Jepagro Glaswerken

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Jepagro Glaswerken
Private companiesCoal Mining • Jepagro Glaswerken

Contactgegevens Jepagro Glaswerken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jepagro Glaswerken: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jepagro Glaswerken

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nijverheidsstraat 7; 3930; Hamont-Achel (Hamont), België

Telefoon (phone): 011 44 85 31 (+32-011 44 85 31) 011 44 85 31 (+32-011 44 85 31)

Fax (fax): 011 62 21 67 (+32-011 62 21 67) 011 62 21 67 (+32-011 62 21 67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jepagro Glaswerken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jepagro Glaswerken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jepagro Glaswerken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jepagro Glaswerken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jepagro Glaswerken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jepagro Glaswerken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jepagro Glaswerken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jepagro Glaswerken
Products information Jepagro Glaswerken

BTW identificatienummer (tax): BE02192291259
Ondernemingsnummer: 5371459960
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 547,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Glaziers

Product categorie (product category): Mirrors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jepagro Glaswerken
(Get full report from official database of BE for Jepagro Glaswerken)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jepagro Glaswerken
Addition kinds of activities for Jepagro Glaswerken

20130302. Frankfurters, van gekocht vlees | Frankfurters, from purchased meat
20529908. Graham crackers | Graham crackers
28999907. Chemische benodigdheden voor gieterijen | Chemical supplies for foundries
32920103. Geweven, geweven amosite asbest | Felt, woven amosite asbestos
56110000. Kledingwinkels voor mannen en jongens | Men's and boys' clothing stores

Werken bij Jepagro Glaswerken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jepagro Glaswerken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jepagro Glaswerken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jepagro Glaswerken. Looking for open vacancies in other companies

  • monteur cv en sanitair (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Dessel zijn we op zoek naar 2 ervaren monteurs voor cv en sanitair.

  • Schadebeheerder (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een ongeval is snel gebeurd. Op zo een moment is het cruciaal dat er aan de bestuurders op een efficiënte en klantvriendelijke manier verder geholpen kunnen worden Je zal ingezet worden om de schadedossiers van A tot Z af te handelen voor de voertuigen die tot ons wagenpark behoren. Wat wordt er nu van jou verwacht? - Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten om er op die manier voor te zorgen dat de klant een perfecte dienstverlening zal krijgen. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor zowel de interne als externe klanten en leveranciers, waarbij je iedereen op de hoogte houdt van de voortgang van het dossier. - Je hebt continu oog voor de klanttevredenheid en neemt indien nodig de juiste acties - Je beheerst de afspraken uit de Service Level Agreements op jouw vakgebied en komt deze na - Je draagt bij om de Key Performance Indicators van je afdeling te bereiken

  • Elektrotechnieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een ELEKTROTECHNIEKER (m/v) Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van ons machinepark  Je werkt voornamelijk aan CNC-gestuurde machines Je springt je collega's bij waar nodig

  • Wals Machinist M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Walsmachinist ben je onderdeel van de asfaltploeg volgende taken behoren ondermeer tot jouw takenpakket: Het besturen van de walsmachine deze wordt gebruikt om de eindverdichting van de asfaltverharding te realiseren; Bovendien assisteert hij/zij in de uitvoering van manuele handelingen zoals het verwerken van asfalt; De machine op de juiste manier bedrijfsklaar maken en onderhouden (dagelijks); Het verzorgen van onderhoud en kleine reparaties aan de walsmachine.

  • Kandidaat bedrijfsleiders - Assistent bedrijfsleiders (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant een doe-het-zelf zaak zoeken wij een kandidaat bedrijfsleider/assistent bedrijfsleider. Je stimuleert de medewerkers om een klantgerichte service te bieden en de winkel op orde te houden. Je steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Je stelt prioriteiten en verdeelt het werk onder de medewerkers. Je begeleidt de medewerkers door coaching en controle. Je helpt de winkelverantwoordelijke bij het dagelijkse beheer van de winkel en je vervangt hem bij zijn afwezigheid.

  • Poetshulp Langdorp V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • huishoudhulp Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Huishoudelijke Hulp (Rollegem en omgeving) (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook.

  • Enthousiaste huishoudhulpen Hamme/ Moerzeke/Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • student lader - losser deeltijds zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO SANORICE

    Type: Studentenjob

    Voor Sanorice een rijstwafelfabriek in Zottegem zijn we op zoek naar studenten die op afroepbasis regelmatig kunnen inspringen als LADER-LOSSER zowel buiten als tijdens de schoolvakanties dus eens een dagje geen les, kan je jou standby laten zetten om voor deze opdrachten opgeroepen te worden TAKEN: stapelen van afgewerkte producten in de containers op de laadkade WERKREGIMES: deeltijds, afhankelijk van de planning van de logistieke dienst wordt je opgeroepen om te komen laden de ene week is dat van maandag tot vrijdag, de andere week enkele dagen. (héél variabel werkrooster) maar met werkuren van 6-10 of van 6-12u en soms van 6-14u.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Vacature Kinesist(e) – (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesist(e) om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat (zie www.cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

Zoek naar antwoorden van Jepagro Glaswerken in sociale netwerken
Look for responds of Jepagro Glaswerken in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jepagro Glaswerken. Laat een reactie achter voor Jepagro Glaswerken. Jepagro Glaswerken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jepagro Glaswerken. Leave a respond for Jepagro Glaswerken. Jepagro Glaswerken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jepagro Glaswerken op de google maps. Adres en contacten Jepagro Glaswerken
Location of Jepagro Glaswerken on the google maps. Address and contacts of Jepagro Glaswerken

Andere gerelateerde bedrijven als come Jepagro Glaswerken Jepagro Glaswerken: Van Hoo Eric | CHR. G?RARD | P. DEBUCQUOY | POSTOMAT LANDEN | BIBERSZTEJN

Other related companies as Jepagro Glaswerken: Van Hoo Eric | CHR. G?RARD | P. DEBUCQUOY | POSTOMAT LANDEN | BIBERSZTEJN

Jepagro Glaswerken is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jepagro Glaswerken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02192291259. Het bedrijf Jepagro Glaswerken bevindt zich op het adres: Nijverheidsstraat 7; 3930; Hamont-Achel (Hamont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 547,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mirrors. Lijst met producten zijn Glaziers.
De hoofdactiviteit van Jepagro Glaswerken is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jepagro Glaswerken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jepagro Glaswerken, openstaande posities, locatie van Jepagro Glaswerken op de kaart.

Jepagro Glaswerken is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jepagro Glaswerken, company assigned to the tax number BE02192291259. The company Jepagro Glaswerken is located at the address: Nijverheidsstraat 7; 3930; Hamont-Achel (Hamont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 547,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mirrors. List of products are Glaziers.
The main activity of Jepagro Glaswerken is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Jepagro Glaswerken is not available. You also can look at reviews of Jepagro Glaswerken, open positions, location of Jepagro Glaswerken on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jepagro Glaswerken, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jepagro Glaswerken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jepagro Glaswerken, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jepagro Glaswerken, employees, financial statistics.