JACOBS F

Contactgegevens JACOBS F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACOBS F: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACOBS F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meistraat 141; 2480; Dessel, België

Telefoon (phone): 014 37 85 92 (+32-014 37 85 92) 014 37 85 92 (+32-014 37 85 92)

Fax (fax): 014 37 85 92 (+32-014 37 85 92) 014 37 85 92 (+32-014 37 85 92)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACOBS F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACOBS F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACOBS F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACOBS F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACOBS F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACOBS F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACOBS F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACOBS F
Products information JACOBS F

BTW identificatienummer (tax): BE09126037597
Ondernemingsnummer: 5859527587
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 443,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Bicycles - Retail

Product categorie (product category): Mopeds and scooters - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACOBS F
(Get full report from official database of BE for JACOBS F)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACOBS F
Addition kinds of activities for JACOBS F

249902. Schoen- en laarsproducten, hout | Shoe and boot products, wood
15220104. Slaapzaalbouw | Dormitory construction
44899902. Excursieboot exploitanten | Excursion boat operators
50320200. Pleistermaterialen | Plastering materials
50459904. Computers en accessoires, persoonlijke en home entertainment | Computers and accessories, personal and home entertainment

Werken bij JACOBS F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACOBS F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACOBS F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACOBS F. Looking for open vacancies in other companies

  • Kok voor een voedingsbedrijf (Geen weekendwerk) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het bereiden van gerechten in grote hoeveelheden. Je bedient de machines en volgt vaste recepturen.

  • CE Rolkraanchauffeur regio Gent - Brussel - Antwerpen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant bij Asap, zijn wij op zoek naar rolkraanchauffeurs CE. - Als chauffeur staat u in voor het vervoeren van bouwmaterialen (o.a. klinkers / buizen / betonelementen/bekistingmateriaal/tuinelementen/bigbags/DHZ-materialen). U dient deze op verschillende locaties met de kraan te leveren. - Je uren zijn flexibel d.w.z start- en einduur: soms om 03.00 beginnen, soms 04.00, soms 05.00,… en einduur is nooit op voorhand te voorspellen. - Het kan is gebeuren dat je s nachts gaat werken

  • Operator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder industriële machines zal je divers inzetbaar zijn op verschillende machines voor het transport en verwerking in een recuperatie-/productieproces in de metaalverwerkende industrie. Dit houdt in uitsorteren, zeven van materialen, transport van potten met vloeibaar staal, kraanwerkzaamheden, laden van vrachtwagens. Daarnaast wordt er verwacht flexibel te zijn naar andere werkzaamheden, zoals snijbranden, manueel uitsorteren, … Je wordt tewerkgesteld in een sterk internationale omgeving met de nodige aandacht voor veiligheid. Het betreft hier een functie met optie vast, een degelijke training-on-the-job wordt voorzien.

  • Chauffeur C / CE M/V (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch transportbedrijf regio Groot-Halle zijn wij op zoek naar chauffeurs C/CE

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS Wortegem-Petegem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OUDENAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wortegem - Petegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tessenderlo - Ham (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Grembergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten gezocht voor zaterdag en zondag (Charcuterie) (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Volgende taken behoren tot uw takenpakket: Toonbank bedienen Aanvullen van de rekken Ervaring in soortgelijke functie is een pluspunt

  • Student(e) verkoop zaterdag (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Randstad zoekt student(e) met ervaring die op zaterdag kan werken: Je zal instaan voor het bedienen van de klanten aan de toonbank alsook het verzorgen van de netheid van de winkel.

  • Keukenmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: POULE & POULETTE

    Type: Vaste Job

    Het maken van de keuken mis en place volgens de Poule & Poulette normen Werken met het keukenmateriaal volgens de technische fiches Het maken van warme en koude gerechten volgens de technische fiches Ontvangen en controleren van levering ( HACCP) en FIFO stockeren Kuisen van de keuken tijdesn en na de shift met de juiste kuis producten

  • PROACTIEVE BIJLESGEVERS (regio GEEL-MOL/ANTWERPEN) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde bijlesgevers! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze bijlesgevers geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: GM2018

  • zelfstandig verkoper social media (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: WEBCLIX

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe software tool en ons IT bedrijf zijn wij opzoek naar een gedreven sales representatieve. Cold calling en klantenbezoeken afleggen is op jou lijf geschreven. Klanten hun probleem analyseren en een oplossing aanbieden is daarom ook een van je specialiteiten. Ons IT-bedrijf geleden te Bonheiden (Mechelen) & Antwerpen heeft een software ontwikkeld omtrend het sociale media beheer van bedrijven. Daarnaast focussen we op toekomst producten zoals chatbots, leadpages en lead magnets. Websites, Seo, Sea horen tegenwoordig tot de klassiekers maar daarom niet onbelangrijk. Heb jij een problemsolving attitude? Wil je een topverkoper zijn of ben je er al een? Doorgroeien in een bedrijf dat in volle ontwikkeling staat maar al jaren een vaste waarde is op de markt. Dan is deze job zeker en vast iets voor jou. Wij zullen er zeker en vast alles aan doen doormiddel van interne opleidingen om je te voorzien van een aantrekkelijk variabel salaris zonder enige plafond.

Zoek naar antwoorden van JACOBS F in sociale netwerken
Look for responds of JACOBS F in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACOBS F. Laat een reactie achter voor JACOBS F. JACOBS F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACOBS F. Leave a respond for JACOBS F. JACOBS F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACOBS F op de google maps. Adres en contacten JACOBS F
Location of JACOBS F on the google maps. Address and contacts of JACOBS F

Andere gerelateerde bedrijven als come JACOBS F JACOBS F: IT QUOTE | Brisbois | RESTAURANT KOPENHAGEN | GUY RASSAERT | BRUSSELMAN JACQUES

Other related companies as JACOBS F: IT QUOTE | Brisbois | RESTAURANT KOPENHAGEN | GUY RASSAERT | BRUSSELMAN JACQUES

JACOBS F is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACOBS F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09126037597. Het bedrijf JACOBS F bevindt zich op het adres: Meistraat 141; 2480; Dessel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 443,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mopeds and scooters - Retail. Lijst met producten zijn Bicycles - Retail.
De hoofdactiviteit van JACOBS F is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACOBS F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACOBS F, openstaande posities, locatie van JACOBS F op de kaart.

JACOBS F is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACOBS F, company assigned to the tax number BE09126037597. The company JACOBS F is located at the address: Meistraat 141; 2480; Dessel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 443,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mopeds and scooters - Retail. List of products are Bicycles - Retail.
The main activity of JACOBS F is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JACOBS F is not available. You also can look at reviews of JACOBS F, open positions, location of JACOBS F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACOBS F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACOBS F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACOBS F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACOBS F, employees, financial statistics.