ADAM'S COMPUTER TOURNAI

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • ADAM'S COMPUTER TOURNAI
Private companiesSocial Services • ADAM'S COMPUTER TOURNAI

Contactgegevens ADAM'S COMPUTER TOURNAI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADAM'S COMPUTER TOURNAI: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADAM'S COMPUTER TOURNAI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ST. MARTIN 56; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69842740 (+32-69842740) 69842740 (+32-69842740)

Fax (fax): +32 (56) 839-36-60 +32 (56) 839-36-60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADAM'S COMPUTER TOURNAI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADAM'S COMPUTER TOURNAI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADAM'S COMPUTER TOURNAI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADAM'S COMPUTER TOURNAI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADAM'S COMPUTER TOURNAI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADAM'S COMPUTER TOURNAI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADAM'S COMPUTER TOURNAI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADAM'S COMPUTER TOURNAI
Products information ADAM'S COMPUTER TOURNAI

BTW identificatienummer (tax): BE02335388183
Ondernemingsnummer: 6535186767
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Produits: Logiciels, P茅riph茅riques, Ordinateurs.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.. Software pour Particuliers: MS Outlook, MS Office, MS Word, MS Excel, MS Access.

Product categorie (product category): Microsoft. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADAM'S COMPUTER TOURNAI
(Get full report from official database of BE for ADAM'S COMPUTER TOURNAI)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADAM'S COMPUTER TOURNAI
Addition kinds of activities for ADAM'S COMPUTER TOURNAI

355399. Houtbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Woodworking machinery, nec
32720308. Meubelen, kerk: beton | Furniture, church: concrete
33210100. Gietijzeren buis en fittingen | Cast iron pipe and fittings
39990709. Kransen, kunstmatig | Wreaths, artificial
73891900. Metalen snijdiensten | Metal cutting services

Werken bij ADAM'S COMPUTER TOURNAI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADAM'S COMPUTER TOURNAI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADAM'S COMPUTER TOURNAI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADAM'S COMPUTER TOURNAI. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers - tijdelijk (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGC Glass Europe in Mol is op zoek naar productiemedewerkers voor de afdeling Kempenglas. Deze afdeling produceert beglazing voor de bouwsector. Als productiemedewerker kan je tewerkgesteld worden in verschillende functies: operator aan de automatische snijlijnen of afwerker-binderconditionering. Als operator snijlijn zal je enkel glas snijden en stapelen met een geautomatiseerde installatie, zodanig dat de bestellingen tijdig en conform de kwaliteitsvoorsschriften geproduceerd kunnen worden. Een greep uit het takenpakket: Verrichten van voorbereidende taken, Instellen en bedienen van de snij-installaties volgens snij-programma, Breken en stapelen van glas, Uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden, Net en op orde houden van de werkplaats. Als afwerker-binder conditionering zal je bokken controleren op juistheid van aantal en kwaliteit en het vervolledigen en binden van bokken.

  • Technisch bediende te Dilsen (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Dilsen zijn we op zoek naar een bediende voor technical sales support. Je taken: Maken van warmteverliesberekeningen. Maken van vloerverwarmingsberekeningen en ventilatieberekeningen (hiervoor is een software programma voorhanden.  Een opleiding wordt voorzien). Technisch begeleiden en ondersteunen van medewerkers, klanten en sales-team i.v.m. vloerverwarming en ventilatie. Maken van offertes vloerverwarming en ventilatie.

  • Marktmededewerker kaas-charcuterie Cru Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als allround medewerker heb je een heel gevarieerd takenpakket en ga je aan de slag in alle afdelingen, waaronder dranken, brood, vlees, groenten en fruit. Daarnaast ben je vast aan de slag in de afdeling charcuterie. Je hebt een passie voor verfijnde, authentieke vleeswaren en vertelt de klanten graag alles over de herkomst en de bereidingswijze. Je zorgt voor een warm onthaal en bedient de klanten met de glimlach. Je geeft hen correcte tips mee, waarmee ze thuis gerust aan de slag kunnen. Je zorgt er uiteraard voor dat het aanbod en de winkel er altijd piekfijn uitzien. Je bent sterk geïnteresseerd in alles wat met lekker eten te maken heeft. En je kijkt ernaar uit om zo veel mogelijk bij te leren van collega¿s en leveranciers.

  • dakwerker schuine daken (RAMSDONK)

    Regio: RAMSDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Ramsdonk zijn we opzoek naar een dakwerker voor platte daken voor deze vacature ziet het talenpakket er als volgt uit: je kan plannen interpreteren je kan het dak uitzetten en uitlijnen verzorgde afwerking van de rand de nok de noordbogen en kilgoten je maakt aansluiting met dakramen en dakkapellen en dicht dak doorvoeringen je maakt en plaatst dakgoten en afvoersystemen voor het regenwater je monteert en demonteert stellingen ladders en veiligheidsvoorzieningen ervaring met zink en loot en EPDM is zeer belangrijk

  • Monteerder Mechanische Onderdelen (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in Lier, zoeken we een monteerder voor onmiddellijke opstart! Je staat in voor de montage van onderstellen van bus- of carchasis of aan industriële voertuigen. Je staat in voor het inbouwen van mechanische onderdelen zoals de motor, de assen, de versnellingsbak, etc. Je voert je werk uit volgens technische beschrijvingen rekening houdend met de voorschriften van het land van bestemming.

