Janssens Heidi

Contactgegevens Janssens Heidi: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Janssens Heidi: address, phone, fax, email, website, opening hours

Janssens Heidi

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veegang 52; 1730; Asse, België

Telefoon (phone): 02 463 29 26 (+32-02 463 29 26) 02 463 29 26 (+32-02 463 29 26)

Fax (fax): +32 (59) 117-66-36 +32 (59) 117-66-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Janssens Heidi: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Janssens Heidi"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Janssens Heidi"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Janssens Heidi, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Janssens Heidi. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Janssens Heidi, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Janssens Heidi. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Janssens Heidi
Products information Janssens Heidi

BTW identificatienummer (tax): BE07921386718
Ondernemingsnummer: 6392913818
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 435,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Janssens Heidi zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Midwives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Janssens Heidi
(Get full report from official database of BE for Janssens Heidi)

Aanvulling soorten activiteiten voor Janssens Heidi
Addition kinds of activities for Janssens Heidi

2621. Papieren molens | Paper mills
3229. Geperst en geblazen glas, anders | Pressed and blown glass, nec
22530200. Koud weer breien bovenkleding inclusief skischleding | Cold weather knit outerwear including ski wear
32969901. Akoestisch bord en tegel, minerale wol | Acoustical board and tile, mineral wool
35599928. Afscheidingsapparatuur, magnetisch | Separation equipment, magnetic
38120500. Verdediging systemen en apparatuur | Defense systems and equipment
55990104. Vliegtuigen instrumenten, apparatuur of onderdelen | Aircraft instruments, equipment or parts

Werken bij Janssens Heidi: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Janssens Heidi: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Janssens Heidi. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Janssens Heidi. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpboekhouder (mét flexibiliteit) (M/V) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vervanging brugpensioen

    Robert Half is momenteel op zoek naar een hulpboekhouder (mét flexibiliteit) (M/V). Dit voor een groeiende familiale KMO regio Ieper. Als hulpboekhouder heb je volgende verantwoordelijkheden: Verkoopfacturatie Inboeken van aankoopfacturen Inboeken van financiële verrichtingen In beperkte mate debiteurenbeheer Ondersteunen van de collega boekhouder waar nodig Ad hoc administratieve taken Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Mechanieker Bouw/Tuinmachines (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Heist op den Berg zijn wij op zoek naar een technieker van tuin- en industriële machines. Als onderhoudstechnieker werk je in een klein team en zorg je dat de machines die we verhuren steeds in onberispelijke staat verkeren. Dankzij jou , kan de klant rekenen op perfect onderhouden en dus veilige en uitstekend functionerende machines of apparaten. Dankzij jou, kan de klant zijn klussen probleemloos aan en denkt hij de volgende keer onmiddellijk weer aan onze klant. Dit is de droomjob voor een technieker die van aanpakken weet. Wat mag je allemaal doen je hoofdtaak is het onderhouden en herstellen van alle machines en apparaten die we verhuren. je brengt kleine verbeteringen aan die het de huurder makkelijker maken je helpt mensen bij het laden en lossen van de gehuurde voorwerpen je werkt onderhoudsschema's uit voor de verschillende materialen en voert deze nauwgezet uit je bestelt en beheert gereedschappen en materialen die nodig zijn voor het uitvoeren van de onderhouds- en herstelwerkzaamheden. sporadisch geef je mensen die een machine of apparaat komen huren professioneel advies zodat ze thuis meteen aan de slag kunnen. bij het terugbrengen van de gehuurde voorwerpen, controleer je deze op gebreken/ defecten en luister je naar de ervaringen van de klant.

