UNITED MANPOWER

Contactgegevens UNITED MANPOWER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNITED MANPOWER: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNITED MANPOWER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPSESTEENWEG 70; 2940; STABROEK, België

Telefoon (phone): 36059049 (+32-36059049) 36059049 (+32-36059049)

Fax (fax): +32 (87) 922-19-55 +32 (87) 922-19-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNITED MANPOWER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNITED MANPOWER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNITED MANPOWER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNITED MANPOWER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNITED MANPOWER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNITED MANPOWER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNITED MANPOWER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNITED MANPOWER
Products information UNITED MANPOWER

BTW identificatienummer (tax): BE09247985839
Ondernemingsnummer: 1582550048
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 252,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in UNITED MANPOWER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Modellenbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNITED MANPOWER
(Get full report from official database of BE for UNITED MANPOWER)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNITED MANPOWER
Addition kinds of activities for UNITED MANPOWER

025299. Kip eieren, nec | Chicken eggs, nec
162999. Zware constructie, nec, nec | Heavy construction, nec, nec
396503. Fasteners | Fasteners
721202. Garment pressen | Garment pressing
01810105. Planten, potten: groei van | Plants, potted: growing of
20960201. Popcorn, al popped (behalve snoep bedekt) | Popcorn, already popped (except candy covered)
32990403. Bloemboxen, Gips van Parijs | Flower boxes, plaster of paris
35599909. Katoen ginning machines | Cotton ginning machinery
38299917. Shadowgraphs | Shadowgraphs
38410201. Biopsie instrumenten en apparatuur | Biopsy instruments and equipment

Werken bij UNITED MANPOWER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNITED MANPOWER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNITED MANPOWER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNITED MANPOWER. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker ACC (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar collega’s die dezelfde passie delen voor wagens als wij! Heb je technisch inzicht? Ben je handig en heb je een basis kennis elektriciteit? (elektrische schema’s hebben geen geheimen voor jou) Of ben je gewoon een krak in automechanica? Kan je werken volgens de voorgeschreven procedures? Je houdt van een nette werkplek en veilig werken is één van je prioriteiten. Dan ben jij diegene die we zoeken! Je krijgt je eigen werkbak ter beschikking, hiervoor verwachten we respect voor je eigen materieel en gereedschappen en weet je deze ook op een correcte manier te gebruiken. Je komt terecht in een bedrijf waar enkel gewerkt wordt met nieuwe wagens. Kwaliteit staat dan ook hoog in ons vaandel Naarmate je technische kennis, zal je worden ingeschakeld van het plaatsen van navi’s tot de inbouw van LPG tanks en pré-heaters,… Bij nieuwe acties worden de nodige trainingen voorzien. Inzet en gedrevenheid wordt beloond, want daardoor creëer je doorgroeimogelijkheden voor jezelf.

  • Productiemedewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Takenpakket: - Bedienen van de machine - Grondstoffen toevoegen in de machine - Inpakwerk van afgewerkte producten - Kwaliteitscontrole - Ponsen, knippen, strippen maken, ...

  • Administratief Bediende IT&Printafdeling (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende print & IT-afdeling ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je maakt de database gebruiksklaar voor mailmerges (ontdubbeling, berekeningen, versie-toewijzingen, ...) Je zal query's, modules, macro's in MS Access gebruiken en schrijven Je maakt de mailmerges print- en postklaar en brieft aan de operators van de printafdeling Je gaat klantgericht te werk en zorgt daarbij voor de nodige communicatie naar de accounts

  • HUISHOUDHULP VOOR DRONGEN (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Drongen.

  • Huishoudhulp regio Marke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Jobstudent ADL-assistentie (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADO ICARUS

    Type: Studentenjob

    ADO Icarus vzw ondersteunt personen met een handicap die zelfstandig willen wonen en leven. ADO Icarus biedt hiervoor een ruime waaier van ondersteuningsvormen aan (ADL-assistentie, PAB-assistentie, thuisverpleging, aangepast vervoer, vrijwilligerswerk, …). Centraal staat de autonomie van de persoon om zijn leven zelf vorm te geven. Als ADL-assistent lever je assistentie in een dienst voor zelfstandig wonen aan personen met een lichamelijke beperking. Deze personen wonen in aangepaste woningen en beschikken over de nodige hulpmiddelen. Omwille van hun lichamelijke beperkingen, hebben deze personen hulp nodig bij het uitvoeren van een aantal dagelijkse handelingen. Zij kunnen, middels een oproepsysteem, 24/24u een beroep doen op ADL-assistentie (activiteiten van het dagelijks leven) of krijgen assistentie op afspraak. Alle woningen bevinden zich binnen een straal van een kilometer. Verplaatsingen worden met de fiets/te voet gedaan.

