PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR
Private companiesReal Estate • PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR

Contactgegevens PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Excelsiorln 4a 1930 Zaventem, België

Telefoon (phone): 32.27 14 01 00 - 32.27 14 01 00 -

Fax (fax): +32 (59) 505-51-82 +32 (59) 505-51-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR
Products information PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR

BTW identificatienummer (tax): BE06978485107
Ondernemingsnummer: 3198913574
Hoofdstad (capital): 673,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 466,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Import-export - rubber and plastic products

Product categorie (product category): Miscellaneous Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR
(Get full report from official database of BE for PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR
Addition kinds of activities for PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR

14790102. Sienna mijnbouw | Sienna mining
29510201. Asfalt- en asfaltische plaveiselmengsels (niet van raffinaderijen) | Asphalt and asphaltic paving mixtures (not from refineries)
30890304. Deuren, vouwen: kunststof of kunststof bekleed stof | Doors, folding: plastics or plastics coated fabric
32910303. Grit, staal | Grit, steel
33649902. Titanium sterven gietstukken | Titanium die-castings
72419901. Kapperskool | Barber college
73899943. Renbaanreiniging, behalve gebouwen | Racetrack cleaning, except buildings

Werken bij PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR. Looking for open vacancies in other companies

  • Walsenmaker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee met het maken en herstellen van de walsen.

  • Magazijnier met heftruckattest (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wens jij als magazijnier te werken in de regio Leuven? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Heverlee zijn wij tijdelijk op zoek naar een magazijnier (m/v) met een heftruckattest. Als magazijnier zal jij instaan voor het inladen van de vrachtwagens. Je bereidt ook de bestellingen voor en de drukt de juiste tickets op de computer af. Indien nodig, sta je ook de klanten telefonisch te woord.

  • Chef / gerant (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Voor onze uitbating te Sint Pieters Woluwe zijn we op zoek naar een gedreven horecaprofessional wie een grote passie voor kwaliteitscatering uitstraalt. * Als chef-gerant van deze uitbating ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de keukenmedewerkers en schrikt het jou niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken. * Je bent verantwoordelijk voor en neemt deel aan de productie van maaltijden alsook het opstellen van de menu's * Je bent verantwoordelijk voor het coachen van een team van 6 personen: je legt de taken van uw team vast rekening houdend met de motivatie en teamspirit * Je staat in voor de praktische organisatie, uitvoering en controle van de werkzaamheden . * Je zorgt voor efficient werkvoortgang en lost problemen op. * Je waarborgt de naleving van richtlijnen i.v.m. productie (keukenactiviteiten), kwaliteit & hygiëne (HACCP) * Je doet de bestellingen via intranet. * Je controleert en je beheert de foodcost. * Je controleert de leveringen (overeenstemming, kwaliteit, hoeveelheid, respect van de leveringsprocedures) * Je zorgt daarenboven voor een optimaal food cost beheer van jouw keuken waarbij je er steeds in slaagt om kwaliteitsvolle & gezonde maaltijden voor te stellen.

  • Meestergast - Technische dienst (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u iemand met technische kennis en die zijn team kan motiveren en coachen ? Dan is deze functie voor u! - Organiseren, coördineren, controleren en sturen van werkzaamheden bij een 15 tal arbeiders op de technische afdeling. - U zorgt ervoor dat de arbeiders in het magazijn, het atelier en buiten, collegiaal, efficiënt en veilig werken - U waakt over de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO - U tekent werfinstallaties uit, zorgt voor de vergunningen - U organiseert het transport, verrekent afval en schade en volgt het onderhoud van de machines op - U registreert keuringen en schrijft werkinstructies - U rapporteert aan de coördinatoren van de materieeldienst - U werkt mee aan projecten i.v.m KVGM - U werkt in een bouwholding en bent bereid binnen de richtlijnen te werken - U lost problemen op en bent de verantwoordelijke voor het eindresultaat

  • Groenarbeider (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren groenarbeider met rijbewijs B. jou takenpakket zal bestaan uit: snoeien gras afdoen onkruid verwijderen werken met allerhande machines klinkers leggen ( paden die door de tuin lopen) ... trefwoorden: tuinarbeider, groen, groenmedewerker, tuin, landbouw, groendienst, ...

  • Huishoudhulp Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudheld (m/v) Regio Middelburg- Solliciteer met SMS (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Middelburg. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Asfaltarbeider rijb. B Regio Sint-Niklaas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aannemingen Van Wellen, Aswebo en de infra-afdeling van Kumpen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de algemene grond- en asfaltwerken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben wij in eigen beheer. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep. Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Is jouw ideale job er eentje waar je dag in dag uit in openlucht mag zijn? Frisse lucht, zon en zelfs regen, vogels horen fluiten: er zijn maar weinig werkvloeren die daar tegenop kunnen. In deze job moet je flexibel zijn. Maar je zorgt ervoor dat onze wegen berijdbaar blijven en onze straten er fraaier uitzien. Aanvulling van een bestaande asfaltploeg uit regio Sint -Niklaas. Deze ervaren ploeg voert onderhoud en/of aanleg van asfaltwegen en aanverwanten op diverse werven. Aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen Lossen, spreiden en profileren van de asfaltlaag, etc. U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen).

  • Freelance Docent Renovatiecoördinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs werft aan: Freelance Docent renovatiecoördinator. Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor het uitbreiden van ons cursusaanbod! Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal . Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

  • Klusbedrijf (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/sanitairspecialisten/polyvalente klusbedrijven/schilders of behangers die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.*******Taken: Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/allround klusbedrijven/schilders/behangers of sanitairpecialisten die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten (meest particulieren) een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • VERKOPER / BUSINESS CONSULTANT (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: CARL VAN DE VELDE TRAINING INSTITUUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We bieden je de opportuniteit om deel uit te maken van het Carl Van de Velde Training Instituut Team dat als missie heeft ondernemers te inspireren en motiveren naar een zakelijke doorbraak en de economie in Vlaanderen te stimuleren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onze klantenwerving in de B2B sector. Enerzijds werk je pro-actief aan de groei van een professioneel netwerk d.m.v. prospectie. Anderzijds bezoek je ondernemers en via 1-op-1-gesprekken voer je doorgedreven groeianalyses op hun bedrijf uit.

Zoek naar antwoorden van PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR in sociale netwerken
Look for responds of PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR. Laat een reactie achter voor PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR. PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR. Leave a respond for PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR. PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR op de google maps. Adres en contacten PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR
Location of PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR on the google maps. Address and contacts of PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR

Andere gerelateerde bedrijven als come PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR: DEBACKERE ERIC | LA CHIFFONNI?RE | Korenaar (De) | DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL | Pieters L

Other related companies as PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR: DEBACKERE ERIC | LA CHIFFONNI?RE | Korenaar (De) | DOMINIQUE (TRAITEUR) SPRL | Pieters L

PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06978485107. Het bedrijf PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR bevindt zich op het adres: Excelsiorln 4a 1930 Zaventem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 673,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 466,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Miscellaneous Products. Lijst met producten zijn Import-export - rubber and plastic products.
De hoofdactiviteit van PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR, openstaande posities, locatie van PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR op de kaart.

PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR, company assigned to the tax number BE06978485107. The company PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR is located at the address: Excelsiorln 4a 1930 Zaventem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 673,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 466,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Miscellaneous Products. List of products are Import-export - rubber and plastic products.
The main activity of PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR is not available. You also can look at reviews of PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR, open positions, location of PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEGASUS POLYMERS INTERNAT COORDINATION INC VBR, employees, financial statistics.