INTERSPORT-BELGIUM C.V.

Contactgegevens INTERSPORT-BELGIUM C.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERSPORT-BELGIUM C.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERSPORT-BELGIUM C.V.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): B.I.T.M.-Bahia 42 1020 Brussel, België

Telefoon (phone): 32.24 74 01 70 32.24 74 01 70

Fax (fax): 32.24 74 01 71 32.24 74 01 71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERSPORT-BELGIUM C.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERSPORT-BELGIUM C.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERSPORT-BELGIUM C.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERSPORT-BELGIUM C.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERSPORT-BELGIUM C.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERSPORT-BELGIUM C.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERSPORT-BELGIUM C.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERSPORT-BELGIUM C.V.
Products information INTERSPORT-BELGIUM C.V.

BTW identificatienummer (tax): BE07227600097
Ondernemingsnummer: 3117340087
Hoofdstad (capital): 562,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 775,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Sports articles

Product categorie (product category): Miscellaneous Products; Sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERSPORT-BELGIUM C.V.
(Get full report from official database of BE for INTERSPORT-BELGIUM C.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERSPORT-BELGIUM C.V.
Addition kinds of activities for INTERSPORT-BELGIUM C.V.

239501. Quilt- en quiltbenodigdheden | Quilting and quilting supplies
783300. Inrijbewegende theaters | Drive-in motion picture theaters
09710104. Game retreat | Game retreat
34290102. Kabinet hardware | Cabinet hardware
36130103. Schakelaars, elektrische voeding behalve snap, drukknop, enz. | Switches, electric power except snap, push button, etc.
38270108. Lupes vergrootinstrumenten, optisch | Lupes magnifying instruments, optical

Werken bij INTERSPORT-BELGIUM C.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERSPORT-BELGIUM C.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERSPORT-BELGIUM C.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERSPORT-BELGIUM C.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende - Debiteurenbeheer | Voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit controler: houd jij geregeld contact met onze klanten met een betalingsachterstand, zowel telefonisch, per mail of per brief behandel jij alle inkomende aanvragen van collega's om orders al dan niet vrij te geven sta je in voor diverse administratieve taken zoals het ingeven van SEPA-mandaten, opstellen van contracten voor gespreide betalingen, afbetalingsplannen opstellen, schuldvorderingen voorbereiden, voorbereiden van dossiers voor de advocaten ... controleer jij de betalingsbewijzen en de inkomende betalingen in os ERP-systeem. rapporteer je aan de Credit Manager

  • Tijdelijk CNC-operator voor oktober (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - instellen en bedienen van de CNC-machine - aanvullen van grondstoffen - afgewerkte producten klaarleggen voor montage

  • Grondwerker (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Meulebeke zoeken we voor directe opstart een grondwerker/wegenwerker. Je gaat manueel aan de slag in de grond-, beton-, stabilisatie-, afbraak- en recyclagewerken.

  • Kantoorschoonma(a)k(st)er Regio Stasegem (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het reinigen van kantoren: - legen van vuilbakken - bureau's afkuisen - toiletten kuisen - trappen reinigen

  • Monteur buitendienst (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op verplaatsing: monteren van verschillende mechanisch elementen (cabines, ovens) bij de klant, montage in samenspraak met collega-monteur In het atelier: Assemblage van kanalen, panelen, lichtarmaturen, ventilatoren,...

  • Projectleider middenspanning (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in elektrische installaties, automatiseringsprocessen-en technieken, bordenbouw, etc., zoeken we een ervaren projectleider middenspanning. Als projectleider middenspanning sta je in voor: Het realiseren van de projecten binnen de afgesproken uitvoeringstermijn en budgetten  Je stelt voor elk project een zo efficiënt mogelijke planning op, rekening houdend met de beschikbare tijd en middelen volgens de afspraken met de klanten Je zorgt voor een vlot verloop, kwaliteit en vooruitgang van de werken  Je onderhoudt de contacten met de werfleiders, ploegbazen, elektromonteurs en onderaannemers  Je lost problemen op die zich tijdens het verloop van de werken zich voordoen

  • dakwerker : (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert dakdichtingswerken uit. Je helpt bij het maken van dakconstructies van appartementsgebouwen & industriële gebouwen (vnl. platte daken) Je helpt bij het plaatsen van zink epdm en roofing Je werkt aan afvoeren (regenpijpen) Je werkt onder leiding van een ploegbaas in een klein team. ?Je werkt in de buitenlucht onder uiteenlopende weersomstandigheden zowel winter als zomer. ?Je werkt op stellingen en geringe hoogtes onder veilige omstandigheden. ?In bezit van een rijbewijs B ?Je kan een attest van goed gedrag en zeden voorleggen. ?Buiten willen werken. ?Geen hoogtevrees hebben maar geen Jan-zonder-vrees! ?Goed met collega?s kunnen omspringen. Dakpannen leistenen staalplaten ? op maat brengen en plaatsen Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Een plat dak afdichten Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol rotswol afdichtingslagen contralatten ?) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten roeflatten daklatten)

