Cailliau M

Contactgegevens Cailliau M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cailliau M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cailliau M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenstraat 30; 8940; Wervik, België

Telefoon (phone): 056 31 47 07 (+32-056 31 47 07) 056 31 47 07 (+32-056 31 47 07)

Fax (fax): 056 31 11 01 (+32-056 31 11 01) 056 31 11 01 (+32-056 31 11 01)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cailliau M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cailliau M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cailliau M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cailliau M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cailliau M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cailliau M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cailliau M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cailliau M
Products information Cailliau M

BTW identificatienummer (tax): BE09014526367
Ondernemingsnummer: 9081268310
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 412,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Cailliau M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mopeds and scooters - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cailliau M
(Get full report from official database of BE for Cailliau M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cailliau M
Addition kinds of activities for Cailliau M

7211. Power wasserette, familie en commercieel | Power laundries, family and commercial
794800. Racing, inclusief track operatie | Racing, including track operation
15220100. Hotel / motel en multi-family home constructie | Hotel/motel and multi-family home construction
20539903. Croissants, bevroren | Croissants, frozen
32290102. Barware | Barware
33210100. Gietijzeren buis en fittingen | Cast iron pipe and fittings
80110519. Radioloog | Radiologist
80729903. Tentoonstelling | Denture production
87339904. Wetenschappelijk onderzoeksbureau | Scientific research agency

Werken bij Cailliau M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cailliau M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cailliau M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cailliau M. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser schrijnwerk (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in het maken en plaatsen van aluminiem ramen en deuren, zijn wij nog op zoek naar een ervaren plaatser. Je vertrekt 's ochtends vanuit het bedrijf naar de werf en gaat daar met je collega's plaatsingswerken uitvoeren. Dit wilt zeggen dat je de ramen en/of deuren gaat plaatsen in nieuwbouwwoningen of woningen dat gerenoveerd worden.

  • Logistiek bediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief medewerker aan het onthaal van de chauffers ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Correcte administratieve registratie: verschillende documenten en informatie op een juiste manier verwerken en klasseren Opvolging en controle van binnenkomende en buitengaande vrachten Plannen van orders en vrachten rekening houdend met algemene regels en routines

  • HUISHOUDHULP VOOR GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gent.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk! (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques voor Sthep Care (zorg voor ouderen) - Bree/Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/ poetshulp/ schoonmaakster m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • HUISHOUDHULP/POETSVROUW TERVUREN (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: 123 Servi Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als huishoudhulp bij particulieren waar je instaat voor de poets en strijk.

  • STUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van het productieatelier. Je doet de ontvangst en stockage van leveringen. Je bent verantwoordelijk voor het ontdooien van producten. Je bakt de viennoiserie en zorgt voor de afwerking. Je werkt de patisserie af. Je bereidt de sandwiches, salades, quiches, … Je bereidt en verpakt de producten en voorziet ze van een datum. Je vult de toonbank in de loop van de dienst systematisch aan. Je zorgt voor het onderhoud van het atelier: poetsen atelier en reinigen van het apparatuur. Je doet de afwas.

  • vrachtwagenchauffeur CE (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: CVB RECYCLING

    Type: Vaste Job

    De vrachtwagenchauffeur houdt zich bezig met het wisselen van containers oud papier en karton bij klanten en alle bijbehorende werkzaamheden in België.

  • calculator/medewerker commerciële binnendienst (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    KBS Systems biedt u een totaal pakket aan diensten en producten om brandverspreiding te voorkomen en de gevolgen van een brand zo gering mogelijk te houden. Denk aan oa. brandwerende deuren, afdichtingen en omkastingen. Taakomschrijving: · Je interpreteert de prijsvraag van de klanten en kan hen kritisch begeleiden in de juiste keuze · Je kan de aanvraag technisch inschatten, plannen interpreteren, lastenboeken ontleden en omrekenen naar een correcte offerte · Je staat klanten te woord bij eventuele vragen over de offerte · Je staat ook in nauw contact met de leveranciers en gaat zo op zoek naar de beste prijs-kwaliteit verhouding

  • Dakwerker hellende daken (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren dakwerker op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw regio Dentergem? Kennis van hellende daken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio van Dentergem op zoek naar een dakwerker hellende daken. Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van dakwerken op hellende daken.

  • Maintenance Planner Fine Food Meat (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als maintenance planner vertaal je de onderhoudsopdrachten in concrete werkplannen voor het technische team. Zo ben je mee verantwoordelijk voor een goed draaiend machinepark en draag je bij aan de vlotte werking van Fine Food Meat, het vleesverwerkende bedrijf van Colruyt Group. Als technisch-administratief werkvoorbereider heb je verschillende taken: Je bereidt het werk van de technici voor, zowel voor preventieve onderhoudswerken als geplande herstellingen van de machines in deze veelzijdige productie-omgeving (verpakkings- en vacuümmachines, transportsystemen, enz.). Je zorgt ervoor dat het nodige materiaal tijdig beschikbaar is. Je plaatst bestellingen, je controleert de leveringen en volgt ze op, legt artikels uit het magazijn klaar. Je documenteert contactgegevens, handleidingen, schema’s, werkinstructies, instelparameters, technische tekeningen en foto’s. Je doet de opvolging nadat de werken zijn afgerond. Je vervult een aantal administratieve taken zoals het controleren van installatiegegevens, het bewaken van dubbele aanvragen, het nakijken van de parameters van de werkbonnen, het opstellen van de taakvolgorde. Je speelt ook een rol in de veiligheid, gezondheid en hygiëne op het werk. Je werkt op de site Stroppen in Halle.

  • VOEGER/metser (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: DELMULLE

    Type: Vaste Job

    Je werkt als voeger op de werven. Je staat in voor het afwerken van het voegwerk/metselwerk die niet op atelier kon gebeuren. Ook het herstellen van voegwerk = uitslijpen en opnieuw voegen behoort tot uw takenpakket. We kunnen je ook vragen om in het atelier bij te springen als voeger. U kan onze website raadplegen voor meer informatie over onze werkzaamheden: www.danilith.be

Zoek naar antwoorden van Cailliau M in sociale netwerken
Look for responds of Cailliau M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cailliau M. Laat een reactie achter voor Cailliau M. Cailliau M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cailliau M. Leave a respond for Cailliau M. Cailliau M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cailliau M op de google maps. Adres en contacten Cailliau M
Location of Cailliau M on the google maps. Address and contacts of Cailliau M

Andere gerelateerde bedrijven als come Cailliau M Cailliau M: Arcato | T.C. EEKLO | RIK VANDEMOORTELE | GEZONDHEIDSCENTRUM | Roger SERRAULT - VIT

Other related companies as Cailliau M: Arcato | T.C. EEKLO | RIK VANDEMOORTELE | GEZONDHEIDSCENTRUM | Roger SERRAULT - VIT

Cailliau M is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cailliau M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09014526367. Het bedrijf Cailliau M bevindt zich op het adres: Molenstraat 30; 8940; Wervik. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 412,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mopeds and scooters - Retail. Producten gemaakt in Cailliau M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cailliau M is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cailliau M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cailliau M, openstaande posities, locatie van Cailliau M op de kaart.

Cailliau M is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cailliau M, company assigned to the tax number BE09014526367. The company Cailliau M is located at the address: Molenstraat 30; 8940; Wervik. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 412,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mopeds and scooters - Retail. Products created in Cailliau M were not found.
The main activity of Cailliau M is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Cailliau M is not available. You also can look at reviews of Cailliau M, open positions, location of Cailliau M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cailliau M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cailliau M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cailliau M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cailliau M, employees, financial statistics.