CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES

Contactgegevens CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOOMSESTEENWEG 123; 2610; WILRIJK, België

Telefoon (phone): 38250071 (+32-38250071) 38250071 (+32-38250071)

Fax (fax): +32 (53) 592-11-38 +32 (53) 592-11-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES
Products information CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE08749755859
Ondernemingsnummer: 1745697021
Hoofdstad (capital): 284,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 437,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Produits: Ordinateurs, P茅riph茅riques.. Software pour Entreprises >50 PC: MS Outlook, MS Access, MS Word, MS Excel, MS Office.

Product categorie (product category): Microsoft. Ordinateurs and 茅quipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES
(Get full report from official database of BE for CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES
Addition kinds of activities for CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES

327400. Limoen | Lime
17969906. Installatie van verontreiniging apparatuur | Pollution control equipment installation
17990702. Parkeren onderhoud | Parking lot maintenance
20150903. Ham, pluimvee | Ham, poultry
51120000. Kantoorartikelen en kantoorbenodigdheden | Stationery and office supplies
51450103. Toppings, frisdrankfontein | Toppings, soda fountain

Werken bij CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • Omgevingsambtenaar (B1-B3) gemeentebestuur Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR AALTER

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je maakt deel uit van het team dat instaat voor de behandeling van de omgevingsvergunning. Als deskundige realiseer je een efficiënte, doelgerichte en geïntegreerde vergunningsverlening. Je staat in voor de behandeling van vergunningsaanvragen voor het uitvoeren van stedenbouwkundige handelingen, het verkavelen van gronden en/of de exploitatie van ingedeelde inrichtingen. Samen met het team bewaak je de goede dienstverlening. Door het onderhouden van interne en externe contacten verzeker je de goede informatiedoorstroming. Samen met 4 collega-omgevingsambtenaren sta je in voor het onderzoek en de opvolging van klachten en zo nodig de handhaving ervan.

  • CHAUFFEUR MET RIJBEWIJS C/CE/D VOOR BIJVERDIENSTE (M/V) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een professionele sportploeg zijn we op zoek naar een flexibel persoon met rijbewijs C / CE / D. Volgende taken behoren bij jouw functie: - Je verplaatst de bussen - campers - vrachtwagens - Je zorgt dat al materiaal netjes onderhouden wordt. - Je deinst er niet voor achteruit om de vlieger te nemen, de bus in een ander land op te halen en terug te rijden.

  • Technisch tekenaar in Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het uitwerken en uittekenen van projecten voor vnl. alu buitenschrijnwerk Je gaat de uitvoeringstekeningen en technische fiches overleggen en bespreken met de architect en/of bouwheer. Je zal de ramen intekenen voor de productie en bestellen van de materialen (profielen, glas, onderdelen,…)

  • Installateur fonteinen (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fonteinen zijn we op zoek naar een installateur. Je bouwt installaties van fonteinen. Je voert de opdrachten uit die je ontvangt van dewerfleider en beoogt dit net en degelijk uit te voeren. Je bent gedreven en hebt als doel om mooie installaties op te bouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: het leggen van leindingen, aansluiten en installeren van pompen, het trekken van kabels en de nodige aansluitingen doen, het voorbereiden van het terrein en het verzorgen van de grondwerken in een eerste fase van het bouwen van een fontein. Je denkt mee bij de bouw van een fontein en ontwikkelt een goede manier van werken en handelen.

  • Receptionist(e) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO MCBRIDE IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als portier communiceer je met de verschillende afdelingen in de fabriek ten einde bezoekers en transporteurs naar de juiste bestemming te verwijzen en begeleiden. Taken algemeen: Het administratief controleren en ingeven in SAP van aangeleverde goederen Het ontvangen en begeleiden van bezoekers, derden en transporteurs Het communiceren van aanmeldingen aan de afdelingen

  • Huishoudhulp regio Wespelaar (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Wespelaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Sint-Truiden, 8 uur per week (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Sint-Truiden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende voedinsgbedrijf in Sint-Katelijne-Waver zijn we momenteel op zoek naar jobstudenten. U taken zullen zijn: - Manueel snijden van groenten - Plaatsen van groenten en fruit op schaaltjes - Inpakken van zakjes groenten voor verzending - Orderpicking Werkuren: afwisselend vroege en late ploeg: - Vroege ploeg: van maandag tem vrijdag van 6.00 - 14.00 uur en op zaterdag van 7.00 - 15.00 uur. Indien je op zaterdag werkt, ben je een dag tijdens de week vrij. - Late ploeg: maandag en vrijdag: 14.00 - 22.00 uur; dinsdag en woensdag: 14.00 - 21.30 uur; donderdag: 14.00 - 23.00 uur (geen zaterdag).

  • Auto - mechanieker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben je een mechanieker die het gewoon is om aan een auto te sleutelen? Kan je basiskennis lassen en zoek je een job te Oostende in een vooraanstaande garage? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! Jouw kerntaken als auto mechanieker zijn onder meer: Onderhoud, herstellings- en diagnosewerken en herstellingen van de auto.Dit wordt uitgevoerd conform de richtlijnen van de invoerder en volgens de inhoud van de werkkaart. Administratieve verwerking van uitgevoerde werken volgens de richtlijnen van de constructeur. Oplossingsgericht communiceren met de constructeur bij technische probleemgevallen. Je rapporteert aan de werkplaatsoverste.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • KINDERBEGELEIDER (WERFRESERVE BERLAAR-KESSEL) (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: KLAVERTJE 4

    Type: Werfreserve

    Vzw Klavertje 4 is een organisatie die 2 kinderdagverblijven beheert : DE KLEINE LOTUS in BERLAAR en 'T VLINDERTJE in KESSEL. Beide kinderdagverblijven zijn vergund door Kind en Gezin. vzw Klavertje 4 ressorteert onder Scholengroep Fluxus. Voor beide kinderdagverblijven wordt een werfreserve opgesteld voor nieuwe voltijdse en deeltijdse kinderbegeleiders. Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben en speel je hierop in.

  • onderwijzer (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij onderwijzer en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES in sociale netwerken
Look for responds of CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES. Laat een reactie achter voor CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES. CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES. Leave a respond for CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES. CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES op de google maps. Adres en contacten CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES
Location of CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES on the google maps. Address and contacts of CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES: JIM'S POOL SHOP | SIMON SHABANOV | ERIK DE SCHAMPHELAIRE | Delvaux | AVICONDROZ

Other related companies as CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES: JIM'S POOL SHOP | SIMON SHABANOV | ERIK DE SCHAMPHELAIRE | Delvaux | AVICONDROZ

CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08749755859. Het bedrijf CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES bevindt zich op het adres: BOOMSESTEENWEG 123; 2610; WILRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 284,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 437,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Microsoft. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Ordinateurs, P茅riph茅riques.. Software pour Entreprises >50 PC: MS Outlook, MS Access, MS Word, MS Excel, MS Office..
De hoofdactiviteit van CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES, openstaande posities, locatie van CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES op de kaart.

CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES, company assigned to the tax number BE08749755859. The company CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES is located at the address: BOOMSESTEENWEG 123; 2610; WILRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 284,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 437,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Microsoft. Ordinateurs and 茅quipement informatique. List of products are Produits: Ordinateurs, P茅riph茅riques.. Software pour Entreprises >50 PC: MS Outlook, MS Access, MS Word, MS Excel, MS Office..
The main activity of CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES is not available. You also can look at reviews of CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES, open positions, location of CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CCS-COMPUTER CONSULTING SERVICES, employees, financial statistics.