CALLENS-ALKAVISION

Contactgegevens CALLENS-ALKAVISION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CALLENS-ALKAVISION: address, phone, fax, email, website, opening hours

CALLENS-ALKAVISION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CHRIST 32-38; 7700; MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56857777 (+32-56857777) 56857777 (+32-56857777)

Fax (fax): +32 (51) 480-82-72 +32 (51) 480-82-72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CALLENS-ALKAVISION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CALLENS-ALKAVISION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CALLENS-ALKAVISION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CALLENS-ALKAVISION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CALLENS-ALKAVISION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CALLENS-ALKAVISION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CALLENS-ALKAVISION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CALLENS-ALKAVISION
Products information CALLENS-ALKAVISION

BTW identificatienummer (tax): BE08053497314
Ondernemingsnummer: 2509521484
Hoofdstad (capital): 594,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 829,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Produits: Hi-Fi, Magn茅toscopes, T茅l茅visions.. Produits: Ordinateurs, P茅riph茅riques.. Software pour Particuliers: MS Word, MS Office, MS Excel, MS Access, MS Outlook.

Product categorie (product category): Microsoft. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CALLENS-ALKAVISION
(Get full report from official database of BE for CALLENS-ALKAVISION)

Aanvulling soorten activiteiten voor CALLENS-ALKAVISION
Addition kinds of activities for CALLENS-ALKAVISION

519907. Toebehoren voor rokers | Smokers' supplies
769911. Slot- en sleuteldiensten | Lock and key services
33120502. Bars en staafvormen, staal, warmgewalst | Bars and bar shapes, steel, hot-rolled
34440403. Siding, plaatwerk | Siding, sheet metal
39999909. Dock apparatuur en benodigdheden, industriële | Dock equipment and supplies, industrial
50859909. Pijpleidingen, anti-corrosief | Pipeline wrappings, anti-corrosive
51119900. Papier voor het afdrukken en schrijven, anders | Printing and writing paper, nec
51990207. curiosa | Curios

Werken bij CALLENS-ALKAVISION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CALLENS-ALKAVISION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CALLENS-ALKAVISION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CALLENS-ALKAVISION. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker Solderen/Monteren (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp gespecialiseerd in communicatieapparatuur binnen de luchtvaart zijn we op zoek naar een Productiemedewerker Solderen/Monteren. Samen met je collega's sta je in voor het solderen en/of monteren van elektronische apparatuur, bestemd voor radar- en communicatiesystemen. Na een interne opleiding en begeleidingsfase bouw je zelfstandig of in een klein team, onderdelen en eindproducten.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Eindcontroleur AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een eindcontroleur AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je verzorgt de ingangscontrole van grondstoffen op kwaliteit en rendement. • Daarnaast bewaak je diverse productieprocessen en zorgt dat de nodige kwaliteit- en hygiëneregels gerespecteerd worden, dit doe je door middel van het nemen van productiestalen. • Je stuurt het proces bij, indien nodig. • Je verzorgt de eindkeuringen: pH-metingen, visuele controle, gewichtcontrole, titreren.

  • Kraanmachinist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onze spoorwegkraanmachinisten staan in voor spoorgerelateerde infra projecten. - Je werkt dagelijks mee aan het onderhoud maar vooral ook de vernieuwing van de spoorinfrastructuur in België.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boutersem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Studenten (M/V) Verkoop Kustregio (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels (H&M, River Woods, Flying Tiger,...) in Knokke zijn wij op zoek naar studenten om te werken in het weekend en vakantieperiodes (herfstvakantie, kerstvakantie,...).

  • PLAATSER ALU-CONSTRUCTIES (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: VERALCO SAVERAN

    Type: Vaste Job

    Jouw dagtaak bestaat uit het plaatsen van allerlei aluminiumconstructies zoals ramen en deuren. Het beglazen ervan zal tevens deel uitmaken van de job.

  • Project Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Het is jouw taak om functioneel leiding te geven aan de betrokken projectmedewerkers. De planning, organisatie en het management van de projecten is jouw eindeverantwoordelijkheid. Je kunt de knelpunten signaleren en neemt ad hoc actie indien nodig. Je rapporteert de voortgang van het project: extern aan de klant en intern aan de business unit manager. Een duidelijke structuur en opvolging in de verschillende fases van de projecten is jouw verantwoordelijkheid. Je houdt altijd rekening met de verwachtingen van de klant.

