Glavomet-Glaverlux

Particuliere bedrijvencommunicatie • Glavomet-Glaverlux
Private companiesCommunications • Glavomet-Glaverlux

Contactgegevens Glavomet-Glaverlux: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Glavomet-Glaverlux: address, phone, fax, email, website, opening hours

Glavomet-Glaverlux

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bisschoppenhoflaan 95; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 325 50 80; 03 326 06 30 (+32-03 325 50 80; 03 326 06 30) 03 325 50 80; 03 326 06 30 (+32-03 325 50 80; 03 326 06 30)

Fax (fax): 03 326 06 30 (+32-03 326 06 30) 03 326 06 30 (+32-03 326 06 30)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Glavomet-Glaverlux: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Glavomet-Glaverlux"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Glavomet-Glaverlux"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Glavomet-Glaverlux, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Glavomet-Glaverlux. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Glavomet-Glaverlux, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Glavomet-Glaverlux. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Glavomet-Glaverlux
Products information Glavomet-Glaverlux

BTW identificatienummer (tax): BE08892578125
Ondernemingsnummer: 4358245849
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 603,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Glaziers; Double glazing; Gratings; Repair services

Product categorie (product category): Mirrors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Glavomet-Glaverlux
(Get full report from official database of BE for Glavomet-Glaverlux)

Aanvulling soorten activiteiten voor Glavomet-Glaverlux
Addition kinds of activities for Glavomet-Glaverlux

2041. Bloem- en andere graanmolenproducten | Flour and other grain mill products
352303. Bemestings-, spray-, dusting- en irrigatiemachines | Fertilizing, spraying, dusting, and irrigation machinery
22111107. Eend, katoen | Duck, cotton
23260102. Overalls en overalls | Overalls and coveralls
37280403. Avondautomaten, vliegtuigen | Chaff dispensers, aircraft
37310101. Barges, bouw en reparatie | Barges, building and repairing
39110106. Parel sieraden, natuurlijk of gekweekt | Pearl jewelry, natural or cultured
39140102. Bestek, zilver | Cutlery, silver
61599902. Intermediate investment banks | Intermediate investment banks
87310200. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research

Werken bij Glavomet-Glaverlux: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Glavomet-Glaverlux: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Glavomet-Glaverlux. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Glavomet-Glaverlux. Looking for open vacancies in other companies

  • Torenkraanbestuurder bovendraaier met afstandsbediening (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn dringend op zoek naar een torenkraanbestuurder met attest voor een bovendraaier met afstandsbediening. Wanneer je niet aan het kranen bent help je vooral mee met het bekisten en metselen. (50%-50%)

  • Productiemedewerker volcontinu gezocht optie vast! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taak bestaat uit: verpakken en verbinden van coils met staalband, hardboard en papier. De staalband wordt met een soort pistool aangespannen (pneumatische machine) de manier waarop het produkt moet verpakt worden, wordt aangegeven met codes. Dit zijn 3 cijfers en/of letters. Iedereen krijgt een kaart met deze codes. de rol wordt met een kraan op de lijn gezet de verpakker meet de rol op en scant de code. Hij geeft de meting ook in via een scanner verpakken met staalband, papier of hardboard indien papierverpakking, moet dit mooi ingevouwen worden. Er wordt nadien ook een binnenring in de rol gestoken na de verpakking, worden nog banden rond de rol gestoken de rollen wegen tussen de 15 en 30 ton

  • Huishoudhulp/Poetshulp Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een schoonma(a)k(st)er om op het politiekantoor van Herentals te poetsen: Maandag van 9u00 - 14u30 Dinsdag van 9u00 - 12u00 Woensdag van 9u00 - 12u00 Donderdag van 9u00 - 12u00 Vrijdag van 9u00 - 14u30

  • Bijlesgever fysica (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent Verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een detailhandel van kook- en decoratiegerief zijn wij op zoek naar jobstudenten voor de weekends en vakanties. Je staat vooral in voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het op orde houden van de winkel. Je werkt op woensdagnamiddag, zaterdag en/ of zondag.

