Atelier BC (L')

Contactgegevens Atelier BC (L'): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atelier BC (L'): address, phone, fax, email, website, opening hours

Atelier BC (L')

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Zeecrabbe 71 Box 2; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 0479 36 08 61 (+32-0479 36 08 61) 0479 36 08 61 (+32-0479 36 08 61)

Fax (fax): +32 (14) 409-48-24 +32 (14) 409-48-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atelier BC (L'): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atelier BC (L')"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atelier BC (L')"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atelier BC (L'), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atelier BC (L'). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atelier BC (L'), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atelier BC (L'). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atelier BC (L')
Products information Atelier BC (L')

BTW identificatienummer (tax): BE06489868164
Ondernemingsnummer: 6653289794
Hoofdstad (capital): 674,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 447,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Atelier BC (L') zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Models - Scale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atelier BC (L')
(Get full report from official database of BE for Atelier BC (L'))

Aanvulling soorten activiteiten voor Atelier BC (L')
Addition kinds of activities for Atelier BC (L')

302100. Rubber en kunststof schoeisel | Rubber and plastics footwear
22111107. Eend, katoen | Duck, cotton
28420400. Sanitaire preparaten, ontsmettingsmiddelen en deodoranten | Sanitation preparations, disinfectants and deodorants
29110000. Petroleumraffinage | Petroleum refining
29110702. Brandstofadditieven | Fuel additives
34690103. Keukengerei, huishouden: Metalen, behalve gegoten | Utensils, household: metal, except cast
39930100. Elektrische tekens | Electric signs
50930200. Metalen afval en afvalstoffen | Metal scrap and waste materials
61530200. Factoring diensten | Factoring services
75140000. Verhuur van personenauto's | Passenger car rental

Werken bij Atelier BC (L'): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atelier BC (L'): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atelier BC (L'). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atelier BC (L'). Looking for open vacancies in other companies

  • Roaming Coordinator Telenet - tijdelijke opdracht (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE TELENET

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling in Woluwe zoeken wij zeer dringend een Roaming Coordinantor! Het gaat om een tijdelijke opdracht van 3 maanden. Je bent verantwoordelijk voor alle contacten met onze externe partners in het buiteland met betrekking tot roaming. Je focus zal liggen op berekingen maken en kijken of onze partners de behaalde doelstellingen hebben gehaald. Zowel schriftelijk als mondeling zal je in contact staan met hen.

  • Payroll Officer (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Payroll Administrator volg je in eerste instantie verschillende administratieve processen op om een goede werking van de personeelsadministratie te garanderen. Dit houdt in dat jij je zal bezig houden met het ondersteunen van jouw collega’s voor het beheren van de tijdsregistratie en de afwezigheden. Het is van zelfsprekend dat je autonoom kan werken en de procedures volgt als geen ander. Kwalitatief en gedetailleerd werk afleveren is voor jou een tweede natuur. Kortom, jij bent de belangrijke schakel die ervoor zorgt dat de werknemers correct worden uitbetaald.

  • Lasser/monteur (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij lassen en werken met verschillende materialen? Jij bent handig en kan monteren? Dan hebben wij de job die jij zoekt! Voor onze klant in Dilsen-Stokkem zijn wij opzoek naar een lasser/monteur. Jouw takenpakket bestaat uit: Lassen van opleggers, aanhangers... Je werkt met materialen zoals inox, aluminium,... Algemene voorbereidende taken behoren ook tot jouw verantwoordelijkheid.

  • Technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een technieker voor de plaatsing en herstelling van openbare verlichting: Je zal werken met een schaarlift Je zal openbare verlichting aansluiten en herstellen Je zal vooral buitenwerk moeten doen

  • 1 Huishoudhulp regio Zonhoven - Kiewit (Hasselt) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zonhoven - Kiewit (Hasselt)? Dit voor ongeveer 19u. Heb je vervoer of kan je je verplaatsen met de bus? Ervaring is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 011/61 28 90 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens.