  • combinatiejob verzorgkundige -werken in het WZC en de Thuiszorg (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Wil je deeltijds of voltijds werken en ben je gepassioneerd door de zorg voor ouderen en hulpbehoevenden? Heb je zin in een uitdagende job waar je alle zorgaspecten combineert en toch met een vast uurrooster werkt? Zorg Leuven gaat de zorguitdaging verder aan en gaat op zoek naar de perfecte mix van verzorgenden en zorgkundigen. ‘Verzorgkundigen’, zeg maar, gemotiveerde en flexibele medewerkers gebeten door zorg, die de functies van verzorgende en zorgkundige willen combineren. Je zal dus zowel in de thuiszorg als in de woonzorgcentra tewerkgesteld worden. Zo draai je je hand er niet voor om, om bijvoorbeeld ’s morgens de bewoners van een woonzorgcentrum bij te staan en in de namiddag mensen thuis te begeleiden. Mogelijke vaste uurroosters: WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 16u30-20u30 = 7u/dag WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 11:00-15u00 = 7u/dag WZC 7u15-12u51 en Thuiszorg van 13u30-15u30 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling Thuiszorg 11u45-15u45 en WZC van 16u30-20u06 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling

  • Piping Ontwerper (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MERCOR

    Type: Vaste Job

    Begeleiding van 1 tot 5 tekenaars en tekenaar/constructeurs. Controleert zelfstandig ontwerpdocumenten. Controleert en evalueert informatie van andere afdelingen, opdrachtgevers en toeleveranciers. Maakt berekeningen. Maakt ontwerpvoorstellen en schetsen. Voert controlewerkzaamheden uit op de plant. Voert technische besprekingen met opdrachtgevers in voorkomende gevallen. Zorgt ervoor, dat de door hem vervaardigde ontwerpdocumenten in overeenstemming zijn met de contractuele projecteisen, kwaliteitseisen, veiligheidseisen, specificaties, normen, codes en standaards. Geven van toelichting op de tekeningen aan de engineer en eventueel aan de uitvoerder(s), alsook vanuit de eigen discipline aangeven van mogelijke aanpassingen in het ontwerp, ter verbetering van de kwaliteit en maakbaarheid en desgewenst zorgdragen voor gecompleteerde/gewijzigde tekeningen, teneinde een kwalitatief goed eindresultaat te leveren binnen gestelde planning en budget. Archiveren, beheren en distribueren van tekeningen en documenten, conform de instructies van de leadengineer, het projectplan c.q. de opdracht.

  • Kinder- en jongerenpsycholoog op zelfstandige basis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PARKTIJK DE MAST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt op zelfstandige basis emotionele en psychische klachten bij kinderen en jongeren. Je werkt indien nodig nauw samen met de ouders van deze kinderen/jongeren. Je werkt samen met je naaste collega’s. Je neemt deel aan intervisies en teamoverleg (1x/maand). Voor meer informatie over de visie van praktijk, de collega's en de werking: www.praktijkdemast.be

Zoek naar antwoorden van CALLENS-ALKAVISION in sociale netwerken
Look for responds of CALLENS-ALKAVISION in social networks

Lees alle opmerkingen voor CALLENS-ALKAVISION. Laat een reactie achter voor CALLENS-ALKAVISION. CALLENS-ALKAVISION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CALLENS-ALKAVISION. Leave a respond for CALLENS-ALKAVISION. CALLENS-ALKAVISION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CALLENS-ALKAVISION op de google maps. Adres en contacten CALLENS-ALKAVISION
Location of CALLENS-ALKAVISION on the google maps. Address and contacts of CALLENS-ALKAVISION

Andere gerelateerde bedrijven als come CALLENS-ALKAVISION CALLENS-ALKAVISION: FRANCIS LABRO | ANIMAUX DE COMPAGNIE-CLINIQUE VET. | JEAN-CLAUDE JOIRIS | Diercxsens A | LA POSTE

Other related companies as CALLENS-ALKAVISION: FRANCIS LABRO | ANIMAUX DE COMPAGNIE-CLINIQUE VET. | JEAN-CLAUDE JOIRIS | Diercxsens A | LA POSTE

CALLENS-ALKAVISION is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CALLENS-ALKAVISION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08053497314. Het bedrijf CALLENS-ALKAVISION bevindt zich op het adres: RUE DU CHRIST 32-38; 7700; MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 594,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 829,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Microsoft. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. Lijst met producten zijn Produits: Hi-Fi, Magn茅toscopes, T茅l茅visions.. Produits: Ordinateurs, P茅riph茅riques.. Software pour Particuliers: MS Word, MS Office, MS Excel, MS Access, MS Outlook..
De hoofdactiviteit van CALLENS-ALKAVISION is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CALLENS-ALKAVISION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CALLENS-ALKAVISION, openstaande posities, locatie van CALLENS-ALKAVISION op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CALLENS-ALKAVISION is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is CALLENS-ALKAVISION, company assigned to the tax number BE08053497314. The company CALLENS-ALKAVISION is located at the address: RUE DU CHRIST 32-38; 7700; MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 594,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 829,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Microsoft. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. List of products are Produits: Hi-Fi, Magn茅toscopes, T茅l茅visions.. Produits: Ordinateurs, P茅riph茅riques.. Software pour Particuliers: MS Word, MS Office, MS Excel, MS Access, MS Outlook..
The main activity of CALLENS-ALKAVISION is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CALLENS-ALKAVISION is not available. You also can look at reviews of CALLENS-ALKAVISION, open positions, location of CALLENS-ALKAVISION on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CALLENS-ALKAVISION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CALLENS-ALKAVISION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CALLENS-ALKAVISION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CALLENS-ALKAVISION, employees, financial statistics.