MOBISTAR CENTER CELLPHONE

Contactgegevens MOBISTAR CENTER CELLPHONE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOBISTAR CENTER CELLPHONE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOBISTAR CENTER CELLPHONE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE H?NIN 32; 6000; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71302800 (+32-71302800) 71302800 (+32-71302800)

Fax (fax): +32 (61) 868-17-12 +32 (61) 868-17-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOBISTAR CENTER CELLPHONE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOBISTAR CENTER CELLPHONE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOBISTAR CENTER CELLPHONE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOBISTAR CENTER CELLPHONE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOBISTAR CENTER CELLPHONE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOBISTAR CENTER CELLPHONE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOBISTAR CENTER CELLPHONE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOBISTAR CENTER CELLPHONE
Products information MOBISTAR CENTER CELLPHONE

BTW identificatienummer (tax): BE01917358398
Ondernemingsnummer: 6642303466
Hoofdstad (capital): 232,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 788,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in MOBISTAR CENTER CELLPHONE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mobistar Centres; Telecommunicatieapparaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOBISTAR CENTER CELLPHONE
(Get full report from official database of BE for MOBISTAR CENTER CELLPHONE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOBISTAR CENTER CELLPHONE
Addition kinds of activities for MOBISTAR CENTER CELLPHONE

335603. Magnesium | Magnesium
514499. Pluimvee- en pluimveeproducten, nec | Poultry and poultry products, nec
24359904. Fineer voorraad, hardhout | Veneer stock, hardwood
25410303. Zink toppen, plastic gelamineerd | Sink tops, plastic laminated
34319904. Draagbare chemische toiletten, metaal | Portable chemical toilets, metal
38450113. Magnetisch resonantie beeldvormingsapparaat, nucleair | Magnetic resonance imaging device, nuclear

Werken bij MOBISTAR CENTER CELLPHONE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOBISTAR CENTER CELLPHONE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOBISTAR CENTER CELLPHONE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOBISTAR CENTER CELLPHONE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Alken zijn we op zoek naar een bekister / timmerman.  Werven regio Aarschot - Leuven Traditionele bekistingen 

  • Werkvoorbereider/Calculator M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Werkvoorbereider/Calculator ben je verantwoordelijk voor de technisch-administratieve voorbereiding, opvolging en afrekening van de werkzaamheden in het kader van onderhoudswerken en kleinere projecten in de sector piping en mechanical, op de werf bij één van onze klanten in de Antwerpse Haven. Daarbij sta je o.a. in voor: -Prospectie nieuwe werken met de klant -Opmeten / schetsen en materiaallijsten opstellen -Technisch dossier beheren -Opvolging van werken -Budgetprijzen en calculaties maken en opvolgen -Eindafrekeningen maken en bespreken met de klant -Ondersteuning bieden aan leidinggevenden op de werf

  • WAT VOOR VLEES HEBBEN WE IN DE KUIP? (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een succesvolle onderneming in voedingssector zoeken wij een productiearbeider met voorliefde voor fijne vleeswaren Wil je weten wat er op het menu staat? Lees dan verder. Het voorgerecht bestaat uit een combinatie van goede attitude, 2 ploegen systeem, engagement en ervaring in voeding

  • Machinebediener Printbestukking (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Oostkamp, zijn wij op zoek naar een machinebediener printbestukking. Omschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van diverse productie-automaten in het prinbestukkingsproces Je werkt in een 2-ploegenstelsel Je lost ook kleine storingen zelfstandig op

  • Carrossier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een All-round medewerker carrossier (m/v) Je helpt mee daar waar nodig (schuren, plamuren, monteren, demonteren) maar vooral ook met het plaatbewerken. Een goede kennis plaatbewerking + enkele jaren ervaring zijn een must!Taken Je herstelt de carrosserie van personen-, bedrijfs- en vrachtwagens Je verpakt en sorteert gerecupereerde vloeistoffen Je controleert de geometrie van het chassis, de zelfdragende carrosserie of het onderstel en Je corrigeert of vervangt de vervormde carrosserie-onderdelen Je voert herstellingen of afwerkingen uit op aluminium en / of metaal Je (de)monteert verwijderbare carrosserieonderdelen, uitrusting,sluitingen en bekleding Je maakt het voertuig schoon om het aan de klant terug te bezorgen, maar tevens onderhoud je en ruim je de werkruimte (werkplaats, magazijn, ...) op Je voert de werkzaamheden uit volgens de behoeften of bestellingen van klanten  Je documenteert de werkorders ten einde alle informatie m.b.t. de werkzaamheden door te geven aan de betrokken diensten Indien je herstellingen of afwerkingen kunt uitvoeren zoals spotrepair, glasherstellingen, uitdeuken zonder spuiten is dit zeker

