PRINTEC PAPIER NV

Contactgegevens PRINTEC PAPIER NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRINTEC PAPIER NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

PRINTEC PAPIER NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jozef Van Elewijckstr 86 1853 Strombeek-Bever, België

Telefoon (phone): 32.27 25 70 40 32.27 25 70 40

Fax (fax): 32.27 20 78 03 32.27 20 78 03

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRINTEC PAPIER NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRINTEC PAPIER NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRINTEC PAPIER NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRINTEC PAPIER NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRINTEC PAPIER NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRINTEC PAPIER NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRINTEC PAPIER NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRINTEC PAPIER NV
Products information PRINTEC PAPIER NV

BTW identificatienummer (tax): BE01983276367
Ondernemingsnummer: 9925018310
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 187,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Import-export - miscellaneous

Product categorie (product category): Miscellaneous Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRINTEC PAPIER NV
(Get full report from official database of BE for PRINTEC PAPIER NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor PRINTEC PAPIER NV
Addition kinds of activities for PRINTEC PAPIER NV

178199. Waterputboren, nec | Water well drilling, nec
20610101. Verduidelijke rietsuiker | Clarified cane sugar
20910335. Sardines: verpakt in blikjes, potten, enz. | Sardines: packaged in cans, jars, etc.
24110103. Kiezelbouten, hout: gekapt | Shingle bolts, wood: hewn
34430502. Behuizingen voor radium, metalen plaat | Housing cabinets for radium, metal plate
39610202. Ornamenten, kostuum, behalve edelmetaal en edelstenen | Ornaments, costume, except precious metal and gems

Werken bij PRINTEC PAPIER NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRINTEC PAPIER NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRINTEC PAPIER NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRINTEC PAPIER NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een ervaren schrijnwerker voor het plaatsen van veranda's . Je komt terecht in een nationaal en groeiend bouwbedrijf . Onze klant is marktleider in de verandabouw . Als schrijnwerker plaats je aluminium veranda's bij particulieren . Je werkt steeds in een team van 3 plaatsers . Tewerkstelling regio Limburg . Het bedrijf hecht belang aan kwaliteit en nauwkeurigheid . Interne opleidingen . Afwisselende job met veel verantwoordelijkheid . Verloning volgens ervaring in de bouwsector .

  • Business Process Support Medewerker / Interne Support Medewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze goede en internationale klant gelegen te Machelen (Brucargo) zijn wij op zoek naar een Business Process Support Specialist (m/v). Help jij graag je collega"s verder en pluis jij graag dingen uit? Werk jij oplossingsgericht en ben jij service-minded? Ben jij zeer vlot Engels- en Nederlandstalig? Lees dan zeker verder! Wij zijn op zoek naar een Interne Support Medewerker die ondersteuning zal bieden aan collega's (Customer Service en Supply Chain teams), over de Europese vestigingen heen, in verband met de gebruikte interne systemen en processen. Je zoekt oplossingen bij problemen, je geeft specifieke instructies, je verzorgt opvolging, je voert analyses uit, ... Hierbij is Master Data management een belangrijk onderdeel van je job. Je zorgt met andere woorden voor een totaaloplossing. Je takenpakket: - Master Data: je zorgt voor een correcte en volledige registratie in alle gebruikte systemen (data-input). Dit is een stukje repetitief werk waar accuraatheid zeer belangrijk is. Dit is een belangrijk controle mechanisme van het dagelijkse werk. - Je neemt deel aan team meetings waarin de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten worden besproken - Je bent 'first line support' waarbij je per mail en telefonisch ondersteuning zal bieden aan je collega's over de verschillende vestigingen heen. Je zal de binnenkomende vragen onderzoeken, een oplossing zoeken, deze oplossing zelf testen en feedback geven. Hierbij beheer je een mailbox (gemiddeld 100 binnenkomende mails per dag) met vragen/problemen in verband met business processen en systemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega's over verschillende vestigingen heen. Je zorgt voor een analyse van het probleem en je gaat de meest geschikte oplossing bieden, dit zo snel als mogelijk.

