P.S.R.

Contactgegevens P.S.R.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P.S.R.: address, phone, fax, email, website, opening hours

P.S.R.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Wavre 1616; 1160; Bruxelles (Auderghem), België

Telefoon (phone): 02 675 56 32 (+32-02 675 56 32) 02 675 56 32 (+32-02 675 56 32)

Fax (fax): 02 675 56 32 (+32-02 675 56 32) 02 675 56 32 (+32-02 675 56 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P.S.R.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P.S.R."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P.S.R."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P.S.R., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P.S.R.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P.S.R., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P.S.R.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P.S.R.
Products information P.S.R.

BTW identificatienummer (tax): BE02807250976
Ondernemingsnummer: 1458953857
Hoofdstad (capital): 710,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 282,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in P.S.R. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mopeds and scooters - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P.S.R.
(Get full report from official database of BE for P.S.R.)

Aanvulling soorten activiteiten voor P.S.R.
Addition kinds of activities for P.S.R.

734201. Desinfectie diensten | Disinfecting services
23960304. Hoedjes en afwerkingen, mannen | Hat linings and trimmings, men's
28190102. Alkali-metalen: natrium, kalium | Alkali metals: sodium, potassium
41110202. Trolley operatie | Trolley operation
50829905. Mengers, bouw en mijnbouw | Mixers, construction and mining
75210101. Parkeerplaatsen | Parking lots

Werken bij P.S.R.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P.S.R.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P.S.R.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P.S.R.. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bediende boekhouding (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een globale leider in de industriesector is VIO op zoek naar een tijdelijk bediende boekhouding.  Als boekhoudkundig bediende sta je in voor de ondersteuning van de accountancy afdeling. Dit voor de periode van eind september 2018 t.e.m. december 2019.  Je staat in  voor de volledige afhandeling van de maandelijkse BTW aangifte.  Je doet diverse wettelijke aangiftes.  Je verzorgt het eerste contact met externe auditoren.  Je bent verantwoordelijk voor de maandafsluitingen.  Je maakt jaarrekeningen op en werkt met ACCON.  Je communiceert in het Nederlands & het Engels.  Is deze functie iets voor jou? Stuur dan jouw cv en een korte motivatie naar gent@vio-hr. be t.a.v. Severien Eyckens.  Je mag snel een seintje terug verwachten. 

  • Logistiek bediende (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Logistiek Bediende sta je in voor de operationele opvolging van de werking van een aantal magazijnen en adviseer je de Magazijn verantwoordelijke met het oog op een vlotte en correcte dienstverlening naar de betrokken diensten. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van problemen om zo snel mogelijk tot oplossingen te komen, waarbij organisatie, veiligheid, orde en netheid belangrijk zijn. Je volgt de logistieke transacties op met het oog op het correct opslaan en beheren van de voorraad. Je ziet toe op het correct en veilig uitvoeren van werkzaamheden uitgevoerd in samenspraak met de betrokken partijen indien nodig. Je verwerkt orders, doet de stockopvolging en staat mee in voor de planning van de leveringen.Je werkt vanuit het magazijn in Boortmeerbeek.

  • JUNIOR CALCULATOR 7098198 / 18 C (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Manpower Hasselt zoekt een junior calculator. Onze klant is actief in de interieurbouw en is gelegen te Hasselt. - Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor het opmaken en opvolgen van offertes. - Daarnaast zal je prijzen onderhandelen met leveranciers en klanten. - Je maakt bestellingen aan en geeft deze in.

  • Productiemedewerker industriele wasserij (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriële wasserij te Lokeren zijn wij op zoek naar productiemedewerkers in 2 ploegen. Je staat in voor het sorteren van de vuile was en het ophangen van de propere was - ook algemene productietaken behoren tot jouw takenpakket

  • Schrijnwerker - Dakwerker --> Regio Lier - Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het onderhouden, herstellen en renoveren van de (platte) daken van de bedrijfsgebouwen. In periodes van minder werk als dakwerker werk je mee in het atelier van de schrijnwerkerij voor de productie van onderdelen in hout (tafels, kastjes, WC-cabines, ...) Indien nodig werk je mee in de onderhoudsdienst (allerhande hout/schrijnwerkerij gerelateerde werkzaamheden en herstellingen).

