GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE
Private companiesMiscellaneous Repair Services • GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE

Contactgegevens GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Tongres 8; 4600; Vis茅, België

Telefoon (phone): 04 379 34 78 (+32-04 379 34 78) 04 379 34 78 (+32-04 379 34 78)

Fax (fax): +32 (55) 699-97-19 +32 (55) 699-97-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE
Products information GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE

BTW identificatienummer (tax): BE03519714355
Ondernemingsnummer: 5214630126
Hoofdstad (capital): 669,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 346,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Mopeds & scooters - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Mopeds and scooters - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE
(Get full report from official database of BE for GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE
Addition kinds of activities for GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE

953104. Behuisingsprogramma's, niveau van overheid | Housing programs, level of government
02419901. Zweepvarkensvervangende boerderij | Dairy heifer replacement farm
20230304. Gedroogde nonfat melk | Dried nonfat milk
35590404. Petroleumraffinaderij apparatuur | Petroleum refinery equipment
48130200. Online dienstverleners | Online service providers

Werken bij GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE. Looking for open vacancies in other companies

  • RAMENWASSER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat voornamelijk in voor het wassen van ramen dit zowel bij bedrijven als bij particulieren.

  • Commercieel medewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant aannemer/woningbouw gevestigd in Beveren-Leie (Waregem), zoeken wij een commercieel medewerker! - je bent administratief en commercieel vaardig - je staat in voor de klantenontvangst en-opvolging - alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. - je ontvangt de particulieren in de burelen en verstrekt informatie over de woningen. - je maakt de nodige afspraken ivm specifieke bouwwensen. - je staat de verkoop ook op administratief vlak bij.

  • Halfautomaat lassers/TIG-lassers (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een aantal klanten in de omgeving van Houthalen en Heusden-Zolder zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde halfautomaat/TIG-Lassers. Ben je een ervaren lasser of heb je nog geen werkervaring? Werk je liever in het atelier of op verplaatsing? Kan je samenstellen en planlezen of helemaal niet? Alles is mogelijk! Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

  • Bediende technisch-commerciële binnendienst - Regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zoeken we een gemotiveerde bediende die terecht komt op de technisch-commerciële binnendienst. Je zorgt voor een maximale ondersteuning van de commerciële manager. Jouw taak bestaat dus uit: Opmaken en opvolgen van offertes Afspreken van leverdata met klanten en leveranciers Controleren van binnenkomende facturen Actief onderhouden van het klantennetwerk. ZIj kunnen steeds bij jou terecht met al hun vragen. Vanuit jouw kennis en ervaring reageer je efficiënt op hun problemen en breng je alternatieven aan waar mogelijk.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aaigem (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent(e) gezocht voor Frituur te Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur te Grobbendonk zijn we op zoek naar een jobstudent(e) die reeds een eerste ervaring in de horeca of verkoop achter de rug heeft. Je bent iemand met een verzorgd voorkomen en je bent vlot in omgang. Je staat in voor de bediening aan de toog, je neemt de bestellingen op, maakt de borden gereed en je gaat ook zelf snacks afbakken en inpakken. Je bent snel en behendig, een echt organisatietalent en zeker klantvriendelijk. Heb je interesse in deze vacature, aarzel dan niet om je cv te sturen naar [email protected] of neem telefonisch contact met ons op via 014/86.08.04.

  • Bijverdienen als magazijnmedewerk(st)er (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Brabantia produceert huishoudartikelen. Als magazijnmedewerk(st)er doe je allerlei taken zoals orderpicken, inpakken, containers laden en lossen,... . Je kan zelfstandig werken en hebt oog voor detail.

  • Jobstudent ADL-assistentie (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADO ICARUS

