Wilford Industry NV

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Wilford Industry NV
Private companiesEducational Services • Wilford Industry NV

Contactgegevens Wilford Industry NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wilford Industry NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wilford Industry NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriepark-Drongen 6K; 9031; Gent (Drongen), België

Telefoon (phone): 09 280 70 30 (+32-09 280 70 30) 09 280 70 30 (+32-09 280 70 30)

Fax (fax): 09 281 12 04 (+32-09 281 12 04) 09 281 12 04 (+32-09 281 12 04)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wilford Industry NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wilford Industry NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wilford Industry NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wilford Industry NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wilford Industry NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wilford Industry NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wilford Industry NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wilford Industry NV
Products information Wilford Industry NV

BTW identificatienummer (tax): BE04261840820
Ondernemingsnummer: 5497528076
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 580,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Tarpaulins; Commercial agencies; Sewing thread

Product categorie (product category): Military and police goods

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wilford Industry NV
(Get full report from official database of BE for Wilford Industry NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wilford Industry NV
Addition kinds of activities for Wilford Industry NV

5261. Detailhandelkwekerijen en tuinwinkels | Retail nurseries and garden stores
24399902. Houthakkers, structurele: gelamineerde timmerhout | Timbers, structural: laminated lumber
38120103. Airspeed instrumentatie (luchtvaartinstrumenten) | Airspeed instrumentation (aeronautical instruments)
50470306. Gehoorapparaten | Hearing aids
51420104. Groenten, bevroren | Vegetables, frozen
75139901. Truck leasing, zonder chauffeurs | Truck leasing, without drivers

Werken bij Wilford Industry NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wilford Industry NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wilford Industry NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wilford Industry NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator blending. Je zal werken in 3 ploegen. Je beschikt over een technische achtergrond en/of relevante ervaring.

  • Autocad-tekenaar te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met je collega’s tekenaars en je werkt onder leiding van de leidinggevende CAD CAM. Taken: In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct. Je zal dus de ontwerpen van de architect moeten omzetten in tekeningen. met als specifieke taken: ? Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) ? Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen. ? Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) ? Stuklijsten maken in excel ? Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst ? As built dossiers opstellen na afwerking van het project ? Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • Verpleegkundige spoedafdeling - 30 tot 38 uur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ Maria Middelares

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige op de spoedgevallen sta je in voor het correct toepassen van diverse verpleegkundige en medisch-technische handelingen in de dringende medische hulpverlening in nauwe samenwerking met de artsen. Je staat mee in voor de triage van de patiënten die zich op spoed aanmelden.. Je stabiliseert en verzorgt patiënten met een acute of levensbedreigende pathologie. Je maakt deel uit van het reanimatieteam en beantwoordt alle reanimatie oproepen in het ziekenhuis. Je voert (secundaire) transporten uit met de ziekenwagen.

  • Ervaren metser (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in totaalprojecten is Konvert Construct op zoek naar ervaren metsers. Ben je woonachtig in de regio Overpelt - Neerpelt - Hamont - Balen - Bocholt? Heb je ervaring als metser? Heb je inzicht en wil je graag doorgroeien? Neem dan onmiddellijk contact met ons op!

  • Dynamische orderpickers (M/V) (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief in productie van deuren, in Bekkevoort zijn we op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Het is jouw taak om de goederen die op de bestellijst staan te order picken en vervolgens te verzamelen. Enige ervaring als orderpicker is vereist. Je werkt nauwkeurig en je beschikt over verantwoordelijkheidszin. Er heerst een aangename werksfeer in een groeiend bedrijf. Je hebt reeds ervaring opgedaan en bent in het bezit van je heftruckattest.

  • Jobstudent helpdeskmedewerker, telecom (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Staffing

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend multimedia-contactcenter in Limburg zijn we op zoek naar helpdeskmedewerkers. Ben je op zoek naar een toffe en uitdagende job, die ook nog eens mooi op je cv staat? Dan ben je aan het juiste adres! Bedrijfsomschrijving Onze klant, gelegen in Limburg, is een groeiend multimedia-contactcenter. Een goed contactcenter hangt af van de kwaliteit van haar medewerkers. Vandaar dat onze klant een degelijke training geeft waarbij je de nodige vaardigheden onder de knie krijgt. Dit, tezamen met een open communicatie en een familiale sfeer, maakt deze klant tot een prima werkgever! Omschrijving Als helpdeskmedewerker telecom, sta jij in voor de kwalitatieve afhandelingen van technische problemen van klanten. Je hebt een luisterend oor en weet met je klantgerichte aanpak steeds de juiste oplossing te bieden. Ondanks dat de klant met een probleem zit, is het aan jou om hen ervan te overtuigen dat ze met hun diensten en producten toch bij de juiste leverancier zitten.

