Motor Sprint BVBA

Contactgegevens Motor Sprint BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Motor Sprint BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Motor Sprint BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Burgemeestersstraat 26; 3000; Leuven, België

Telefoon (phone): 016 23 23 32 (+32-016 23 23 32) 016 23 23 32 (+32-016 23 23 32)

Fax (fax): 016 23 23 32 (+32-016 23 23 32) 016 23 23 32 (+32-016 23 23 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Motor Sprint BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Motor Sprint BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Motor Sprint BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Motor Sprint BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Motor Sprint BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Motor Sprint BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Motor Sprint BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Motor Sprint BVBA
Products information Motor Sprint BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01798431396
Ondernemingsnummer: 3982238769
Hoofdstad (capital): 800,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 113,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Motorbikes

Product categorie (product category): Mopeds and scooters - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Motor Sprint BVBA
(Get full report from official database of BE for Motor Sprint BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Motor Sprint BVBA
Addition kinds of activities for Motor Sprint BVBA

282201. Butadieenrubbers | Butadiene rubbers
22111104. preuts | Buckram
32610000. Vitrice loodgieterswerk | Vitreous plumbing fixtures
36390101. Vaatwasmachines, huishoudelijk | Dishwashing machines, household
37280109. Brandstoftanks, vliegtuigen | Fuel tanks, aircraft
48220203. Radiotelegraafdiensten | Radio telegraph services
73890407. Hosiery pairing | Hosiery pairing

Werken bij Motor Sprint BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Motor Sprint BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Motor Sprint BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Motor Sprint BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Toyota zoekt magazijnmedewerkers (Diest) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar enthousisaste orderpickers voor een klant in Diest - Halen. Het is een groot distributiecentrum van auto onderdelen. Het bedrijf is een internationale speler, in de automotive sector met als grootste vestiging het distributiecentrum in Diest. In het bedrijf zijn verschillende afdelingen die kunnen gaan van kleine tot grote onderdelen. Voor de grote onderdelen is een hef- of reachtruck attest vereist. Als je voor deze functie in aanmerking wil komen, moet je een test afleggen op de computer. Als je hierop geslaagd bent, wordt er een kort interview afgelegd. Je wordt uitgenodigd bij het bedrijf voor een onthaaldag. Wanneer het bedrijf er een positief gevoel bij heeft, heb je de kans om onmiddellijk op te starten op een afdeling naar keuze. Takenpakket: - klaarmaken bestellingen - orderpicking - binnenkomende onderdelen - intern transport - stockeren van de binnengekomen onderdelen

  • Boekhoudkundig medewerker regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant regio Sint-Lievens-Houtem zijn wij op zoek naar een enthousiaste boekhoudkundige medewerker. Jou voornaamste taken zullen bestaan uit: - Je maakt deel uit van de financiële afdeling van het bedrijf en verzorgt vanuit deze functie de leveranciersboekhouding. - Je hebt op regelmatige basis contacten met onze verschillende leveranciers, zowel voor het aanmaken van leveranciersbetalingen als voor het verwerken van inkomende facturen. - Verder volg je de tijdige betaling van deze facturen op. Je codeert ook de facturen en voert deze in in het boekhoudprogramma (SAP). - Je zet de betalingen klaar en controleert ook of de binnenkomende facturen correct zijn. - In deze functie rapporteer je aan de verantwoordelijke finance en IT.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke.

  • Orderpicker M/V voor Fluvius te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het picken, uitsorteren en klaarzetten van materialen voor onze transporteurs. Taken: - Je voert pickingopdrachten uit (handscanner en magazijntrucks) - Je sorteert en maakt pakketten klaar voor verzending - Je laadt vrachtwagens voor onze aannemers met een heftruck

  • Koerman (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je laadt en lost bigbags gevuld met actieve kool in een huifwagen. - Je transporteert de huifwagen tussen de 3 verschillende vestigingen van Desotec. - Je kleeft de juiste etiketten op de bigbags

  • Recruitment Consultant Engineering (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een eerste werkervaring in sales of rekrutering is een troef. Verder beschik je als recruitment consultant over volgende competenties en talenten: Je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving Jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingkracht Je bent een plantrekker en een echte doener Je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen Je houdt van een gezonde druk & van werken met targets Professionalisme Positivisme Prestatiegerichtheid en Integriteit kenmerken jou Je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt

  • Calculator Divisie Tunnelling (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: SMET-TUNNELLING

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een professioneel boor- en rioolrenovatiebedrijf met een sterk kwaliteitsimago. De werven liggen voornamelijk in België, Nederland en Duitsland met een occasionele uitbreiding naar gans Europa. Vanuit onze vestiging te Dessel zorg jij voor de kostprijsberekening, het contacteren van onderaannemers en leveranciers en het samenstellen van offertedossiers. Hiervoor doorgrond je de aanbestedingsdossiers en ga je met je collega’s (projectingenieurs, ontwerpers, aankopers, tekenaars, …) op zoek naar de juiste kostprijs en eventuele alternatieven. Interesse in de door ons uitgevoerde technieken is een noodzakelijke voorwaarde. Het doorgronden van deze technieken maakt deel uit van het opleidingsprogramma dat voorzien is. Werf- en klantbezoeken maken hier eveneens deel van uit.