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Medewerker Klantendienst (student) (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten: -je noteert de bestellingen van de klanten (telefoon, fax, mail of website) en geeft deze in in het order management systeem. -je assisteert de klanten bij eventuele vragen. -je voert diverse administratieve taken uit. -je behandelt de klachten van klanten.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen (Ninove - Geraardsbergen - Zottegem) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Oost-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Medewerker databeheer & IT support (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Met jouw groot verantwoordelijkheidsgevoel doe je het volledige beheer van alle data in het ERP pakket (Microsoft Dynamics AX). Hiervoor kan je rekenen op de nodige ondersteuning van de product administrator voor de technische know how van onze producten. * Je maakt artikelnummers aan, voegt specificaties toe en houdt de database up to date. * Jij wordt voor jouw collega’s de key user AX en biedt zo de eerstelijnsondersteuning. * Met jouw zin voor nauwkeurigheid bereid je ook de prijslijsten voor in Excel. * Je biedt dagelijkse ondersteuning bij het beheer van de IT systemen en helpt je collega’s bij bijvoorbeeld opstartproblemen met PC, netwerkproblemen, programma’s installeren, mailproblemen etc. * Je neemt de fysieke installaties ( printers, Portables, desktops,) voor jouw rekening en biedt ondersteuning aan de IT manager bij beheer van Sharepoint, netwerk, server, telefonie, mailing etc... * Aan het einde van de dag staat dankzij jou iedere komma en punt in de database correct en ben je trots op jouw service die je bood en de behaalde deadlines. Hiervoor kon je rekenen op ondersteuning van de IT manager.

  • Demonstrateur metstechnieken - 1 dag / week (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Flexijob

    - 1 dag per week (flexibele planning); - Materiaal voor workshop klaarzetten en voorbereiden; - Ondersteuning geven tijdens de workshop; - Tijdens praktijk-workshop deelnemers bijsturing/uitleg geven; - Workshops gaan over: E board / metsen / verlijmen / workshops op maat van de klant

Zoek naar antwoorden van INTERSPORT-BELGIUM C.V. in sociale netwerken
Look for responds of INTERSPORT-BELGIUM C.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERSPORT-BELGIUM C.V.. Laat een reactie achter voor INTERSPORT-BELGIUM C.V.. INTERSPORT-BELGIUM C.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERSPORT-BELGIUM C.V.. Leave a respond for INTERSPORT-BELGIUM C.V.. INTERSPORT-BELGIUM C.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERSPORT-BELGIUM C.V. op de google maps. Adres en contacten INTERSPORT-BELGIUM C.V.
Location of INTERSPORT-BELGIUM C.V. on the google maps. Address and contacts of INTERSPORT-BELGIUM C.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERSPORT-BELGIUM C.V. INTERSPORT-BELGIUM C.V.: VAN DE VANNET | A.S.K./ANOTHER SOFTW. KNOWLEDGE | Feraine BVBA | I.S. + | CG SERVICE

Other related companies as INTERSPORT-BELGIUM C.V.: VAN DE VANNET | A.S.K./ANOTHER SOFTW. KNOWLEDGE | Feraine BVBA | I.S. + | CG SERVICE

INTERSPORT-BELGIUM C.V. is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERSPORT-BELGIUM C.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07227600097. Het bedrijf INTERSPORT-BELGIUM C.V. bevindt zich op het adres: B.I.T.M.-Bahia 42 1020 Brussel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 562,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 775,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Miscellaneous Products; Sport. Lijst met producten zijn Sports articles.
De hoofdactiviteit van INTERSPORT-BELGIUM C.V. is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERSPORT-BELGIUM C.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERSPORT-BELGIUM C.V., openstaande posities, locatie van INTERSPORT-BELGIUM C.V. op de kaart.

INTERSPORT-BELGIUM C.V. is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTERSPORT-BELGIUM C.V., company assigned to the tax number BE07227600097. The company INTERSPORT-BELGIUM C.V. is located at the address: B.I.T.M.-Bahia 42 1020 Brussel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 562,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 775,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Miscellaneous Products; Sport. List of products are Sports articles.
The main activity of INTERSPORT-BELGIUM C.V. is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERSPORT-BELGIUM C.V. is not available. You also can look at reviews of INTERSPORT-BELGIUM C.V., open positions, location of INTERSPORT-BELGIUM C.V. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERSPORT-BELGIUM C.V., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERSPORT-BELGIUM C.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERSPORT-BELGIUM C.V., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERSPORT-BELGIUM C.V., employees, financial statistics.