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Waregem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst! Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES VOOR OOSTERZELE - VOLTIJDS (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Oosterzele en omgeving.

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • winkelmedewerker - student (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • student inventaris (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Ninove zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen met het maken van de inventaris op maandag 5 november. Je kan werken van 7u-13u of van 17u30-22u.

  • Logistics Assistant met kennis SAP (38,5 uur) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als logistics assistant ondersteun je je team op expeditie op vlak van inboundverwerking, outbound en eventueel transportplanning. De verwerking van deze processen gebeurd in SAP en je zal ook verantwoordelijk zijn voor het aanvragen van douanedocumenten. Je komt terecht in een dynamisch en leergierig team van 9 personen.

  • Vacature psycholo(o)g(e) (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige psycholo(o)g(e) voor de doelgroep volwassenen en/of kinderen.

Zoek naar antwoorden van MOBISTAR CENTER CELLPHONE in sociale netwerken
Look for responds of MOBISTAR CENTER CELLPHONE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOBISTAR CENTER CELLPHONE. Laat een reactie achter voor MOBISTAR CENTER CELLPHONE. MOBISTAR CENTER CELLPHONE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOBISTAR CENTER CELLPHONE. Leave a respond for MOBISTAR CENTER CELLPHONE. MOBISTAR CENTER CELLPHONE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOBISTAR CENTER CELLPHONE op de google maps. Adres en contacten MOBISTAR CENTER CELLPHONE
Location of MOBISTAR CENTER CELLPHONE on the google maps. Address and contacts of MOBISTAR CENTER CELLPHONE

Andere gerelateerde bedrijven als come MOBISTAR CENTER CELLPHONE MOBISTAR CENTER CELLPHONE: BUREAU FAITEN | Vanhalme NV | SCHOLLIER RAOUL & ZN | TIMMERMANS M. | Volcke

Other related companies as MOBISTAR CENTER CELLPHONE: BUREAU FAITEN | Vanhalme NV | SCHOLLIER RAOUL & ZN | TIMMERMANS M. | Volcke

MOBISTAR CENTER CELLPHONE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOBISTAR CENTER CELLPHONE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01917358398. Het bedrijf MOBISTAR CENTER CELLPHONE bevindt zich op het adres: AVENUE H?NIN 32; 6000; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 232,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 788,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mobistar Centres; Telecommunicatieapparaten. Producten gemaakt in MOBISTAR CENTER CELLPHONE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOBISTAR CENTER CELLPHONE is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOBISTAR CENTER CELLPHONE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOBISTAR CENTER CELLPHONE, openstaande posities, locatie van MOBISTAR CENTER CELLPHONE op de kaart.

MOBISTAR CENTER CELLPHONE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOBISTAR CENTER CELLPHONE, company assigned to the tax number BE01917358398. The company MOBISTAR CENTER CELLPHONE is located at the address: AVENUE H?NIN 32; 6000; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 232,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 788,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mobistar Centres; Telecommunicatieapparaten. Products created in MOBISTAR CENTER CELLPHONE were not found.
The main activity of MOBISTAR CENTER CELLPHONE is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MOBISTAR CENTER CELLPHONE is not available. You also can look at reviews of MOBISTAR CENTER CELLPHONE, open positions, location of MOBISTAR CENTER CELLPHONE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOBISTAR CENTER CELLPHONE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOBISTAR CENTER CELLPHONE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOBISTAR CENTER CELLPHONE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOBISTAR CENTER CELLPHONE, employees, financial statistics.