  • Operationeel Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

     Als Operationeel Manager behoort het volgende tot jouw takenpakket: Je motiveert en stuurt een klein team van operationele bedienden en operationele arbeiders aan Je volgt alle logistieke operaties op  Je tracht de operationele en administratieve systemen continue te verbeteren Je beheert en analyseert alle KPI's Je volgt het HSEQ beleid op en verbetert het riskmanagement  Je neemt beslissingen en berekent de gevolgen op korte en lange termijn Klantencontact behoort ook tot jouw pakket Bedrijfsprofiel: Een dynamisch bedrijf actief in de logistieke sector, gelegen in de haven van Antwerpen.

  • Magazijnier / Orderpicker (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het ontvangen, sorteren, kwaliteitscontrole en stockeren van turbo’s + onderdelen. Je registreert de verschillende turbo's op de computer. Je ondersteunt de orderpicking en verzending als er pieken zijn.

  • Bezorger/chauffeur Solucious Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: SOLUCIOUS

    Type: Vaste Job

    Solucious levert voedingsproducten en toebehoren aan cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca en particulieren. Als Solucious-bezorger ben je meer dan zomaar een vrachtwagenchauffeur. Je bent ook een diplomaat die snel praktische oplossingen vindt. Als bezorger wacht je een boeiende job die ook de nodige stressbestendigheid vereist. Want je doet meer dan de bestellingen tijdig bij de klant leveren: je bent ook het eerste aanspreekpunt voor die klant. Ook als er zich een probleem voordoet. Dankzij jouw diplomatie en commerciële instinct vind je echter snel een praktische oplossing. Eerst en vooral ben je bezorger. Het is jouw taak om alle leveringen op tijd bij de klanten (zoals grootkeukens, bedrijven of jeugdbewegingen) te krijgen. En dus moet je fysiek ook helemaal fit zijn om die grote hoeveelheden efficiënt en professioneel te leveren. Maar je allerbelangrijkste taak? Dat is zorgen dat de klanten op je dagelijkse traject tevreden zijn. En dat doe je vooral door te luisteren. Hebben ze een probleem? Dan vind jij de oplossing in een handomdraai. Gelukkig sta je er niet alleen voor en kan je steeds rekenen op je collega’s van het service center. Je standplaats bevindt zich in Bornem.

  • instituteur maternel (FRASNES-LEZ-ANVAING)

    Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

    Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

    Type: Werfreserve

    1 leerkracht kleuteronderwijs in onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur

  • Nagelstyliste flexijob (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

Zoek naar antwoorden van Motor Sprint BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Motor Sprint BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Motor Sprint BVBA. Laat een reactie achter voor Motor Sprint BVBA. Motor Sprint BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Motor Sprint BVBA. Leave a respond for Motor Sprint BVBA. Motor Sprint BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Motor Sprint BVBA op de google maps. Adres en contacten Motor Sprint BVBA
Location of Motor Sprint BVBA on the google maps. Address and contacts of Motor Sprint BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Motor Sprint BVBA Motor Sprint BVBA: CAE | De Vliegende Kapper | ANDRE BREESCH | Limpress NV | Sculfo ASBL

Other related companies as Motor Sprint BVBA: CAE | De Vliegende Kapper | ANDRE BREESCH | Limpress NV | Sculfo ASBL

Motor Sprint BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Motor Sprint BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01798431396. Het bedrijf Motor Sprint BVBA bevindt zich op het adres: Burgemeestersstraat 26; 3000; Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 800,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 113,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mopeds and scooters - Retail. Lijst met producten zijn Motorbikes.
De hoofdactiviteit van Motor Sprint BVBA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Motor Sprint BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Motor Sprint BVBA, openstaande posities, locatie van Motor Sprint BVBA op de kaart.

Motor Sprint BVBA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Motor Sprint BVBA, company assigned to the tax number BE01798431396. The company Motor Sprint BVBA is located at the address: Burgemeestersstraat 26; 3000; Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 800,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 113,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mopeds and scooters - Retail. List of products are Motorbikes.
The main activity of Motor Sprint BVBA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Motor Sprint BVBA is not available. You also can look at reviews of Motor Sprint BVBA, open positions, location of Motor Sprint BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Motor Sprint BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Motor Sprint BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Motor Sprint BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Motor Sprint BVBA, employees, financial statistics.