  • BIJVERDIENSTE REGIO TIELT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Huishoudhulp Waregem - Zulte (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Jobstudent (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Project Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Het is jouw taak om functioneel leiding te geven aan de betrokken projectmedewerkers. De planning, organisatie en het management van de projecten is jouw eindeverantwoordelijkheid. Je kunt de knelpunten signaleren en neemt ad hoc actie indien nodig. Je rapporteert de voortgang van het project: extern aan de klant en intern aan de business unit manager. Een duidelijke structuur en opvolging in de verschillende fases van de projecten is jouw verantwoordelijkheid. Je houdt altijd rekening met de verwachtingen van de klant.

  • Poetshulp in de zorg regio Sint-Truiden-Heers-Gingelom (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Functioneel Analist (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze functioneel analist. Jij ligt mee aan de basis en helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je hebt talent als functioneel analist en kunt snel met inzicht de behoeften van onze klanten kan vertalen in de functionele noden. Je brengt de behoeften, processen en de informatiestromen in kaart in nauwe samenwerking met alle stakeholders van een organisatie of project. Je brengt ook een adviserende rol met mogelijke procesverbeteringen tot gevolg. Je kunt zeer goed kan documenteren, duidelijk communiceren en een gezonde kritische houding aannemen. Je kunt de noden van klanten met betrekking tot de digital transformation vertalen naar concrete acties. Je kunt een mooi trackrecord voorleggen en staven aan de hand van enkele interessante projecten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Oost- en West-Vlaanderen

  • Sales Manager (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: CREADOMUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Sales manager ben je verantwoordelijk voor de commercialisering van investeringsvastgoed. Dit doe je door: · Samen met de recruitment manager pro-actief te zoeken naar talent · Zorgen voor de juiste training voor jouw mensen · Voordoen van commerciële gesprekken · Organiseren van fieldcoaching, teammeetings en one-to-one’s die zinvol zijn van jouw mensen. · Opmaken en uitvoeren van jouw commercieel plan, bijhouden, analyseren en reageren op de vastgestelde ratio’s en KPI’s. · Samenwerken met de marketingafdeling om zo bij de juiste prospects te geraken · Doorgeven van alle fieldervaringen aan marketing, ontwikkeling, klantendienst, directie, ...

Zoek naar antwoorden van ADAM'S COMPUTER TOURNAI in sociale netwerken
Look for responds of ADAM'S COMPUTER TOURNAI in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADAM'S COMPUTER TOURNAI. Laat een reactie achter voor ADAM'S COMPUTER TOURNAI. ADAM'S COMPUTER TOURNAI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADAM'S COMPUTER TOURNAI. Leave a respond for ADAM'S COMPUTER TOURNAI. ADAM'S COMPUTER TOURNAI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADAM'S COMPUTER TOURNAI op de google maps. Adres en contacten ADAM'S COMPUTER TOURNAI
Location of ADAM'S COMPUTER TOURNAI on the google maps. Address and contacts of ADAM'S COMPUTER TOURNAI

Andere gerelateerde bedrijven als come ADAM'S COMPUTER TOURNAI ADAM'S COMPUTER TOURNAI: BACOB | GODDERIS GEERT | ZAKENKANTOOR DE NEVE | NEW SIARR BELGIUM | POURTOIS MICHEL

Other related companies as ADAM'S COMPUTER TOURNAI: BACOB | GODDERIS GEERT | ZAKENKANTOOR DE NEVE | NEW SIARR BELGIUM | POURTOIS MICHEL

ADAM'S COMPUTER TOURNAI is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADAM'S COMPUTER TOURNAI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02335388183. Het bedrijf ADAM'S COMPUTER TOURNAI bevindt zich op het adres: RUE ST. MARTIN 56; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Microsoft. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Lijst met producten zijn Produits: Logiciels, P茅riph茅riques, Ordinateurs.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.. Software pour Particuliers: MS Outlook, MS Office, MS Word, MS Excel, MS Access..
De hoofdactiviteit van ADAM'S COMPUTER TOURNAI is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADAM'S COMPUTER TOURNAI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADAM'S COMPUTER TOURNAI, openstaande posities, locatie van ADAM'S COMPUTER TOURNAI op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ADAM'S COMPUTER TOURNAI is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADAM'S COMPUTER TOURNAI, company assigned to the tax number BE02335388183. The company ADAM'S COMPUTER TOURNAI is located at the address: RUE ST. MARTIN 56; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Microsoft. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. List of products are Produits: Logiciels, P茅riph茅riques, Ordinateurs.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.. Software pour Particuliers: MS Outlook, MS Office, MS Word, MS Excel, MS Access..
The main activity of ADAM'S COMPUTER TOURNAI is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ADAM'S COMPUTER TOURNAI is not available. You also can look at reviews of ADAM'S COMPUTER TOURNAI, open positions, location of ADAM'S COMPUTER TOURNAI on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADAM'S COMPUTER TOURNAI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADAM'S COMPUTER TOURNAI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADAM'S COMPUTER TOURNAI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADAM'S COMPUTER TOURNAI, employees, financial statistics.