  • Allround administratief bediende regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar een allround administratief bediende. Je takenpakket zal bestaan uit: Opmaken van contracten Inplannen afspraken Ingave van de contracten Ingave volumes Afwegen van verse producten Facturatie en controle

  • PROJECTMANAGER B2B (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als projectmanager ben je de ambassadeur van het bedrijf: Je verkent de markt en bouw zo een netwerk uit van vastgoedpromotoren Je beheert je klantenportefeuille van A tot Z Je geeft advies op maat Je tekent de plannen uit (3D) Complete en gedetailleerde prijsbestekken uitwerken De bestelling (beschikbaarheid van producten, leveringstermijn, behandeling van klachten, ...) en de klanten (acties, tevredenheidsenquêtes, aanmaningen, ...) opvolgen Een vooruitgangstraject voorstellen Het commerciële voorstel uitstippelen Trefwoorden: advies, keuken, op maat van de klant,3D plan, offertes, commercieel, klantenbinding, ...   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf dat al jaren actief is in de verkoop van keukens en elektrische keukenapparatuur. Onze klant tracht de beste verhouding aan te bieden tussen design, kwaliteit en prijs en dit alles volledig op maat van haar klanten. Momenteel zijn we op zoek naar een projectmanager B2B voor de regio Oost- en West-Vlaanderen (m/v).  

  • Sales assistant met passie voor marketing (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons in de regio van Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een sales assistant met passie voor marketing.  Als sales assistant ben je verantwoordelijk voor volgende taken:  Opmaken van offertes, ondersteuning van de vertegenwoordigers Nieuwe klantenrelaties uitbouwen en nieuwe opportuniteiten zoeken  De marketing verder uitwerken op vlak van social media, de branding verder uitbouwen..  

  • Monteur / onderhoudstechnieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NETWERK

    Type: Vaste Job

    Machines optimaal afstellen. Uitvoeren van reparaties en preventief onderhoud aan de productiemachines. Reviseren en aanpassen van machines i.s.m. de technische dienst. Nemen van initiatief tot en mede uitvoeren van (technische) verbeteringen. Analyse en oplossen van storingen i.s.m. de Teamleader Productie. Het opvolgen en bijsturen van machines na analyse van uitvalpercentages en efficiëntieresultaten. Het actief deelnemen aan verbeterprojecten. Het onderzoeken en oplossen van kwaliteitsissues en klachten. Naleven van de gestelde regels t.a.v. veiligheid, welzijn en milieu (5S).

  • Reclame bedeler in Borgerhout (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Pedicure/medische pedicure (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van Glavomet-Glaverlux in sociale netwerken
Look for responds of Glavomet-Glaverlux in social networks

Lees alle opmerkingen voor Glavomet-Glaverlux. Laat een reactie achter voor Glavomet-Glaverlux. Glavomet-Glaverlux bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Glavomet-Glaverlux. Leave a respond for Glavomet-Glaverlux. Glavomet-Glaverlux on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Glavomet-Glaverlux op de google maps. Adres en contacten Glavomet-Glaverlux
Location of Glavomet-Glaverlux on the google maps. Address and contacts of Glavomet-Glaverlux

Andere gerelateerde bedrijven als come Glavomet-Glaverlux Glavomet-Glaverlux: DE VIJF ZUILEN | ACQUA-VITAL | MICHEL VANDENBUSSCHE | Marché d'Outremeuse (Le) | LECTUS LECTUS

Other related companies as Glavomet-Glaverlux: DE VIJF ZUILEN | ACQUA-VITAL | MICHEL VANDENBUSSCHE | Marché d'Outremeuse (Le) | LECTUS LECTUS

Glavomet-Glaverlux is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Glavomet-Glaverlux, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08892578125. Het bedrijf Glavomet-Glaverlux bevindt zich op het adres: Bisschoppenhoflaan 95; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 603,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mirrors. Lijst met producten zijn Glaziers; Double glazing; Gratings; Repair services.
De hoofdactiviteit van Glavomet-Glaverlux is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Glavomet-Glaverlux is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Glavomet-Glaverlux, openstaande posities, locatie van Glavomet-Glaverlux op de kaart.

Glavomet-Glaverlux is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Glavomet-Glaverlux, company assigned to the tax number BE08892578125. The company Glavomet-Glaverlux is located at the address: Bisschoppenhoflaan 95; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 603,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mirrors. List of products are Glaziers; Double glazing; Gratings; Repair services.
The main activity of Glavomet-Glaverlux is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Glavomet-Glaverlux is not available. You also can look at reviews of Glavomet-Glaverlux, open positions, location of Glavomet-Glaverlux on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Glavomet-Glaverlux, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Glavomet-Glaverlux, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Glavomet-Glaverlux, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Glavomet-Glaverlux, employees, financial statistics.