MOBISTAR CENTER WILRIJK

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • MOBISTAR CENTER WILRIJK
Private companiesHealth Services • MOBISTAR CENTER WILRIJK

Contactgegevens MOBISTAR CENTER WILRIJK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOBISTAR CENTER WILRIJK: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOBISTAR CENTER WILRIJK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BIST 40; 2610; WILRIJK, België

Telefoon (phone): 38305202 (+32-38305202) 38305202 (+32-38305202)

Fax (fax): +32 (15) 270-91-10 +32 (15) 270-91-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOBISTAR CENTER WILRIJK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOBISTAR CENTER WILRIJK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOBISTAR CENTER WILRIJK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOBISTAR CENTER WILRIJK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOBISTAR CENTER WILRIJK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOBISTAR CENTER WILRIJK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOBISTAR CENTER WILRIJK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOBISTAR CENTER WILRIJK
Products information MOBISTAR CENTER WILRIJK

BTW identificatienummer (tax): BE04901245117
Ondernemingsnummer: 7639862060
Hoofdstad (capital): 434,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 596,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits: Accessoires GSM, Cartes Pr茅-Pay茅es, GSM Car Kits, Abonnements, Business Solutions, GSM.. Produits: T茅l茅phones Mobiles.

Product categorie (product category): Mobistar Centres. Mat茅riel de T茅l茅communication

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOBISTAR CENTER WILRIJK
(Get full report from official database of BE for MOBISTAR CENTER WILRIJK)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOBISTAR CENTER WILRIJK
Addition kinds of activities for MOBISTAR CENTER WILRIJK

507501. Airconditioning en ventilatie apparatuur en benodigdheden | Air conditioning and ventilation equipment and supplies
963199. Regeling, beheer van nutsbedrijven, nec | Regulation, administration of utilities, nec
28999915. Boorselder | Drilling mud
34930200. Koud gevormde veren | Cold formed springs
59991304. Haarverzorgingsproducten | Hair care products
76990906. Racquet restringing en reparatie van apparatuur | Racquet restringing and equipment repair
79991505. Concessie operator | Concession operator
87340103. Gelaste gezamenlijke röntgenfoto | Welded joint radiographing

Werken bij MOBISTAR CENTER WILRIJK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOBISTAR CENTER WILRIJK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOBISTAR CENTER WILRIJK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOBISTAR CENTER WILRIJK. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

  • Operator (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Greenyard in Bree, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de bediening van de depalletiseermachine. Je bent operator en stelt de machine correct in en zorgt voor de bediening ervan zodat de producten van de pallet afgestapeld worden en op de productielijn terechtkomen.

  • Accountmanager strak in het pak (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij zal accountmanager zijn voor de verkoop van Business-producten en -diensten aan KMO’s van een grote telecom provider -> zowel mobiele als vaste telefoonoplossingen en internet. Als accountmanager B2B adviseert u potentiële klanten en wordt u hét nieuwe aanspreekpunt voor bestaande klanten. Jij prospecteert en jij beheert een portefeuille van bestaande klanten. Jij kickt op het behalen van resultaten en verkopen zit je in het bloed. Jij neemt met plezier initiatief om zo te streven naar een optimaal resultaat.

  • Mechanieker Bouw/Tuinmachines (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Heist op den Berg zijn wij op zoek naar een technieker van tuin- en industriële machines. Als onderhoudstechnieker werk je in een klein team en zorg je dat de machines die we verhuren steeds in onberispelijke staat verkeren. Dankzij jou , kan de klant rekenen op perfect onderhouden en dus veilige en uitstekend functionerende machines of apparaten. Dankzij jou, kan de klant zijn klussen probleemloos aan en denkt hij de volgende keer onmiddellijk weer aan onze klant. Dit is de droomjob voor een technieker die van aanpakken weet. Wat mag je allemaal doen je hoofdtaak is het onderhouden en herstellen van alle machines en apparaten die we verhuren. je brengt kleine verbeteringen aan die het de huurder makkelijker maken je helpt mensen bij het laden en lossen van de gehuurde voorwerpen je werkt onderhoudsschema's uit voor de verschillende materialen en voert deze nauwgezet uit je bestelt en beheert gereedschappen en materialen die nodig zijn voor het uitvoeren van de onderhouds- en herstelwerkzaamheden. sporadisch geef je mensen die een machine of apparaat komen huren professioneel advies zodat ze thuis meteen aan de slag kunnen. bij het terugbrengen van de gehuurde voorwerpen, controleer je deze op gebreken/ defecten en luister je naar de ervaringen van de klant.

