FESTRAETS

Contactgegevens FESTRAETS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FESTRAETS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FESTRAETS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oudeweg 92; 3770; Riemst (Kanne), België

Telefoon (phone): 012 45 35 53 (+32-012 45 35 53) 012 45 35 53 (+32-012 45 35 53)

Fax (fax): +32 (65) 551-79-75 +32 (65) 551-79-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FESTRAETS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FESTRAETS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FESTRAETS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FESTRAETS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FESTRAETS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FESTRAETS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FESTRAETS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FESTRAETS
Products information FESTRAETS

BTW identificatienummer (tax): BE09188385009
Ondernemingsnummer: 9976928710
Hoofdstad (capital): 541,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 719,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FESTRAETS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mopeds and scooters - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FESTRAETS
(Get full report from official database of BE for FESTRAETS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FESTRAETS
Addition kinds of activities for FESTRAETS

249102. Bruggen en bochten, behandeld hout | Bridges and trestles, treated wood
07220000. Gewas oogsten | Crop harvesting
26790700. Bouw-, isolatie- en verpakkingspapier | Building, insulating, and packaging paper
28160200. Kleurpigmenten | Color pigments
35429904. Machines voor het vormen van elastische membraanmetalen | Elastic membrane metal forming machines
35710000. Elektronische computers | Electronic computers
49119905. Elektriciteitsmarkten | Electrical power marketers
50830402. Milking machines en apparatuur | Milking machinery and equipment
87330103. Medisch onderzoek | Medical research

Werken bij FESTRAETS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FESTRAETS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FESTRAETS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FESTRAETS. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur gevelbouw (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het plaatsen van gevelbouw zijn wij dringend op zoek naar monteurs. Je staat in voor het boren van gaten, afmeten, ophangen en monteren van gevelconstructies.

  • Deeltijdse Orderpicker in 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    H.Essers zoekt een deeltijdse orderpicker die beschikbaar is op maandag, donderdag en vrijdag en kan werken in 2 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen met behulp van de elektronische transpallet en de scanner en het inwikkelen van palletten met folie.

  • Onderhoudsmedewerker (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Izegem is Actief Interim op naar een onderhoudsmedewerker (m/v).

  • Huishoudhulpen regio Hever - Boortmeerbeek (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GENT - DRONGEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken; U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Student productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een job als student - inpakker in een sfeervol familiebedrijf regio Lendelede, gespecialiseerd in maken van aperitiefhapjes? Werken in 2 ploegen is geen probleem? Wil je werken als inpakker bij een firma die zijn marktpositie jaar na jaar weet te versterken? Dan hebben wij voor jou een vacature bij een bedrijf gespecialiseerd in het maken van lekkere en kwalitatieve apertitiefhapjes. Bovendien engageert het bedrijf zich voor een heleboel leuke projecten zoals o.a. Tomorrowland. Vorig jaar verzorgden zij daar zelfs snacks! Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Jobstudent bijrijd(st)er (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Leopoldsburg zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring. Het is de bedoeling dat de student vanuit Leopoldsburg om 5u20 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 6u30. Van zodra ze in Ternat aangekomen zijn beginnen de student zijn uren te lopen ( 10€/U ) . Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . De afspraak is dan ook dat de betaalde uren stoppen van zodra ze bij de laatste klant buiten stappen. Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Jobstudenten verpleegkundigen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ASZ

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse in een leerrijke studentenjob waarbinnen je de theorie in praktijk kan omzetten? Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de totaalzorg van de aan jou toegewezen patiënten Je voert verpleegkundige technieken uit overeenkomstig de opleiding en de algemeen geldende richtlijnen in het ziekenhuis. Je observeert en evalueert de toestand van patiënten en houdt dit bij in het verpleegdossier. Je begeleidt en ondersteunt de patiënt actief in functie van zijn fysieke, psychische en sociale noden. Je voorziet de patiënt van de nodige informatie en weet in hoeverre bezoekers hierover mogen ingelicht worden. Je geeft collega’s op een correcte manier alle informatie door omtrent de patiënt. Je bewaakt de patiëntveiligheid en draagt bij tot een kwalitatieve zorgverlening.    

