Ardenne Pr茅voyante SA

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Ardenne Pr茅voyante SA
Private companiesSocial Services • Ardenne Pr茅voyante SA

Contactgegevens Ardenne Pr茅voyante SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ardenne Pr茅voyante SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ardenne Pr茅voyante SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des D茅mineurs 5; 4970; Stavelot, België

Telefoon (phone): 080 85 35 20; 080 85 35 35; 080 85 35 40; 080 85 35 60 (+32-080 85 35 20; 080 85 35 35; 080 85 35 40; 080 85 35 60) 080 85 35 20; 080 85 35 35; 080 85 35 40; 080 85 35 60 (+32-080 85 35 20; 080 85 35 35; 080 85 35 40; 080 85 35 60)

Fax (fax): 080 86 29 39 (+32-080 86 29 39) 080 86 29 39 (+32-080 86 29 39)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ardenne Pr茅voyante SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ardenne Pr茅voyante SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ardenne Pr茅voyante SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ardenne Pr茅voyante SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ardenne Pr茅voyante SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ardenne Pr茅voyante SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ardenne Pr茅voyante SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ardenne Pr茅voyante SA
Products information Ardenne Pr茅voyante SA

BTW identificatienummer (tax): BE05678527832
Ondernemingsnummer: 2473541259
Hoofdstad (capital): 562,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 884,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Insurances - Companies & representatives

Product categorie (product category): Mortgages and loans

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ardenne Pr茅voyante SA
(Get full report from official database of BE for Ardenne Pr茅voyante SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ardenne Pr茅voyante SA
Addition kinds of activities for Ardenne Pr茅voyante SA

20320101. Spruitjes: verpakt in blikjes, potten, enz. | Bean sprouts: packaged in cans, jars, etc.
35190204. Gouverneurs, pomp, voor dieselmotoren | Governors, pump, for diesel engines
38430114. Ovens, laboratorium, tandheelkunde | Furnaces, laboratory, dental
39520211. Frames voor kunstenaars doeken | Frames for artists' canvases
50840505. Industriële machine onderdelen | Industrial machine parts
75399902. Automotive turboaanjader en blower reparatie | Automotive turbocharger and blower repair
79220501. Apparatuur verhuur, theatraal | Equipment rental, theatrical
86419902. Vereniging van de opvoeder | Educator's association

Werken bij Ardenne Pr茅voyante SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ardenne Pr茅voyante SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ardenne Pr茅voyante SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ardenne Pr茅voyante SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing thuisverpleging - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een kleinschalige thuisverplegingsorganisatie te Brugge en nabij gelegen omgeving. Je staat in voor het bieden van een kwaliteitsvolle zorg, die gebaseerd is op respect en vertrouwen. Je zal voornamelijk werken in ochtenddiensten op 4/5de basis. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Proces operator dag (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Procesoperator in dagdienst ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de Procesoperatoren in ploeg. Je zal instaan voor Het verplaatsen van chemicaliën in verpakkingen (totes, bigbags, jerrycan); Het laden en lossen van bulkmateriaal (ingrediënten, eindproducten en afvalproducten); Doseren en klaarzetten van grondstoffen; Afvullen van het eindproduct in vaten; Inpompen vloeibare ingrediënten in tanks; Ondersteunen van de procesoperatoren in de afwerking van het productieproces.

  • Productiearbeider (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze zijn we dringend opzoek naar productie arbeiders. - Inpakken van plastiek producten - Controle op kwaliteit - Inpakken aan de hand van een bestelbon.

  • Automecanicien (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren automecanicien die wil werken in een gloednieuwe garage met passie voor auto's? Jouw taak: - Onderhoud en herstellingen personenwagens volgens de procedures - Diagnose en opvolging interventies en campagnes - Klaarmaken nieuwe voertuigen - Onderhoud werkzones en gereedschappen en beheren opslagzones (milieu)

  • Mechanicien (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf in de regio van Ronse zijn wij op zoek naar een mecanicien. Functie: Je staat in voor het zelfstandig opsporen en herstellen van mechanische defecten aan productiemachines. Je zorgt voor de uitvoering van preventieve nazichten en optimaliseert de onderhoudsschema's.

