DESCHAMPS DOUR SPRL

Contactgegevens DESCHAMPS DOUR SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DESCHAMPS DOUR SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DESCHAMPS DOUR SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Camille Moury 31; 7370; Dour, België

Telefoon (phone): 065 65 20 83; 0476 82 17 22; 0495 90 75 92 (+32-065 65 20 83; 0476 82 17 22; 0495 90 75 92) 065 65 20 83; 0476 82 17 22; 0495 90 75 92 (+32-065 65 20 83; 0476 82 17 22; 0495 90 75 92)

Fax (fax): 065 65 20 83 (+32-065 65 20 83) 065 65 20 83 (+32-065 65 20 83)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DESCHAMPS DOUR SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DESCHAMPS DOUR SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DESCHAMPS DOUR SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DESCHAMPS DOUR SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DESCHAMPS DOUR SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DESCHAMPS DOUR SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DESCHAMPS DOUR SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DESCHAMPS DOUR SPRL
Products information DESCHAMPS DOUR SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01573211669
Ondernemingsnummer: 4016296386
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 899,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in DESCHAMPS DOUR SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Monuments - Memorial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DESCHAMPS DOUR SPRL
(Get full report from official database of BE for DESCHAMPS DOUR SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DESCHAMPS DOUR SPRL
Addition kinds of activities for DESCHAMPS DOUR SPRL

201300. Worstjes en andere bereid vlees | Sausages and other prepared meats
519102. Diervoeders | Animal feeds
922100. Politiebescherming | Police protection
23690102. Shorts (outerwear): meisjes en kinderen | Shorts (outerwear): girls' and children's
35590201. Boot maken en repareren van machines | Boot making and repairing machinery
60990101. Geautomatiseerde clearinghouses | Automated clearinghouses
67329900. Trusts: educatief, religieus, enz., Nec | Trusts: educational, religious, etc., nec

Werken bij DESCHAMPS DOUR SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DESCHAMPS DOUR SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DESCHAMPS DOUR SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DESCHAMPS DOUR SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Wegenwerker (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio Kalmthout zijn we opzoek naar een grondwerker voor de rioleringen. Je zult voornamelijk worden ingezet in de regio Noorderkempen. Aanbod: Na een geslaagde proefperiode via Randstad heb je kans op een vast contract Doorgroeimogelijkheden Aantrekkelijk salaris met alle voordelen van de bouw

  • Heftruckchauffeur (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder van een heftruck werk je mee in het magazijn om de vrachtwagens te lossen en te laden. Bovendien hou je het magazijn in orde en kan je zeer goed om met zwaardere gewichten kan je paletten stapelen en in rekken plaatsen. Het gaat hier dus echt om de zwaardere heftrucks op mazout en gas. Soms moeten er ook zware zakken cement of plaaster van 30 kg manueel verplaatst worden. Je werkt eigenlijk als magazijnier of orderpicker maar dit vanop de heftruck en zet de bestelling klaar voor je klant.

  • Aluminium Lasser (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als aluminium lasser? Heb je ervaring en ben je beschikbaar in de regio van Meeuwen? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Voor een metaalverwerkend bedrijf te Meeuwen zijn wij op zoek naar aluminium lasser voor het maken van silo's. Je komt terecht op de RVS en Inox afdeling waarbij je aan de hand van een plan je stukken dient samen te stellen en te lassen. Je werkt hierbij uitsluitend met aluminium onderdelen.

  • Kwaliteitscontroleur - 2 ploegen - voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces - Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst - Je voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt de actiepunten op. - Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,...) - Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten,... - Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability - Beheer dagstalen - Assisteren van de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken - Assisteren van de klachtenbehandeling, incidenten en recalls - Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem - Lid van het HACCP-team en de Food Defense werkgroep Bedrijfsprofiel: Als Quality Control een boontje voor chocolade en kwaliteit ? Pralinart nv te Lokeren is een innovatief en snelgroeiend chocolade bedrijf, met export over de hele wereld. We maken zowel speciale assortimenten voor de seizoenen als assortimenten die het hele jaar rond verkocht worden

  • Administratief Bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent de brug tussen de verkopers en kopers van vastgoed. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten Je bezoekt eigenaars die hun vastgoed willen verkopen. Op basis van je marktkennis voer je een schatting uit en licht je de werking van ons kantoor toe. Je begeleidt kopers bij het zoeken naar een nieuwe woonst. Na een doorgedreven interview van de potentiële kopers, stel je hen de panden uit onze portefeuille voor die hun verwachtingen beantwoorden.  

