MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS
Private companiesHealth Services • MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS

Contactgegevens MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWSTRAAT 6; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14594490 (+32-14594490) 14594490 (+32-14594490)

Fax (fax): +32 (57) 729-77-97 +32 (57) 729-77-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS
Products information MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS

BTW identificatienummer (tax): BE03354095458
Ondernemingsnummer: 5854309082
Hoofdstad (capital): 390,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 665,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Produits: Abonnements, GSM Car Kits, Business Solutions, Cartes Pr茅-Pay茅es, GSM, Accessoires GSM.. Produits: GSM.^^Produits: GSM.

Product categorie (product category): Mobistar Centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS
(Get full report from official database of BE for MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS
Addition kinds of activities for MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS

201303. Worstjes en gerelateerde producten, uit gekocht vlees | Sausages and related products, from purchased meat
25310302. Zitplaatsen, vliegtuigen | Seats, aircraft
35610100. Industriële pompen en onderdelen | Industrial pumps and parts
37929906. Tent-type camping aanhangwagens | Tent-type camping trailers
79220400. Theatrale producenten | Theatrical producers

Werken bij MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - magazijnwerk - heftruck - manueel werk

  • Medewerker inpak voor firma te Oostende - meerder opstarten mogelijk (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar inpakmedewerkers in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor het inpakken van de goederen (opberg in karton, aanbrengen etiquetten) kwaliteitscontrole als check of de goederen voldoen aan alle normen. Dit is geen fysiek zwaar werk! Ervaring is niet vereist! Interesse? Neem zo snel mogelijk contact op met Randstad! 059-56 83 83 Stuur je CV met motivatie naar [email protected]

  • Meestergast - Technische dienst (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u iemand met technische kennis en die zijn team kan motiveren en coachen ? Dan is deze functie voor u! - Organiseren, coördineren, controleren en sturen van werkzaamheden bij een 15 tal arbeiders op de technische afdeling. - U zorgt ervoor dat de arbeiders in het magazijn, het atelier en buiten, collegiaal, efficiënt en veilig werken - U waakt over de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO - U tekent werfinstallaties uit, zorgt voor de vergunningen - U organiseert het transport, verrekent afval en schade en volgt het onderhoud van de machines op - U registreert keuringen en schrijft werkinstructies - U rapporteert aan de coördinatoren van de materieeldienst - U werkt mee aan projecten i.v.m KVGM - U werkt in een bouwholding en bent bereid binnen de richtlijnen te werken - U lost problemen op en bent de verantwoordelijke voor het eindresultaat

  • horeca personeel (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving

  • Team-leader bouwkundig atelier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een Bouwkundige Team-Leader voor een bedrijf gelegen de Kampenhout die sinds meer dan 40 jaar een vaste waarde op de staalmarkt gespecialiseerd in productie van traditionele staalstructuren en het plaatsen van industriële gebouwen. ‐ Je staat in voor aansturing van een modern staalproductieatelier. ‐ Je bewerkt plannen van het tekenbureau met de modernste software en zorgt voor aansturing van het machinepark en de bedieners in het atelier. ‐ Je bent verantwoordelijk voor contact, prijsaanvragen en onderhandelingen met leveranciers. ‐ Je bent verantwoordelijk voor opvolging, nacalculatie en opmaak vorderingsstaten.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Andries zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Stellingbouwer restauratie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ARTES WOUDENBERG

    Type: Vaste Job

    Als stellingbouwer sta je bij een vaste ploeg stellingbouwers in voor het monteren en demonteren van alle eigen stellingen in de restauratie en renovatiesector bij Artes Woudenberg. Het betreft hoofzakelijk Layher-systeemstelling, al kan bij detailconstructies een uitbouw in buizen en koppelingen de enige oplossing betekenen. Alles begint bij het organiseren en voorbereiden van de werven. De hoofdtaak bestaat uit het monteren en demonteren van eigen stellingen – maar ook onderschoringen en stuttingen zijn u niet vreemd. In overleg met de projektleider en de meestergast wordt de meest optimale inplanting van de stelling in overleg vastgelegd alsook de posities van de trappen en ladderbakken. Dagelijks sta je in voor een ordelijke werkplaats waar u de nodige veiligheidsmaatregelingen stipt na leeft. Je komt terecht in een multifunctioneel restauratieteam, waarbij vakmanschap voorop staat en u een echte teamspeler bent.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

  • European People & Talent Development Partner (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672093-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is a leading search, recruitment and selection agency that stands ‘by your side’. Being there for people is our number one priority. We therefore go in search of what employees and organizations truly value. This enables us to stand united behind both candidate and client, and make the perfect match. More info on www.bakker.be. Our client is a leading international company in the chemical industry with more than 6000 employees worldwide. The head office is in the Antwerp province (Kempen). For this growing international company we were looking for a European People & Talent Development Partner. We are looking for an enthusiastic European People and Talent Development Partner who will develop, establish, implement and measure defined learning and development opportunities for the European businesses. You will bring the talent management experience to help create a best-in-class people and talent management vision for an industry leading organization. As a proven talent and people development professional, you will have the opportunity to build and develop excellence for the organization. You will report to the European HR Director. Key Responsibilities You can start from a clean slate: create, structure and evaluate all development initiatives within the European organization. You work directly with the business leaders on creating a development mindset within the organization. You are responsible for all talent/people development initiatives on European level. You co-design and execute development initiatives to accelerate organizational and team performance specifically in the areas of growth and senior level. You support the business in building leadership capability within the organization through strategically assigning individuals in roles that build skills and experience. You deploy learning and development resources as appropriate to support the learning and development strategy. You establish measurements systems for the learning and development strategy.

  • Security Reception Officer M/V - Geel - Werfreserve (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een “host”(gastheer) die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

  • Dringend afwasser flexijob weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Flexijob

    Afwassen en poetsen

Zoek naar antwoorden van MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS in sociale netwerken
Look for responds of MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS. Laat een reactie achter voor MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS. MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS. Leave a respond for MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS. MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS op de google maps. Adres en contacten MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS
Location of MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS on the google maps. Address and contacts of MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS: VLEESHALLE C.P.S. | ALL IN ONE | Linea Oro SA | RONNY BAUDEWYN | E-navigation

Other related companies as MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS: VLEESHALLE C.P.S. | ALL IN ONE | Linea Oro SA | RONNY BAUDEWYN | E-navigation

MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03354095458. Het bedrijf MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS bevindt zich op het adres: NIEUWSTRAAT 6; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 390,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 665,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mobistar Centres. Lijst met producten zijn Produits: Abonnements, GSM Car Kits, Business Solutions, Cartes Pr茅-Pay茅es, GSM, Accessoires GSM.. Produits: GSM.^^Produits: GSM..
De hoofdactiviteit van MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS, openstaande posities, locatie van MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS op de kaart.

MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS, company assigned to the tax number BE03354095458. The company MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS is located at the address: NIEUWSTRAAT 6; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 390,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 665,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mobistar Centres. List of products are Produits: Abonnements, GSM Car Kits, Business Solutions, Cartes Pr茅-Pay茅es, GSM, Accessoires GSM.. Produits: GSM.^^Produits: GSM..
The main activity of MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS is not available. You also can look at reviews of MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS, open positions, location of MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS, employees, financial statistics.