MOBISTAR CENTER TOFICO

Contactgegevens MOBISTAR CENTER TOFICO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOBISTAR CENTER TOFICO: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOBISTAR CENTER TOFICO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BASILIEKSTRAAT 14; 1500; HALLE, België

Telefoon (phone): 23568298 (+32-23568298) 23568298 (+32-23568298)

Fax (fax): +32 (68) 196-64-92 +32 (68) 196-64-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOBISTAR CENTER TOFICO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOBISTAR CENTER TOFICO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOBISTAR CENTER TOFICO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOBISTAR CENTER TOFICO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOBISTAR CENTER TOFICO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOBISTAR CENTER TOFICO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOBISTAR CENTER TOFICO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOBISTAR CENTER TOFICO
Products information MOBISTAR CENTER TOFICO

BTW identificatienummer (tax): BE09336425781
Ondernemingsnummer: 3061859130
Hoofdstad (capital): 713,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 774,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in MOBISTAR CENTER TOFICO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mobistar Centres; Telecommunicatieapparaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOBISTAR CENTER TOFICO
(Get full report from official database of BE for MOBISTAR CENTER TOFICO)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOBISTAR CENTER TOFICO
Addition kinds of activities for MOBISTAR CENTER TOFICO

284199. Zeep en andere wasmiddelen, nec | Soap and other detergents, nec
326300. Halfgeleide tafel en keukengerei | Semivitreous table and kitchenware
736101. Plaatsingsbureaus | Placement agencies
28650317. nitroaniline | Nitroaniline
30530203. Verpakking, metalen | Packing, metallic
32610204. Spoeltanks, glanzend china | Flush tanks, vitreous china
35520116. Spinning machines, textiel | Spinning machines, textile
49539905. Recycling, afvalstoffen | Recycling, waste materials
79229900. Theatrale producenten en diensten, nec | Theatrical producers and services, nec

Werken bij MOBISTAR CENTER TOFICO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOBISTAR CENTER TOFICO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOBISTAR CENTER TOFICO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOBISTAR CENTER TOFICO. Looking for open vacancies in other companies

  • Receptionist(e) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO MCBRIDE IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als portier communiceer je met de verschillende afdelingen in de fabriek ten einde bezoekers en transporteurs naar de juiste bestemming te verwijzen en begeleiden. Taken algemeen: Het administratief controleren en ingeven in SAP van aangeleverde goederen Het ontvangen en begeleiden van bezoekers, derden en transporteurs Het communiceren van aanmeldingen aan de afdelingen

  • Operator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder industriële machines zal je divers inzetbaar zijn op verschillende machines voor het transport en verwerking in een recuperatie-/productieproces in de metaalverwerkende industrie. Dit houdt in uitsorteren, zeven van materialen, transport van potten met vloeibaar staal, kraanwerkzaamheden, laden van vrachtwagens. Daarnaast wordt er verwacht flexibel te zijn naar andere werkzaamheden, zoals snijbranden, manueel uitsorteren, … Je wordt tewerkgesteld in een sterk internationale omgeving met de nodige aandacht voor veiligheid. Het betreft hier een functie met optie vast, een degelijke training-on-the-job wordt voorzien.

  • BEKSTER ATELIER M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Waregem zoeken we een bekister op atelier. In deze job neem je het volgende takenpakket voor jouw rekening: Een eenvoudig bouwkundig plan lezen. Eenvoudige constructies op de werf uitzetten. Vakrekenen. Betonwapening plaatsen volgens plan. Houten bekisting maken voor betonconstructies Ijzervlechten Metalen staven tot wapening knippen buigen en verbinden. Rechte trappen bekisten en wapenen Stortklaar beton verwerken Systeembekisting monteren en demonteren

  • Onderhoudstechnieker 2ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw taken zijn: Je staat in voor het uitvoeren van diverse herstellingen aan de installaties en machines teneinde in te staan voor een goede werking hiervan. Je helpt mee aan de uitvoering van preventieve onderhoudsprogramma's op basis van de door de supervisor onderhoud opgestelde werkplanning om defecten en storingen te voorkomen. Je helpt mee bij verbeteringsprojecten of bij de installatie van nieuwe apparatuur op aangeven van een leidinggevende.

  • Part time medewerker koffiebar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een medewerker in een gezellige koffiebar. Je helpt bij het maken van broodjes, salades en dranken. Een ervaring met het zetten van koffie's, cappucino's, latte's ed. is een plus maar geen vereiste want een opleiding wordt voorzien.

  • Studenten die graag de handen uit de mouwen steken! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zoeken we specifiek studenten die interesse hebben in opbouw en afbraak van bijv. Installaties, podia, festivalbenodigdheden. Takenpakket (afhankelijk van de opdracht): - Laden en lossen - Materiaal installeren of verplaatsen - Werken met trussen - Opbouwen en afbreken van podia, standen, Wc’s - Hekken plaatsen - Kabels leggen - …

  • Redders (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van kinderen en jongeren in het zwembadgedeelte. Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures met het oog op hygiëne en optimale veiligheid.

