STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST
Private companiesOil and Gas Extraction • STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST

Contactgegevens STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST: address, phone, fax, email, website, opening hours

STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIPPENSLAAN 102; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50603931 (+32-50603931) 50603931 (+32-50603931)

Fax (fax): +32 (64) 309-61-92 +32 (64) 309-61-92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST
Products information STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST

BTW identificatienummer (tax): BE04134124755
Ondernemingsnummer: 4199768066
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 894,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Produits: Manuels Scolaires, Livres pour Enfants.. Software pour Particuliers: MS Excel, MS Outlook, MS Office, MS Word, MS Access.

Product categorie (product category): Microsoft. Librairies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST
(Get full report from official database of BE for STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST)

Aanvulling soorten activiteiten voor STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST
Addition kinds of activities for STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST

7381. Detective en pantser auto diensten | Detective and armored car services
344101. Vervaardigd constructiemetaal voor schepen | Fabricated structural metal for ships
23890202. Band uniforms | Band uniforms
26750208. Tabellen en tijdkaarten, doodgesneden: aangekocht papier | Tabulating and time cards, die-cut: purchased paperboard
28920208. Explosieve patronen voor het vormen van metaalharsing | Explosive cartridges for concussion forming of metal
32719905. Blokken, beton: droogstapelvergrendeling | Blocks, concrete: drystack interlocking
33560101. Lood- en loodlegeringen, pijpen, platen, vormen, enz. | Lead and lead alloy bars, pipe, plates, shapes, etc.
35230411. Hog voedings-, verwerkings- en waterapparatuur | Hog feeding, handling, and watering equipment
73319903. Mailing list compilers | Mailing list compilers
73899913. Opstellen service, behalve tijdelijke hulp | Drafting service, except temporary help

Werken bij STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertaler (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij een goede e-commerce website, horen goede teksten. Ben je sterk in het schrijven van toffe en aantrekkelijke teksten in het Nederlands, het Engels en het Frans? Sta je open voor een tijdelijke opdracht tot eind 2018? Dan is deze functie als vertaler (m/v) misschien wel iets voor jou. Voor een gekende e-commerce speler in België zijn we op zoek naar een vertaler (m/v). Samen met jouw collega's van het vertaalteam ben je verantwoordelijk voor het vertalen en nalezen van de teksten die op onze website gebruikt worden. Dit in het Nederlands, het Engels en het Frans. Hierbij ga je steeds nauwkeurig en kwaliteitsgericht te werk zodat elke gebruiker in zijn eigen taal de correcte informatie kan raadplegen.

  • Verkoopsmedewerker beenhouwerij (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal in supermarkt op de afdeling beenhouwerij klanten bestellen. Je taken zijn vlees versnijden, sates maken, slaatjes bereiden. Je staat ook in voor de afwas en helpt mee aan de opkuis.

  • Operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als operator in 2 ploegen in de regio van Hamont? Solliciteer dan bij Adecco Bree. We zijn op zoek naar productie operatoren in 2-ploegen voor onze klant te Hamont . Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren ( storingen, interventies, ... ) De veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren ( werktuigen, montageband, ... ) Toezicht houden op het verloop van het productieproces en de werking van de apparatuur

  • Technisch commercieel bediende (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Je zal instaan voor een productgroep schroefbladen die u van A tot Z dient op te volgen: - opmaken van offertes - klanten begeleiden en tewoord staan met eventuele vragen - klantenbestellingen opvolgen en deze doorgeven aan productie - Beheer van de planning zodat alles correct en tijdig wordt verwerkt - ... Het gaat om een binnendienstfunctie, al kan u ook sporadisch eens op klantenbezoek moeten gaan. Ben jij technisch aangelegd,zoek je een nieuwe uitdaging met de nodige doorgroeimogelijkheden en begeleiding? stuur dan zeker je CV naar [email protected]!

  • Vrachtwagenbestuurders CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs BULK CE Als chauffeur sta je in voor verschillende ritten over heel België. Je rijdt voornamelijk met een combi vrachtwagen. Je werkt van maandag tot vrijdag en je komt terecht in een stabiel en groeiend bedrijf. Openstaan om te overnachten indien nodig. Heb jij interesse in de vacature? Contacteer dan Konvert Interim Tessenderlo!

