BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA

Contactgegevens BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 15, Nederrij 2200 Herentals, België

Telefoon (phone): 32.14 41 13 47 32.14 41 13 47

Fax (fax): +32 (16) 122-49-90 +32 (16) 122-49-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA
Products information BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09788513183
Ondernemingsnummer: 3300811767
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 769,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Undertakers - requisites

Product categorie (product category): Miscellaneous Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA
(Get full report from official database of BE for BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA
Addition kinds of activities for BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA

3579. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
509301. Afvalpapier en doekmaterialen | Waste paper and cloth materials
752102. Overdekte parkeervoorzieningen | Indoor parking services
951102. Afvalbeheerbureaus | Waste management agencies
20660203. Gepoederde Cacao | Powdered cocoa
22959900. Gekoate stoffen, niet gegumineerd, nec | Coated fabrics, not rubberized, nec
28920213. Nitrostarches (explosieve) | Nitrostarches (explosive)
37140122. Radiatoren en radiator schalen en kernen, motorvoertuig | Radiators and radiator shells and cores, motor vehicle
79970204. Jachtclub, lidmaatschap | Yacht club, membership

Werken bij BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Top Technisch operator (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bewaakt en bedient een machine of automatische productielijn voor de verwerking van voedingsproducten. Werkt volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en de productierichtlijnen (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). Voert kwaliteitscontroles uit op de grondstoffen en de (half)afgewerkte producten. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: manuele handelingen die aan het product gelinkt zijn uitvoeren (garneren, ...), de installaties monteren en afstellen, het basisonderhoud uitvoeren en een team coördineren (operatoren, bestuurders, ...).

  • Productiemedewerker - 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Reiniging van installaties, machines en werkplekken binnen de productie afdeling & aardappelsortering. Zoals: productielijnen reinigen / reinigingsplanning raadplegen / werken volgens hygiëne- & veiligheidsnormen. - Je bent ook polyvalent inzetbaar. Zoals: in overleg met de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren / e voegt additieven toe / je maakt coatings aan en draagt zorg voor een nette werkomgeving.

  • Service technieker HVAC (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant regio Rotselaar, is actief in verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitair. Zij zoeken een service technieker HVAC voor regio Vlaams-Brabant. Als service technieker sta je in voor volgende: Je verzorgt de indienststelling en het elektrische aansluiten van nieuwe huishoudelijke installaties. Bovendien sta je in voor het onderhoud en de depannages bij de klant. Je plaatst dus nooit zelf maar bent verantwoordelijk voor de inregeling, parametrering en de verslaggeving van volgende installaties: Gaswandketels met bijhorende sturingen Warmtepompen: lucht-water en lucht-lucht Ventilatiesystemen C en D Fotovoltaïsche panelen en zonneboilers

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren heftruckchauffeurs die ook inpakwerk willen doen. Het werk zal voornamelijk bestaan uit goederen laden/lossen en het verplaatsen met de heftruck.

  • Technieker - regio Oost Vlaanderen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een technieker met ervaring en/of kennis van electronica. Je werkt mee aan de preventieve en correctieve onderhouden van spoorweglijnen. Ook zal je fouten moeten opsporen en preventieve werkzaamheden uitvoeren . Verder sta je in voor de controles van diverse seinkasten.

  • Poetshulp (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: PWA-DCO LUMMEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons dienstenchequekantoor zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerk(st)ers voor het poetsen bij mensen thuis.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HR Director (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Samen met je team van 7 HR medewerkers  ben je verantwoordelijk voor de toepassing van een coherent HR beleid alsook een correcte payroll en sluitende personeelsadministratie  Je bouwt verder op het bestaande HR beleidsplan en zorgt voor de implementatie ervan. Je werkgebied is België, Luxemburg en Frankrijk.  Je zorgt waar nodig voor een aangepaste organisatiestructuur die competitief is in een snel veranderende retailmarkt. Je staat in voor de ontwikkeling, implementatie, evaluatie en bijsturing van de nodige HR-tools en het HR beleid (van R&S tot Employer Branding, Engagement en Talent).  Je bewaakt de bijhorende HR procedures en rapportages. Waar nodig werk je deze verder uit (HR plannings- en communicatietools) Je zorgt voor een competitief Compensation & Benefits beleid, alsook het benchmarken van loongegevens en functies. Je bent het intern en extern aanspreekpunt (uitzendkantoren, sociale partners, officiële instanties…) voor alle HR-aangelegenheden. Je blijft steeds up-to-date m.b.t. sociaal zekerheids- en arbeidsrecht, alsook de laatste HR topics. Waar nodig zorg je voor de vertaling naar de business en het implementeren ervan. Je coördineert het volledige R&S proces,alsook het VTO-beleid. Je zorgt voor de opmaak van het rekruterings- en opleidingsplan. Je volgt hierbij de experten per productgroep op. Je beantwoordt complexere sociaal-juridische vragen of treedt op bij inspecties. Je bent verantwoordelijk voor het jaarlijkse personeels- en trainingsbudget en de bewaking ervan.  Je streeft bij dit alles een positieve werksfeer na door een duidelijke communicatie tussen hoofdkantoor, stores en warehouse. Het sociaal overleg behoort eveneens tot je takenpakket (OR, SD en IDPBW). Je maakt deel uit van het management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO van de onderneming. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende, toonaangevende retailspeler en is gevestigd in de regio Antwerpen. 

