TACHE COMPANY NV

Contactgegevens TACHE COMPANY NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TACHE COMPANY NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TACHE COMPANY NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoveniersstr 53 2018 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32.32 34 18 18 32.32 34 18 18

Fax (fax): 32.32 31 87 92 32.32 31 87 92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TACHE COMPANY NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TACHE COMPANY NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TACHE COMPANY NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TACHE COMPANY NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TACHE COMPANY NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TACHE COMPANY NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TACHE COMPANY NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TACHE COMPANY NV
Products information TACHE COMPANY NV

BTW identificatienummer (tax): BE04209106445
Ondernemingsnummer: 4671356201
Hoofdstad (capital): 261,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 100,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Diamonds

Product categorie (product category): Miscellaneous Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TACHE COMPANY NV
(Get full report from official database of BE for TACHE COMPANY NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TACHE COMPANY NV
Addition kinds of activities for TACHE COMPANY NV

4953. Afvalsystemen | Refuse systems
357999. Kantoormachines, nec, nec | Office machines, nec, nec
07220301. Combineren van diensten | Combining services
34430118. Stills, druk: metalen plaat | Stills, pressure: metal plate
35410602. Zaag- en afkapmachines (metaalbewerkingsmachines) | Sawing and cutoff machines (metalworking machinery)
38610103. Diazo (whiteprint) doek of papier, gevoelig | Diazo (whiteprint) cloth or paper, sensitized
50390100. Geprefabriceerde structuren | Prefabricated structures

Werken bij TACHE COMPANY NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TACHE COMPANY NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TACHE COMPANY NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TACHE COMPANY NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker interieur (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die een specialist is in het verkopen van interieurgerelateerde zaken zoals verf, vloerbekleding, gordijnen en noem maar op zijn wij op zoek naar een winkelmedewerker die de klanten op een deskundige maar vooral op een heel vriendelijke manier kan te woord staan. Je helpt de klanten bij het maken van hun keuzes en rond de verkoop af. Je zorgt ervoor dat de winkel net en presentabel is.

  • Winkelmedewerker gezocht voltijds regio Schoten M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant te Schoten is op zoek naar een fulltime winkelmedewerk(st)er. Hun activiteit verleent zich tot gespecialiseerde winkelverkoop van food en non-food (supermarkt).

  • INSIDE SALES MEDEWERKER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Vloeiend Duits * Analytisch sterk * Regio Duffel Voor een goede klant, marktleider in zijn domein, kijkt Hays Response Office Antwerpen-Zuid uit naar een ambitieuze inside sales medewerker. Ze zijn enorm hard aan het groeien en hierdoor kijkt men uit naar een nieuwe collega. Als inside sales medewerker zal je in tandem samen werken met de sales vertegenwoordigers. Zo zal je de accountmanagers ondersteunen in de voorbereiding betreffende de langetermijncontracten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opmaak van analyses en forecasts inzake de productievolumes van de verschillende klanten. Je staat mee in voor de optimalisatie van de bestaande productieprocessen. Je helpt de klanten verder bij vragen, dit zowel telefonisch als via mail. Je verwerkt de orders van de klanten op een snelle, correcte en efficiënte wijze en volgt deze verder op. Je werkt bovendien nauw samen met de andere afdelingen (planning, field engineering, sales en customer service).

  • Controleur/inpakker vaste late (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het toonaangevendste bedrijf te Oevel/Westerlo zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers: Een greep uit jouw takenpakket: *controle temperatuur *inpak *verzending *….

  • ateliermedewerker rubber (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let's Work is op zoek naar een ateliermedewerker voor onze klant actief in de rubbersector. U bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de orders, kwaliteitscontrole en voorraadbeheer. bedienen van machines/ plaatsen van snaren/ bekleden van trommels Uw doel is om afgewerkte producten af te leveren met oog op precisie en kwaliteit. U werkt in dagregimeµ U ziet werk

  • HULPLOEGCHEF INPAK/PRODUCTIE - VASTE NACHT (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, ombouwen, opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde lijn. Je waakt over de goede operationele werking van de lijn zodat de producten worden verpakt/verwerkt op de voorgeschreven wijze, volgens de opgegeven planning en binnen de vooropgestelde kwaliteit- en rendementseisen en indien nodig, stuur je bij. Kwaliteit staat hoog in je vaandel en je voert hiervoor de nodige controles uit Bij een technische storing, kom jij met de oplossing Je bevoorraadt de machines met het nodige materiaal. Je staat in voor de opleiding van nieuwe mensen. Als de ploegchef niet aanwezig is, zal jij de back up zijn.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zellik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • KANTOORVERANTWOORDELIJKE kantoor MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HEYLEN JOHAN

    Type: Vaste Job

    Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te MECHELEN/LIER. Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze pandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen. Verder stuur je jouw kantoor aan.

  • SHOPMANAGER JACK & JONES Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Vaste Job

    JACK & JONES WIJNEGEM IS LOOKING FOR A SHOPMANAGER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van shopmanager! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; Als shopmanager ben je verantwoordelijk voor alles wat van de winkel een succes maakt, zoals: Product & Merchandising Aanwerving, opleiding, ontwikkeling en planning van het personeel Budgetten/resultaten Administratie en stockopvolging Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • *** Plaatsers zonnepanelen/dakwerkers bij Go-Solar te Brecht*** (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: GO-SOLAR

    Type: Vaste Job

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Heb je enige ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? ga jij de uitdaging met ons aan? JA? Perfect! Aarzel dan niet en contacteer ons! Als plaatser van zonnepanelen/dakwerker ben je het sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO's en zorg je voor de realisatie van hun droom: "het besparen op hun energiefactuur." Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uit kijken!

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Verkopers M/V Brussel FR/NL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en hun opties openhoudt als het gaat om geld verdienen, buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

Zoek naar antwoorden van TACHE COMPANY NV in sociale netwerken
Look for responds of TACHE COMPANY NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TACHE COMPANY NV. Laat een reactie achter voor TACHE COMPANY NV. TACHE COMPANY NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TACHE COMPANY NV. Leave a respond for TACHE COMPANY NV. TACHE COMPANY NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TACHE COMPANY NV op de google maps. Adres en contacten TACHE COMPANY NV
Location of TACHE COMPANY NV on the google maps. Address and contacts of TACHE COMPANY NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TACHE COMPANY NV TACHE COMPANY NV: Playman | ETS. FALISE | KOFFIE BUCCAUW | FILAC | Socomat SPRL

Other related companies as TACHE COMPANY NV: Playman | ETS. FALISE | KOFFIE BUCCAUW | FILAC | Socomat SPRL

TACHE COMPANY NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TACHE COMPANY NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04209106445. Het bedrijf TACHE COMPANY NV bevindt zich op het adres: Hoveniersstr 53 2018 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 261,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 100,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Miscellaneous Products. Lijst met producten zijn Diamonds.
De hoofdactiviteit van TACHE COMPANY NV is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TACHE COMPANY NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TACHE COMPANY NV, openstaande posities, locatie van TACHE COMPANY NV op de kaart.

TACHE COMPANY NV is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is TACHE COMPANY NV, company assigned to the tax number BE04209106445. The company TACHE COMPANY NV is located at the address: Hoveniersstr 53 2018 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 261,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 100,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Miscellaneous Products. List of products are Diamonds.
The main activity of TACHE COMPANY NV is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TACHE COMPANY NV is not available. You also can look at reviews of TACHE COMPANY NV, open positions, location of TACHE COMPANY NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TACHE COMPANY NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TACHE COMPANY NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TACHE COMPANY NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TACHE COMPANY NV, employees, financial statistics.