Evrard Décoration SPRL

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Evrard Décoration SPRL
Private companiesFurniture and Fixtures • Evrard Décoration SPRL

Contactgegevens Evrard Décoration SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Evrard Décoration SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Evrard Décoration SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Sainte-Barbe 42 5360 Hamois, België

Telefoon (phone): +32 (87) 377-17-29 +32 (87) 377-17-29

Fax (fax): +32 (3) 785-81-95 +32 (3) 785-81-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Evrard Décoration SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Evrard Décoration SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Evrard Décoration SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Evrard Décoration SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Evrard Décoration SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Evrard Décoration SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Evrard Décoration SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Evrard Décoration SPRL
Products information Evrard Décoration SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06074584960
Ondernemingsnummer: 1272186279
Hoofdstad (capital): 391,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 469,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Evrard Décoration SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Evrard Décoration SPRL
(Get full report from official database of BE for Evrard Décoration SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Evrard Décoration SPRL
Addition kinds of activities for Evrard Décoration SPRL

5713. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores
8661. Religieuze organisaties | Religious organizations
366900. Communicatieapparatuur, nv | Communications equipment, nec
09129901. Bluefish, vangen van | Bluefish, catching of
16229903. Tunnelbouw | Tunnel construction
28440300. Parfums en colognes | Perfumes and colognes
30889904. Sink, kunststof | Sinks, plastics
30890105. Vuilnisbakken, kunststoffen | Garbage containers, plastics
31110702. Roller leer | Roller leather

Werken bij Evrard Décoration SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Evrard Décoration SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Evrard Décoration SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Evrard Décoration SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten

  • Grondwerker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van de belangrijkste werkgevers in de regio's zijn we op zoek naar mensen met drive, motivatie en engagement. Als grondwerker zal je instaan voor de grondwerken aan de spoorwegen. Dit kan gaan over het ingraven van kabels, plaatsen van seinen en het aansluiten van alle elektrische voorzieningen. Je kan werken in een daguren of in de vaste nacht, weekend werk is ook mogelijk. Je krijgt zeker de kans om intern door te groeien.

  • Aanvoerder inpakmachine - 2 ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Thule is internationale marktleider in outdoor en kampeermateriaal. Hun vestiging in Menen is voornamelijk gespecialiseerd in de productie van tenten, luifels en fietsenrekken. Thule is samen met zijn 2 200 werknemers op 140 markten actief. Je vindt hun producten in alle uithoeken van de wereld, gaande van de afgelegen stranden in Australië, skipistes in de Alpen tot fietsroutes in de Andes. Dit alles onder het moto: 'Active life, simplified'. Als aanvoerder van de inpakmachine zorg je ervoor dat de werknemers aan de machine continu beschikken over voldoende verpakkingsmateriaal. Dit doe je met de hulp van een elektrische transpallet. Indien nodig help je ook met het inpakken van de producten.

  • Teamleader Warehouse (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor de dagelijkse operationele werking van het magazijn. Je coördineert, organiseert en stemt volgende activiteiten op elkaar af : * Ontvangst van goederen, geleverd door externe leveranciers * Tijdelijke stockering van goederen in het Warehouse * Orderpicking volgens de dagelijkse bestellingen van klanten * Verzamelen van goederen op de laadkades * Laden van vrachtwagens met zeer strikte en korte deadlines * stuffen en strippen van containers

  • Sterk planmatig talent transport (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een krak in planning en organisatie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je de perfecte kandidaat voor onze klant! Voor een transportbedrijf in regio groot Waregem zijn wij namelijk op zoek naar een dispatcher. Volgende taken behoren tot jouw uitvoerende taken: - opvolgen transportvoertuigen in binnen- en buitenland - inplannen voertuigen - nauw contact met klanten en chauffeurs onderhouden

  • Technisch operator (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend, stabiel bedrijf zijn we op zoek naar een technisch operator. In deze functie ben je na een interne opleiding verantwoordelijk voor: - het opstarten van machines na een stilstand of wissel - het instellen en het operationeel begeleiden van de verschillende productielijnen - het bijsturen van het productieproces in functie van de visuele kwaliteitscontrole - het registreren van de nodige gegevens in de computer (productieresultaten, controles, ...) - het begeleiden van nieuwe werknemers en interims - het assisteren van de inpakkers bij moeilijkdraaiende machines - het vervangen van de inpakker tijdens pauzes - het uitvoeren van ombouwen aan de verschillende machines - het opsporen en herstellen van elektrische en mechanische defecten