  • JOBSTUDENTEN ALL-ROUND MAGAZIJNWERK (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te JOBSTUDENTEN die tijdens de week beschikbaar zijn. Dit voor algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten. Bovendien word je beloond na 20 dagen met een bonus en na 25 dagen met cinematickets of een bon van mediamarkt.

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Projectingenieur Elektronica (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een aantrekkelijk, internationaal bedrijf met de hoofdzetel in West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een projectingenieur (m/v) binnen de productie van hoogtechnologische, elektronische toepassingen. Description Als Projectingenieur zal je deel uit maken van het team dat de implementatie van nieuwe producten voor zijn rekening neemt. Dit team vormt de strategische schakel tussen de collega's van R&D en de productie-unit zelf. Vanuit deze divisie werk je projectmatig rond de lancering van nieuwe producten, ontwikkel je de scripts, zorg je voor de nodige testprocedures, … Verder analyseer je de doorlooptijden, doe je de nodige kostenberekeningen en beschrijf je de kwaliteitsvereisten voor deze projecten. Je legt corrigerende acties vast, in samenspraak met de productieverantwoordelijke en de kwaliteitsafdeling. Als specialist word je nauw betrokken op de vloer bij de implementatie van deze producten. Vanuit deze rol geef je de operatoren de nodige begeleiding en opleiding op de vloer. Vanuit jouw opleiding én ervaring binnen Elektronica kun je jouw expertise aanwenden en verder ontwikkelen binnen deze organisatie.

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Dossierbeheerder (M/V) (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: LANNOO-HANSSENS BEDRIJFSADVIES

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheer van A tot Y, met mogelijkheid door te groeien tot volledig dossierbeheer met klantenbesprekingen en fiscale controles. De taken bestaan uit het voeren van boekhouding, het vervullen van de fiscale verplichtingen voor klanten inclusief fiscaal advies, de opmaak van balans en jaarrekening, tussentijdse resultaten, het uitwerken van financiële plannen.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • lesgever EHBO en/of Ergonomie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers in het veld van eerstehulp/ brandbestrijding/ veiligheid/ preventie. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

Zoek naar antwoorden van Atelier BC (L') in sociale netwerken
Look for responds of Atelier BC (L') in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atelier BC (L'). Laat een reactie achter voor Atelier BC (L'). Atelier BC (L') bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atelier BC (L'). Leave a respond for Atelier BC (L'). Atelier BC (L') on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atelier BC (L') op de google maps. Adres en contacten Atelier BC (L')
Location of Atelier BC (L') on the google maps. Address and contacts of Atelier BC (L')

Andere gerelateerde bedrijven als come Atelier BC (L') Atelier BC (L'): Nauwelaerts | FORTIS | COUR D'APPEL | GESIMON | MARIE JACOBS

Other related companies as Atelier BC (L'): Nauwelaerts | FORTIS | COUR D'APPEL | GESIMON | MARIE JACOBS

Atelier BC (L') is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Atelier BC (L'), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06489868164. Het bedrijf Atelier BC (L') bevindt zich op het adres: Rue Zeecrabbe 71 Box 2; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 674,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 447,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Models - Scale. Producten gemaakt in Atelier BC (L') zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Atelier BC (L') is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atelier BC (L') is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atelier BC (L'), openstaande posities, locatie van Atelier BC (L') op de kaart.

Atelier BC (L') is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Atelier BC (L'), company assigned to the tax number BE06489868164. The company Atelier BC (L') is located at the address: Rue Zeecrabbe 71 Box 2; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 674,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 447,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Models - Scale. Products created in Atelier BC (L') were not found.
The main activity of Atelier BC (L') is Chemicals and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Atelier BC (L') is not available. You also can look at reviews of Atelier BC (L'), open positions, location of Atelier BC (L') on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atelier BC (L'), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atelier BC (L'), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atelier BC (L'), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atelier BC (L'), employees, financial statistics.