL | COIFFURE LUCIA | ALLAKARTE BVBA | LIYANG BELGIUM | W.S.V. BAASRODE

AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02156860351. Het bedrijf AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA bevindt zich op het adres: Koning - Albertstraat 41; 2440; Geel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 343,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 499,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mortgages and loans. Lijst met producten zijn Insurance brokers; Bookkeepers; Real estate.
De hoofdactiviteit van AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA, openstaande posities, locatie van AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA op de kaart.

AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA, company assigned to the tax number BE02156860351. The company AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA is located at the address: Koning - Albertstraat 41; 2440; Geel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 343,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 499,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mortgages and loans. List of products are Insurance brokers; Bookkeepers; Real estate.
The main activity of AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA is not available. You also can look at reviews of AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA, open positions, location of AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUGUST NIJS ZAKENKANTOOR BVBA, employees, financial statistics.