MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM

Particuliere bedrijvenLegale diensten • MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM
Private companiesLegal Services • MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM

Contactgegevens MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 38; 9900; EEKLO, België

Telefoon (phone): 93777733 (+32-93777733) 93777733 (+32-93777733)

Fax (fax): +32 (61) 819-75-90 +32 (61) 819-75-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM
Products information MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM

BTW identificatienummer (tax): BE09941772460
Ondernemingsnummer: 4858123779
Hoofdstad (capital): 581,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 713,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Produits: Business Solutions, GSM, GSM Car Kits, Abonnements, Accessoires GSM, Cartes Pr茅-Pay茅es.. Produits: T茅l茅phones Mobiles.

Product categorie (product category): Mobistar Centres. Mat茅riel de T茅l茅communication

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM
(Get full report from official database of BE for MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM
Addition kinds of activities for MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM

085101. Bosbeheer diensten | Forest management services
22210905. Papier uitgeweven stoffen | Paper broadwoven fabrics
24269905. Ronden of rungs, ladder: hardhout | Rounds or rungs, ladder: hardwood
51980104. lakken | Lacquers
57120102. matrassen | Mattresses

Werken bij MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker centrale verwarming, sanitair en elektriciteit (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is gespecialiseerd in het plaatsen van sanitaire installaties in zowel nieuwbouw woningen als in renovaties. Ventilatie Woningen worden de dag van vandaag alsmaar beter geïsoleerd maar de luchtcirculatie in uw woning wordt steeds minder en dat is niet optimaal. Verwarming Voor het plaatsen van uw CV ketel, binnenleidingen, convectoren, radiatoren alsook vloerverwarming bent u bij VT technieken aan het juiste adres. Elektriciteit Een goede elektrische installatie binnen uw woning is het begin van een groot deel van uw dagelijks comfort. Hiervoor bent u bij ons in goede handen. Installatie en onderhoud van cv, sanitair en elektriciteit in nieuwbouw en renovatie; Zeer gevarieerd werk (installatie in zowel nieuwbouw als bestaand, onderhoud, herstelling, e.d.);

  • allround technieker (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het snel analyseren, opzoeken en oplossen van technische storingen Je verhelpt storingen volgens de opgelegde werkinstructies Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig Je draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch in orde houden van de productie-installaties Je zorgt voor het installeren, instellen en controleren van nieuwe machine onderdelen Je zorgt voor de continuïteit in de werking van de productie-installaties Je wilt je technische expertise ten dienste stellen van de productie om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen

  • Projectverantwoordelijke (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectverantwoordelijke zorg je ervoor dat de realisatie van lopende projecten in de werkplaats in goede banen wordt geleid : Je maakt eerst een inschatting van de nodige middelen en tijd die de uitvoering van een project in beslag zal nemen. Je bereidt werkopdrachten voor waarbij je met creatief inbeeldingsvermogen technische oplossingen bedenkt en je communiceert deze met de dienst engineering en met de werkplaats om ze te kunnen realiseren. Je communiceert ook vlot met andere afdelingen bv. met de afdeling aankoop en verzending om de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je neemt zelf contact op met mogelijke leveranciers om prijzen aan te vragen en te onderhandelen. Je communiceert met de verkoopafdeling om je voorbereide bestekoffertes te bespreken. Je probeert de planning zo goed mogelijk na te leven.

  • Teamleider Verpakking Vaste Nacht M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de dagelijkse organisatievan de activiteiten van een groep arbeiders (10-15 mensen) in het verpakkingsproces en ziet toe op het naleven van planning en kwaliteit van het werk Je helpt bij technische interventies, onderhoud en herstellingen Je staat in voor de orde en netheid van de werkomgeving Je stuurt een groep mensen aan om een efficiënte verpakking van producten te realiseren

  • Junior Werfleider (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een junior bouwkundig profiel. In deze functie start je verschillende jaren van op de wervloer waardoor je alle technieken helemaal onder de knie krijgt. Jouw verantwoordelijkheden groeien stelselmatig volgens de projecten en jouw eigen capaciteiten en ontwikkeling. Je voert de werken uit en volgt de werven operationeel op. Gaandeweg kan je verder groeien in de onderneming, waardoor je steeds meer grotere werven zal moeten opvolgen, alsook de communicatie met klanten voeren. Na enkele jaren op mee te draaien op de werkvloer groei je door naar werfleider.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Melle - Merelbeke (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hechtel-Eksel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Medewerker tuinonderhoud / tuinaanlegger (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: GILLES DE SMET

    Type: Vaste Job

    Snoeien; Scheren; Hulp aanleg en onderhouden tuinen; Opritten en terrassen.

  • Freelance docent hennapainting (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

  • Vertegenwoordiger (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WONEN EN LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    FORSELL - Voor marketingconcept betreffende verkoop van woningen zoeken we freelance medewerkers in West-Vlaanderen. Verdienste afhankelijk tussen de 750-1000 EUR per realisatie. Je werkt van thuis uit en wanneer je kan. Stuur je CV incl FB pagina naar [email protected]

  • BARISTA (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LEO Pancakes

    Type: Flexijob

    We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je maakt de warme dranken klaar. Je kan goed met een koffiemachine werken.

Zoek naar antwoorden van MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM in sociale netwerken
Look for responds of MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM. Laat een reactie achter voor MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM. MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM. Leave a respond for MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM. MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM op de google maps. Adres en contacten MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM
Location of MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM on the google maps. Address and contacts of MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM

Andere gerelateerde bedrijven als come MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM: MICHELE CHRISTOPHE | Phaedon Universal Sonorisation BVBA | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | E.P.A. SERVICE | RONNY VERSCHUEREN

Other related companies as MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM: MICHELE CHRISTOPHE | Phaedon Universal Sonorisation BVBA | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | E.P.A. SERVICE | RONNY VERSCHUEREN

MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09941772460. Het bedrijf MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM bevindt zich op het adres: MARKT 38; 9900; EEKLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 581,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 713,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mobistar Centres. Mat茅riel de T茅l茅communication. Lijst met producten zijn Produits: Business Solutions, GSM, GSM Car Kits, Abonnements, Accessoires GSM, Cartes Pr茅-Pay茅es.. Produits: T茅l茅phones Mobiles..
De hoofdactiviteit van MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM, openstaande posities, locatie van MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM op de kaart.

MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM, company assigned to the tax number BE09941772460. The company MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM is located at the address: MARKT 38; 9900; EEKLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 581,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 713,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mobistar Centres. Mat茅riel de T茅l茅communication. List of products are Produits: Business Solutions, GSM, GSM Car Kits, Abonnements, Accessoires GSM, Cartes Pr茅-Pay茅es.. Produits: T茅l茅phones Mobiles..
The main activity of MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM is not available. You also can look at reviews of MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM, open positions, location of MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM, employees, financial statistics.