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS IN Ronse en omgeving (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GREENHOUSE RONSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kluisbergen, Maarkedal, Etikhove en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • huishoudhulpen / poetshulpen / schoonmaakster - Regio Linde-Peer / Wauberg / Meeuwen (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/schoonmaakster/poetshulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is actief in Peer, Hechtel-Eksel Bocholt, Bree Meeuwen-Gruitrode, Overpelt en Neerpelt. Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaak, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Werken als huishoudhulp Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student magazijn tijdens de week | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar studenten die enkele dagen per week kan werken in het magazijn. Je zal vnl. ondersteunende magazijnstaken uitvoeren zoals laden en lossen van de vrachtwagens, orderpicken, ... Je wordt tewerkgesteld van 8u30 tot 17u.

  • Sales Promotor | Bose (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.   Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in je eigen regio.

  • NIEUWE VESTIGING OP 'T HOGE KORTRIJK ZOEKT assistant manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Frituur Bossuwé Wevelgem

    Type: Vaste Job

    Superviseert operationeel de goede werking van het team in het restaurant, werkt nauw samen met de restaurant manager.

Zoek naar antwoorden van DESCHAMPS DOUR SPRL in sociale netwerken
Look for responds of DESCHAMPS DOUR SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DESCHAMPS DOUR SPRL. Laat een reactie achter voor DESCHAMPS DOUR SPRL. DESCHAMPS DOUR SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DESCHAMPS DOUR SPRL. Leave a respond for DESCHAMPS DOUR SPRL. DESCHAMPS DOUR SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DESCHAMPS DOUR SPRL op de google maps. Adres en contacten DESCHAMPS DOUR SPRL
Location of DESCHAMPS DOUR SPRL on the google maps. Address and contacts of DESCHAMPS DOUR SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come DESCHAMPS DOUR SPRL DESCHAMPS DOUR SPRL: COIFFURE ALBERT | MUTUALIT? SOCIALISTE | BONTE H. | OMER TAES | PHARMACIE MASY

Other related companies as DESCHAMPS DOUR SPRL: COIFFURE ALBERT | MUTUALIT? SOCIALISTE | BONTE H. | OMER TAES | PHARMACIE MASY

DESCHAMPS DOUR SPRL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DESCHAMPS DOUR SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01573211669. Het bedrijf DESCHAMPS DOUR SPRL bevindt zich op het adres: Rue Camille Moury 31; 7370; Dour. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 899,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Monuments - Memorial. Producten gemaakt in DESCHAMPS DOUR SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DESCHAMPS DOUR SPRL is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DESCHAMPS DOUR SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DESCHAMPS DOUR SPRL, openstaande posities, locatie van DESCHAMPS DOUR SPRL op de kaart.

DESCHAMPS DOUR SPRL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is DESCHAMPS DOUR SPRL, company assigned to the tax number BE01573211669. The company DESCHAMPS DOUR SPRL is located at the address: Rue Camille Moury 31; 7370; Dour. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 899,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Monuments - Memorial. Products created in DESCHAMPS DOUR SPRL were not found.
The main activity of DESCHAMPS DOUR SPRL is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DESCHAMPS DOUR SPRL is not available. You also can look at reviews of DESCHAMPS DOUR SPRL, open positions, location of DESCHAMPS DOUR SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DESCHAMPS DOUR SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DESCHAMPS DOUR SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DESCHAMPS DOUR SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DESCHAMPS DOUR SPRL, employees, financial statistics.