  • Installateur Sanitair en verwarming: DRINGEND (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant die actief is in de sanitaire sector zoeken wij een gemotiveerde helper sanitiar en verwarming. Als helper sanitair/cv is het de bedoeling dat je de leidingen klaarlegt voor de installatie en de meestergast ondersteunt.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote producent van fijne vleeswaren is Ago op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers regio gent. Heb je interesse of wens je meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op: 09 2770129 of mail je CV naar [email protected]

  • PLOEGBAZEN - MEESTERGASTEN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je coördineert jouw ploeg en ondersteunt hen op technisch vlak Je stelt de werkverdeling op en zorgt voor de correcte uitvoering er van Je stuurt een team van lassers, pijpfitters, monteurs… aan op de werven bij onze klanten. Je staat in voor de werkverdeling en het goed verloop van de opdrachten. Je bent een motiverende coach, geeft duidelijke instructies, voert de werken mee uit, helpt problemen op te lossen en controleert de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je verzamelt werkvergunningen, stelt instructies op en communiceert deze aan de werfverantwoordelijke Je formuleert voorstellen ter verbetering van de dienst Je staat in voor het dagelijks toezicht van de veiligheid op de werven. Je geeft toolboxmeetings, controleert of iedereen zijn persoonlijke beschermingsmiddelen draagt, je voert werkplekinspecties uit.

  • E&I Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je doet opmetingen, storingsanalyses en voert correctieve acties uit on the field Je zorgt ervoor dat de installaties en apparatuur veiliggesteld worden ten behoeve van productie, projectwerk en onderhoudswerkzaamheden. Je gebruikt bij het voorbereiden en uitvoeren van eigen werken de daarvoor voorziene software (historiek van een toestel nakijken, opzoeken in materialenlijst, uitschrijven magazijnmaterialen, historiek aanvullen etc.) Je voert de dagdagelijkse elektrische en instrumentatie (E&I) onderhoudswerken uit in alle productie afdelingen volgens de vooropgestelde planning Bovendien maak je deel uit van de E&I wachtdienst en kan je opgeroepen worden voor het uitvoeren van ongeplande onderhoudswerken. Hierbij ben je de verantwoordelijke die bepaalt of ondersteuning van andere disciplines nodig is. Bedrijfsprofiel: Je wordt tewerkgesteld in een groot bedrijf dat instaat voor onderhoud van installaties en machineparken. Samen met hun technische experts assisteren ze de realisatie van multidisciplinaire projecten.

  • IT Systeembeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AVOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij bieden externe IT-service aan KMO's en bedrijven. Klantgericht denken en werken is onze troef. Je komt terecht in een boeiende omgeving die niet stil staat. Je houdt van uitdagingen? Want we werken voor verschillende klanten, elk met z'n eigen en veranderende nieuwe technologieën. Is je passie IT, en zat jij, terwijl je vrienden met lego aan het spelen waren, te grabbelen in een bak met pc onderdelen? Dan is deze job iets voor jou. Wat doe je als systeembeheerder? Je zal instaan voor deployment en support van netwerken, servers, cloudomgevingen en clientpc's. Je doet dit in Vlaanderen en beschikt dus over een rijbewijs B. Je hebt een brede IT-interesse en bent leergierig. Elke klant werkt met eigen systemen, technologieën en software. De meerderheid van onze klanten gebruikt Windows 10, server 2016 en binnenkort 2019. Vaak komen we ook Apple tegen. Kennis van cloudtoepassingen zoals Office365, Sharepoint online, Hosted Exchange en Azure zijn meer dan ooit belangrijk. Je bent communicatief. Behalve de concrete technische service is het belangrijk om correct met elke klant te overleggen en hen te informeren. Je hebt een zelfstandige werkhouding. Wij opereren vanuit ons kantoor te Gent maar werken vaak op locatie bij onze klanten. Je komt terecht in een kleine firma met een no-nonsense aanpak en een gezonde ambitie om verder te groeien. Je hebt reeds ervaring opgedaan in een andere job maar bent op zoek naar een nieuwe meer diverse uitdaging en hebt een passie voor IT. We bieden je een afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en kansen om bij te leren en je bij te scholen. Over jou. Ambitie om bij te leren en te groeien Ervaring is nuttig, voeling met IT een must Je werkt graag zelfstandig Verzorgd voorkomen Kennis VOIP en/of virtualisatie is een plus Stressbestendig Communicatief Voor wat hoort wat. Marktconform loon, auto, gsm, Telenet incentive plan,... blabla, hetzelfde als overal zo'n beetje hé. Wat wel anders is? We delen het kantoor met een zusterfirma, en zitten op die manier samen met een kleine 15 mensen. 's ochtends hoef je geen boterhammen te smeren, want wij zorgen elke middag voor een broodmaaltijd, vers fruit, koekjes en drank zoveel je op kan. Regelmatig gaan we ook buitenshuis lunchen. We zorgen voor ijsjes op warme zomerdagen, drinken occasioneel een pintje na de uren, op de Gentse Feesten, de kerstmarkt of wanneer we vinden dat we het verdiend hebben. En verder vinden we een gezonde work/life balance belangrijk.

