VITRERIE PHILIPPE SA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • VITRERIE PHILIPPE SA
Private companiesAgricultural Services • VITRERIE PHILIPPE SA

Contactgegevens VITRERIE PHILIPPE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VITRERIE PHILIPPE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VITRERIE PHILIPPE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard du Nord 37; 6140; Fontaine-l'Ev锚que, België

Telefoon (phone): 071 52 42 39; 071 52 80 59 (+32-071 52 42 39; 071 52 80 59) 071 52 42 39; 071 52 80 59 (+32-071 52 42 39; 071 52 80 59)

Fax (fax): 071 52 20 13 (+32-071 52 20 13) 071 52 20 13 (+32-071 52 20 13)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VITRERIE PHILIPPE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VITRERIE PHILIPPE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VITRERIE PHILIPPE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VITRERIE PHILIPPE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VITRERIE PHILIPPE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VITRERIE PHILIPPE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VITRERIE PHILIPPE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VITRERIE PHILIPPE SA
Products information VITRERIE PHILIPPE SA

BTW identificatienummer (tax): BE01489715576
Ondernemingsnummer: 3458190917
Hoofdstad (capital): 492,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 272,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Glaziers

Product categorie (product category): Mirrors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VITRERIE PHILIPPE SA
(Get full report from official database of BE for VITRERIE PHILIPPE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VITRERIE PHILIPPE SA
Addition kinds of activities for VITRERIE PHILIPPE SA

501202. Commerciële voertuigen | Commercial vehicles
20999913. pectine | Pectin
35230303. Irrigatie apparatuur, zelfrijdend | Irrigation equipment, self-propelled
38290307. Plotinstrumenten, opstellen en kaartlezen | Plotting instruments, drafting and map reading
39659903. Haken, gehaakt | Hooks, crochet
50219900. Meubelen, nec | Furniture, nec
59490204. Patronen: naaien, breien en naaldwerk | Patterns: sewing, knitting and needlework
92110400. Courts, niveau van overheid | Courts, level of government

Werken bij VITRERIE PHILIPPE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VITRERIE PHILIPPE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VITRERIE PHILIPPE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VITRERIE PHILIPPE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur / verhuizer (M/V) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verhuizer/ Chauffeur C gezocht voor regio Vlaams - Brabant !

  • Werfleider CV/S (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Brussel zijn we op zoek naar een gemotiveerde werfleider. Je hebt de leiding over je team en helpt ook mee waar nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Mol kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 2 dagen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en voorbereiden van maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Moerkerke (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Moerkerke en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • E-commerce I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    The Lab heeft met zijn geeky webshop de handen vol om de collectie voortdurend up to date te houden. Breng jij als marketeer het product aan de man? Als E-commerce medewerker haal je voldoening uit een vlekkeloze aankoop van bestelling tot levering. Ben jij in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en structuur een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou! TAKEN Verzameling en verwerking van de productinformatie voor de e-shop Verzameling van het beeldmateriaal om de producten aantrekkelijk te presenteren Continue kwaliteitscontrole Je houdt de doelgroep steeds in het achterhoofd Je bent sterk op de hoogte van SEO en weet hoe je het moet toepassen Je houdt steeds de huis- en schrijfstijl voor ogen Je kan nieuwe producten foutloos opladen en bewerken Je houdt controle op de stockbeheersing Je gaat actief op zoek naar ideeën en verbeteringen voor de webshop Je kan meehelpen op beurzen indien nodig Je helpt bij de verwerking van orders en het verzenden ervan