  • Administratief dispatcher dienst na verkoop regio Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Anderlecht, een groeiend bedrijf met een aangename familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar een administratief dispatchers voor de dienst na verkoop. Je zal er als dispatcher instaan voor het beheer van de herstellingen: behandelen van aanvragen via mail of telefoon opmaken van offertes en bestek voor herstellingen onderzoeken op welke termijn herstelling moet gebeuren plannen van techniekers voor herstellingen ter plaatse retours verzorgen naar leveranciers Heb jij reeds ervaring als dispatcher van service techniekers of op een after sales? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Wij contacteren jou zo snel mogelijk voor een persoonlijk gesprek om de vacature toe te lichten. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Senior Java Web Developer (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: aariXa

    Type: Vaste Job

    Ben jij de developer die op zoek is naar leuke projecten, uitdagingen, nieuwe technologieën,… En dit liefst binnen een bedrijf waar je je thuis voelt? Wil je je technische en persoonlijke horizon verbreden in een leuke en creatieve omgeving? Wens je een echt lid te zijn van de aariXa familie in plaats van als een nummer behandeld te worden? Over ons aariXa is een geweldig bedrijf waar je je thuis voelt. We zijn een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit boven kwantiteit kiest. Als een toegewijd IT-bedrijf, zoekend naar de meest optimale bedrijfs- en ICT-oplossingen, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. Kortom: je wilt nooit vertrekken!

  • CNC Frezer (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VEF

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de CNC machine.

  • Dringend : Full time verkoopsmedewerker supermarkt te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt te Deinze zijn wij op zoek naar een full time verkoopsmedewerker. Je werkt polyvalent mee : je vult de winkel aan, je werkt aan de kassa, je helpt zoekende klanten enz.... Je werkt full time (36.5 uren/week) met vrije dag in de week, je werkt elke zaterdag of in de voormiddag of in de namiddag. Heel leuke werksfeer. Snelle opstart.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van MOBISTAR CENTER TOFICO in sociale netwerken
Look for responds of MOBISTAR CENTER TOFICO in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOBISTAR CENTER TOFICO. Laat een reactie achter voor MOBISTAR CENTER TOFICO. MOBISTAR CENTER TOFICO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOBISTAR CENTER TOFICO. Leave a respond for MOBISTAR CENTER TOFICO. MOBISTAR CENTER TOFICO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOBISTAR CENTER TOFICO op de google maps. Adres en contacten MOBISTAR CENTER TOFICO
Location of MOBISTAR CENTER TOFICO on the google maps. Address and contacts of MOBISTAR CENTER TOFICO

Andere gerelateerde bedrijven als come MOBISTAR CENTER TOFICO MOBISTAR CENTER TOFICO: PENSION POUSSIE'S | PEDAGOGISCH INSTITUUT JUAN LUIS VIVES | BELMACLEAN SPRL | KRIS MAES | Thierry (Parket)

Other related companies as MOBISTAR CENTER TOFICO: PENSION POUSSIE'S | PEDAGOGISCH INSTITUUT JUAN LUIS VIVES | BELMACLEAN SPRL | KRIS MAES | Thierry (Parket)

MOBISTAR CENTER TOFICO is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOBISTAR CENTER TOFICO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09336425781. Het bedrijf MOBISTAR CENTER TOFICO bevindt zich op het adres: BASILIEKSTRAAT 14; 1500; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 713,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 774,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mobistar Centres; Telecommunicatieapparaten. Producten gemaakt in MOBISTAR CENTER TOFICO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOBISTAR CENTER TOFICO is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOBISTAR CENTER TOFICO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOBISTAR CENTER TOFICO, openstaande posities, locatie van MOBISTAR CENTER TOFICO op de kaart.

MOBISTAR CENTER TOFICO is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOBISTAR CENTER TOFICO, company assigned to the tax number BE09336425781. The company MOBISTAR CENTER TOFICO is located at the address: BASILIEKSTRAAT 14; 1500; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 713,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 774,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mobistar Centres; Telecommunicatieapparaten. Products created in MOBISTAR CENTER TOFICO were not found.
The main activity of MOBISTAR CENTER TOFICO is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MOBISTAR CENTER TOFICO is not available. You also can look at reviews of MOBISTAR CENTER TOFICO, open positions, location of MOBISTAR CENTER TOFICO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOBISTAR CENTER TOFICO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOBISTAR CENTER TOFICO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOBISTAR CENTER TOFICO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOBISTAR CENTER TOFICO, employees, financial statistics.