Geleleens C

Contactgegevens Geleleens C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Geleleens C: address, phone, fax, email, website, opening hours

Geleleens C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grotestraat 62; 8421; De Haan (Vlissegem), België

Telefoon (phone): 059 23 51 59 (+32-059 23 51 59) 059 23 51 59 (+32-059 23 51 59)

Fax (fax): +32 (50) 762-46-16 +32 (50) 762-46-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Geleleens C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Geleleens C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Geleleens C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Geleleens C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Geleleens C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Geleleens C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Geleleens C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Geleleens C
Products information Geleleens C

BTW identificatienummer (tax): BE02811645507
Ondernemingsnummer: 5277801513
Hoofdstad (capital): 737,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 188,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Geleleens C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Midwives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Geleleens C
(Get full report from official database of BE for Geleleens C)

Aanvulling soorten activiteiten voor Geleleens C
Addition kinds of activities for Geleleens C

2092. Verse of bevroren verpakt vis | Fresh or frozen packaged fish
874802. Stedelijke planning en adviesdiensten | Urban planning and consulting services
24260108. Tafelglazen, voor verlengtafels: hout | Table slides, for extension tables: wood
30890215. Schoteltjes, kunststof | Saucers, plastics
38299909. Kinematische test- en meetapparatuur | Kinematic test and measuring equipment

Werken bij Geleleens C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Geleleens C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Geleleens C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Geleleens C. Looking for open vacancies in other companies

  • verpleegkundige projectstaffing woonzorgcentrum (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een seniorenresidentie en ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van deze bewoners.  Je staat in voor de verpleegtechnische handelingen zoals wondzorgen, contact met artsen, toedienen van medicatie, en anderen. Een groot hart voor ouderenzorg is een absolute must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Productiearbeider (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze zijn we dringend opzoek naar productie arbeiders. - Inpakken van plastiek producten - Controle op kwaliteit - Inpakken aan de hand van een bestelbon.

  • Verpakkingsverantwoordelijke (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het verpakken van verschillende producten, zijn we op zoek naar een productiemedewerker met ervaring in verpakkingsprojecten en het begeleiden van een team. - Je staat in voor het instellen van de verschillende verpakkingsmachines. - Je zorgt ervoor dat je bij de start van een nieuwe verpakking jouw medewerkers zijn.ingelicht en verder kunnen met hun opdracht. -Je begeleidt en leert 3 medewerkers op in hun dagdagelijkse taken. - Je staat langs de zaakvoerster om de projecten in goede banen te leiden. - Je zorgt voor een administratieve afhandeling van orders. - Je staat klanten te woord ivm vragen en problemen.

  • Account Receivable (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De Accounts Receivable Officer is oa verantwoordelijk voor: het doorgeven en opvolgen van de dossiers incasso en advocaten om een tijdige inning van de facturen te waarborgen het behandelen van de claims bij de financiële maatschappijen het opvolgen van de maandelijkse debiteurenlijst het behandelen van de aanmaningen het uitvoeren van credit checks het registreren van klachten

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Oostduinkerke (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Inventaris 5/11 - student (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een inventaris in een winkel in de M2, zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken van 8 tot 15 of 16.45 tot 22.00. Je zal de goederen moeten tellen met behulp van een scanmachine.

  • Jobstudent poetser kerstvakantie te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Als reiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen van verschillende ruimten; muren, plafonds, machines, ... Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de volledige productieruimte.

  • Winkelhulp student(e) +18 jaar (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Drukke krantenwinkel, zoekt nog een gemotiveerde meerderjarige student om wekelijks bij te springen. Bijvoorbeeld op woensdagnamiddag of zaterdag, of wanneer je vrij hebt op school. In deze drukke krantenwinkel vliegt je dag zo voorbij ! Je gaat lotto en andere kansspelen valideren Daarnaast reken je af als mensen rookwaren, kaarten of cadeautjes kopen Om de klanten correct wisselgeld terug te geven, kan je best goed rekenen Je bent ook niet te beroerd om eens een rek uit te vegen of op te ruimen

  • Bijlesgever fysica (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student verkoper VERO MODA Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA OOSTENDE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Brand Ambassadors Hair & Beauty (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Babyliss stellen we een nieuwe demonstratie team samen! Ben jij opzoek naar een leuke bijverdienste in de Hair & Beauty sector? Ben jij vaak beschikbaar op woensdag, vrijdag of zaterdag? Zit verkoop in uw DNA? Wij zoeken enthousiaste, stijlvolle teammembers! Na een korte, maar grondige opleiding zal je op een professionele manier deze innovatieve producten van onze klant voorstellen aan het grote publiek! Profiel Je hebt affiniteit met Beauty en Hairstyling. Je hebt een commerciële drive, hebt een stijlvol voorkomen en bent enthousiast! Je bent een sociale, open persoonlijkheid; Flexibel inzetbaar tijdens weekends & vakantieperiodes Wat bieden wij? Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding Werk in eigen regio! Betaalde producttraining en omkadering! Een werkrooster dat perfect aansluit op je studie (indien student)! Een leuke professionele ervaring die je kan toevoegen op uw CV! Stel u vandaag nog kandidaat!

  • bancair medewerker kantoren (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: RDT FINCO

    Type: Vaste Job

    Voor onze zelfstandige ING bankkantoren Alken, Stevoort, Kuringen en Diepenbeek zijn wij op zoek naar (m/v) enthousiaste en gemotiveerde medewerkers Behoort pro-actieve dienstverlening tot jouw DNA en wens jij graag deel uit te maken van ons team? Stuur dan een e-mail met uw CV en motivatie naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van Geleleens C in sociale netwerken
Look for responds of Geleleens C in social networks

Lees alle opmerkingen voor Geleleens C. Laat een reactie achter voor Geleleens C. Geleleens C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Geleleens C. Leave a respond for Geleleens C. Geleleens C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Geleleens C op de google maps. Adres en contacten Geleleens C
Location of Geleleens C on the google maps. Address and contacts of Geleleens C

Andere gerelateerde bedrijven als come Geleleens C Geleleens C: COIFF'MODE | GUY LOUIS | MARIO BERTI | BERT | 搂DALEMANS

Other related companies as Geleleens C: COIFF'MODE | GUY LOUIS | MARIO BERTI | BERT | 搂DALEMANS

Geleleens C is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Geleleens C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02811645507. Het bedrijf Geleleens C bevindt zich op het adres: Grotestraat 62; 8421; De Haan (Vlissegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 737,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 188,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Midwives. Producten gemaakt in Geleleens C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Geleleens C is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Geleleens C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Geleleens C, openstaande posities, locatie van Geleleens C op de kaart.

Geleleens C is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Geleleens C, company assigned to the tax number BE02811645507. The company Geleleens C is located at the address: Grotestraat 62; 8421; De Haan (Vlissegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 737,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 188,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Midwives. Products created in Geleleens C were not found.
The main activity of Geleleens C is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Geleleens C is not available. You also can look at reviews of Geleleens C, open positions, location of Geleleens C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Geleleens C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Geleleens C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Geleleens C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Geleleens C, employees, financial statistics.