  • Klantenadviseur (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Een van onze klant, een verzekeraar niet-leven voor particulieren. Hij stelt verzekeringsoplossingen voor bij Brand, Burgerlijke Aansprakelijkheid, Auto, Ongevallen Privéleven, BA familiale en juridische bescherming is op zoek maar een Klantenadviseur ( NL / FR) De Klantenadviseur draagt bij tot de ontwikkeling van de portefeuille van het kantoor door advies te verlenen en standaardproducten te verkopen. Hij of zij antwoordt op vragen van het publiek Hij of zij verzorgt de administratie van de bestaande portefeuille en werkt mee aan prospectieacties. De Klantenadviseur rapporteert aan de Kantoorverantwoordelijke. Activiteiten I. Commercieel - De klanten en prospects ontvangen en bedienen o De klanten hoffelijk ontvangen (in het kantoor en telefonisch) o De courante verrichtingen efficiënt afhandelen o De behoeften van de klant analyseren en passende offertes opstellen o In de dagelijkse praktijk producten en diensten verkopen conform het beleid voor risicoaanvaarding o Het verzoek indien nodig aan een bevoegde collega toevertrouwen De gesprekken voorbereiden en voeren o Het initiatief nemen voor afspraken als reactie op opportuniteiten o De gesprekken voorbereiden met behulp van de beschikbare commerciële tools o De klant een persoonlijk onthaal geven en zijn behoeften leren kennen o Producten en diensten voorstellen die overeenkomen met de behoeften en er de voordelen van uitleggen o Informatie verstrekken met een detailniveau dat aan de verwachtingen van de klant voldoet o Aan het einde van het gesprek de tevredenheid van de klant valideren Standaardproducten verkopen o De vooraf bepaalde doelstellingen respecteren, ook op het vlak van de productspreiding o De uitrusting van de klanten uitbreiden door middel van campagnes voor kruisverkoop en de upgrade van de portefeuille o De verkoop afronden zodra de klant het voorstel aanvaardt; indien niet, de nodige follow-up verzorgen (opnieuw contact zoeken, een afspraak maken...) - De follow-up van de relatie verzekeren o De follow-up en het verdere contact verzekeren na de verzending van offertes o Een goede dienst na verkoop verzekeren o De klant indien nodig naar Constatel doorverwijzen - Prospecteren -Deelnemen aan door de commerciële directie ontwikkelde acties (prospectiebestanden verwerken...) De eigen commerciële activiteit voorbereiden, organiseren en volgen o De eigen resultaten opvolgen en een wekelijks overzicht van de activiteiten opstellen o In het geval van een bestaande klant/prospectrelatie afspraken verkrijgen, plannen en kwalificeren II. Beheer -De administratie van de bestaande portefeuille verzorgen o Na de verkoop de administratieve follow-up van de dossiers verzorgen o De behandeling van de evenementen en andere beheersdaden verzekeren (mails...) De ter beschikking gestelde commerciële tools en met name de contactgegevens gebruiken en updaten

  • Operator los-en laadoperaties (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Vaste Job

    Voor Renewi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de los-en laadoperatie. Deze opdracht houdt specifiek in dat u instaat voor: De staalname van de vrachtwagens die de afvalstoffen aanleveren; Het begeleiden van de vrachtwagens naar de losplaats; Het lossen en verpompen van de vloeibare afvalstoffen; Het lossen van de containers met een containerwagen.

  • CNC-plooier (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC-plooier van metaalstukken. Je stelt zelf de machine in en bedient ze ook.

  • Technische ondersteuning en magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AW TECH

    Type: Vaste Job

    Herstellen lastoortsen (inclusief opleiding indien nodig) Isolatietesten lastoestellen (inclusief opleiding) Bijhouden en opvullen stock

  • Sauna medewerker/ uitbater (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAUNA L'EAU PURE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vacature sauna medwerker/uitbater ( full time) Takenpakket : -Ontvangst en rondleiding klanten -Afrekenen klanten -Klaarmaken van units voor verhuur -Grondig onderhoud van units en ontsmetting -Poetsen van algemene delen -Verwerken van verbruikte badlinnen -Aannemen en inboeken van reservaties -Informatie verschaffen per telefoon en e-mail

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van VITRERIE PHILIPPE SA in sociale netwerken
Look for responds of VITRERIE PHILIPPE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VITRERIE PHILIPPE SA. Laat een reactie achter voor VITRERIE PHILIPPE SA. VITRERIE PHILIPPE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VITRERIE PHILIPPE SA. Leave a respond for VITRERIE PHILIPPE SA. VITRERIE PHILIPPE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VITRERIE PHILIPPE SA op de google maps. Adres en contacten VITRERIE PHILIPPE SA
Location of VITRERIE PHILIPPE SA on the google maps. Address and contacts of VITRERIE PHILIPPE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come VITRERIE PHILIPPE SA VITRERIE PHILIPPE SA: COIFFURE KARINA | GUY VAN DE KEYBUS | RAYMOND LORGE | Pastel | W. DE SCHEPPER

Other related companies as VITRERIE PHILIPPE SA: COIFFURE KARINA | GUY VAN DE KEYBUS | RAYMOND LORGE | Pastel | W. DE SCHEPPER

VITRERIE PHILIPPE SA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VITRERIE PHILIPPE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01489715576. Het bedrijf VITRERIE PHILIPPE SA bevindt zich op het adres: Boulevard du Nord 37; 6140; Fontaine-l'Ev锚que. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 492,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 272,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mirrors. Lijst met producten zijn Glaziers.
De hoofdactiviteit van VITRERIE PHILIPPE SA is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VITRERIE PHILIPPE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VITRERIE PHILIPPE SA, openstaande posities, locatie van VITRERIE PHILIPPE SA op de kaart.

VITRERIE PHILIPPE SA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is VITRERIE PHILIPPE SA, company assigned to the tax number BE01489715576. The company VITRERIE PHILIPPE SA is located at the address: Boulevard du Nord 37; 6140; Fontaine-l'Ev锚que. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 492,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 272,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mirrors. List of products are Glaziers.
The main activity of VITRERIE PHILIPPE SA is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VITRERIE PHILIPPE SA is not available. You also can look at reviews of VITRERIE PHILIPPE SA, open positions, location of VITRERIE PHILIPPE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VITRERIE PHILIPPE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VITRERIE PHILIPPE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VITRERIE PHILIPPE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VITRERIE PHILIPPE SA, employees, financial statistics.