  • STUDENT OF BIJVERDIENER WEEKEND CENTRUM BRUGGE 8U/DAG ZA/ZO (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Studentenjob

    Er zijn 2 beschikbare stations. De eerste is als snackbarmedewerker. een eerste ervaring in een frituur kan zeker een plus zijn. Je staat hier in voor de bereiding van de frietjes en andere bereidingen, bediening van dranken maar ook het ordelijk houden van jouw werkplek en de zaal. De andere functie is als kelner in de taverne waar vnl. chocoladebereidingen, pannenkoeken en ijsjes geserveerd worden. Een eerdere ervaring met dergelijke koude bereidingen is een plus, geen must. Vnl. ervaring als kelner in de bediening is een must. ( voor beiden) Voor een aparte zeer levendige toeristische attractie in Brugge gaan we op zoek naar extra medewerkers voor het weekend die op regelmatige basis op zaterdag en zondag kunnen werken.

  • Regiomanager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen. Je taak bestaat eruit om mensen te enthousiasmeren hoe de energiemarkt werkt, zodat ze inzien dat het O model de meest optimale manier us om energie aan te kopen. Naast een aanzienlijke besparing, ontzorgen we onze klanten over de ganse lijn aangaande hun energiedossier. Je maakt deel uit van een jong dynamisch team waarin je toch de eigenheid van een sales profiel behoudt. Je beschikt over een eigen netwerk B2B en je eigen agenda plannen. Krijg je hier enrgie van? Dan is je succes in onze organisatie verzekerd!!

  • logopedist(e) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: LOGOSENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandeling en diagnostiek van o stotteren o leerstoornissen o neurogene communicatiestoornissen o stemstoornissen o articulatiestoornissen o taalontwikkelingsstoornissen o …

  • Wedredacteur voor nieuwswebsite (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Media 24

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gloednieuwe website is Media 24 op zoek naar iemand die gebeten is door de Vlaamse showbizz en ook oog heeft voor het nieuws in de rest van de wereld. We zoeken iemand op freelancebasis wil meerwerken. Je werkt aan een competitief loon. Zijn je sterke punten dat je geboeid bent door het nieuws? Je bent ook nog eens zeer goed op de hoogte van het showbizznieuws? Je bent assertief en stressbestendig? Je bent flexibel naar zowel taakinhoud als naar werktijden en je hebt geen 9-to-5- mentaliteit? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Het is wel belangrijk kom in het bezit te zijn van een BTW-nummer! Aarzel niet en neem vandaag nog contact op.

  • Verpleegkundige oncologie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van de afdeling oncologie instaan voor de dagdagelijkse taken. 

  • G2 Recruitment Solutions - React / Java Developer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fullstack React / Java developer needed on 6month extendable missions / freelance / Flanders Region Exciting long-term extendable mission working for a platinum client of mine in the Flanders region. Details Location: Flanders Region Duration: 6 month Freelance mission Start Date: 2 weeks to 3 weeks Remote: 1 Days remote a week, flexible hours Role: 3-7years - Java Hibernate, Spring 1year - React Bonus: Agile, bamboo, Scrum Dutch speaking If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van Wilford Industry NV in sociale netwerken
Look for responds of Wilford Industry NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wilford Industry NV. Laat een reactie achter voor Wilford Industry NV. Wilford Industry NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wilford Industry NV. Leave a respond for Wilford Industry NV. Wilford Industry NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wilford Industry NV op de google maps. Adres en contacten Wilford Industry NV
Location of Wilford Industry NV on the google maps. Address and contacts of Wilford Industry NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Wilford Industry NV Wilford Industry NV: ANN CATTRYSSE | Develter NV | Dierickx C | ETS. BARTELS P. | BAKKERIJ JALINA

Other related companies as Wilford Industry NV: ANN CATTRYSSE | Develter NV | Dierickx C | ETS. BARTELS P. | BAKKERIJ JALINA

Wilford Industry NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wilford Industry NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04261840820. Het bedrijf Wilford Industry NV bevindt zich op het adres: Industriepark-Drongen 6K; 9031; Gent (Drongen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 580,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Military and police goods. Lijst met producten zijn Tarpaulins; Commercial agencies; Sewing thread.
De hoofdactiviteit van Wilford Industry NV is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wilford Industry NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wilford Industry NV, openstaande posities, locatie van Wilford Industry NV op de kaart.

Wilford Industry NV is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wilford Industry NV, company assigned to the tax number BE04261840820. The company Wilford Industry NV is located at the address: Industriepark-Drongen 6K; 9031; Gent (Drongen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 580,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Military and police goods. List of products are Tarpaulins; Commercial agencies; Sewing thread.
The main activity of Wilford Industry NV is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Wilford Industry NV is not available. You also can look at reviews of Wilford Industry NV, open positions, location of Wilford Industry NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wilford Industry NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wilford Industry NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wilford Industry NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wilford Industry NV, employees, financial statistics.