  • DAKWERKER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dakwerker ziet je dag er als volgt uit: opbouw van de werf verlijmen van EPDM zowel renovatie als nieuwbouwprojecten uitvoeren van zink en koperwerken dakramen plaatsen isolatie van daken zowel platte als hellende daken

  • Huishoudhulp (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: CLEAN@HOUSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Clean@house is dringend op zoek naar een huishoudhulp. Je wordt tewerkgesteld in de regio Geel, Westerlo of Vorst-Laakdal. Wij bieden een aantrekkelijk loon en extra legale voordelen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Operator Spuitgieten (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen in Malle zijn wij op zoek naar een Operator Spuitgieten (M/V): U zal instaan voor: Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; Kwaliteitscontrole 

  • JOBSTUDENTEN PLOPSALAND (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Binnen Plopsaland kan je bij drie afdelingen terecht als student: Operations: kassa, ticketcontrole, onthaal, animatie, parkingmedewerker, attractiebediening, theatermedewerker, schoonmaak, etc. F&B: keuken- en kassamedewerker in één van onze themarestaurants of de mobiele verkooppunten, afruim en afwas Merchandising: verkoop van de populaire Studio 100 producten in onze winkels en mobiele verkooppunten

  • Jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Verpleegkundigen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RADIOLOGIE DR. HANS JASPERS

    Type: Vaste Job

    Binnen onze organisatie worden volgende taken van jouw verwacht: Nemen van RX-opnames; Mammografie; Botmeting; Telefonisch onthaal can patiënten; Inschrijvingen en administratie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag tussen 7u00 en 20u00, zaterdag werk je via beurtrol tussen 7u00 en 13u00.

  • Automecanicien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: AUTOMECANO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker om het onderhoud van de wagens te doen. Je werkt onder toezicht van een mecanicien. Kennis van diagnosetechnieken is aangewezen.

  • Maintenance Manager (tijdelijk) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: USG Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een tijdelijke functie (minimum 6 maanden) ben ik op zoek naar een Maintenance Manager. Onze internationale én familiale klant levert sensoren met ingewerkte meettechnologieën voor vloeibare metalen. Je staat, samen met uw team (20 technici) , in voor het correctief onderhoud van machines en produktie-installaties met als doel de veilige continuïteit van het productieproces te garanderen. Uiteraard ben je vooral verantwoordelijk voor de operationele taken (opvolgen techniekers, onderhoud, planning, bestellingen). Je streeft ernaar om processen en onderhoudssystemen continu te verbeteren. Je coacht jouw medewerkers, bepaalt hun opleidingsnoden en creëert een werkomgeving waarin ieders potentieel volledig tot ontplooiing kan komen. Je stelt de onderhoudsprioriteiten op, in overleg met produktie- en engineeringsverantwoordelijken. Je hebt een duidelijke inspraak in de engineering van nieuwe installaties en jouw opmerkingen worden graag gehoord bij aankoop van nieuwe machines.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Oost-Vlaanderen (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Oost-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

Zoek naar antwoorden van Janssens Heidi in sociale netwerken
Look for responds of Janssens Heidi in social networks

Lees alle opmerkingen voor Janssens Heidi. Laat een reactie achter voor Janssens Heidi. Janssens Heidi bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Janssens Heidi. Leave a respond for Janssens Heidi. Janssens Heidi on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Janssens Heidi op de google maps. Adres en contacten Janssens Heidi
Location of Janssens Heidi on the google maps. Address and contacts of Janssens Heidi

Andere gerelateerde bedrijven als come Janssens Heidi Janssens Heidi: D.C.A. MEUBLES P. MICHIELS SPRL | FRANK GUILBERT | R. WAVRE LIMAL | SONO SKAU | Printemps (Le)

Other related companies as Janssens Heidi: D.C.A. MEUBLES P. MICHIELS SPRL | FRANK GUILBERT | R. WAVRE LIMAL | SONO SKAU | Printemps (Le)

Janssens Heidi is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Janssens Heidi, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07921386718. Het bedrijf Janssens Heidi bevindt zich op het adres: Veegang 52; 1730; Asse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 435,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Midwives. Producten gemaakt in Janssens Heidi zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Janssens Heidi is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Janssens Heidi is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Janssens Heidi, openstaande posities, locatie van Janssens Heidi op de kaart.

Janssens Heidi is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Janssens Heidi, company assigned to the tax number BE07921386718. The company Janssens Heidi is located at the address: Veegang 52; 1730; Asse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 435,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Midwives. Products created in Janssens Heidi were not found.
The main activity of Janssens Heidi is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Janssens Heidi is not available. You also can look at reviews of Janssens Heidi, open positions, location of Janssens Heidi on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Janssens Heidi, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Janssens Heidi, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Janssens Heidi, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Janssens Heidi, employees, financial statistics.