  • Customer Care Klantenservice (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een mobiliteitsbedrijf in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een Customer Care medewerker op de klantenservice (m/v). Jouw takenpakket: • Je bent het eerste aansprekingspunt voor onze klanten die je op een professionele manier informatie en advies verleent, via verschillende kanalen (telefoon, e-mail, chat en/of face to face) • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van en voor onze leden, zoals wijzigingen, up- en cross-sell, betalingen, wegenwacht aansluitingen, tankkaarten, webwinkel bestellingen, ... • Je werkt aan een lange termijn relatie met onze leden, je werkt aan retentie door een passende oplossing voor te stellen • Als Klantenadviseur bij VAB zet je steeds de klant op de eerste plaats • Je analyseert grondig de vraag en behoefte van onze klanten en je gaat steeds op zoek naar de beste oplossing voor de klant; je gaat proactief aan de slag • Met de kennis die je op doet, bouw je actief mee aan het optimaliseren van de dienstverlening

  • Studiebegeleider wiskunde/statistiek (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding voor wiskunde en/of statistiek aan studenten uit 1e of 2e (soms 3e) bachelor van verschillende richtingen (hogeschool en universiteit). De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • Freelance Docent Renovatiecoördinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs werft aan: Freelance Docent renovatiecoördinator. Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor het uitbreiden van ons cursusaanbod! Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal . Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

  • SPEELZAALMEDEWERKER/STER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: GOLDEN PALACE

    Type: Flexijob

    We zoeken een enthousiaste en bekwame medewerker voor volgende taken: klanten registreren nieuwe clienten begeleiding geven in de zaal klanten bedienen van bar en snacks kassaverrichtingen op correcte manier uitvoeren technische problemen aan de machines kunnen ingrijpen, eventueel technieker contacteren controleren of de zaal voortdurend in orde is (netheid, stock,...) Dit voor enkele uren/dagen per week, voor opvang afwezigheden collega's.

  • FLEXIJOB VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUGARDEYN

    Type: Flexijob

    WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer.

Zoek naar antwoorden van UNITED MANPOWER in sociale netwerken
Look for responds of UNITED MANPOWER in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNITED MANPOWER. Laat een reactie achter voor UNITED MANPOWER. UNITED MANPOWER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNITED MANPOWER. Leave a respond for UNITED MANPOWER. UNITED MANPOWER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNITED MANPOWER op de google maps. Adres en contacten UNITED MANPOWER
Location of UNITED MANPOWER on the google maps. Address and contacts of UNITED MANPOWER

Andere gerelateerde bedrijven als come UNITED MANPOWER UNITED MANPOWER: FED ONAFHANKELIJKE SENIORENZORG ASBL | HURREN JP | ARGUS | CC De Kruisboog | JEBECOM

Other related companies as UNITED MANPOWER: FED ONAFHANKELIJKE SENIORENZORG ASBL | HURREN JP | ARGUS | CC De Kruisboog | JEBECOM

UNITED MANPOWER is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UNITED MANPOWER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09247985839. Het bedrijf UNITED MANPOWER bevindt zich op het adres: ANTWERPSESTEENWEG 70; 2940; STABROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 252,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Modellenbureaus. Producten gemaakt in UNITED MANPOWER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van UNITED MANPOWER is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNITED MANPOWER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNITED MANPOWER, openstaande posities, locatie van UNITED MANPOWER op de kaart.

UNITED MANPOWER is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is UNITED MANPOWER, company assigned to the tax number BE09247985839. The company UNITED MANPOWER is located at the address: ANTWERPSESTEENWEG 70; 2940; STABROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 252,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Modellenbureaus. Products created in UNITED MANPOWER were not found.
The main activity of UNITED MANPOWER is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of UNITED MANPOWER is not available. You also can look at reviews of UNITED MANPOWER, open positions, location of UNITED MANPOWER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNITED MANPOWER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNITED MANPOWER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNITED MANPOWER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNITED MANPOWER, employees, financial statistics.