  • Maintenance Planner Fine Food Meat (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als maintenance planner vertaal je de onderhoudsopdrachten in concrete werkplannen voor het technische team. Zo ben je mee verantwoordelijk voor een goed draaiend machinepark en draag je bij aan de vlotte werking van Fine Food Meat, het vleesverwerkende bedrijf van Colruyt Group. Als technisch-administratief werkvoorbereider heb je verschillende taken: Je bereidt het werk van de technici voor, zowel voor preventieve onderhoudswerken als geplande herstellingen van de machines in deze veelzijdige productie-omgeving (verpakkings- en vacuümmachines, transportsystemen, enz.). Je zorgt ervoor dat het nodige materiaal tijdig beschikbaar is. Je plaatst bestellingen, je controleert de leveringen en volgt ze op, legt artikels uit het magazijn klaar. Je documenteert contactgegevens, handleidingen, schema’s, werkinstructies, instelparameters, technische tekeningen en foto’s. Je doet de opvolging nadat de werken zijn afgerond. Je vervult een aantal administratieve taken zoals het controleren van installatiegegevens, het bewaken van dubbele aanvragen, het nakijken van de parameters van de werkbonnen, het opstellen van de taakvolgorde. Je speelt ook een rol in de veiligheid, gezondheid en hygiëne op het werk. Je werkt op de site Stroppen in Halle.

  • HR-freelancers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit HR ondersteunen wij klanten bij het spotten, ontwikkelen en optimaal benutten van talenten. We doen dit onder andere via werving en selectie van de juiste mensen, het opzetten van een sterk employer brand, het uitvoeren van assessment en development centers en coaching van medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat HR op wieltjes loopt door klanten te ondersteunen bij de opstart, uitbouw en verzorging van hun HR-beleid. Als ervaren HR verantwoordelijke/ Business partner of HR consultant treed je op als HR aanspreekpunt en –partner voor (KMO) zaakvoerders of HR Managers. Jouw HR commitment draagt bij tot betere bedrijfsresultaten. Je brede ervaring én interesse in diverse domeinen binnen HR stellen je in staat om als HR-verantwoordelijke diverse HR - projecten en taken te realiseren bij en in samenwerking met onze klanten: selectie en behoud van medewerkers, competentiemanagement, medewerkerstevredenheid, verbetergroepen en autonome teams, teambegeleiding, individuele coaching, opleiding. Je belangrijkste focus is enerzijds om bij onze klanten HR inzichten bij te brengen en toe te passen, ter ondersteuning van het management, anderzijds om de medewerkers optimaler te laten functioneren.

  • Verpleegkundige nacht OKT+NOV (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

     Samen met een zorgkundige zal je de taken van de nachtdienst uitoefenen. Voornamelijk wordt er verwacht dat de verpleegkundige 2 maal per nacht een toer afwerkt in het woonzorgcentrum en de medicatie klaar zet. 

Zoek naar antwoorden van BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA. Laat een reactie achter voor BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA. BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA. Leave a respond for BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA. BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA op de google maps. Adres en contacten BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA
Location of BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA on the google maps. Address and contacts of BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA: V.U.B.-FAC.RECHTSGELEERD. | MAISON OC?ANE | BANCONTACT-MISTER CASH | JOSEPH LOOTENS | DUPONT THIERRY

Other related companies as BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA: V.U.B.-FAC.RECHTSGELEERD. | MAISON OC?ANE | BANCONTACT-MISTER CASH | JOSEPH LOOTENS | DUPONT THIERRY

BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09788513183. Het bedrijf BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA bevindt zich op het adres: 15, Nederrij 2200 Herentals. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 769,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Miscellaneous Products. Lijst met producten zijn Undertakers - requisites.
De hoofdactiviteit van BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA, openstaande posities, locatie van BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA op de kaart.

BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA, company assigned to the tax number BE09788513183. The company BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA is located at the address: 15, Nederrij 2200 Herentals. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 769,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Miscellaneous Products. List of products are Undertakers - requisites.
The main activity of BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA is not available. You also can look at reviews of BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA, open positions, location of BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEGRAFENISSEN CREMATIES MARCEL DANEELS BVBA, employees, financial statistics.