    Type: Studentenjob

    ADO Icarus vzw ondersteunt personen met een handicap die zelfstandig willen wonen en leven. ADO Icarus biedt hiervoor een ruime waaier van ondersteuningsvormen aan (ADL-assistentie, PAB-assistentie, thuisverpleging, aangepast vervoer, vrijwilligerswerk, …). Centraal staat de autonomie van de persoon om zijn leven zelf vorm te geven. Als ADL-assistent lever je assistentie in een dienst voor zelfstandig wonen aan personen met een lichamelijke beperking. Deze personen wonen in aangepaste woningen en beschikken over de nodige hulpmiddelen. Omwille van hun lichamelijke beperkingen, hebben deze personen hulp nodig bij het uitvoeren van een aantal dagelijkse handelingen. Zij kunnen, middels een oproepsysteem, 24/24u een beroep doen op ADL-assistentie (activiteiten van het dagelijks leven) of krijgen assistentie op afspraak. Alle woningen bevinden zich binnen een straal van een kilometer. Verplaatsingen worden met de fiets/te voet gedaan.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Werfleider Elektriciteit (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als werfleider sta je in voor de montage, bekabeling en de indienststelling van zowel elektrische installaties als subtechnieken (data, sturing, beveiliging,...). Bovendien stuur je een team van elektriciens aan.   Jouw verantwoordelijkheden: Dagelijkse coördinatie op de werf Aanspreekpunt op de werf voor de projectleider, onderaannemer en klant Controle van de werken van eigen team en onderaannemers; waken over kwaliteit en veiligheid Bestellen van materialen Mogelijke timingsproblemen doorgeven aan de projectleider Zorgen voor een tijdige en correcte rapportering van de werken; zowel naar de klant toe als intern Bedrijfsprofiel: De oorspronkelijke basisactiviteiten van dit bedrijf zijn algemene elektriciteitswerken en deze vormen nog steeds een belangrijk aandeel in hun projecten. Door de jaren heen werd een ruime ervaring opgebouwd in het uitvoeren van elektro-installaties in ziekenhuizen, winkelcentra, kantoorruimten, sportcomplexen, opslagplaatsen en vele andere tertiaire en industriële sectoren. De klant is op zoek naar een werfleider elektriciteit (m/v).

  • kinesitherapeut(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRAINM

    Type: Zelfstandige activiteit

    TRAINM is een innoverend neurorevalidatiecentrum dat zich met behulp van innovatieve technologieën zoals robotica, neuromodulatie en brain computer interface, … richt op meetbaar herstel. Wij behandelen voornamelijk patiënten met CP, NAH, dwarslaesie, MS, Parkinson en andere neurologische aandoeningen. Ter expansie van onze activiteiten zijn we op zoek naar kinesitherapeuten, gespecialiseerd in neurologische revalidatie die gedreven en gemotiveerd zijn om binnen een enthousiast team het beste van henzelf te geven om de beste revalidatie voor de patiënten te bieden. Onze ideale kandidaat is erg gemotiveerd om enerzijds te blijven leren en zijn eigen vaardigheden en kennis te blijven verbeteren en anderzijds om de patiënten te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en grenzen te verleggen. Er wordt een intensieve training voor de robotica en andere technieken voorzien. Wij bieden een deeltijds contract aan op zelfstandige basis (niet geconventioneerd). De marketing, administratie, rekrutering en plannen van patiënten wordt voor jou georganiseerd. De posities zijn onmiddellijk beschikbaar. Ben jij een geschikte kandidaat en wil je in een zeer innoverende omgeving binnen de neurorevalidatie aan de slag, stuur dan ons je motivatie en CV naar [email protected]. Heb je nog vragen of nood aan verdere inlichtingen, kan je steeds onze operationeel directeur, Kris Goos ( [email protected] +32479629945) contacteren.

  • Klusjesman regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE in sociale netwerken
Look for responds of GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE. Laat een reactie achter voor GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE. GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE. Leave a respond for GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE. GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE op de google maps. Adres en contacten GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE
Location of GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE on the google maps. Address and contacts of GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE

Andere gerelateerde bedrijven als come GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE: HUIS VAN BIERVLIET | Azuriet Reizen | HABITATION & CONFORT | MTS | Immo Leys

Other related companies as GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE: HUIS VAN BIERVLIET | Azuriet Reizen | HABITATION & CONFORT | MTS | Immo Leys

GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03519714355. Het bedrijf GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE bevindt zich op het adres: Rue de Tongres 8; 4600; Vis茅. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 669,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 346,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mopeds and scooters - Retail. Lijst met producten zijn Mopeds & scooters - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE, openstaande posities, locatie van GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE op de kaart.

GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE, company assigned to the tax number BE03519714355. The company GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE is located at the address: Rue de Tongres 8; 4600; Vis茅. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 669,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 346,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mopeds and scooters - Retail. List of products are Mopeds & scooters - Mfg. & Whol..
The main activity of GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE is not available. You also can look at reviews of GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE, open positions, location of GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GAR RAFFAY STEPHANE & ETIENNE, employees, financial statistics.