  • Magazijnier (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Onze klant is gespecialiseerd in onderdelen om veilige verbindingen te maken voor de overdracht van gevaarlijke vloeistoffen. Samenwerking en veiligheid staat bij hun op nummer 1. Daarnaast streven zij ook naar open communicatie en teamspirit op de werkvloer. Als magazijnier sta je in voor de inkomende goederen, orderpicking, orde en netheid en interne communicatie en samenwerking. Specifiek sta je in voor: - Het logistiek en administratief verwerken van de inkomende goederen. - Het samenstellen en voorbereiden van kleine en grote orders. - Orde en netheid op de werkvloer wat de efficiëntie ten goede komt. - Overleg en samenwerking met production manager en collega's van andere afdelingen met het oog op de vlotte gang van zaken. Takenpakket: - Interne ontvangstbonnen en vrachtbrieven verzamelen - Controle zendnota’s, vrachtbrieven, documenten en goederen op correctheid kwaliteit en kwantiteit. - Vrachtwagens lossen met heftruck - Bestelling nemen, stukken verzamelen op basis van picklist - Samengestelde stukken op de gevraagde plaats leggen - Samenwerking en communicatie met collega's en leidinggevenden

  • Huishoudhulp regio Roeselare - Beveren (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Genk en omgeving

  • DRINGEND GEZOCHT: Exclusieve huishoudhulp M/V te Lovendegem 16u/week (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u per week voor een gastgezin wonende te Lovendegem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken en het koken. U hoeft niet te werken op woensdag bij dit gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent M/V metingen 5/11-12/11 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een klant die metingen doet zoekt Adecco jobstudenten M/V om de week van 5/11 tem 12/11 fulltime te werken. Je zal metingen doen in een bankkantoor in centrum Gent. Hierbij volg je een lijst en stel je medewerkers van het kantoor verschillende vragen. Vervolgens voer je de antwoorden in op een Engelstalige iPad. Op die manier kan onze klant de bezetting in de kantoren meten.

  • Stagiair(e) HR gezocht te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar een toffe plaats om stage te lopen? Ben je gemotiveerd? Wij zoeken stagiair(e)s voor bij ons op kantoor in Kortrijk. Je taken bestaan uit: -Administratie -Inkomende en uitgaande telefonie -Screenings

  • Klinisch Psycholoog - Gedragstherapeut (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

Zoek naar antwoorden van Ardenne Pr茅voyante SA in sociale netwerken
Look for responds of Ardenne Pr茅voyante SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ardenne Pr茅voyante SA. Laat een reactie achter voor Ardenne Pr茅voyante SA. Ardenne Pr茅voyante SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ardenne Pr茅voyante SA. Leave a respond for Ardenne Pr茅voyante SA. Ardenne Pr茅voyante SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ardenne Pr茅voyante SA op de google maps. Adres en contacten Ardenne Pr茅voyante SA
Location of Ardenne Pr茅voyante SA on the google maps. Address and contacts of Ardenne Pr茅voyante SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Ardenne Pr茅voyante SA Ardenne Pr茅voyante SA: LEBBE MICHEL EN PATRICK | GROUP DESMET NV | Bombaert P | Talboom D | JOZEF AERTS

Other related companies as Ardenne Pr茅voyante SA: LEBBE MICHEL EN PATRICK | GROUP DESMET NV | Bombaert P | Talboom D | JOZEF AERTS

Ardenne Pr茅voyante SA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ardenne Pr茅voyante SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05678527832. Het bedrijf Ardenne Pr茅voyante SA bevindt zich op het adres: Avenue des D茅mineurs 5; 4970; Stavelot. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 562,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 884,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mortgages and loans. Lijst met producten zijn Insurances - Companies & representatives.
De hoofdactiviteit van Ardenne Pr茅voyante SA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ardenne Pr茅voyante SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ardenne Pr茅voyante SA, openstaande posities, locatie van Ardenne Pr茅voyante SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ardenne Pr茅voyante SA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ardenne Pr茅voyante SA, company assigned to the tax number BE05678527832. The company Ardenne Pr茅voyante SA is located at the address: Avenue des D茅mineurs 5; 4970; Stavelot. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 562,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 884,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mortgages and loans. List of products are Insurances - Companies & representatives.
The main activity of Ardenne Pr茅voyante SA is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ardenne Pr茅voyante SA is not available. You also can look at reviews of Ardenne Pr茅voyante SA, open positions, location of Ardenne Pr茅voyante SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ardenne Pr茅voyante SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ardenne Pr茅voyante SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ardenne Pr茅voyante SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ardenne Pr茅voyante SA, employees, financial statistics.