  • Commercieel medewerker binnendienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Commercieel medewerker binnendienst Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker; Beantwoorden van de telefoon; Alle werkzaamheden op het gebied van de volledige orderverwerking, facturatie en verkoopsadministratie ; Dienst sales service : opvolgen zendingen, beantwoorden vragen allerlei klanten; Communicatie met het verkoopteam; Overige algemene administratie werkzaamheden (memo's, offertes,...); Vertaalwerkzaamheden (NL/F - F/NL); Rapportages verzorgen.; Meetings voorbereiden; Presentaties uitwerken;

  • Medewerker ontbijt - Salons Cortina (m/v) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: SALONS CORTINA

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het ontbijt. Je verzorgt het ontbijt, zowel het klaarzetten, bedienen, ontvangen, afrekenen en opruimen behoren tot uw taken. Je onthaalt onze gasten en staat open voor het uitvoeren van diverse andere opdrachten volgens uw capaciteiten.

Zoek naar antwoorden van MOBISTAR CENTER WILRIJK in sociale netwerken
Look for responds of MOBISTAR CENTER WILRIJK in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOBISTAR CENTER WILRIJK. Laat een reactie achter voor MOBISTAR CENTER WILRIJK. MOBISTAR CENTER WILRIJK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOBISTAR CENTER WILRIJK. Leave a respond for MOBISTAR CENTER WILRIJK. MOBISTAR CENTER WILRIJK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOBISTAR CENTER WILRIJK op de google maps. Adres en contacten MOBISTAR CENTER WILRIJK
Location of MOBISTAR CENTER WILRIJK on the google maps. Address and contacts of MOBISTAR CENTER WILRIJK

Andere gerelateerde bedrijven als come MOBISTAR CENTER WILRIJK MOBISTAR CENTER WILRIJK: JEAN VANDERSEIJPEN | ST.CATHARINACOLLEGE | ISABELLE CROP | RADIO LAURENCE | Kris Verstappen

Other related companies as MOBISTAR CENTER WILRIJK: JEAN VANDERSEIJPEN | ST.CATHARINACOLLEGE | ISABELLE CROP | RADIO LAURENCE | Kris Verstappen

MOBISTAR CENTER WILRIJK is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOBISTAR CENTER WILRIJK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04901245117. Het bedrijf MOBISTAR CENTER WILRIJK bevindt zich op het adres: BIST 40; 2610; WILRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 434,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 596,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mobistar Centres. Mat茅riel de T茅l茅communication. Lijst met producten zijn Produits: Accessoires GSM, Cartes Pr茅-Pay茅es, GSM Car Kits, Abonnements, Business Solutions, GSM.. Produits: T茅l茅phones Mobiles..
De hoofdactiviteit van MOBISTAR CENTER WILRIJK is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOBISTAR CENTER WILRIJK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOBISTAR CENTER WILRIJK, openstaande posities, locatie van MOBISTAR CENTER WILRIJK op de kaart.

MOBISTAR CENTER WILRIJK is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOBISTAR CENTER WILRIJK, company assigned to the tax number BE04901245117. The company MOBISTAR CENTER WILRIJK is located at the address: BIST 40; 2610; WILRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 434,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 596,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mobistar Centres. Mat茅riel de T茅l茅communication. List of products are Produits: Accessoires GSM, Cartes Pr茅-Pay茅es, GSM Car Kits, Abonnements, Business Solutions, GSM.. Produits: T茅l茅phones Mobiles..
The main activity of MOBISTAR CENTER WILRIJK is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MOBISTAR CENTER WILRIJK is not available. You also can look at reviews of MOBISTAR CENTER WILRIJK, open positions, location of MOBISTAR CENTER WILRIJK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOBISTAR CENTER WILRIJK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOBISTAR CENTER WILRIJK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOBISTAR CENTER WILRIJK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOBISTAR CENTER WILRIJK, employees, financial statistics.