  • Huishoudhulp (dienstencheques) Jabbeke-Zedelgem (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Werken als huishoudhulp Rijmenam (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Vrijwillige THERAPEUTEN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek therapie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de animator tijdens de animatie-activiteiten Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • Teamlead/Expert Inkomend Facturenbureau (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    Als teamlead/expert ondersteun je de dagelijkse werking van de dienst en verleen je advies inzake boekhoudkundige, fiscale en financieel administratieve vraagstukken. Je rapporteert aan het diensthoofd. Concreet bestaat jouw functie uit de volgende opdrachten: Samen met het diensthoofd geef je leiding aan de medewerkers en ben je het eerste aanspreekpunt voor inhoudelijke en interpersoonlijke coaching/ondersteuning. Je beantwoordt inhoudelijke vragen (zowel van buiten als binnen de dienst) omtrent (i) het correct verwerken van aankoopdocumenten, masterdata leveranciers en het uitgaande betaalverkeer en (ii) de heersende interne en externe richtlijnen. Voor recurrente vragen organiseer je opleidingen voor de medewerkers binnen de dienst. Je behandelt fiscale vraagstukken met het oog op een correcte registratie voor BTW doeleinden en fiscale fiches. Met het oog op audit compliance bewaak je mee de naleving van de financiële regels en procedures van de KU Leuven, en neem je steeds de fiscale regelgeving, wetgeving overheidsopdrachten en boekhoudwetgeving in acht. Je bent in staat veranderingsprocessen te identificeren en te begeleiden en werkt actief mee aan lopende projecten zoals de implementatie van e-invoicing binnen de KU Leuven. Je komt terecht in een gevarieerde, uitdagende job met groeipotentieel binnen een dynamische omgeving. Je maakt deel uit van een gemotiveerd team. Naast de verdere uitdieping van jouw expertise inzake boekhouding en fiscaliteit, bouw je in deze functie doorgedreven ervaring op met een aantal SAP-submodules, vooral MM (Materials Management), en met KU Loket-toepassingen. Bedrijfsprofiel: Met een 75-tal medewerkers zijn de Centrale Financiële Diensten (CFD) van de KU Leuven verantwoordelijk voor de financiële administratie (leveranciersboekhouding, algemene boekhouding en consolidatie en debiteurenopvolging), de begrotingsopmaak en –opvolging, het thesaurie- en vermogensbeheer, de financiële opvolging van de onderzoeks- en dienstverleningsprojecten en de centrale financiële rapportering van de universiteit. De CFD coördineren daarbij ook de uitbouw, het beheer en de controle van de universiteitsbrede financiële processen. Op de dienst Inkomend Facturenbureau maak je deel uit van de Financiële Administratie en werk je samen met een team van een 20-tal gemotiveerde medewerkers die instaan voor de leveranciersboekhouding bestaande uit: postverwerking/scan, beheer leveranciersbestand, factuurverwerking, verwerking bedrijfskosten en betalingen/kas.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Zelfstandige Kinesitherapeut / Kinesitherapeute (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ROOSENS ELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met een motorische ontwikkelingsachterstand, leerproblemen en ademhalingsproblemen.

  • Senior Android Developers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent een ervaren Freelance Android Developer? U bent op zoek naar een nieuw uitdagend project? Bedrijf Mijn klant in Gent is op zoek naar Senior Android Developers. Ze maken op maat software voor de automobielindustrie en doen het zeer goed. Voor hun groei te kunnen blijven verzekeren hebben ze natuurlijk extra mensen nodig! Maak deel uit van dit schitterend bedrijf en groei met hen mee! Functiebeschrijving Ontwikkeling van volledig nieuwe Android-applicaties. Onderhoud van de bestaande applicaties. Nauw samenwerken met de back-end developers. Experimenteren met nieuwe technologieën. Jouw kennis Minstens 5 jaar ervaring in Android. Vlot Nederlands & Engels spreken. Vlot overweg kunnen met Android Studio. Kennis van: Kotlin (vereist), Dagger, Retrofit, Picasso,.. Het aanbod Je komt terecht in een enthousiast en getalenteerd team. Een mooie dagelijkse vergoeding naargelang jouw ervaring. Onbeperkte extensiemogelijkheden bij goede resultaten. Kennismaken met mooie technologieën waardoor jouw niveau nog beter wordt. Bij interesse aarzel niet en stuur jouw C.V. via de knop hieronder. Naar mijn mening is dit een heel mooie opportuniteit voor een Android Developer dus informeer zeker eens bij mij!

Zoek naar antwoorden van P.S.R. in sociale netwerken
Look for responds of P.S.R. in social networks

Lees alle opmerkingen voor P.S.R.. Laat een reactie achter voor P.S.R.. P.S.R. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P.S.R.. Leave a respond for P.S.R.. P.S.R. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P.S.R. op de google maps. Adres en contacten P.S.R.
Location of P.S.R. on the google maps. Address and contacts of P.S.R.

Andere gerelateerde bedrijven als come P.S.R. P.S.R.: STEFAAN MAENE | TRW | FEDERALE POLITIE | BURO MARKET | Desloges

Other related companies as P.S.R.: STEFAAN MAENE | TRW | FEDERALE POLITIE | BURO MARKET | Desloges

P.S.R. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is P.S.R., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02807250976. Het bedrijf P.S.R. bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Wavre 1616; 1160; Bruxelles (Auderghem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 710,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 282,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mopeds and scooters - Retail. Producten gemaakt in P.S.R. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van P.S.R. is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P.S.R. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P.S.R., openstaande posities, locatie van P.S.R. op de kaart.

P.S.R. is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is P.S.R., company assigned to the tax number BE02807250976. The company P.S.R. is located at the address: Chauss茅e de Wavre 1616; 1160; Bruxelles (Auderghem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 710,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 282,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mopeds and scooters - Retail. Products created in P.S.R. were not found.
The main activity of P.S.R. is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of P.S.R. is not available. You also can look at reviews of P.S.R., open positions, location of P.S.R. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over P.S.R., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P.S.R., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P.S.R., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P.S.R., employees, financial statistics.