FLVANHAUWAERT & CO NV

Contactgegevens FLVANHAUWAERT & CO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVANHAUWAERT & CO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVANHAUWAERT & CO NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Katriensteenweg 35 8520 Kuurne - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-37-15-38 32-56-37-15-38

Fax (fax): 32-56-37-20-09 32-56-37-20-09

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVANHAUWAERT & CO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVANHAUWAERT & CO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVANHAUWAERT & CO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVANHAUWAERT & CO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVANHAUWAERT & CO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVANHAUWAERT & CO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVANHAUWAERT & CO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVANHAUWAERT & CO NV
Products information FLVANHAUWAERT & CO NV

BTW identificatienummer (tax): BE07100158691
Ondernemingsnummer: 9370758056
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 281,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FLVANHAUWAERT & CO NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVANHAUWAERT & CO NV
(Get full report from official database of BE for FLVANHAUWAERT & CO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVANHAUWAERT & CO NV
Addition kinds of activities for FLVANHAUWAERT & CO NV

3199. Lederwaren, niet inbegrepen | Leather goods, nec
805999. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec, nec | Nursing and personal care, nec, nec
45129901. Luchtvrachtwagen, gepland | Air cargo carrier, scheduled
59899901. Steenkool | Coal
72990503. Trouwkapel, privébediend | Wedding chapel, privately operated

Werken bij FLVANHAUWAERT & CO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVANHAUWAERT & CO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVANHAUWAERT & CO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVANHAUWAERT & CO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Proeven van een job in de chocolade? (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als inpakker ben je een belangrijke schakel in het productieproces! Je bent o.a. verantwoordelijk voor: De kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten (vb. Zit het correcte aantal pralines in de doos? Klopt de houdbaarheidsdatum?) Het behandelen van de materialen volgens de geldende HACCP-normen Het inpakken van allerlei chocoladeproducten in de aangewezen verpakkingen (zeevruchten, truffels, pralines,...) Als productiemedewerker ben je ook verantwoordelijk voor: Het etiketteren van de verpakkingen op een manuele of geautomatiseerde manier Het palletiseren van de dozen op het einde van de productielijn De orde en netheid op de werkplaats behouden

  • Verantwoordelijke afdeling bazar (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in buurtdiscount en non-food distributie zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor de afdeling bazar. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en zorgt voor een warm onthaal - Jouw oog voor detail maakt dat de winkel er ordelijk, uitnodigend en aantrekkelijk bij ligt voor de klant - Je zorgt voor de uitpak van leveringen en verwerkt de nieuwe stukken in de rekken - Bij bepaalde koopacties (Kerst, Halloween) doe je er alles aan om deze producten in de verf te zetten - Aan de kassa breng je iedere betaaltransactie tot een goed einde

  • Operator draadtrekkerij 2 ploegen m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De draadbewerker aan de trekbank trekt door middel van koudvervorming walsdraad naar bouwstaaldraad, welke geschikt is voor de productie van bouwstaal en draadproducten. Je krijgt eerst een grondige opleiding en werkt onder leiding van een voorman. Je bedient zelfstandig een machine : je leidt de staaldraad door de machine, bedient de machine en bindt de eindrol samen. Je zorgt voor het op gang houden van het productieproces zonder onderbrekingen. Je meldt storingen bij je voorman. Je controleert zelf de kwaliteit en stelt de machine af, indien nodig.

  • ELEKTRICIEN BORDENBOUW (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de bordenbouw van automatisatie (PLC, frequentieregelaars), daarnaast sta je ook in voor het bekabelen en aansluiten van machines.

  • Productiemedewerker fijn werk (M/V) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het fijnere productiewerk. Zit je zonder ervaring in de productie, maar heb je ervaring met hobby's waarbij je geconcentreerd fijne handelingen moet uitvoeren? Dan kom je zeker in aanmerking!

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LUBBEEK (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lubbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Lubbeek, Binkom, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel en Pellenberg.

  • Poetshulp/huishoudhulp in regio Zele-Berlare (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudenten woensdagmiddag (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Poperinge zijn we op zoek naar jobstudenten die tijdens de week 1 dag kunnen meehelpen in het magazijn. Je helpt mee met het ordenen van de kledij, labellen van kledij, laden en lossen, ed . Indien er later een verkoop is, kan je ook op zaterdag helpen.