  • Koeltechnicus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vind jij het opzoeken en herstellen van defecten bij koeltechnische installaties een interessante uitdaging? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant in Lummen zijn wij opzoek naar een koeltechnicus. Naast de herstellingen voer je ook enige onderhoudswerken uit aan de bestaande installaties. Jouw takenpakket bestaat uit: Fouten in de installaties opsporen en herstellen; De verschillende onderdelen van de installaties (de)monteren; Installaties in bedrijf stellen, afregelen en verbeteren; Koeltechnische installaties vacumeren, vullen en afregelen voor opstart; Het lezen van elektrische schema's.

  • HUISHOUDHULP BIJ FAMILIES IN WETTEREN EN OOSTERZELE (voltijds) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Wetteren en omgeving.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Roeselare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student uit voeding gerelateerde studie voor proeven/testen van producten (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Studentenjob

    Je zal verschillende producten opwarmen of koken om na te gaan of de vooropgestelde normen, zoals smaak, textuur, ... worden behaald. Je controleert ook de temperatuur en of deze voldoende lang aanhoudt na het opwarmen.

  • VERKOPER-CHAUFFEUR RIJBEWIJS B (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: BOFROST

    Type: Vaste Job

    Zegt het je wel wat, een uurtje later aan je werkdag beginnen? Nadat je de kids naar school hebt gebracht, in alle rust hebt ontbeten of de krant hebt gelezen? Om daarna in je bestelwagen te stappen en - niet gehinderd door de ochtendfiles - koers te zetten naar die vele trouwe en nieuwe klanten? Die je allemaal met plezier zien komen? Zit verkopen in je bloed? Dan heb je alvast de juiste mindset om een succesvolle bofrost*-verkoper-chauffeur te worden... Je klanten situreren zich hoofdzakelijk in de regio Kortenberg, Zaventem, Bertem.

  • Chauffeur CE - dagritten (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Een transportbedrijf in Menen zoekt een vrachtwagenchauffeur CE voor dagritten in België, Nederland en Frankrijk. Je vervoert allerhande palletgoederen per vrachtwagen met zeil. Na een geslaagde interim-periode krijg je je vast contract aangeboden. Uiteraard kun je de nodige documenten voorleggen. Verder zijn klantvriendelijkheid en stiptheid belangrijke vereisten. Een onmiddellijke opstart is mogelijk.

Zoek naar antwoorden van Evrard Décoration SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Evrard Décoration SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Evrard Décoration SPRL. Laat een reactie achter voor Evrard Décoration SPRL. Evrard Décoration SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Evrard Décoration SPRL. Leave a respond for Evrard Décoration SPRL. Evrard Décoration SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Evrard Décoration SPRL op de google maps. Adres en contacten Evrard Décoration SPRL
Location of Evrard Décoration SPRL on the google maps. Address and contacts of Evrard Décoration SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Evrard Décoration SPRL Evrard Décoration SPRL: Bossart F | TEINTURERIE FRبRES | Accent | ECOLE INDUSTR.COMM.&PROF. | MCIS

Other related companies as Evrard Décoration SPRL: Bossart F | TEINTURERIE FRبRES | Accent | ECOLE INDUSTR.COMM.&PROF. | MCIS

Evrard Décoration SPRL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Evrard Décoration SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06074584960. Het bedrijf Evrard Décoration SPRL bevindt zich op het adres: Rue Sainte-Barbe 42 5360 Hamois. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 391,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 469,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Evrard Décoration SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Evrard Décoration SPRL is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Evrard Décoration SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Evrard Décoration SPRL, openstaande posities, locatie van Evrard Décoration SPRL op de kaart.

Evrard Décoration SPRL is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Evrard Décoration SPRL, company assigned to the tax number BE06074584960. The company Evrard Décoration SPRL is located at the address: Rue Sainte-Barbe 42 5360 Hamois. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 391,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 469,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Painting contractors. Products created in Evrard Décoration SPRL were not found.
The main activity of Evrard Décoration SPRL is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Evrard Décoration SPRL is not available. You also can look at reviews of Evrard Décoration SPRL, open positions, location of Evrard Décoration SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Evrard Décoration SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Evrard Décoration SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Evrard Décoration SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Evrard Décoration SPRL, employees, financial statistics.