  • CHECKPOINT BEDIENDE containerdepot (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HERFURTH GROUP

    Type: Vaste Job

    De Herfurth Group is een internationale transportorganisatie met 400 medewerkers verspreid over 4 landen met hoofdkantoor in Antwerpen. ‘Knowhow’, klantgerichtheid en vernieuwing staan al meer dan 100 jaar centraal. We zijn actief in alle mogelijke takken van shipping, logistiek, luchtvracht, wegvervoer, warehousing, containerherstelling en travel. We kunnen rekenen op competente ‘in-house’ ondersteuning van IT, Boekhouding en Administratie, Aankoop, Sales, Facilities management en Human Resources. Voor onze dochterfirma, HANDICO INTERNATIONAL NV en meerbepaald voor onze vestiging te Antwerpen – Delwaide dok zijn wij op zoek naar een BEDIENDE VOOR BALIE CONTAINERDEPOT Je taken en verantwoordelijkheden Het administratief verwerken van containerbewegingen in of uit de depot. De containers worden bij binnenkomst geïnspecteerd volgens de normen van de klanten. Alle handelingen worden ondersteund via een handheld-terminal verbonden met ons hoofd-computersysteem. Je bent verantwoordelijk voor de depotindeling en opvolging van alle bewegingen. De taak omvat: De volledige input van boekingen en containerbewegingen in het depot-computerprogramma Het bezorgen van Interchange–receipt aan de chauffeurs Het controleren van de containers op schade en dit volgens de normen van de klanten Bijhouden van alle klassement

  • Schrijnwerker Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Centric - Fibre Project Leader (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The “Fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Responsibilities Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners. Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned... Profile Good knowledge of telecommunication networks and eager to expand this knowledge Project management experience is a must (workload estimations/operational planning/budget management) Team player with a lot of energy and team coordination skills Good analytical insight Able to deal with ambiguity Good knowledge of the Office applications (Word, Excel, Access, PowerPoint) Good communication/presentation skills Bilingual Dutch/French with good knowledge of English In possession of a master degree (engineer) or equal in experience

  • Tuinarbeider (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DE TUINIEKER

    Type: Werfreserve

    Je zal meehelpen bij het onderhouden en aanleggen van tuinen.

Zoek naar antwoorden van FESTRAETS in sociale netwerken
Look for responds of FESTRAETS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FESTRAETS. Laat een reactie achter voor FESTRAETS. FESTRAETS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FESTRAETS. Leave a respond for FESTRAETS. FESTRAETS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FESTRAETS op de google maps. Adres en contacten FESTRAETS
Location of FESTRAETS on the google maps. Address and contacts of FESTRAETS

Andere gerelateerde bedrijven als come FESTRAETS FESTRAETS: Put | LES POMPES FUNبBRES DEGHELT | JAN HOSTEN | De Meidoorn | LA PORTE DU DRAGON

Other related companies as FESTRAETS: Put | LES POMPES FUNبBRES DEGHELT | JAN HOSTEN | De Meidoorn | LA PORTE DU DRAGON

FESTRAETS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FESTRAETS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09188385009. Het bedrijf FESTRAETS bevindt zich op het adres: Oudeweg 92; 3770; Riemst (Kanne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 541,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 719,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mopeds and scooters - Retail. Producten gemaakt in FESTRAETS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FESTRAETS is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FESTRAETS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FESTRAETS, openstaande posities, locatie van FESTRAETS op de kaart.

FESTRAETS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is FESTRAETS, company assigned to the tax number BE09188385009. The company FESTRAETS is located at the address: Oudeweg 92; 3770; Riemst (Kanne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 541,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 719,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mopeds and scooters - Retail. Products created in FESTRAETS were not found.
The main activity of FESTRAETS is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FESTRAETS is not available. You also can look at reviews of FESTRAETS, open positions, location of FESTRAETS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FESTRAETS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FESTRAETS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FESTRAETS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FESTRAETS, employees, financial statistics.