  • Vertegenwoordiger NL/FR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Na een korte tweedaagse opleiding op de hoofdzetel, ga je aan de slag als vertegenwoordiger van het bier binnen jouw regio. Je maakt afspraken, bezoekt verschillende horecazaken, stelt ter plaatse het product voor en neemt bestellingen op. Verder vergroot je de visibiliteit van het bedrijf en vertegenwoordig je het bedrijf als medewerker van het fieldteam.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER - BELGIE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

    Type: Vaste Job

    U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

  • Quality Control Engineer - Lasingenieur (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Op dit ogenblik zoeken we een Quality Control Engineer - Lasingenieur voor onze klant in de Kempen, actief in de bouw. In deze functie neem je volgende zaken op: Je staat in voor de kwaliteitseisen van projecten. Je begeleidt projectwijzigingen en verbeterprojecten. Je onderhoudt een goed contact met de klanten en lost klachten op wanneer nodig. Je stelt een kwaliteitssysteem op (voor analyses, vaardigheidsattesten en het kalibreren van meetmiddelen). Je volgt metingen op en begeleidt inspecteurs. Je werkt zelfstandig mee aan continue verbeteringsprojecten. Je analyseert productieprocessen. Je bewaakt de kwaliteit van inkomende goederen. Je coördineert de laswerkzaamheden.

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: THUISVERPLEGING RUTH WUYLENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Ruth Wuylens is op zoek naar een zelfstandig thuisverpleegkundige voor regio Waasmunster. Het takenpakket ziet er als volgt uit: Je verzorgt de patiënt in zijn totaliteit en dit in zijn thuisomgeving. Zorgen zijn: patiënten wassen, kleden, scheren, wondzorgen, inspuitingen, palliatieve zorgen, psychische zorgen, stomazorg en TPN. Het soicale aspect dient ervoor te zorgen dat de patiënt vertrouwen heeft in zijn verpleegkundige en dat de patiënt zich op zijn gemak voelt. Je registreert dagelijks je bezoek en het patiëntendossier.

Zoek naar antwoorden van FLVANHAUWAERT & CO NV in sociale netwerken
Look for responds of FLVANHAUWAERT & CO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVANHAUWAERT & CO NV. Laat een reactie achter voor FLVANHAUWAERT & CO NV. FLVANHAUWAERT & CO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVANHAUWAERT & CO NV. Leave a respond for FLVANHAUWAERT & CO NV. FLVANHAUWAERT & CO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVANHAUWAERT & CO NV op de google maps. Adres en contacten FLVANHAUWAERT & CO NV
Location of FLVANHAUWAERT & CO NV on the google maps. Address and contacts of FLVANHAUWAERT & CO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVANHAUWAERT & CO NV FLVANHAUWAERT & CO NV: HUIS ARTIFLORA | P-TRAVEL | VCLB-CENTRUM | PHILIPPE DU TRE | MAGISTER

Other related companies as FLVANHAUWAERT & CO NV: HUIS ARTIFLORA | P-TRAVEL | VCLB-CENTRUM | PHILIPPE DU TRE | MAGISTER

FLVANHAUWAERT & CO NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVANHAUWAERT & CO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07100158691. Het bedrijf FLVANHAUWAERT & CO NV bevindt zich op het adres: Sint-Katriensteenweg 35 8520 Kuurne - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 281,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLVANHAUWAERT & CO NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVANHAUWAERT & CO NV is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVANHAUWAERT & CO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVANHAUWAERT & CO NV, openstaande posities, locatie van FLVANHAUWAERT & CO NV op de kaart.

FLVANHAUWAERT & CO NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLVANHAUWAERT & CO NV, company assigned to the tax number BE07100158691. The company FLVANHAUWAERT & CO NV is located at the address: Sint-Katriensteenweg 35 8520 Kuurne - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 281,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLVANHAUWAERT & CO NV were not found.
The main activity of FLVANHAUWAERT & CO NV is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVANHAUWAERT & CO NV is not available. You also can look at reviews of FLVANHAUWAERT & CO NV, open positions, location of FLVANHAUWAERT & CO NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVANHAUWAERT & CO NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVANHAUWAERT & CO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVANHAUWAERT & CO NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVANHAUWAERT & CO NV, employees, financial statistics.