  • HUISHOUDHULP VOOR WACHTEBEKE (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wachtebeke.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Werchter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • SR Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant Sint -Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor is op zoek naar iemand die: Ervaring heeft als dossierbeheerder Niet te ver van huis wilt werken Een stabiele vaste job wilt Wilt doorgroeien op termijn Over sterke kennis en motivatie beschikt. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant: de functie Je volgt dossiers op van begin tot eind, van inboekwerk tot adviesverlening, van A tot Z. Het pure inboekwerk is uiteraard tot een minimum herleid: meer junior collega's zullen hiervoor aangesteld zijn. Jouw taak bestaat uit het voorbereiden en afsluiten van balansen en jaarrekeningen. Het is belangrijk dat je ook over een goede fiscale kennis beschikt zodat je ook de aangiftes kan verzorgen (personenbelasting, vennootschapsbelasting en btw).

  • Zelfstandige logopediste (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: LOGOPEDIE LISA DAENEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste logopediste om mijn snelgroeiende praktijk te versterken. Je komt terecht in een moderne, dynamische praktijk. Binnen de praktijk sta je in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met taal-, stem-, articulatie- en leerstoornissen, alsook myofunctionele en neurogene stoornissen. Indien je een bepaalde specialisatie hebt of wil ontwikkelen, kan er in overleg besproken worden welke stoornissen bij jou terecht kunnen. Wat bied ik aan? - Een leuk en nieuw ingericht lokaal met het nodige therapiemateriaal en een printer - Administratieve ondersteuning en begeleiding - Een deeltijdse rooster: dinsdag, donderdag, zaterdag en eventueel zondag - Een gezellige werksfeer - Ruimte voor eigen inbreng - Vermelding op de website van de praktijk Zowel pasafgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Wil je meer weten over de praktijk, neem dan zeker eens kijkje op mijn site: www.logopedielisadaenen.be.

  • PRAKTIJKTRAINERS ONDERHOUD TUINMACHINES (WEST- EN OOST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    PROVINCIE WEST- EN OOST-VLAANDEREN Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Chauffeurs (statuut) vrijwilliger (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: WZC ST VINCENTIUS CAMPUS BURST

    Type: Werfreserve

    Tijdens de vakantieperiodes hebben we occasioneel een chauffeur nodig voor het vervoer voor ons dag verzorgingscentrum Ochtend of avond vervoer - Rijbewijs B

  • Bijverdienste weekend (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in Roeselare zijn wij op zoek naar een extra hulp tijdens het weekend. Je helpt de zaterdag en/of zondag met de afwas het materiaal, het klaarzetten van de bestellingen en allerhande taken. Daarnaast helpt u de bakker waar nodig.

Zoek naar antwoorden van STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST in sociale netwerken
Look for responds of STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST in social networks

Lees alle opmerkingen voor STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST. Laat een reactie achter voor STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST. STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST. Leave a respond for STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST. STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST op de google maps. Adres en contacten STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST
Location of STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST on the google maps. Address and contacts of STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST

Andere gerelateerde bedrijven als come STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST: LANDBOUWKREDIET | Griekenland (Ambassade) | P. VERBAUWHEDE | S.M.I.L. | G. VAN UFFELEN

Other related companies as STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST: LANDBOUWKREDIET | Griekenland (Ambassade) | P. VERBAUWHEDE | S.M.I.L. | G. VAN UFFELEN

STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04134124755. Het bedrijf STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST bevindt zich op het adres: LIPPENSLAAN 102; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 894,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Microsoft. Librairies. Lijst met producten zijn Produits: Manuels Scolaires, Livres pour Enfants.. Software pour Particuliers: MS Excel, MS Outlook, MS Office, MS Word, MS Access..
De hoofdactiviteit van STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST is Olie- en gaswinning, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST, openstaande posities, locatie van STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST, company assigned to the tax number BE04134124755. The company STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST is located at the address: LIPPENSLAAN 102; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 894,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Microsoft. Librairies. List of products are Produits: Manuels Scolaires, Livres pour Enfants.. Software pour Particuliers: MS Excel, MS Outlook, MS Office, MS Word, MS Access..
The main activity of STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST is Oil and Gas Extraction, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST is not available. You also can look at reviews of STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST, open positions, location of STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STANDAARD BOEKHANDEL KNOKKE-HEIST, employees, financial statistics.