  • Chauffeur CE (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een ervaren chauffeur CE voor een bedrijf regio Oostende. Je vervoert voornamelijk grondstoffen zoals asfalt, puin en granulaten. Je vertrekt steeds vanuit het depot

  • CHAUFFEUR CE INTERNATIONAAL M/V (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een ce rijbewijs en bij voorkeur ervaring Je kan fysiek werk aan (laden en lossen van de vrachtwagens) Je bent bereid om uit te slapen van maandag tot vrijdag Je hebt een basiskennis Frans

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Hasselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STRIJKSTER (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    Strijken zit je in het bloed, je bent klantvriendelijk én werkt graag in een familiale sfeer? Wil je graag een job waar het evenwicht tussen werk en gezin mooi in evenwicht is? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste én ervaren strijkster! (combinatie met poetsen kan zeker).

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Plaatser & keurder van brandleidingen, brandhaspels en sprinklersystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: MDP GROUP AFDELING FIREPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als technieker dien je in de garage van een nieuwbouw leidingen te gaan leggen waar de sprinkler installatie ivm brandbeveiliging kunnen worden geplaatst/aangesloten. Je kijkt op een plan waar de leidingen moeten komen, trekt de leidingen en test de druk op brandleiding en blussers conform de norm uit. Zelf hoef je geen gaten te boren. Deze worden reeds geboord door een ander bedrijf. Daarnaast wordt je ook ingeschakeld om brandblussers en brandhaspels te keuren.

  • Commercieel bediende (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Heb je ervaring als customer service medewerker en wil je werken voor een grote speler? Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract! Je werkt in een voltijds regime en verzorgt hierbij volgende taken: invoeren en opvolgen van orders (van bestelling tot levering) contacten onderhouden met interne afdelingen - productie, kwaliteit, logistiek optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten m.b.t. prijzen, leveringen, klachten onderhouden van klantencontacten, zowel mondeling als schriftelijk (telefoon, mail..) verzorgen van alle nodig administratie

  • Connect-ICT - On Site Support Engieer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Als Onsite Support Engineer ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...    Profiel  Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Microsoft (SharePoint, SQL, Win7/10, Office 2013/16) Desktop support Printing problemen LAN/WAN (basis) Mobiele apparaten, IP phone en videoconferencing ITIL kennis Goede communicatieskills (Ned/Frans/Engels) zijn een must

Zoek naar antwoorden van PRINTEC PAPIER NV in sociale netwerken
Look for responds of PRINTEC PAPIER NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRINTEC PAPIER NV. Laat een reactie achter voor PRINTEC PAPIER NV. PRINTEC PAPIER NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRINTEC PAPIER NV. Leave a respond for PRINTEC PAPIER NV. PRINTEC PAPIER NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRINTEC PAPIER NV op de google maps. Adres en contacten PRINTEC PAPIER NV
Location of PRINTEC PAPIER NV on the google maps. Address and contacts of PRINTEC PAPIER NV

Andere gerelateerde bedrijven als come PRINTEC PAPIER NV PRINTEC PAPIER NV: FLDECTO FLEURUS SA | LILY-ANNE HAIR-STYLE | Espace Dentaire de la Dodaine | COIFFURE NOEL | VANDERKRIEKEN ILSE

Other related companies as PRINTEC PAPIER NV: FLDECTO FLEURUS SA | LILY-ANNE HAIR-STYLE | Espace Dentaire de la Dodaine | COIFFURE NOEL | VANDERKRIEKEN ILSE

PRINTEC PAPIER NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PRINTEC PAPIER NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01983276367. Het bedrijf PRINTEC PAPIER NV bevindt zich op het adres: Jozef Van Elewijckstr 86 1853 Strombeek-Bever. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 187,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Miscellaneous Products. Lijst met producten zijn Import-export - miscellaneous.
De hoofdactiviteit van PRINTEC PAPIER NV is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRINTEC PAPIER NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRINTEC PAPIER NV, openstaande posities, locatie van PRINTEC PAPIER NV op de kaart.

PRINTEC PAPIER NV is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is PRINTEC PAPIER NV, company assigned to the tax number BE01983276367. The company PRINTEC PAPIER NV is located at the address: Jozef Van Elewijckstr 86 1853 Strombeek-Bever. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 187,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Miscellaneous Products. List of products are Import-export - miscellaneous.
The main activity of PRINTEC PAPIER NV is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PRINTEC PAPIER NV is not available. You also can look at reviews of PRINTEC PAPIER NV, open positions, location of PRINTEC PAPIER NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRINTEC PAPIER NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRINTEC PAPIER NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRINTEC PAPIER NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRINTEC PAPIER NV, employees, financial statistics.