Ffe International Belgium SA

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Ffe International Belgium SA
Private companiesPrimary Metal Industries • Ffe International Belgium SA

Contactgegevens Ffe International Belgium SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ffe International Belgium SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ffe International Belgium SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Baron Albert d'Huart 28; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre), België

Telefoon (phone): 02 763 03 49 (+32-02 763 03 49) 02 763 03 49 (+32-02 763 03 49)

Fax (fax): 02 779 09 97 (+32-02 779 09 97) 02 779 09 97 (+32-02 779 09 97)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ffe International Belgium SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ffe International Belgium SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ffe International Belgium SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ffe International Belgium SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ffe International Belgium SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ffe International Belgium SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ffe International Belgium SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ffe International Belgium SA
Products information Ffe International Belgium SA

BTW identificatienummer (tax): BE09705566406
Ondernemingsnummer: 8845062255
Hoofdstad (capital): 265,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 131,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Ffe International Belgium SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Military and police goods

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ffe International Belgium SA
(Get full report from official database of BE for Ffe International Belgium SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ffe International Belgium SA
Addition kinds of activities for Ffe International Belgium SA

106104. Tungstenmalmwinning | Tungsten ores mining
35320306. Zeefmachines, stationair | Screeners, stationary
50649911. Stofzuigers, niet inbegrepen | Vacuum cleaners, nec
51370409. Middelen: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Mittens: women's, children's, and infants'
51990202. kalenders | Calendars
82110306. Openbare special education school | Public special education school

Werken bij Ffe International Belgium SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ffe International Belgium SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ffe International Belgium SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ffe International Belgium SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker in een technische omgeving (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je wordt ingezet in het productieproces - Je zorgt voor het bekabelen, inbouwen van sensoren, rasters en dergelijke om zo tot het uiteindelijke product te komen - Je wordt ingezet in verschillende fasen van het productieproces.

  • Winkelverantwoordelijke Bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je zal instaan voor de algemene leiding van de bakkerij  Opleiden van nieuwe mensen en studenten Planning van het personeel  Verkopen van brood, pistolets, taart en gebak  In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een bakkerij te Zottegem zijn wij op zoek naar een voltijdse winkelverantwoordelijke. Bij deze bakkerij steven ze elke dag naar kwaliteit en tevreden klanten. Dit behalen ze omdat ze vanaf het atelier tot in de winkels de focus leggen op vakmanschap. Als winkelmedewerker kom je dagelijks in contact met de klanten, hierdoor ben jij dan ook het visitekaartje van deze bakkerij. 

  • CNC kunstof (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan zelfstandig programa's schrijven en afwerken. Je werk met een sin numeriek besturingsdienst. Tevens sta je in voor het draaiwerk, het zagen van platen en ben je verantwoordelijk voor het materiaalbeheer van de semi-producten(kunststof platen, staven etc..)

  • Customer Service & Tender Specialist (m/v) 1288549 (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service & Tender Specialist ben je verantwoordelijk voor een tweeledig takenpakket. Enerzijds zal je voor 50% ondersteuning bieden aan de Tender Manager in België en anderzijds zal je voor 50% de 5 Sales Managers uit Nederland ondersteunen. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je verleent op een professionele manier diensten en hulp aan de klanten; - Je staat op regelmatige basis in contact met de Customer Service, Sales en Marketing afdelingen; - Je bent verantwoordelijk voor het volledige beheer van A-Z aangaande specifieke vragen, offertes, contracten, belangrijke orders, rapporten, analyses en prijzen; - Je zorgt voor het verlenen van adequate informatie aangaande de status van de bestelling, de backorders,… aan de klanten en managers; - Je geeft product- en verkoopsinformatie aan klanten; - Je ondersteunt het Sales team bij de opmaak en verzending van offertes en contracten; - Je houdt de database up to date met belangrijke gegevens.

  • Ervaren procesoperator (M/V) - Chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de chemische sector is Actief Interim op zoek naar een ervaren procesoperator voor het bewaken van het geautomatiseerde productieproces. Als operator bij deze bioraffinaderij zal jij instaan voor een nauwkeurige aansturing, opvolging en optimalisatie van het productieproces. Bij afwijkingen in het proces zoek jij naar oplossingen! Jij neemt stalen, analyseert deze en voert ook controlerondes uit. Bovendien ben jij technisch aangelegd en zal jij ook instaan voor kleine onderhoudswerken. Je komt terecht in een volcontinu ploegensysteem.

  • Poetshulp Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Chauffeur B (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Je rijdt rond tussen de verschillende filialen van een winkelketen om producten te beleveren. Je vertrekt steeds vanuit Wevelgem en rijdt in West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen

  • Studenten gezocht voor zaterdag en zondag (Charcuterie) (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Volgende taken behoren tot uw takenpakket: Toonbank bedienen Aanvullen van de rekken Ervaring in soortgelijke functie is een pluspunt

  • SALES / ACCOUNT MANAGER 360 / VR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Poppr

    Type: Vaste Job

    360 tours, 360 photo, 360 video, 3D, Virtual Reality. Helemaal warm gekregen? Goed. Wij van Poppr zijn de go-to guys voor 360 VR. We waren er vroeg bij, en hebben meer dan 1000 projecten op ons palmares. Tot onze klanten mogen we rekenen: Belfius, ArcelorMittal, Accor Hotels, Center Parcs, Engie, Stad Gent, Stad Mechelen, Medialaan, VRT, Europcar, Niko, Telenet, Disney en nog een pak meer. Onze vrij beestige loft kijkt uit op de Leie en de torens van Gent. We groeien, en we zijn (behoorlijk dringend) op zoek naar een ervaren Sales slash Account Manager met wat technisch inzicht, interesse in dit soort technologieën en de MacGyver attitude. Insert theme song. Onze ideale collega: is een medior Sales Account Manager, dus met al wat ervaring achter de kiezen; vertaalt noden en opportuniteiten naar projecten; begrijpt snel de business van de klant; verkoopt oplossingen, en denkt creatief mee met de klant; wordt licht opgewonden door alles 360 / VR / 3D; de CRM is je beste vriend; heeft een goed oog voor design, fotografie, architectuur; houdt van technologie en digital marketing; bouwt positieve relaties uit met klanten en heeft een langetermijnvisie; is niet bang om zijn/haar handen vuil te maken en GTD; heeft een helicopter. Maar dat is geen must. Testen als je nog leest. Geslaagd; kan zich vloeiend uitdrukken in het Nederlands, praat heel goed Engels en een mondje Frans. Versnelde ademhaling en hartslag 140? Super. In ruil krijg je geweldige opportuniteiten en projecten in een booming sector, een knoert van een loft, stevig materiaal, gedreven collega’s en veel avontuur.

  • Ploegbaas/Bekister (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van 1 van onze teams, zijn wij op zoek naar een bekister. Ervaring in bekisten is noodzakelijk (minimum kennis metsen noodzakelijk). Doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas of meestergast.

  • Fabrieksagent/exclusief verdeler van duitse thermossen zoekt vertegenwoordiger op commissiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fabtrieksagent Gronico te Herk de stad zoekt voor de verdeling van haar exclusieve agentuur van ROTPUNKT thermoskannen made in Germany ( www.rotpunkt4u.de) meerdere vertegenwoordigers in gans Belgie om deze exclusieve artikelen te verdelen aan de vakhandel- winkels. Doelgroep voor deze exclusieve artikelen zijn : Kookwinkels Meubelzaken Gadgetwinkels Superrettes Diy Bakwinkels Koffie- en theewinkels Natuurwinkels en oliewinkels Drankencenters Huishoud en geschenkwinkels Enkel op zelfstandige basis ( u dient dus in bezit te zijn van een btwnr) Hoge commisielonen Alles is bespreekbaar voltijds of deeltijds Interesse neem contact bvba Gronico Trading Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36 - 013 55 26 39 [email protected]

Zoek naar antwoorden van Ffe International Belgium SA in sociale netwerken
Look for responds of Ffe International Belgium SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ffe International Belgium SA. Laat een reactie achter voor Ffe International Belgium SA. Ffe International Belgium SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ffe International Belgium SA. Leave a respond for Ffe International Belgium SA. Ffe International Belgium SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ffe International Belgium SA op de google maps. Adres en contacten Ffe International Belgium SA
Location of Ffe International Belgium SA on the google maps. Address and contacts of Ffe International Belgium SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Ffe International Belgium SA Ffe International Belgium SA: Rochez JMD SA | REYNDERS DRUKKERIJ | New Age Music-De Goddaert NV-SA | NADINE SALON | Decorum Furniture NV

Other related companies as Ffe International Belgium SA: Rochez JMD SA | REYNDERS DRUKKERIJ | New Age Music-De Goddaert NV-SA | NADINE SALON | Decorum Furniture NV

Ffe International Belgium SA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ffe International Belgium SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09705566406. Het bedrijf Ffe International Belgium SA bevindt zich op het adres: Avenue Baron Albert d'Huart 28; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 265,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 131,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Military and police goods. Producten gemaakt in Ffe International Belgium SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ffe International Belgium SA is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ffe International Belgium SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ffe International Belgium SA, openstaande posities, locatie van Ffe International Belgium SA op de kaart.

Ffe International Belgium SA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ffe International Belgium SA, company assigned to the tax number BE09705566406. The company Ffe International Belgium SA is located at the address: Avenue Baron Albert d'Huart 28; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 265,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 131,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Military and police goods. Products created in Ffe International Belgium SA were not found.
The main activity of Ffe International Belgium SA is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ffe International Belgium SA is not available. You also can look at reviews of Ffe International Belgium SA, open positions, location of Ffe International Belgium SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ffe International Belgium SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ffe International Belgium SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ffe International Belgium SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ffe International Belgium SA, employees, financial statistics.